Surkein radio-ohjelma?

bouring

Nyt haetaan suomen surkeinta radio-ohjelmaa. Mikä on mielestäsi tämän päivän surkein radio-ohjelma suomalaisilta radiokanavilta.

Niistä mitä itse olen kuunnellut tai joutunut kuuntelemaan ylivoimaisesti surkein on Marko Markukselan vai Maunuksela mikälie Radio Suomessa pyörivä paikka auringossa.

58

1918

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suåmipåp

      Suomi poop. Aamu

      Radiorock aamu.

      Jone nikula ilman tiernapoikia.

      • 1234567891012

        Korporaatiohan on edelleen Suomen paras aamuohjelma. Muusiikki vain saisi olla monipuolisempaa ja ylipäätänsä sitä saisi olla Korporaation aikaan vähemmän Rockilla. Vaikka kuuntelee satunnaisesti kanavaa, lähes aina kuulee samoja vanhoja rock biisejä uudestaan ja uudestaan, vaikka samoilta bändeiltä olisi uudempaakin soitettavaksi.

        suåmipåp voi kuunnella ihan rauhassa Radio Novan niin mahtaaa aamushowta tai NRJ:n vai onko siellä enää edes aamuisin juontamassa kukaan.


      • BelonenMetia

        Koska eivät ole Bauermedian kanavien ohjelmia. Muuten varmaan ylistäisit noita.


    • KauttaLinjan

      YLE - huoraavin lajissaan.

    • Aamuäreä

      Aamulypsy suomipopilla ja kaikki Radio Rockin äijäilyohjelmat, etenkin Nikulan juontamat.

    • Komppaan suåmipopia: Radio Suomipopin ja Radio Novan aamuohjelmat. Jos Jone Nikulan ohjelmat ovat yhtä kamalia, kiitän onneani että en ole niitä koskaan kuullut. Onneksi Norjan pitkäaaltoasema Ingoyssä 153kHz kuuluu välillä aika hyvin aamuisin niin ei tarvitse menettää hermoja kikattajia kuuntelemalla.

    • En tiedä miltä asemalta surkein ja huonoin kuulemani radio-ohjelma tuli. En myöskään tiedä sen ohjelman nimeä, enkä muista ketkä toimittajat taikka radiopersoonat siinä esiintyivät.

      Lyhyesti selitettynä ohjelmassa tekopirteät, tekonokkelat, omasta mielestään kaikentietävät persoonat läpändeerasivat aamuvarhaisesta alkaen. Väliin soitettiin tuhannesti kuultuja korvamatoja ja silloin tällöin annettiin kuulijoiden soittaa ohjelmaan. On sanomattakin selvää, ettei niiden soittajien jutuista saanut irti kuin myötähäpeää, mikä sinänsä oli paljon enemmän kuin mitä radiopersoonien jutuista sai irti.

      Radiopersoonat yrittivät olla ajan hermolla ja käsitellä päivänpolttavia aiheita kaikilta ihmiselämän alueilta. Mukamas nokkelalla sanailullaan he saivat aikaiseksi lähinnä hölinää. Ohjelma oli ajan hermolla olossaan yhtä tyylikkään nuorekas kuin eläkeläinen, joka on kääntänyt lakkinsa lipan niskapuolelleen. Keski-ikäisestä ei tule nuorekasta vaikka miten sitten hölisisikin.

      Tällaisissa ohjelmissa huumori voisi tehdä paljon hyvää, mutta ainoastaan jos se on hauskaa. Tarkoittamassani ohjelmassa ollut huumori lähinnä kuvotti, ja se teki sitä siinä määrin, että minun oli pakko pysähtyä huoltoasemalle, etten olisi sotkenut autoani.

    • RadioSurkeinSuomi

      Komppaan aloittajaa. Yle luulee että tunti lähinnä vanhoja isoja suomihittejä riittää tyydyttämään vanhemmankin polven kuuntelijoiden tarpeita. Itse en usko, että hekään haluavat aina kuulla samoj biisejä läpi elämänsä.

      Tuon tyylistä tai osittain saman tyylistä musiikkia mikä hallitsee Paikka Auringossa ohjelmaa tehdään tänäkinpäivänä. Ei voi kuin ihmetellä, että mieluummin soitetaan aina (ei koske vain tätä ohjelmaa) vanhoja hittejä, kuin jotain uutta tai sellaista vanhempaa minkä voi olettaa ettei kaikki sitä olisi kuulleet tai ainakaan useampaa kertaa.

      Jorma Hietamäki oli surkea musiikkipäällikkö, mutta en olisi voinut uskoa että Yle löytää tilalle vieläkin huonomman.

    • no_kertokaa

      Kun on lähinnä kaivattu vanhaa kotimaista iskelmää, niin mikä sitten Maunukselan ohjelmassa on pielessä?

      • Persseesstä

        Ensinnäkin se että ohjelmassa soi vain niitä miljoonaan kertaan kuultuja ja radiossa soineita iän ikuisia kappaleita. Vuoden tai usemman kymmenen vanhoja ei väliä, jos puhkisoitettuja. Se nyt on eniten pielessä. Minä ainakin haluan kuulla radiosta myös jotain uutta ja sellaista mitä en ole ennen kuullut. En vain sitä mitä olen kuullut pelkästään jo radiosta useita kertoja ilman, että olen koskaan itse kyseisiä biisejä mistään CD:ltä, netistä tai muualtakaan laittanut soimaan.

        Veikkaampa, että tuonkin ohjelman musiikista päättää ihan samat jotka päättävät muustakin Radio Suomen, eli Maunukselan tehtäväksi jää kuin kehittää juonnot kappaleisiin.

        Vanhassa kotimaisessa iskelmässäkin kun olisi sellaisia kappaleita, mitä ei ole soitettu koskaan paljoa. Radio Suomessa soittoa saavat vain isoimmat hitit, musiikkityylistä riippumatta. Siksi kanavalle ei oteta koskaan uutta musiikkiakaan ajoissa soittoon, koska ensin pitää saada varmistus onko biisi hitti vai ei.


    • Isojohtaja

      Maunuksela nimitettäköön heti Radio Suomen korkeimmaksi musiikista vastaavaksi päälliköksi.

    • toteaja

      sama ku kysyis; sininen vai punanen? ajan haaskausta

      • Akhsihvewåeuå0eåp

        Ehdottomasti Sininen jos politiikasta kyse.


    • suomirario

      Kaikki joissa Taavi (vaavi) Salmivaara höpöttää ja flirttailee naispuoliselle kolleegalleen...

      • Sämpylä_ja_Nakki

        Marjo Pirinen on kärttynen akka, aina pahalla päällä... johtuu varmaan Taavi Malmikaarasta.


      • Anonyymi

        Näin juuri. Älkaa melkoinen lässytys, kun naikkonen on vastapäätä.


    • ikkremimiN

      Maunukselan ohjelman rinnalle voisi lisätä myös Radio Suomen päivä. Piti korvata asiapitoiset sisällöt laaja-alaisesti. Piti tulla paljon asiaa maakunnista. Ei ole tullut mitään näistä, kuin olemattoman vähän. Mukaan vielä Radio Suomen Aluelähetykset. Pelkkä jatkumo Marko Maunukselan musiikkitunnin jälkeen. Missä alueelliset asiat? No tuleehan alueuutiset kerran tunnissa ja siinä välissä lähinnä soittolistaa.

      Heitetään sekaan vielä Toni Laaksosen Lauantai tanssit. Miksi tämäkin ohjelma ja samalta kanvalta? Koska ohjelman musiikkivalinnat eivät eroa juuri lainkaan siitä mitä Radio Suomen soittolista on täynnä. Soitetuimpia vanhoja hittejä uudestaan uudestaan uudestaan...

    • Huippukanava

      Onneksi edes ruotsinmedia haluaa tuoda mielenkiintoisia asioita ja juttuja esille Suomesta. Kiitos tästä Sisuradiolle. Vieläpä Suomenkielellä. Sisuradio on sitä mitä Yle Radio Suomikin voisi parhaillaan halutessaan olla.

      • dfhdfhd

        Sisuradio on kyllä journalistista kultaa! Eikä ole musiikin puolellakaan lähdetty mihinkään soittolistahömppään. Jännä että suomalaista musiikkia laajimmin soittaa Ruotsin radion kanava..

        Jokunen vuosi sitten kun tulin vanhaksi ja aloin kuuntelemaan Radio Suomea, niin eiköhän siellä samantien tullut joku "päivitys" ja kanava pilattiin teinix-kanavaksi.
        Niinpä aloin kuuntelemaan netin kautta Sisuradiota ja myöskin Järviradiosta tulee ajoittain kuunneltavaa ohjelmaa.


    • eräs_henkilö

      Kun Radio Suomessa juontajana on Juha Blomberg, muuttuvat kaikki ohjelmat Juha Blomberg -showksi. Tähän verrattuna edellä mainittu Maunuksela on miellyttävän itseään korostamaton.

      • Blumistäällä

        Onko omahyväisempää radiojuontajaa vielä nähtykään. Mikkelin miehelle on tainnut nousta hattuun.


    • Heikki.pautala

      Surkein on aamulypsy. Vaikka toi yks noista huonoista lähti niin toinen eli Hautala jäi.

    • Surkeintodella

      Surkein. Sitä ei tarvitse edes miettiä, Radio Suomi.

    • Huonoa

      Radio Suomen päivä ja Ylönen lässyttää. Se on surkein ohjelma.

    • NytKaijaKoota

      Vellu Salminen. Kuiva ja monotoninen ääni. Jutut tylsiä. Musiikki samaa luokkaa.

    • Voiveemitäsontaa

      Täsmälleen samoja kappaleita kuin eilenkin. Kohta sössöttää Ylönen ja väliin ressun hokemista...se olit aina sinä.....se olit aina sinä....se olit aina sinä....se olit aina sinä....

    • Tsiisus

      Nrj aamu juontajat😡😡 herranjumala mitä vatipäitä. 2 lapsellista kikattelija kundia laukoo älyvapaata skeidaa. Hameet päälle ja oikeisiin töihin...

    • Honkisvaan

      Kyllä se paskin on aamulypsy. Tota Hautalaa kun ei pysty pirukaan kuuntelemaan.

    • mainosmuunnos

      Radio Suomi - Aina Suorana - Aina Läsnä - Aina samat biisit

      • bouring

        Ei varmasti soi samat biisit. Katsokaa vaikka Radio Suomen sivuilta kuukauden soitetuimmat ja hei tutkimuksen mukaan Radio Suomella soi 1200 eri biisiä viikossa. Vai samat biisit soi kokoajan. Näitä argumentteja ylekin aina käyttää ja siteeraan heitä ihan tahallaan ja tarkoituksella.

        Te jotka väitätte, että Radio Suomella soi aina samoja biisejä, toivoisin perusteluja tuolle väitteellle. Väitteen kyllä ostan, koska tiedän sen oikeaksi, mutta en ihan täysin tuossa Aina samat biisit muodossa. Tai siis mihin sen perustatte?


    • tanssimusiikin-ystävä

      Ei soi samat biisit.
      Vanhempi kuuntelija (esim. minä) ei vaan pysty erottamaan niitä toisistaan, kun uudet suomalaiset biisit ovat niin samanlaisia, samalla kaavalla tehtyjä.
      Ja sitten se hemmetin villitys, että naiset laulavat pikkuipanan äänellä, niitä ei pysty erottamaan toisistaan.

      • bouring

        Kerro itse kaikki faktat.

        Kyllä soi! Enimmäkseen soittoajat menevät samoille vuosikausia Radio Suomessa soineille ja kaikkialla muuallakin isosti soineille ja edelleen soiville hittibiiseille. Jos se ei ole samojen biisien toistamista niin mikä sitten?

        Ei ole kyse mistään, että soi väärää tai vaikeasti erotettavaa musiikkia. Kun tuollainen linja on valittu ei se muutu vain vaihtamalla hieman genrepainotuksia. Koko ajatusmaailma soittolistan kokoeamisessa täytyy kääntää päälaelleen.

        Tuo on se seikka, mikä saa suurimman osan kyllästymään. Kaikki Radio Suomen kuuntelijat eli suurin osa ei vain ole niin perillä asiasta ja osaa (kaikella kunnioituksella) analysoida asioita niin tarkkaan, siksi se ensisijainen huonous kohdistetaan väärän tyylisen musiikkin tai vääriä artisteja ja bändejä soitossa. Tottakai huonokin linja on siedettävämpi, jos se koostuu puhtaasti omista suosikeista. Se ei vielä riitä tekemään siitä hyvää.


      • eiainamollia

        Kyllä vaan joka ikinen uusi biisi jota joku lapsiääninen piipittittäjä "laulaa", pääsee soittolistalle. Nytkin 30 min. sisää on soinut kolme piipittäjää!


      • eiainamollia kirjoitti:

        Kyllä vaan joka ikinen uusi biisi jota joku lapsiääninen piipittittäjä "laulaa", pääsee soittolistalle. Nytkin 30 min. sisää on soinut kolme piipittäjää!

        Tosi on. Näitä kurkeloita ja teräsniskoja (!) sun muita piipittäviä tipuja ei minun sävelkorvani oikein pysty erottamaan toisistaan.
        *ai niin, kommenttihan on jo2,5v vanha, eikä mikään ole muuttunut 🥱.


    • Arvio

      Yksipuolinen, kehittymätön, paikalleen juuttunut, ei taitoa olla erilainen, samaistunut massaan, ja musiikkivastaavat kehityskelvottomia. Se on Ylen kaikki radiokanavat.

      • Anonyymi

        En voi olla erimieltä. Lisäisin vain ettei ole minkäänlaista halua panostaa musiikkivalintoihin.
        Ylex:llä vähäsen muilla ei pätkääkään. Radio Suomellekin poimitaan soittoon vain niitä mitkä ovat nousseet jo kaupallisilla isoiksi hiteiksi. Mitään ei osata itse päättää tai olla ensimmäisenä soittamassa.


    • Anonyymi

      Tietyt samat instrumentaali renkutukset kierrätyksellä soi tietyin väliajoin Paikka auringossa ohjelmassa. Apocalypticaa eivät ole suostuneet kertakaan soittamaan.

      Kerran näytti olevan ihan YLE nostanut A-studion aiheeksi suomalaisen iskelmännja eriryisesti tanssi-iskelmän tilan. Miksi ei soi uutta radiossa. Itkemässä oli myö YLE:llä paikla aurongossa ohjelmaa tekevä Marko Maunuksela. Sen enempää Marko ohjelmassaan kuin muutkaan YLE:llä eivät tee asialle mitään. Naurettavaa olla huolissaan ja itkeä asiasta, kun valitsevat itse soittoon vain vuosia vanhoja hittejä.

    • Marko Maunukselan äänen kuullessani minäkin yleensä vaihdan kanavaa (Olga K. on sentään opetellut puhumaan hyvää ja kaunista suomenkieltä) jos kohta se itse ohjelma onkin sitä iankaikkisen tylsää soittolistamössöä.
      Mutta junttikanavan juntein ohjelma on ilman muuta Kansan radio. Akustinen versio puolen vuosisadan takaisesta Turun Sanomien yleisönosastosta. Varaventtiili niille vanhoille höppänöille, jotka eivät osaa purkaa turhaumiaan edes täällä suoli24:llä.

      • Anonyymi

        Eipä tuo ohjelma kummene juontajien vaihdoksellakaan. Mietin vain mistä YLE:llä maksetaan palkkaa ja mihin veroja tuhlataan. Kukaan ei käytä aikaa muusiikinvalitsemiseen (radio suomi, Yle puhe...) ja miettimiseen mitä soitettaisiin ja missä järjestyksessä, koska käytännössä kaikki on sitä samaa vanha, mitä edeltäjät ovat poimineet soittoon. Juonnot sitten ovat mm. paikka auringossa ohjelmassa lähinnä promotekstien lukemista. Kun artisti tai levy-yhtiö artistin puolesta lähettää radiokanavalle musiikkia se lähetetään pienen promotekstin kera, missä kerrotaan millaisesta esittäjästä ja biisistä on kyse.

        Monet juonnotkin voisi korvata tänäpäivänä automaattisella puheella. Robotti toistaa biisien nimet ja joku syöttää promotekstit tietokoneelle, jotka robotti lukee. Säästyy monen biisien nimien toistajan palkka ja samalla voidaan alentaa YLE-veroakin kun turhia kuluja karsitaan. Ei tuo mitään lisää juontaako ihminen verrattuna jos robotti lausuu biisin ulos ja sisään.


    • Anonyymi

      Surkein on ehdottomasti Aamulypsy.

      • Anonyymi

        Aivan p..ka.


    • Anonyymi

      Jouduin tänään heräämään puoli kuudelta, koska olin menossa lääkäriin. Heti kello kuusi aamulla alkoi Aidossa Iskelmässä kaksi "juontajaa" pälättää jostakin itselleen tärkeästä aiheesta. Kuuntelin noin kaksi minuuttia, ja koska musiikkia ei tullut, vaihdoin Classic Radioon.

    • Anonyymi

      Puheen Aamu. Ei ole tuota viihtelliseksi YLEX ja kaupallisten suuntaan mennyttä höttö aamuohjelmaa kuunneltua. Kivasti tulee vanhoja hittejäkin sekaan. VMP

    • Anonyymi

      kaikki radio juontajat on ollut nuivia

    • Anonyymi

      Koko YLE ja Marko mukana on ihmehiihtäjiä. Kyseinen ohjelma on Maunukselan oma tai ainkin silloin kun nykyisin juontaa. Hän saa päättää mitä soi. Sitten itkenyt YLE:n toisessa ohjelmassa A-studio, kotimaisen tanssi-iskelmän tulevaisuudesta. Ei soiteta radiossa uutuksia. No minkä v***n takia Marko et soita ohjelmassasi vain uutuksia ja tee asialle jotain, jos niin huolissaan siitä olet.

      Kusetusta taitaa olla koko homma. Erikoisohjelmien juontajat valitsevat musiikin. Miten sattumaa: Ainoa uudistus, joka ohjelmaan on tehty, on voimassa juontajalla kuin juontajalla. Nykyään saa jo sentään yhden kyseisenä vuonna julkaistun kappaleen soittaa ohjelmassa.

      VMP mistä pitää pakolla maksaa.

      • Anonyymi

        Pakkomaksu ketuttaa edelleen, mutta sisältä on parempaa kun vaihdat. Radio Soi, Sandels tai Järviradio.


      • Anonyymi

        Tuskin Maunuksela voi (ainakaan suuresti) poiketa kanavan musiikkipäällikön tahtotilasta.

        Tietyt rajat on Maunuksela varmaan saanut.

        Erikoisohjelmat,, joissa juontajilla on vapaampi valinta soittamansa musiikin suhteen tulevat yöaikaan tai vain Areenaan, jolloin kukaan ei vaihda kanavaa kappaleiden kohdalla, mitkä ei-tunnettavuudessaan voivat normilampaassa kanavanvaihdon laukaista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin Maunuksela voi (ainakaan suuresti) poiketa kanavan musiikkipäällikön tahtotilasta.

        Tietyt rajat on Maunuksela varmaan saanut.

        Erikoisohjelmat,, joissa juontajilla on vapaampi valinta soittamansa musiikin suhteen tulevat yöaikaan tai vain Areenaan, jolloin kukaan ei vaihda kanavaa kappaleiden kohdalla, mitkä ei-tunnettavuudessaan voivat normilampaassa kanavanvaihdon laukaista.

        Miksi YLE:ltä sitten suorastaan valehdellaan, jos eivät saakkaan päättä itse. Erikoisohjelmissa juontajat valitsevat itse musiikin? Näin sieltä on todettu ja mainostettu useampaan kertaan. Jokaisen YLE:n kanavan kohdalla.

        Mitä noihin mainitsemiisi vapaampiin valintoihin tulee niin: Ylelle on joko pesiytynyt todella paljon musiikkiohjelmien toimittajiksi ja päällikkövastaavien tehtäviin ihmisiä joiden musiikkimaku ja tietämys on todella laaja.
        TAI
        Ei voi olla sattumaa, että noissakin ohjelmissa suurinosa soitoista menee tunnetuille vanhoille hittibiiseille, jotka ovat aikaisempinakin vuosina soineet kyseisellä YLE:n kanavalla, josta ohjelma tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin Maunuksela voi (ainakaan suuresti) poiketa kanavan musiikkipäällikön tahtotilasta.

        Tietyt rajat on Maunuksela varmaan saanut.

        Erikoisohjelmat,, joissa juontajilla on vapaampi valinta soittamansa musiikin suhteen tulevat yöaikaan tai vain Areenaan, jolloin kukaan ei vaihda kanavaa kappaleiden kohdalla, mitkä ei-tunnettavuudessaan voivat normilampaassa kanavanvaihdon laukaista.

        Lisään vielä. Juuri tästä syystä ja lukuisista muista YLE-veroa tulee pienentää rajusti tai poistaa se kokonaan.


      • Anonyymi

        Olen asiaa tiedustellut ja Maunuksela ei valitse itse soittamaansa musiikkia, vaan se on ennalta valittu. Maunuksela juontaa vain parina päivänä viikossa ja muina päivinä on näitä naisia, joita ei sitten taas jaksa yhtään.


    • Anonyymi

      Huonoimpia on ehdottomasti kaikki sea FM kanavan ohjelmat

      • Anonyymi

        Silti kuuntelet. Sea on selkeästi onnistunut lumoamaan kuuntelijansa. Itse pidän asemaa parhaimpana. mikään ei haittaa. Ehkä uutiset toivoisin. Sitten olisi täydellinen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Silti kuuntelet. Sea on selkeästi onnistunut lumoamaan kuuntelijansa. Itse pidän asemaa parhaimpana. mikään ei haittaa. Ehkä uutiset toivoisin. Sitten olisi täydellinen

        Hyvä vain kun jotkut tekee toisin. Kaikkia radionkuuntelijoita, itse mukaanluettuna, ei kiinnosta käyttää aikaa kuuntelemalla asemia, missä hyvin harvoin soi musiikkia tuoreeltaan. Jos soi niin yleensä muutamien samojen uutuuksia. Sama vanhemman musiikin osalta, jos aina soi vain tunnetuimmat hitit eaittäjiltä. Poikkeuksia toki voivat olla jonkun aikaa sellaiset biisit, jotka koskaan eivät ole laajaan radiosoittoon Suomessa päätyneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä vain kun jotkut tekee toisin. Kaikkia radionkuuntelijoita, itse mukaanluettuna, ei kiinnosta käyttää aikaa kuuntelemalla asemia, missä hyvin harvoin soi musiikkia tuoreeltaan. Jos soi niin yleensä muutamien samojen uutuuksia. Sama vanhemman musiikin osalta, jos aina soi vain tunnetuimmat hitit eaittäjiltä. Poikkeuksia toki voivat olla jonkun aikaa sellaiset biisit, jotka koskaan eivät ole laajaan radiosoittoon Suomessa päätyneet.

        Ylex ainakin harrastaa tuota jälkinmäistä. Kaikki vanha mitä soitetaan on musiikkia, joka aikaisempina vuosina ollut kanavan soittolistalla.

        BOOOOOOOOOORING!


    • Anonyymi

      YLE on h*moa ja vammasta p*skaa

    • Anonyymi

      Onko enää radio-ohjelmia monellakaan kanavalla? Eikö ne ole useimmat jukebokseja joissa toivotetaan huomenta,päivää, iltaa jne. kerrotaan kellon aika ja soitetaan musiikkia?

      • Anonyymi

        Ne on useimiten ohjelmavirtaa jossa vaihtuu vain juontaja. Mutta kaikki voin ilmoittaa kellon ajan ja samanlaisia juttuja puhuvat.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe