Hyvää Joulua!

JouluPukki2016

Hyvää Joulua Jämsänkosken väelle! Mitäs meinasitte puuhailla?

21

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pallokentällä

      Joulupukkikapinaa!

    • jouluntaikaaaa

      No ihan perus joulujutut... tänään hirvee kaasu päälle ja neljä päivää ihan seipäässä.

    • Törmäillään

      Väki ottaa väkijuomaa, se on saletti.

    • tehtaan-ressu

      Vedän Varustelekasta tilatut ihan uudet 05 kurkkusalaatit päälle ja runkkailen homo-marskin kuvaa katsellen joulunpyhät armeijan hikisiin kumisaappaisiin.

      • kooommunistisairaus

        Miten sää pystyt runkkaileen kun sulla ei edes seiso? Sinä puolikalju kommunistihinttari voit syödä sen karvalakkis ja työntää Stalinia esittävän maatuska puunuken perseesees.


      • Ystävät-Toverit

        No kyllähän sen nyt kaikki tietää, että suomalaisilla ressu-possuilla on pömppömahan alla vain semmoinen mitätön prinssinakki. Silläpä ne yrittää 05 kurkkusalaiteilla saada pippeliinsä edes vähän lisää jatketta. Säälittävimmät yrittää vimmatusti polkea kotonaan kuntopyörillä, kun verenpainelääkkeet vie prinssinakista sen vähäisenkin seisokin. Luulevat sillä konstilla pääsevänsä verenpainelääkkeistä eroon. Marski oli tunnetusti homo, mutta asia vaiettiin kuoliaaksi suomen pellearmeijassa. Olivat vuonna 1951 nauramassa (Ystävät, Toverit ja Kommunistit) ja syljeskelemässä Helsingissä katujen varsilla, kun homo-marskin raatoa vedettiin hevosilla Hietaniemeen. Vanha hinttari lähti karkuun Sveitsiin "hoidattamaan terveyttään" kun Valvontakomissio saapui suomeen. Siinä niitä marskin paskahousuja on nöyränä poikana valkoinen lippu kourassa, kun ei oikein sotiminen eikä rajan siirto Uralille onnistunut. Säälittäviä luusereita. Taitaa olla kuvassa yksi paperitehtaan mieskin. Menestyksekästä hyökkäyssotaa käydään niin, että hyökkäävien joukkojen takana on omat konekiväärit ampumavalmiina. Hyökättävään kohteeseen joko edetään (itäraja Uralille) tai sitten hyökkäyksessä kaadutaan. Joka paskahousu, joka kääntyy hyökkäyksessä takaisin, ammutaan sodassa omilla konekivääreillä. Tällä tavoin hyökkäys etenee haluttuun kohteeseen ilman turhia "kantapäillään pyörähtelyjä".

        www.oulu.ouka.fi/ppm/laukka/kuvat/2/1933.jpg


    • Ystävät-Toverit

      Jahas... antautuvat paskahousut ei haluaisi näyttää naamaansa. Kyllä nyt lippumiehiä hävettää.

      http://www.oulu.ouka.fi/ppm/laukka/kuvat/2/1933.jpg

      Suomen sotilas on pääsääntöisesti semmoinen laiska vetkale, että se hyökkää vain sakemannin rinnalla ja silloin, kun vihollinen ei ole valmistautunut. Kun vihollinen saa oman puolustuksensa kuntoon, ei suomen solttua paljoa hyökkääminen kiinnosta, puhumattakaan että olisi halua rynnätä kärkijoukoissa kärkimiehinä yli aukean suoraan vihollisen luoteja päin. Eheii pojat... eihän sotaa tällä tavoin voiteta... mennäänpäs tuon suon yli että heilahtaa...

    • konilastakuuluu

      Täytyy ihmetellä, miten tyhmiä nää kirjoitelijat ovat. Ette varmaan ole kuulletkaan, saatikka lukeneet niistä teidän ihannoimista oloista tuolla itä-rajan toiselle puolella. Pari suositeltavaa kirjaa todellisesta ryssän elämästä: Berijan kummut ja Vankileirien saaristo. Ette tiedä edes kirjoittajaa. Siinä olisi ollut Suomen kohtalo ilman M:ia.
      Mannerheim kuoli Sveitsin Lausannessa, (tai tarkkaa-ottaen siinä läheisissä kylässä, jossa hän kirjoitti 1950 muistelmansa). Jossa on Hänen muistomerkkinsä järven rannalla, eikä mistään löydy varmaa tietoa, etteikö M. lepäisi siellä. Ei tarvitse olla mikään fasisti tai militääri. mutta kiittäkää niitä, jotka antoivat meille tämän köyhän mutta uskomattoman hyvän maan elää ja olla. Aina ei ole helppoa ollut, eikä tule olemaankaan, ei minulla eikä muilla. Varmasti olen kokenut enemmän kuin useimmat näistä kannanottajista. Synnyin samana vuonna, kun marski kuoli.

      • Tarkennusta

        Jotta ei jäisi epäselväksi, niin marsalkka Mannerheim lepää kyllä Helsingin Hietaniemen sankarihautausmaalla, eikä Sveitsissä, jossa on kyllä muistomerkki.


    • Ystävät-Toverit

      Vai tyhmiä me nyt ollaan, kun asioista niiden oikeilla nimillä kirjoitetaan. Tarkoitat varmaan kirjaa Berijan tarhat. Sen on kirjoittanut Unto Parvilahti. Vankileirien saaristo-kirjan on taas kirjoittanut Solzenitsyn Aleksandr. Molemmat kirjat löytyy netistä oikein helposti Antikvaari-kirjakaupasta käytettyinä hintojen ollessa 10 € kahta puolta. Useita kirjoja tarjolla molemmista. Pitänee tilata luettavaksi, mutta tuskin niistä kirjoista mitään sellaista paljastuu, mitä en jo nytkin tietäisi tapahtuneen niillä suunnilla.

      Lenin antoi Suomelle itsenäisyyden vuonna 1917 kun Suomen sosialidemokraatit sitä häneltä pyysivät. Suomen oikeisto ja lahtarit olisivat silloinkin tyytyneet pelkkään Suomen Suuriruhtinaskuntaan. Saksassa koulutuksessa olleita jääkäreitä vähän "närästi" kun Suomelle tuli itsenäisyys lähes ilman mitään jääkärien antamaa panosta koko asiaan.

      Marski ei ollut mikään korvaamaton apu Suomen sodanjohdolle 1939 - 1944. Vanha ja väsynyt ukko jo siinä vaiheessa. Mielestäni täysin yliarvostettu sotapäällikkö sotasaavutuksiinsa nähden. Nuorempia ja yhtä kyvykkäitä miehiä oli hänen lähipiirissään tyrkyllä useitakin. Selviä virheitä ja oikeita kömmähdyksiäkin teki. Kun Neuvostoliiton suurhyökkäys oli jo tulossa kesäkuulla 1944 Kannakselta läpi, niin Mannerheim piti sitkeästi suuret määrät suomalaisia joukkoja Äänislinnan suunnalla Äänisen yläpäässä mukamas "hyvänä valttina rauhanneuvotteluissa". Siinä rupesi loppumaan Marskilta jo valttikortit käsistä, kun neuvostojoukot valtasivat lähes ilman taistelua luovutetun Viipurin ja Neuvostoliiton panssarijoukot alkoivat työntyä jo Tali-Ihantalaan. Marskille tuli kiire siirtää joukkoja Äänislinnasta (Petroskoi) Ihantalan suunnan taisteluihin. Juuri ja juuri ehtivät taisteluihin mukaan Tali-Ihantalassa, että venäläisten läpimurtoa ei päässyt syntymään. Heinäkuun 1944 puolivälissä Neuvostoliitto veti jo joukkoja kovaa vauhtia pois Karjalan Kannakselta, kun kilpajuoksu Berliiniin oli alkanut.

      Kyllä niitä kalavelkoja maksettiin puolin ja toisin siinä vaiheessa, kun Suomi lähti nöyränä poikana pyytämään Neuvostoliitolta nimiä rauhansopimuksiin. Luultavasti menetettiin jonniin moinen maakimpale itärajalta ihan siitäkin syystä, kun neuvostoliittolaiset jatkosodan loppuvaiheessa valtasivat suomalaisilta erään rautatieaseman. Suomalaiset jättivät lähtiessään asemalaiturille suureen muuripataan kiehumaan kuolleen venäläissotilaan neuvostojoukkojen saapuessa asemalle. Ei ne suomalaisetkaan niin puhtoisia sotilaita olleet mitä usein annetaan ymmärtää. Karjalan siviiliväestöä sijoitettiin keskitysleireihin piikkilankojen taakse ja Suomesta suunniteltiin siirrettäväksi prostitoituja Suomen rintamalle sotilaiden käyttöön. Se suunnitelma kuitenkin vuoti kotijoukkojen korviin ja sieltä suunnasta tulleen ankaran vastustuksen vuoksi ihan aidoista suomalaisista huorataloista sotilaillemme piti lopulta luopua.

      Talvisodassa pitää siis oikeasti kiittää Hitleriä siitä, että hän sai painostettua Neuvostoliiton lopettamaan hyökkäyksen Suomea vastaan maaliskuun alkupäivinä 1940. Suomihan oli jo murtumispisteessä ja 1-2 viikossa olisi Neuvostoliitto miehittänyt Suomen ilman rauhansopimusta.

      Jatkosodassa Stalin ei hyökännyt kesällä 1944 pitemmälle Suomeen osaksi kiitoksena siitä, että Mannerhein ei osallistunut Hitlerin rinnalla Leningradin piiritykseen vuonna 1942. Tuli myös kiire lähteä juoksemaan kilpaa kohti Berliiniä amerikkalaisia vastaan ja Suomen rintama sai siinä vaiheessa jäädä toisarvoisena rintamana.

      • Erikoislääkäri

        Olen edelleen sitä mieltä, ettei hullujenhuoneille pitäisi sallia nettiyhteyksiä. Täysin sairasta.
        Tämä hullu on jo eksynyt Jämsänkosken osioonkin... Mites sitten ne Kuhmoisten Jouluvalot kurkkusalaattien sekä ressujen lisäksi?


    • MediaOnSyöpä

      Hyvä joulua kaikille, jotka eivät yritä manipuloida ihmisiä paskalehtiensä kautta!

    • Joulurauha

      Hyvää joulua, vaikka näyttää kommentoijille olla pikkuisen tuo joulumieli hukassa. Riidellään ja haukutaan. Eipä taida joulupukki teidän luoksemme tulla.

    • Ystävät-Toverit

      Suomalainen sotilas on tosi paikan tullen säälittävä paskahousu. Tämähän nähtiin kesäkuussa 1944 kun Valkeasaaren lohkolta alkanut hysteerinen joukkopako johti siihen, että 34 000 miestä ryhtyi sotilaskarkureiksi ja pakenivat karkuun Saimaan saariin. Se on enemmän kuin kaksi suomalaista Divisioonaa. Kiinni saatuja vietiin kuorma-auton lavoilla takaisin etulinjaan. Hyppivät jo hyvissä ajoin kuorma-auton lavoilta taas karkuun metsikköön, kun alettiin lähestyä etulinjaa. Tuommoista se on, kun on homo johtamassa sotajoukkoja. Meillepä tuleekin tänä Jouluna Pakkasukko!!

      • sirppivasara

        Eikös tuollaisella ylivoimalla pitäisi olla kommunisti runkkujen vallan alla?? Tiedä siitä, mutta minun pihassani liehuu suomen siniristi lippu ja radiossa soi finnish national anthem.


    • PKM-762
      • piippahattu

        Niin kun yllä mainitaan, liehuu edelleen suomen lippu :D


      • ryssäonryssä

        Oliks toi jostain ryssien tivolista,


    • karaokea

      Nyt kinkku uuniin ja illalla possun baariin jos sais sieltä raahattua mukaan jonkun baariruusun. Ei sillä ulkonäöllä niin väliä näin kaamoksen aikaan.

    • PT2-märkäpää-koneet-seis

      Hyvää Joulua vahvasti vasemmistolaiselle punaiselle Jämsänkoskelle !! Lipputangot maalataan sitten punaiseksi, kun se porvarin rätti sillä lipputangon päässä on niin aneemisen värinen.

      • Kylpysuolako

        Märkäpäällä taitaa olla märkää vain pissatuissa housuissaan, ja ehkä sitä punaistakin?
        Jos joku olisi tännekin halunnut "nyt" mahdollista itämaista kulttuuria, jatkakoon ketjua esimerkein mikä olisi sitten paremmin?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe