Tui:n paketti matkat Malediiveille

Erittäin_kiinnostunut

Haluaisin kuulla noista Tui:n matkoista Malediiveille kokemuksia. Erityisesti kiinnostaa nämä water villat, ovatko hintansa väärti? Matkalle tulee mojovasti hintaa, joten kaikenlainen pohtiminen on tervetullutta. Tiedän, että saarilla ei kummempaa tekemistä ole, mutta se ei haittaa. Kaunis luonto ja lepo riittää.

9

1217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maletiivi

      rakenna matkasi itse. Lennot Momomdon kautta esim. hotellit samoin. Säästät selvää rahaa:

    • Erittäin_kiinnostunut

      Oletko siis itse ollut omatoimimatkalla? Onko kukaan ollut niisä vedenpäällä olevissa huoneissa?

      • atollie

        Vedenpäällä olevat huoneet ovat aina kalleimpia. Ja kun ollaan resort saarella, niin kaikki palvelut ravintelit,altaat jne. on siellä saaressa, joten vedenpäällä olevista huoneista saa kävellä "pitkiäkin" matkoja palveluille. Kannattaa varata mieluummin joku deluxe-tyyppinen huone. Tulee halvemmaksi.


    • Hate59

      ei ole vielä kokemuksia, mutta matka varattu maaliskuun lopulle North male atollille

    • Kissanainen70

      Lennetään srilankasta maleen (80e) ja lautalla rashdoolle (3e) ja sieltä guesthouse tyyppinen majoitus (n200e). Siihen toki juomiset, syömiset ja dyykit! Tykkään!

      • kilpikunna

        Rashdoo, paikallinen saari. Alkoholia ei saatavilla, jos esim. ilta viinit haluaisi siemailla auringonlaskua katsoessa, naiset bikineissä vain Bikini beacheilla jne. Paikalliset saaret ovat oiva kohde nähdä aitoa Malediivia, mutta hankalia toisinaan tiukkojen lakien takia, koskien esim. alkoholia, pukeutumista(lähinnä naiset) jne.


    • Erittäin_kiinnostunut

      Kiitos vastauksista. Tuo pitkähkö matka ravintoloihin ym oli hyvä pointti. Tiedän, että ne ovat hinnakkaita, jotenkin vaan olisin siitä valmis maksamaan. Ehkä se pitää vaan kokeillla. Pidän myös lomalla mahd helposta matkustamisesta, enkä siitä, että joudun monelle etapille, että säästän muutaman satasen. Myös aika on kallista, kun matka on muutenkin pitkä.
      Hate59, palaahan kertomaan kokemuksia :) Hyvää matkaa!

      • Hate59Hate

        Hei, eilen palattiin Malediivien aurinkoiselta lomalta. Hotellimme oli Cinnamon ja siellä Beach Villa. Aivan uskomattoman upea paikka. Palvelut pelasivat täydellisesti. Paikka sopii Pariskunnille sekä perheille. Rannalla ei tungosta. All inglusive järkevä valinta mielestäni, ainakin tähän kohteeseen. Retkillä käytiin kilpikonnia snorklaamassa sekä saarihyppelyllä ja vesitasolla katselemassa atolleja yläilmoissa. Kahden ensimmäisen retken hinta n.60€ ja kesto n.3h. Vesitasolento n.150€/25min. Voin suositella, että kannattaa käydä kerran elämässä.


    • Malella

      Heip. Pakettimatkan paras puoli on ehkä se, että kaikki matkaan liittyvä kuuluu hintaan. Lennot, kuljetukset kohteeseen, verot ja palvelumaksut. All inclusive on ehkä liikaa, puolihoito mielestäni paras. Verot ja palvelumaksut ovat yleensä n 23% majoituksen hinnasta jos on omatoimireissussa, kuljetus Malelta kohteeseen etäisyydestä riippuen 125 - 500 taalaa per naama. Joitakin harvoja kohteita on joissa nuo sisältyvät hintaan.
      Water villa on ihanteellinen ratkaisu jos haluaa omaa rauhaa ja suoraa käyntiä laguuniin. Ravintoloiden etäisyys ei ole ongelma koska saaret ovat yleensä alle kilometrin päästä päähän. Itse olimme Olhuvelilla water villassa. Oli parhaita kokemuksia nähdä kuinka vaimo oppi snorklaamaan :) Paikka on hyvä ja ruoka hyvää. Hinnat on kuitenkin aika kovat johtuen siitä, että kaikki tuodaan saarille ulkoa.
      Toisella kerralla "vanhalla"Helengelillä olimme omass villassa aivan ssare päässä. Oma rauha ja ranta mitäs sen parempaa. Vielä kerran olisi tarkoitus palata ja kylä se water villa on tähtäimessä.
      Any way hyvää matkaa kannattaa suunnitella huolella ;))

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe