Aihe

Lähetyksessä tapahtui virhe

Roope.Knen

Mikä aiheuttaa sen, että toisella koneella saan joka kerta ilmoituksen "Lähetyksessä tapahtui virhe."? Tämä tapahtuu, kun yritän kommentoida julkaistua viestiä. Tietääkseni en ole syyllistynyt väärinkäytökseen.

14

358

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Aaltopahvi.kierrätykseen

   Paljon muutakin ihmeellistä ja erikoista riippuen siitä millä laitteella ja millä selaimella tai selainversiolla näitä Suomi24-kikkareita yrittää käyttää.
   Nykyaikana webbisivut tehdään käyttäen isoa kasaa erilaisia hilavitkuttimia jotka sitten toimivat tai eivät toimi eri ympäristöissä - perimmiltään kyse on siitä että näitä Suomi24-kikkareita ei ole testattu riittävästi ja testauksen tuloksena sitten suositeltu VAIN TOIMIVIA laite/selainkokonpanoja ja -versioita..

   Osaamattomuutta ja laiskuutta, sekä myös rahattomuutta!

  • Aaltopahvi.kierrätykseen

   Mitään raportoiduista virheistä ja ongelmista ei ole korjattu vuosiin!
   Tälle palstalle on täysin turhaa mitään kirjoitella, ei edes palautelomakkeela ilmoitettuja vikoja tai sähköpostitse lähetettyjä virhekoosteita ei ole korjattu - ei edes mitään vastausta annettuun palautteeseen ole tullut lainkaan kahteen vuoteen- Turha odottaa yhtään mitään muutosta Suomi24:n toiminnassa tulevaisuudessakaan. Odotetaan sitä päivää kun Aaltopahvi laittaa lapumn luukulle ja ilmoitetaan että se on loppu nyt - kassassa ei ole ainakaan ollut rahaa enää aikoihin. Suomi24 elää Aaltopahvin Allerin pennosilla.

   LOPPU ON TOIVOTTAVASTI LÄHELLÄ!!!

   • Vahtimest

    Aaltopahvin menekki maailmalla on kasvussa.


  • Onhgrhjlgfjkhgg6io

   Näyttää olevan talon tapa. Tuli mieleen että Treffit-palvelussa saa virheen "Palvelinvirhe" jos yrittää ilmiantaa asiattoman profiilin käyttäen Android-laitetta - Windowsilla toimii

  • mikää_ei_toimi

   Ovat varmaan VOK:sta palkanneet tietotekniikka "insinöörinsä"

  • OMENA1505

   MUA ÄRSYTTÄÄ KANS TOI SAMA

   • Quuppeli

    Sama täällä ja tapahtuu Firefoxin kanssa, ei Explorerilla. Mutta kun poistaa evästeet, niin taas pelittää hetken.
    Jännä juttu vaan , että olen asetuksissa kieltänyt tältä suomi24.fi-sivustolta evästeiden tallentamisen eikä niitä tallennu, mutta silti tuo temppu auttaa..heh:)........


  • Voisiollakauemmin

   Ärsyttävää tämä että ei pysy kirjautuneena! Ykskaks heittää pihalle.

  • Muka-lähetyksessä

   Taas tuppaa tuota samaa.
   Miksei vastaanottoa pistetä kuntoon!

  • Antzsa

   Ja kirjoittaminen tahmaa. Riippuu jotenkin siitä että mihin ketjuun kirjoittaa. Mainoshärpäkkeet vie koneesta voimat???

   • Antzsa

    Ajattelin kokeilla että kuinka tahmeaa on kirjoittaa tekstiä tänne nyt kun on vappuaatto 2018... hei olen aika yllättynyt että ei tahmaa. Ehkäpä kirjoittelen enemmänkin Suomi24:ään! :)


   • Bugi24

    Epäilen samaa, että sivustolla on niin raskas mainosgrafiikka jotta koko sivusto tökkii sen takia. Toki esto-ohjelma löytyy, ilman sitähän tämä olisi käyttökelvoton kun meinaa olla jo sen kanssa.


  • Anonyymi

   Roope nimi, joka tähän Opel
   TV 1 Kekeläinen, vaateet , liitetään MTV 3 maajusille morsian, tanssii tähtien kanssa nettisivun salasana siirrot ns. virusturva.

  • Anonyymi

   Näitäkin aivan liian usein: 502 Bad Gateway

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   312
   10121
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   321
   8347
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   5598