Surkein radio-ohjelma?

bouring

Nyt haetaan suomen surkeinta radio-ohjelmaa. Mikä on mielestäsi tämän päivän surkein radio-ohjelma suomalaisilta radiokanavilta.

Niistä mitä itse olen kuunnellut tai joutunut kuuntelemaan ylivoimaisesti surkein on Marko Markukselan vai Maunuksela mikälie Radio Suomessa pyörivä paikka auringossa.

43

702

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suåmipåp

   Suomi poop. Aamu

   Radiorock aamu.

   Jone nikula ilman tiernapoikia.

   • 1234567891012

    Korporaatiohan on edelleen Suomen paras aamuohjelma. Muusiikki vain saisi olla monipuolisempaa ja ylipäätänsä sitä saisi olla Korporaation aikaan vähemmän Rockilla. Vaikka kuuntelee satunnaisesti kanavaa, lähes aina kuulee samoja vanhoja rock biisejä uudestaan ja uudestaan, vaikka samoilta bändeiltä olisi uudempaakin soitettavaksi.

    suåmipåp voi kuunnella ihan rauhassa Radio Novan niin mahtaaa aamushowta tai NRJ:n vai onko siellä enää edes aamuisin juontamassa kukaan.


   • BelonenMetia

    Koska eivät ole Bauermedian kanavien ohjelmia. Muuten varmaan ylistäisit noita.


  • KauttaLinjan

   YLE - huoraavin lajissaan.

  • Aamuäreä

   Aamulypsy suomipopilla ja kaikki Radio Rockin äijäilyohjelmat, etenkin Nikulan juontamat.

  • Komppaan suåmipopia: Radio Suomipopin ja Radio Novan aamuohjelmat. Jos Jone Nikulan ohjelmat ovat yhtä kamalia, kiitän onneani että en ole niitä koskaan kuullut. Onneksi Norjan pitkäaaltoasema Ingoyssä 153kHz kuuluu välillä aika hyvin aamuisin niin ei tarvitse menettää hermoja kikattajia kuuntelemalla.

  • rytmimunat

   En tiedä miltä asemalta surkein ja huonoin kuulemani radio-ohjelma tuli. En myöskään tiedä sen ohjelman nimeä, enkä muista ketkä toimittajat taikka radiopersoonat siinä esiintyivät.

   Lyhyesti selitettynä ohjelmassa tekopirteät, tekonokkelat, omasta mielestään kaikentietävät persoonat läpändeerasivat aamuvarhaisesta alkaen. Väliin soitettiin tuhannesti kuultuja korvamatoja ja silloin tällöin annettiin kuulijoiden soittaa ohjelmaan. On sanomattakin selvää, ettei niiden soittajien jutuista saanut irti kuin myötähäpeää, mikä sinänsä oli paljon enemmän kuin mitä radiopersoonien jutuista sai irti.

   Radiopersoonat yrittivät olla ajan hermolla ja käsitellä päivänpolttavia aiheita kaikilta ihmiselämän alueilta. Mukamas nokkelalla sanailullaan he saivat aikaiseksi lähinnä hölinää. Ohjelma oli ajan hermolla olossaan yhtä tyylikkään nuorekas kuin eläkeläinen, joka on kääntänyt lakkinsa lipan niskapuolelleen. Keski-ikäisestä ei tule nuorekasta vaikka miten sitten hölisisikin.

   Tällaisissa ohjelmissa huumori voisi tehdä paljon hyvää, mutta ainoastaan jos se on hauskaa. Tarkoittamassani ohjelmassa ollut huumori lähinnä kuvotti, ja se teki sitä siinä määrin, että minun oli pakko pysähtyä huoltoasemalle, etten olisi sotkenut autoani.

  • RadioSurkeinSuomi

   Komppaan aloittajaa. Yle luulee että tunti lähinnä vanhoja isoja suomihittejä riittää tyydyttämään vanhemmankin polven kuuntelijoiden tarpeita. Itse en usko, että hekään haluavat aina kuulla samoj biisejä läpi elämänsä.

   Tuon tyylistä tai osittain saman tyylistä musiikkia mikä hallitsee Paikka Auringossa ohjelmaa tehdään tänäkinpäivänä. Ei voi kuin ihmetellä, että mieluummin soitetaan aina (ei koske vain tätä ohjelmaa) vanhoja hittejä, kuin jotain uutta tai sellaista vanhempaa minkä voi olettaa ettei kaikki sitä olisi kuulleet tai ainakaan useampaa kertaa.

   Jorma Hietamäki oli surkea musiikkipäällikkö, mutta en olisi voinut uskoa että Yle löytää tilalle vieläkin huonomman.

  • no_kertokaa

   Kun on lähinnä kaivattu vanhaa kotimaista iskelmää, niin mikä sitten Maunukselan ohjelmassa on pielessä?

   • Persseesstä

    Ensinnäkin se että ohjelmassa soi vain niitä miljoonaan kertaan kuultuja ja radiossa soineita iän ikuisia kappaleita. Vuoden tai usemman kymmenen vanhoja ei väliä, jos puhkisoitettuja. Se nyt on eniten pielessä. Minä ainakin haluan kuulla radiosta myös jotain uutta ja sellaista mitä en ole ennen kuullut. En vain sitä mitä olen kuullut pelkästään jo radiosta useita kertoja ilman, että olen koskaan itse kyseisiä biisejä mistään CD:ltä, netistä tai muualtakaan laittanut soimaan.

    Veikkaampa, että tuonkin ohjelman musiikista päättää ihan samat jotka päättävät muustakin Radio Suomen, eli Maunukselan tehtäväksi jää kuin kehittää juonnot kappaleisiin.

    Vanhassa kotimaisessa iskelmässäkin kun olisi sellaisia kappaleita, mitä ei ole soitettu koskaan paljoa. Radio Suomessa soittoa saavat vain isoimmat hitit, musiikkityylistä riippumatta. Siksi kanavalle ei oteta koskaan uutta musiikkiakaan ajoissa soittoon, koska ensin pitää saada varmistus onko biisi hitti vai ei.


  • Isojohtaja

   Maunuksela nimitettäköön heti Radio Suomen korkeimmaksi musiikista vastaavaksi päälliköksi.

  • toteaja

   sama ku kysyis; sininen vai punanen? ajan haaskausta

   • Akhsihvewåeuå0eåp

    Ehdottomasti Sininen jos politiikasta kyse.


  • suomirario

   Kaikki joissa Taavi (vaavi) Salmivaara höpöttää ja flirttailee naispuoliselle kolleegalleen...

   • Sämpylä_ja_Nakki

    Marjo Pirinen on kärttynen akka, aina pahalla päällä... johtuu varmaan Taavi Malmikaarasta.


  • ikkremimiN

   Maunukselan ohjelman rinnalle voisi lisätä myös Radio Suomen päivä. Piti korvata asiapitoiset sisällöt laaja-alaisesti. Piti tulla paljon asiaa maakunnista. Ei ole tullut mitään näistä, kuin olemattoman vähän. Mukaan vielä Radio Suomen Aluelähetykset. Pelkkä jatkumo Marko Maunukselan musiikkitunnin jälkeen. Missä alueelliset asiat? No tuleehan alueuutiset kerran tunnissa ja siinä välissä lähinnä soittolistaa.

   Heitetään sekaan vielä Toni Laaksosen Lauantai tanssit. Miksi tämäkin ohjelma ja samalta kanvalta? Koska ohjelman musiikkivalinnat eivät eroa juuri lainkaan siitä mitä Radio Suomen soittolista on täynnä. Soitetuimpia vanhoja hittejä uudestaan uudestaan uudestaan...

  • Huippukanava

   Onneksi edes ruotsinmedia haluaa tuoda mielenkiintoisia asioita ja juttuja esille Suomesta. Kiitos tästä Sisuradiolle. Vieläpä Suomenkielellä. Sisuradio on sitä mitä Yle Radio Suomikin voisi parhaillaan halutessaan olla.

   • dfhdfhd

    Sisuradio on kyllä journalistista kultaa! Eikä ole musiikin puolellakaan lähdetty mihinkään soittolistahömppään. Jännä että suomalaista musiikkia laajimmin soittaa Ruotsin radion kanava..

    Jokunen vuosi sitten kun tulin vanhaksi ja aloin kuuntelemaan Radio Suomea, niin eiköhän siellä samantien tullut joku "päivitys" ja kanava pilattiin teinix-kanavaksi.
    Niinpä aloin kuuntelemaan netin kautta Sisuradiota ja myöskin Järviradiosta tulee ajoittain kuunneltavaa ohjelmaa.


  • eräs_henkilö

   Kun Radio Suomessa juontajana on Juha Blomberg, muuttuvat kaikki ohjelmat Juha Blomberg -showksi. Tähän verrattuna edellä mainittu Maunuksela on miellyttävän itseään korostamaton.

   • Blumistäällä

    Onko omahyväisempää radiojuontajaa vielä nähtykään. Mikkelin miehelle on tainnut nousta hattuun.


  • Heikki.pautala

   Surkein on aamulypsy. Vaikka toi yks noista huonoista lähti niin toinen eli Hautala jäi.

  • Surkeintodella

   Surkein. Sitä ei tarvitse edes miettiä, Radio Suomi.

  • Huonoa

   Radio Suomen päivä ja Ylönen lässyttää. Se on surkein ohjelma.

  • NytKaijaKoota

   Vellu Salminen. Kuiva ja monotoninen ääni. Jutut tylsiä. Musiikki samaa luokkaa.

  • Voiveemitäsontaa

   Täsmälleen samoja kappaleita kuin eilenkin. Kohta sössöttää Ylönen ja väliin ressun hokemista...se olit aina sinä.....se olit aina sinä....se olit aina sinä....se olit aina sinä....

  • Tsiisus

   Nrj aamu juontajat😡😡 herranjumala mitä vatipäitä. 2 lapsellista kikattelija kundia laukoo älyvapaata skeidaa. Hameet päälle ja oikeisiin töihin...

  • Honkisvaan

   Kyllä se paskin on aamulypsy. Tota Hautalaa kun ei pysty pirukaan kuuntelemaan.

  • mainosmuunnos

   Radio Suomi - Aina Suorana - Aina Läsnä - Aina samat biisit

   • bouring

    Ei varmasti soi samat biisit. Katsokaa vaikka Radio Suomen sivuilta kuukauden soitetuimmat ja hei tutkimuksen mukaan Radio Suomella soi 1200 eri biisiä viikossa. Vai samat biisit soi kokoajan. Näitä argumentteja ylekin aina käyttää ja siteeraan heitä ihan tahallaan ja tarkoituksella.

    Te jotka väitätte, että Radio Suomella soi aina samoja biisejä, toivoisin perusteluja tuolle väitteellle. Väitteen kyllä ostan, koska tiedän sen oikeaksi, mutta en ihan täysin tuossa Aina samat biisit muodossa. Tai siis mihin sen perustatte?


  • tanssimusiikin-ystävä

   Ei soi samat biisit.
   Vanhempi kuuntelija (esim. minä) ei vaan pysty erottamaan niitä toisistaan, kun uudet suomalaiset biisit ovat niin samanlaisia, samalla kaavalla tehtyjä.
   Ja sitten se hemmetin villitys, että naiset laulavat pikkuipanan äänellä, niitä ei pysty erottamaan toisistaan.

   • bouring

    Kerro itse kaikki faktat.

    Kyllä soi! Enimmäkseen soittoajat menevät samoille vuosikausia Radio Suomessa soineille ja kaikkialla muuallakin isosti soineille ja edelleen soiville hittibiiseille. Jos se ei ole samojen biisien toistamista niin mikä sitten?

    Ei ole kyse mistään, että soi väärää tai vaikeasti erotettavaa musiikkia. Kun tuollainen linja on valittu ei se muutu vain vaihtamalla hieman genrepainotuksia. Koko ajatusmaailma soittolistan kokoeamisessa täytyy kääntää päälaelleen.

    Tuo on se seikka, mikä saa suurimman osan kyllästymään. Kaikki Radio Suomen kuuntelijat eli suurin osa ei vain ole niin perillä asiasta ja osaa (kaikella kunnioituksella) analysoida asioita niin tarkkaan, siksi se ensisijainen huonous kohdistetaan väärän tyylisen musiikkin tai vääriä artisteja ja bändejä soitossa. Tottakai huonokin linja on siedettävämpi, jos se koostuu puhtaasti omista suosikeista. Se ei vielä riitä tekemään siitä hyvää.


   • eiainamollia

    Kyllä vaan joka ikinen uusi biisi jota joku lapsiääninen piipittittäjä "laulaa", pääsee soittolistalle. Nytkin 30 min. sisää on soinut kolme piipittäjää!


   • eiainamollia kirjoitti:

    Kyllä vaan joka ikinen uusi biisi jota joku lapsiääninen piipittittäjä "laulaa", pääsee soittolistalle. Nytkin 30 min. sisää on soinut kolme piipittäjää!

    Tosi on. Näitä kurkeloita ja teräsniskoja (!) sun muita piipittäviä tipuja ei minun sävelkorvani oikein pysty erottamaan toisistaan.
    *ai niin, kommenttihan on jo2,5v vanha, eikä mikään ole muuttunut 🥱.


  • Arvio

   Yksipuolinen, kehittymätön, paikalleen juuttunut, ei taitoa olla erilainen, samaistunut massaan, ja musiikkivastaavat kehityskelvottomia. Se on Ylen kaikki radiokanavat.

   • Anonyymi

    En voi olla erimieltä. Lisäisin vain ettei ole minkäänlaista halua panostaa musiikkivalintoihin.
    Ylex:llä vähäsen muilla ei pätkääkään. Radio Suomellekin poimitaan soittoon vain niitä mitkä ovat nousseet jo kaupallisilla isoiksi hiteiksi. Mitään ei osata itse päättää tai olla ensimmäisenä soittamassa.


  • Anonyymi

   Tietyt samat instrumentaali renkutukset kierrätyksellä soi tietyin väliajoin Paikka auringossa ohjelmassa. Apocalypticaa eivät ole suostuneet kertakaan soittamaan.

   Kerran näytti olevan ihan YLE nostanut A-studion aiheeksi suomalaisen iskelmännja eriryisesti tanssi-iskelmän tilan. Miksi ei soi uutta radiossa. Itkemässä oli myö YLE:llä paikla aurongossa ohjelmaa tekevä Marko Maunuksela. Sen enempää Marko ohjelmassaan kuin muutkaan YLE:llä eivät tee asialle mitään. Naurettavaa olla huolissaan ja itkeä asiasta, kun valitsevat itse soittoon vain vuosia vanhoja hittejä.

  • Marko Maunukselan äänen kuullessani minäkin yleensä vaihdan kanavaa (Olga K. on sentään opetellut puhumaan hyvää ja kaunista suomenkieltä) jos kohta se itse ohjelma onkin sitä iankaikkisen tylsää soittolistamössöä.
   Mutta junttikanavan juntein ohjelma on ilman muuta Kansan radio. Akustinen versio puolen vuosisadan takaisesta Turun Sanomien yleisönosastosta. Varaventtiili niille vanhoille höppänöille, jotka eivät osaa purkaa turhaumiaan edes täällä suoli24:llä.

   • Anonyymi

    Eipä tuo ohjelma kummene juontajien vaihdoksellakaan. Mietin vain mistä YLE:llä maksetaan palkkaa ja mihin veroja tuhlataan. Kukaan ei käytä aikaa muusiikinvalitsemiseen (radio suomi, Yle puhe...) ja miettimiseen mitä soitettaisiin ja missä järjestyksessä, koska käytännössä kaikki on sitä samaa vanha, mitä edeltäjät ovat poimineet soittoon. Juonnot sitten ovat mm. paikka auringossa ohjelmassa lähinnä promotekstien lukemista. Kun artisti tai levy-yhtiö artistin puolesta lähettää radiokanavalle musiikkia se lähetetään pienen promotekstin kera, missä kerrotaan millaisesta esittäjästä ja biisistä on kyse.

    Monet juonnotkin voisi korvata tänäpäivänä automaattisella puheella. Robotti toistaa biisien nimet ja joku syöttää promotekstit tietokoneelle, jotka robotti lukee. Säästyy monen biisien nimien toistajan palkka ja samalla voidaan alentaa YLE-veroakin kun turhia kuluja karsitaan. Ei tuo mitään lisää juontaako ihminen verrattuna jos robotti lausuu biisin ulos ja sisään.


  • Anonyymi

   Surkein on ehdottomasti Aamulypsy.

  • Anonyymi

   Jouduin tänään heräämään puoli kuudelta, koska olin menossa lääkäriin. Heti kello kuusi aamulla alkoi Aidossa Iskelmässä kaksi "juontajaa" pälättää jostakin itselleen tärkeästä aiheesta. Kuuntelin noin kaksi minuuttia, ja koska musiikkia ei tullut, vaihdoin Classic Radioon.

  • Anonyymi

   Puheen Aamu. Ei ole tuota viihtelliseksi YLEX ja kaupallisten suuntaan mennyttä höttö aamuohjelmaa kuunneltua. Kivasti tulee vanhoja hittejäkin sekaan. VMP

  • Anonyymi

   kaikki radio juontajat on ollut nuivia

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-ahon pää petti

   Halla-aho toistaiseksi sairauslomalla. Taisi pää pettää lopullisesti.
   Maailman menoa
   286
   3503
  2. Mikä on kaivattusi etunimen alkukirjain?

   Jos ei tule kirjaintani, aion poistua palstalta vähin äänin. Siksi en voi sanoa omaani.
   Ikävä
   171
   1921
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1858
  4. Jos haluan sut (tai kun)

   ja sinä mut, niin kyllä meidän pitäisi se jotenkin jo toiselle saada varmistettua, ettei kumpikaan luule muuta. Haluan sut.
   Ikävä
   54
   971
  5. Koska Martina myöntää, että elämä päin peetä

   Tän naisen elämässä ei huonoja päiviä ole. Miten jollain ihmisellä voi olla kaikki aina hyvin... Yö unetkin on täydellisiä😄. Ei ole muijasta myöntämä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   879
  6. 46
   861
  7. Suojatie tappaja iski Karhulassa

   Auton yliajama pyöräilijä kuoli suojatiellä .Tapausta tutkitaan tällä hetkellä törkeänä rattijuopumuksena ja kuolemantuottamuksena.
   Kotka
   16
   854
  8. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   21
   812
  9. Martinan tapa ylpeillä kaikella mahdollisella.

   On se kova nainen kehumaan itseään. Jos ei muuta löydy niin ainakin uni on hänellä täydellinen😉 Kaikki on ihanaa, huikeaa, mahtavaa ja onnellinen ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   768
  10. Immuunikato luodaan rokotteella

   injektio sotkee elimistön luonnollisen puolustuksen. Kuka tarvitsee 3n rokotteen? NE MYY NIITÄ KOSKA NIILLÄ ON YLIMÄÄRÄISTÄ VARASTOSSA. Ja eläkeläise
   Maailman menoa
   278
   722
  Aihe