Kinnunen hamuaa lisää liksaa

lissää.lissää

Näyttäs kaupunkinjohtaja Kinnunen haluavan palkankorotuksen. Oli asia valtuuston listala. Seihtemän ja puol tonnia on jo. Mitähän suurta lie tehny jotta vaatii lissää. Mitenkä se sannoo sananlasku. Köyhältä puuttuu palajon , ahneelta kaikki,

12

272

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimittääkorotuksia

      Pitäs koko pelle potkia pellolle!!!

    • närästääkö

      Höpö höpö, kateellisen puhetta. Olisit opiskellut sinäkin, niin istuisit korkeammalla pallilla.

    • jouluhuumoriako

      Kyllä on siinä huumorissa pitelemistä kun tällaisena aikana alkaa noilla Kinnusen näytöillä vaatimaan palkankorotusta. Voi että mä kualen naaruun!!! Jos kyseinen herra edes yrittäisi tehdä jotain seuraavien suurten ongelmien eteen, niin voisin palkankorotuksen ymmärtääkkin: väestökadon pysäyttämiseksi, työpaikkojen saamiseksi Viitasaarelle, Velkakierteen pysäyttämiseksi...

    • perustelujakaipaava

      Ennenkö tällaisen rupukunnan keltanokka/vihreäkorvaiselle johtajalle nostetaan palkaa, niin se pitäisi pystyä perustelemaan, et mistä syystä se palkankorotus hänelle kuuluu.

      Jos itse annan koiralleni sokeripalan palkkioksi, niin sen pitää sellainen ansaita tekemällä minulle palvelus. Sama pätee mielestäni kyseisen herran palkankorotusta mietittäessä...pitäisi hänen tehdä palvelus Viitasaaren hyväksi, jotta kansa ymmärtäisi, että hän on sen ansainnut. Viitasaarella on paljon pidemmän työpäivän tehneitä ihmisiä, jotka saavat eläkettä n. kymmenesosan kyseisen herran nykyisestäkään kuukausipalkasta.

      Pitikö Ijäs taktikoida pois valtuustosta, jotta olisi palkankorotusasiaa käsiteltäessä kritiikin antajia yksi vähemmän? Melkoinen teatteri esitys tuokin ko. virkamiespelleltä.

      • kenkääsuutarille

        Ei kai Ijästä mistään ole pois taktikoitu. Selätti valtuuston hallintooikeuvessa. Taitaa kaupunginjohtaja joutua kyselmään uutta paikkaa.


    • Molemille.hyvä

      Heh, heh... Mitäs te joutavia siellä Viitasaarella kinastelette. Maksakaa Kinnuselle tukevasti palkkaa, se on meille kaikille hyväksi. Meille Saarijärveläisillekin on Kinnusen veroeurot tarpeen!

    • laskekaa-palkkaa

      Eihän tuo pojankloppi Kinnunen ees hoida hommiaan niin kuin kaupunginjohtajalta on perusteltua odottaa. Kaiken maailman juovuspäissään rikoksia tehneitä henkilöitä istuskelee valtuustossa/ kaupunginhallituksessa ja he ovat tään pojan ykköslenkkejä. Uskottavuus koko pojun tapaan toimia kaupunginjohtajana on ollut virkaanastumispäivästä saakka täysi nolla niin minun kuten monen muunkin Viitasaarelaisen mielestä. Kaikki koulukaverinsa hää on sinne kaupungin palkkalistoille hommannut. Mistä täysin kokematon Vihavan poikakaan olisi saanut vastaavia hommia kuin Viitasaaren kaupungilta-ei mistään!

    • kamuille.kanssa
      • SUUTUTTAA-IHMETYTTÄÄ

        KUINKA TUOMMOSIIN RIKOKSIIN SYYLLISTYNEET JA PROTESTILISTOILLA OLIJAT PÄÄTTÄVÄT VIITASAARI NIMISEN KAUPUNGIN ASIOISTA??? VOISIKO JOKU VIISAAMPI KERTOA TÄLLE KANSALLE? EIKÖ KAUPUNGIN JOHTAJAN OLISI PITÄNYT AVATA OVI JA EHDOTTAA KYSEISILLE HERROILLE LUOTTAMUSTOIMISTAAN SIVUUN SIIRTYMISTÄ? AI NIIN MUTTA....LIENEEKÖ VIITASAARELLA ASIANMUKAISTA KAUPUNGINJOHTAJAA LAINKAAN?


    • verot.saarijärvelle

      Hyvät veljet lisäsivät palkkaa 500€, taitaa olla nyt 8000€ kyseenalaisesta työstä. Olisin antanut nuokin korotukset vaikka siivoojille! Ijäksen hyllytys ja laajakaistapäätökset olivat Hallinto-oikeuden mukaan laittomia. Olisiko jo jonkinlaisen menettelytapojen tutkimisen paikka, tai jopa vetäjän vaihto paikallaan?

    • Profilointi
    • ei.mitään.tekemällä

      Minusta on törkeyden huippu, kun kaupugin työntekijät repivät säästöjä selkänahastaan, ja yksi kukko saa viidensadan korotuksen. Näin tapahtuu kun kepunlierot saavat demarien avustuksella tehdä mitä huvittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe