Aseet tappaa

Susviesustuo

Susi ei ole tappanut sataan vuoteen, paitsi narun päähän jätettyjä paisteja.

36

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lutususot
      • ryfyugudf52jklb

        Venäläisiä ei sitten lasketa, sudenpaapojat ei pidä heitä ihmisinä!!


    • Hirmuliskoko

      No onks se jokin meriitti että ei ole tappanut? Susi ollut viimeisen sadan vuoden aikana aikas monta vuotta lähes sukupuutossa Suomessa joten ei se nyt mikään ihme ole että ei ole tappanut ihmistä.

    • Välineurheilija

      Ihminen tappaa, ase on vain väline!

      • RaudallaHiirestämään

        Juuri näin. Aseet ovat useimmiten tehty raudasta. Koskahan joku aloittajan tapainen keksii, että Rauta tappaa! Hiiret eivät ole tappaneet ketään viimeisten 100:n vuoden aikana mutta kuitenkin ihminen tappaa raudalla hiiriä!


    • näinnäreet

      Se on ihan lapsellista lässytystä, että susi ei tapa ihmistä jos sille tulee siihen mahdollisuus. Suden petomaisuus ei ole mihinkään kadonnut ja se on vaan lisääntynyt ihmispelon hävittyä.

    • susitarina

      Kahottaan, kuka kuolloo ensmääsenä, sano mies omissa hautajaisissaan. Ja sai kaikki ihmeisiin. Vanhuksen piti jo olla ollut tuonen tuvilla jo hyvän aikaa, mutta kuinkas sitten kävikään. Ruumis hermostui ja nousi ylös ja hämmästytti koko läheisparven sekä sai muutaman mummon tekemään lämpimät housuunsa. Susi ei tässä kertomuksessa ollut syypää, mutta kun ihminen on hävittänyt luontoa ja ajanut ihmiskunnan tuhon partaalle, niin jälkeensä hän jättää luonnon ja aution maapallon, kun ihmistä ei enää ole. Sen aiheuttaa ihminen itse, ei susi.

    • Heh heh...ei siinä niin suurta vahinkoa tulisi, jos vaikka susi joskus raatelisikin rakin sijasta jonkun märisevän metsästäjätollukan. Mutta ajatelkaapa, millainen parku ja haloo siitä nousisi. Itse jos lähtee posket puhkuen tappamaan ja sitten jos käy huonosti, niin koko suku ja kylä parkuu susien kaameutta.

      • Susille vaan hyvää ruokahalua toivottaa Suden ystävä.


    • märeksijämärisijä

      Märisijäanalyytikko haluaa varmasti näyttää metsästäjäntollukoille hyvää mallia menemällä itse suden syötiksi. Voi vaan olla etteivät ne sudet kelpuuta analyytikkoa ravinnokseen; ovathan hänen juttunsakin jo niin kuivia, että tuskin lihakaan sen mehevämpää on.

    • vfjlk
      • Heh Heh, ihan oikein tuolle tollukalle. Mitäs pitävät sutta vangittuna ja ylipäätänsä kaikki eläintarhat pitäisi kieltää. Susi kuuluu luontoo ja oikea ja terve raatelee. Hyvää ruokahalua uljaalle sudelle. Tyhmät ja hysteeriset apinat sitten parkuvat susien kaameutta.


      • Nainensusialueelta

        Sinä Susianalyytikko,. . . . .ymmärrätkö yhtään . . . miten tympäisevää on lukea noita sinun ja kaltaistesi turhanpäiväisiä räksytyksiä, joilla ei ole mitään älykästä ja rakentavaa sanottavaa!!! En ole koskaan tavannut kasvoista kasvoihin ketään noin tyhmää, idioottia, mutta haluaisin kyllä nähdä, miltä tuommoinen törkyilijä näyttää ulkomuodoltaan. Ilmeisesti yhtä ruma päältä, kuin sisältäkin, hyi, oksetat!


    • Nainensusialueelta

      Näitä tyhjäpäisiä "susianalyytikoita" näyttää olevan Ruotsissakin, uutisoinnista päätellen. Mitään todellista, todellisuuteen perustuvaa asiapohjaa ei ole, mutta siitä huolimatta haluavat "vaikuttaa", tuomalla pelkkiä mielikuvitususkomuksiaan suden ihanuudesta ja metsästäjien "pahuudesta" vaikuttaakseen itse olevansa jotenkin "parempia" ihmisiä.

      Todellisuudessa eivät ole valmiit näkemään omaa pahuuttaan ja pahantahtoisuuttaa!

      Metsästettäessä susia, teiltä "susianalyytikoilta" katoaa silloin vain aivojensopukoista hiukan itseluomaanne fiktiota, jonka perään itkette! Mutta meille, susialueella asuville sudenmetsästyksen syyt ovat täyttä faktaa, jota ymmärtämättömänä haluatte estää.

      Herätkää ja huomatkaa, ettemme elä Narniassa!

      • Mutta_kun

        ne sudet on niin söpöjä kun ne puhuukin kuten se Pikku-Hukka Aku-Ankassa.


      • märeksijämärisijä

        Eikä ne oo yhtään vaarallisia kun ei se Sepe Susikaan saa koskaan saalista...syö vain äitinsä keittämää puuroa (pitkin hampain).


    • vähänvaktaa

      Totta, susi eikä karhua tapa ihmisiä, mutta omat vanhemmat vanhemmat tappavat kymmenessä vuodessa lähes sata omaa lastaan.

      • huiluviuluponteva

        Kun tätä topikkia lukee, aistii että tappajat täällä ovat lähellämme.
        Eräs liikennealan aikakausilehti käsittelee kuoloon päättyneet liikenneonnettomuudet, viimeisessä numerossa kerrottiin, että neljä metsästyksenvastustajaa oli törmäyttänyt ajoneuvonsa vastaan tulevaan ajoneuvoon, päästen teoillaan autuaammille metsästyksenvastustusmaille, eli viimeinkin hekin taipuivat metsästäjiksi, oman henkensä metsästäjiksi.


    • kyssäri

      Eivätkö, ne metsästyksenvastustajat, hurjastelleetkaan Sepe Sutta pakoon, vaan vain varsin tahallaan itsensä surmaan veivät?

    • Kohtatuleekonkurssi

      Suomessa taitaa olla niin että "koti"koirat tappavat enemmän ihmisä vuodessa, kuin sudet 25-100 vuodessa ?

      Se on totta että luonnossa peto eläimet tappavat esim.metsästyskoiria jos kohtaavat, tai tappavat pihakoiria muita eläimiä....mutta se täytyy vaan kestää.

      Kyllä peto eläimet kuuluvat Suomen luontoon, se vaan on totta että ihmiskunta on levittäytynyt liiaksi, ja näin ollen yhteentörmäyksiä tulee väkisinkin.......

      Itse asun nyt länsiuudellamaalla Siuntiossa, ja täällä on ollut karhu joka meni meidän pihan poikki sekä täällä on nyt susilauma, ja olen nähnyt jopa ison uros ilveksenkin tossa pellolla istukselleen.....

      • Kohtatuleekonkurssi

        Lisään vielä että kyllä sudetkin tappavat ihmisiä, kuin myös Karhutkin, mutta se on luonnollista, että joskus käy näin valitettavasti, jopa ihan kotikäärmeetkin tappavat enemmän ihmisä kuin sudet.......

        Mutta jotain rotia sen suhteen, että ei villieläimet tapa ihmisiä kuin hyvin harvoin......

        lehmätkin tappavat isäntiään/emäntiään useammin kuin peto eläimet ihmisiä....


      • yitghuioy6852ih

        Sähän oot oikeen vähällä ymmärtää tämän luonnon systeemin! Vielä kun ymmärrät että ihminen kuuluu systeemiin myös! Eikä kuule ihmisen osa ole olla mikään uhrilammas. Järjellä varustettuna ihminen on sielä ravintoketjun huipulla! Eikä sitä paikkaa millään mahtikäskylläkään luovuta! Voin sulle ilmoittaa, että jos susihukkasenkin kanssa vastatusten joudun ja kyseinen elukka aihetta antaa, päästän se autuaammille pyytömaille!!


      • Kohtatuleekonkurssi
        yitghuioy6852ih kirjoitti:

        Sähän oot oikeen vähällä ymmärtää tämän luonnon systeemin! Vielä kun ymmärrät että ihminen kuuluu systeemiin myös! Eikä kuule ihmisen osa ole olla mikään uhrilammas. Järjellä varustettuna ihminen on sielä ravintoketjun huipulla! Eikä sitä paikkaa millään mahtikäskylläkään luovuta! Voin sulle ilmoittaa, että jos susihukkasenkin kanssa vastatusten joudun ja kyseinen elukka aihetta antaa, päästän se autuaammille pyytömaille!!

        tottakai ihminen siihen kuuluu,mutta on ihmisillä myös vastuu luontoon kuuluvista eläimistäkin!

        ja jos susi tulee pihalle, niin aivan varmasti saa kyytiä......


    • rehveli

      Mites sitten kun susi sattuukin tappamaan, esim jokin lapsen? Mitäs siihen sanoo Analyytikot? Pitääkö aina odottaa et pahin tapahtuu, ennekö asialle voi tehdä jotain?

      • Heh heh.... pallinaamalapsokaiset täällä hiekkalaatikolla "keskustelevat" ja pissi on jo tullut vaippaan kun sudet on niin kaameita.


      • IinesDuck

        Sekä Veli Ponteva "laulaa kertosäettään ". Kiviaineksista tehty talo näyttäisi nääs kestävän Sepe Suden hirvittävät hyökkäykset. Veli Huilu ja Veli Viulu jo hätäruikuloivat sohvalle, älkää pikkuporsaat Sepe Sutta pelätkö, Sepe Susi ei ole syönyt yhtään pientä tai suurtakaan porsasta Aku Ankan kertomuksissa.


      • 66pbktognnflyy
        Susianalyytikko kirjoitti:

        Heh heh.... pallinaamalapsokaiset täällä hiekkalaatikolla "keskustelevat" ja pissi on jo tullut vaippaan kun sudet on niin kaameita.

        Veli Ponteva ja heh..heh.... Veli Pontevan tekemä Susianalyysi I-IV sekä aloittamista vaille valmis Viidennenkymmenen betonikerroksen tuotos. Hehhe.


      • Kohtatuleekonkurssi

        Ai että mitä sitten jos susi sattuu tappamaan lapsen?

        No sitten täytyy sanoa vaan että olipas erittäin huono tapaus! ja etsiä se susi,ja poistaa se luonnollisesti täältä.

        Mutta älä jossittele sellaisella mitä ei ole tapahtunut vielä....se on viimeksi tapahtunut lähes satavuotta sitten !

        Tottakain välillä villieläimetkin "tappavat" ihmisiä, ja sellaiset tapaukset on luonnollisesti aina ikäviä!

        Mutta nekin tapaukset kuuluvat tähän maailmaan, jossa petoeläimet tappavat välillä myös ihmisiä.


    • tanttavihreä

      Onko joku nähnyt kaupan eteen kytketyn koiran.
      Metsästäjät ovat omaksuneet saman systeemin jätetään metsiin koiria
      jotkut jopa juoksuttavat koiraansa auton peräkoukuissa hekettömäksi.
      Katsomalla Metsästäjää silmiin,voi sanoa suoraan minkälainen ketale on kyseessä.
      Autoileva metsästäjä ,kekälekasoja ja kalja purkkeja tienvarsiin jättävä ketale
      joka on jollakin ilveellä päässyt seuran jäseneksi.

      • Niinhän_se_menee

        että vassaritantat kieltävät yleistämästä matujen tekemiä rötöksiä kaikkien kontolle.
        Metsästäjäthän voi kaikki siis leimata vapaasti?
        Se on sitä vassaritanttojen tasa-arvoa.
        Metsästäjältä kun ei SPR saakaan "mustaa makkaraa".


    • 3plus15

      Mammutti ei ole tappanut ketään 4000 vuoteen. Miksi se silti pitää kloonata?

      • Kohtatuleekonkurssi

        Mammutti taisi olla kasvis syöjä.......ja ehkä on tappanut "ihmisiä" puolustaakseen itseään tai poikasiaan......

        Kloonauksesta en sano mitään.


      • jbhhutf52kjn

        Kertokaa ny vähä kuinka se sudenmetsästys sielä Renko nimisellä paikkakunnalla on sujunut? Kuulin että paikallerynnineet viherpiiperöt on ajoneuvonsa suojelukiihkossaan keskenään kolaroineet ja ajoneuvoverotkin on unohdettu maksaa! Kilvethän siinä lähtee ja jalkamieheksi joutuu! Ihmiskilviksi olivat suunnitelleet asettuvansa, mutta taisi virkavalta putkaan kyytitä koko porukan! Missä nyt on susianalyyssi, odotamme malttamattomina! Vai onko lyytikko joutunut lukkojen taakse!


    • me.tsästäjä

      Juhlan kunniaksi laitan täysraittiuden hetkeksi katkolle ja mässäilen liha-aterian kera punaviini ja asiaan kuuluvat ruokaryypyt lisäksi.
      Siltä varalta juhlitaan, josko öykkäriMestari on päässyt kalterihotellin pahnoille.
      Onnistunutta hunt-saboteurointia kerrakseen, heh heh.
      Sateenkaaripoitsu on hurmionsa huipulla kalterikingien morsiamina, ihanan kylmät kalterit hakkaa naamaa, kun pamppua tulee kaht.............................

      • hioy8o52jlb

        Eikö se pysty enää kommentoimaan. Koita ny seisaaltaan näpyttää, jonsei kärsi istua!!


    • taistelia

      Analyytikolla on nyt oma lelu vantaalla, ei se kerkeä vasta. Ja pitäköön hyvänään heh,heh! Sitä ette sitten tapa vaikka se tekis mitä siellä vantaalla. Susi kuuluu myös ja ennen kaikkia sinne Pääkaupunki seudulle. Toivottavasti luken kuskit kuskaisivat loputkin sudet sinne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6239
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      526
      3739
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      187
      3581
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2794
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2509
    6. 285
      2210
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1593
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      109
      1488
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1429
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe