Vaikeeta elää

Tyttö11v_

Oon 11vuotias tyttö, jolla o tosi raskasta elää. Olen jo viillellyt ja yrittänyt hukuttaa itteni, ei auta. Kaikki on päin seinää... mua nimiteltii eile (Jouluna) ja ihastukseni tykkää minusta ja eräästä toisesta ja vielä eräs toinen poika ei jaksa lopettaa mun elämään puuttumista... Kukaan ei tiedä ajatuksistani tai yrityksistäni. Äitipuoleni, veljeni ka kaverit kyllä on huolissaan minusta kun joka päivä valitan olevani liian lihava vaikka olen 164cm ja painan 45... Toivon joka ilta kun menen nukkumaan että en enää ikinä heräisi, mitä teen asialle.

5

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö11v_

      Ja siis tuntuu ettei kukaan välittäisi musta

      • sinustahanvälitetään

        Olet liian laiha, et todellakaan lihava. Olen saman pituinen ja painoin nuorena 48 kg. Koskaan en pitänyt itseäni liian lihavana. Järki toimi siis, tiesin olevani todella hoikka. Lopeta viiltely, se jättää ikävät arvet, joita tulet myöhemmin katumaan. Ja nuo poika-asiat, älä hyvä tyttö sellaisten tähden itseäsi rääkkää. Olet vielä lapsi, murrosikä alkamassa.Läheisten huoli on juuri sitä välittämistä, ota se vastaan.


    • eiOOjärkeeTEININpäässäEI

      Nousiskohan se elämän arvostus sillä jos isäs tai äitis kuolis pois? loppuis toi oman elämän kanssa leikkiminen. kun tajuaa että sillä aikaa ku pohdit edes leikilläsi oman elämän lopettamista nin joku tärkeämpi kuoleekin ihanoikeesti pois. ymmärrätkö, kuinka helvetin paljon tuskaa ja huolta aiheutat vanhemmilles ja läheisilles tolla ittse viiltelyllä ja turhasta valittamisella? kasva nyt hyvä tyttö AIKUISEKSI ja ota vastuu itestäs. kerroit että äitipuoles ja veljes kaverit on susta huolissaan, niin miten helvetissä voit edes puhua niinku kukaan ei välittäis tai tiätäis?

      jos sun ihastukses tykkä susta ja jostain toisesta niin pistä se valitseen jompikumpi. ja jos se valitsee sen toisen niin siinä se. ei se sua sitten rakastanutkaan eikä rakasta,eti joku toinen.

      olet harvinaisen typerä. lopeta se leikkiminen. ja tee niille asioille jotain äläkä valita...

    • mäensiistajuuet

      Karseee!!

    • Takapirunkaveri

      Olen jo 77 v vanha ukko ja tiedän jotain meistä ihmisistä. Kautta aikain on ollut niin, että parin valintakin on ollut aina ulkonäkö kysymys ja on näinä aikoina vain korostunut. tämä on aiheuttanut sen esm, että tytöistä on tullut ns nälkäkurkia ja anoreksia on monen sairautena. Minun nuoruudessani oli niin, että maalais kylissä jokainen tyttö halus olla sen saman pojan kanssa, jonka kanssa kaikki muutkin halus olla.
      Sinä olet sen ikänen, että vaikeimmat ajat on vielä edessä päin. Minä olin poika, jota kukaan ei huolinut. se vaikutti minuun niin, että jätin kaiken sikseen. Peseytyminen keskimäärin kerran viikossa, purin turhautumiseni kovalla työn teolla joka tuohon aikaan saattoi merkitä sitä esm, että teki metsässä 100 kpl kaksimetristä puolipuhtaaksi kuorittua propsia päivässä.
      Me ihmiset olemme myöskin sellaisia, että me etsimme sitä kaunista kaveria ja kukaan ei ole mielestämme meille kyllin kaunis, jopa ns läskitkin näin olettavat, että heille riittää vain se hyvin komea tai kaunis kumppani.
      Itse lopetin kokonaan tyttöjen tavoittelun kun huomasin, että nämä asiat on niitten kauniitten huveja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      238
      2070
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      80
      1797
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1516
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      107
      1216
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1140
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1105
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      9
      1025
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      960
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe