Ukkoköörit Kainuun baareissa

ukkoköörit

Miksi näissä muutamissa ja useissakin Kainuun baareissa kokoontuvat ukot päivittäin aamusta iltaan. Ja siellä tutkaillaan ja arvostellaan jokainen kävijä. Varsinkin naisihmisistä tehdään raisujakin arvosteluita. Eivätkö baarien pitäjät voi sanoa näille ukkokööreille: Tulkaa mutta älkää jääkö asumaan! Itse olen huomannut, että moni ohiajava turisti sanoo ja olen omin korvin kuullut. "Ei tuonne voi mennä, kun siellä on noita ukkoja". Ja varsinkin naiskävijöistä siellä juorutaan jälkeen päin. Eivät pahimmat juoruakatkaan ole noin ilkeitä. Tulevat jo nämä ukot aamulla ja eikö heillä liene eväätkin mukana ja omassa termospullossa kahvet. Sitten illalla lähdetään, kuin olisi paremmankin työpäivän tehnyt. No ovat tehneet työpäivän. Karkottaneet monta potentiaalista asiakasta.

22

1593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • metusa

      Eivät ole muualla pahuuden teossa kun viettävät kaltaistensa seurassa aikaansa. Hyvä näin.

    • katokellehuutelet

      Kaveri oli tintannu nenuun muuan irstasta huutelijaa,kiltisti oli setä kengän pohjaa sit nuollu.

    • Törkeät

      Ei baareissa tartte asua eikä aina juopotella, joillekkin vaan kaljat ja viinat on tärkeämpi kuin oma vaimo ja perhe. Eikä kenellekkään pidä huudella, puhua mitään törkeyksiä.

    • kantturakanakotka

      Itehän tuota huutelet, anna ukkojen hönötellä rauhassa, huolehi onista asioistas, kanttura.

    • Lammaslauma

      Eihän siellä ole pakko sinun käydä, pysy kotona. Mitä se sinua häiritsee.

    • lennävuorille

      Ne ukot sentään työllistää , kun ostavat baarista kalijoo, ei sinne voi mennä vettä kuilimaan, senkin homerkorva luuta-akka moralisoija. Et sinä niisä kävis kuitenkaan , yhden kerran oot käynyt kesällä 1972

    • Hossan.ketku

      Yläsavolaisia ja kainuulaisia naisia onkin syytä arvioida ja ne arvioinnit julkistaa. Oppisivat akat huolehtimaan ulkonäöstään edes sen verran kuin se on käytännössä mahdollista.

    • hyiperrseta

      Hyvä vaan että ukit istuu siellä , ei tule niitä turhia ikäviä asiakkaita sinne nurkkiin pyörimään ja pörräämään seta juttuja, teille vihreille homppeliporukoille on ihan omansa paikkansa, helsinnin kalliossa , pysykää vaan siellä jupisemassa, siellä ei kainuun pelottavat jätkämiehet teitä jahtaa.

    • Hekkohekko

      Onneksi baareissa saa olla kuka tahansa ettei nämä nirppa nokat voi asialle mitään.Hah haaa

    • nirppalerppa

      Saapi olla nirppanokkia ja lerppasetiä. Ei ne sedät sieltä mitään osta. Hätä hätää käyvät välillä kotonaan syömässä ja kiireesti takaisin. Ja taas alkaa ohikulkijoiden ja todellisten asiakkaiden arviointi.

    • 007spy

      Me ollaan täällä akkojamme paossa!

    • evpm

      Naiset ei tyytyväisiä koskaan aina aihe valittaa. Vaikka naisten baari olis ei ne pärjää sielläkään , pukeutuminen ym, toisten närästää niitä!

    • Pro-ukkogroupedales

      Heillä on elämänkokemusta ja viisautta jota yhdessä tuumin jalostavat kansantieteeksi. Sulavasti ja notkeasti saavat asiat uuden otteen elämästä ja tavoittavat uudet sfäärit, samalla virkistäen kansalaisten mieltä ja antaen uutta sisältöä tähän, ah niin arkiseen maanpäälliseen vaellukseemme. Antakaamme siis noittein urhojen tuoda julki nuo elämän pienet helmet ja tehdä mielemme iloiseksi ja niin autuaaksi. Antakaa tuon harmaan viisauden loistaa ympärillämme. Maakuntamme pienet tiedon temppelit-loistavat tähtemme !

    • Selväpuheinen

      Jos kuulen itseäni koskevan arvostelun, annan raadille ja paikan henkilöstölle välittömän palautteen. Yleensä vielä käytän sanastoa, jolla asia tulee molemmille täysin selväksi.

    • kööukko

      Kotitöitä ovat pakosalla, odottelevat ruokaa, jahka vaimo pääsee töistä laittamaan sen.

    • sissosaattana

      Ja kun nämä ukkoköörit istuvat Kreikassa tai Italiassa, niin se on aah niin eksoottista ja ihanaa. Näitä ukkoköörejä on joka maailman kolkassa ja mitäs pahaa siinä on. Empä ole kuullut koskaan kenekään turistin missään paheksuvan näitä köörejä, taidat keksiä tai sitten olet joku kyylä, joka luikkii nurkissa kuuntelemassa vieraiden ihmisten puheita.

      • Uskoeevertti2

        Juuri näin! Otetaan Suomessa ja etenkin rakkaassa Kainuussamme käyttöön tuo turismin tuoma etuisuus paikkakunnan parlamentin julistaminen yhdistetyksi ravi- ja matkailukohteeksi. aatelkaapa miten esitellään japanilaisille turisteille jatkossa kaaleppi-uskoa parlamentin ensimäistä istuvaa jäsentä vuodelta 82. istunut koko kauden siitä asti. ja Kalleeppi käsi ojossa saa roposen jenejä. Suomi Nousuun !
        Näin se talous nousee uskolla eteenpäin- käyttämättömät voimavarat, camooon!


      • Eskouuvertti

        Juujuujuu, näitähän sitä ihaillaan jo muualla. Voi kun ne kreikan papparaiset istuvat turisemassa ouzolasi edessään, tai ranskalainen filosofoimassa patonkinsa ääressä. Ei ukot mitään rahaa tarvitse, pitävät vain seuraa muille vertaisilleen. Noita köörejä on nuoremmissakin polvissa jo. Ja varmasti uskoeeverttikin haluaisi mukaan, vaan kun ei ole mahiksia tai ei vaan sovi porukkaan. Nokan vartta Pitkin katselijat saavat yleensä äkkilähdön.


    • mustamurjaani

      No sehän on kaikenlaisten miesten päivähoito ja terapia tapahtuma . Eikä naisten kannata olla huolissaan näistä jo kykynsä menettäneistä hemmoita.

    • pirius

      Ei kaikki ole vastenmieleisiä tyyppejä, muuan isopäinen vähätöinen vanhalla saksanromulla ajava ällöttävä henkilöitymä pilaa kaikkien maineen,on porukassa ihan oikeita juttukavereita....

    • ravinotta

      Sotkamon Nesteellä ukot ovat nykyisin, kun Shell lopetti. Ns. oikeat asiakkaat kääntyvät ovelta.
      Neste voisi varata ukoille oman takahuoneen, jotta pöytiä riittäisi ruokailejioille.

    • Ihan.selvä.asia

      Olisiko alkoholisteja?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      140
      10192
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2944
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      204
      2769
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2097
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1566
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe