Blue water hotelli

Onko kellään kokemuksia ko hotellista. Olisi kiva kuulla kaikki mahdollinen palaute
Ilmoita


Juups, kiva olisi kuulla jos olisi jotain komemuksia, lähtö olisi 6.1. eli muutaman päivän päästä. Onko teillä jo varattu vai suunnitelmissa? Voin laittaa kokemuksia sitten kun palaillaan reissulta.
2 VASTAUSTA:
Meillä reissu vasta tulossa pitkän ajan päästä. Joten kiva olisi jos voisit laittaa tästä infoa reissunne jälkeen.
Hyvää matkaa !
SininenVesi18 kirjoitti:
Meillä reissu vasta tulossa pitkän ajan päästä. Joten kiva olisi jos voisit laittaa tästä infoa reissunne jälkeen.
Hyvää matkaa !
Kiitos :) voin laitella kokemuksia kun reissusta palaamme. Mukavaa matkan odotusta teille!
+Lisää kommentti
Eikö kellään kokemusta?
Ilmoita
Moi!

Oltiin Blue Waterissa juuri kaksi viikkoa. Hotelli oli siisti, asiakaspalvelijoita riitti joka lähtöön ja aamupalavalikoima oli runsas! Meillä oli siis vain bed and breakfast. Hotellilta löytyy 3 ravintolaa; The Seven seas (oli hieman pettymys), buffetlounasta - ja illallista tarjoava The Admirals Room (kerettiin vain kerran pikaisesti syömään illallista, mutta vaikutti hyvälle) sekä a la carte ravintola The Nautilus, joka oli aika kallis, mutta tosi maukasta ruokaa. Lisäksi hotellin allasalueella on baari, josta saa myös purtavaa. Hotellin allasalueella on jonkin verran variksia, mutta raakuntaan totuttiin eivätkä ne lomaamme hirveästi häirinneet. Muuten allasalue oli oikein hyvä ja kannattaakin käydä varaamassa paikat jo ennen aamupalalle menoa, sillä parhaat paikat menevät nopeasti. Ranta oli oikein kaunis, punainen lippu liehui koko ajan rannalla, mutta uskaltauduttiin silti uimaan, sillä aallot eivät kauhean isoja olleet.

Lähellä sijaitsevaan Panaduraan (n. 4km hotellilta) kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan, sieltä löytyy vaatekauppoja, ravintoloita ja torialue, mistä sai halvalla mausteita (curryä, kanelia,chiliä)! Tuktukilla Panaduraan pääsi helposti ja halvalla 250-500rupiaa! Myös Kalutaraan kannattaa käydä tutustumassa (n.8-10km päässä hotellilta). Kalutaran alkuosassa oli "venäläiskatu" (kaikki kyltit oli myös venäjäksi ja paikalliset puhuivat venäjää), josta löytyi matkamuisto/tuliaiskauppoja (kannattaa hieman vertailla hintoja ja tinkiäkin niistä) ja muutama ravintola, josta sai hyvää ruokaa.

Hyvää matkan odotusta!
1 VASTAUS:
Kiitos tiedoista 😊
+Lisää kommentti
Onko tällä ketään jolla olisi tuoreita kokemuksia tästä hotellista ?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Blue water hotelli

Onko kellään kokemuksia ko hotellista. Olisi kiva kuulla kaikki mahdollinen palaute

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta