Seuralaispalvelujen mainokset Treffeissä uudistune

treffit.ei.toimi

Seuralaispalvelut ovat tehneet (uuden vuoden kunniaksi) uudenlaisen tavan mainostaa palveluitaan Treffeissä. Enää profiilin esittelytekstistä ei löydy mitään mikä viittaa seuralaispalveluun. Nyt tieto löytyykin profiilin kuvista. Kuviin on lisätty (paitsi profiilikuvaan) palvelun nettiosoite. Edelleen profiileista puuttuu paikkakunta, ainoastaan maakunta lisätty. Profiileissa myös estetty viestien lähetys KAIKILTA! Profiilien kuvat eivät aina ole edes samasta henkilöstä.

Palveluja joita mainostetaan ovat mm:
- panokaverit.com
- smsdeitti.com
- salainensuhde.com

Miksi Suomi24 sallii moisen mainostuksen?

34

518

Äänestä

    Vastaukset

    • 7678tyyuggky

      Availin noita listan profiileista. Tosiaankin kuvissa osoite palveluun...

      Kiinnitti myös huomio siihen että ei voi lähettää viesti Treffit-palvelun kautta yhdellekään - siltikin yhdessä esim. oli esittelytekstissä: "Jos kiinnostuit niin laita mulle viestiä ja voimme mahdollisesti tavata piankin kuumilla treffeillä ;)"

      Viestä kun ei voi lähettää myöskään sähköpostitse - tulee ilmoitus:
      "Virhe
      Viestiä ei voitu lähettää seuraaville vastaanottajille: [marikuuma <[email protected]>](550 - 550 5.1.1 <[email protected]>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table"

      Ainoa mahdollisuus siis ottaa yhteyttä on käyttää mainostettua maksullista palvelua. Asia on selvä.

      • kukalie.muu

        Täsmälleen samanlainen teksti: "Jos kiinnostuit niin heitä heti mua viestillä ja voidaan mahdollisesti tavatakkin :)" useassa profiifissa, silti ei voi laittaa viestiä!

        Tehkää nyt saatana jotakin tälle!!!


      • harmittaa.--tusti

        Samanlaisia, samanrakenteisia mainosprofiileja löytyy JATKUVASTI! Kaikki samalla tavalla tehtyjä, isolla rivivälillä ja aina välilyönti linkissä tyyliin: ". com" ja erikseen nikki mikä mainitulla sivustalla käytössä. Profiileista puuttuu usein myös paikkakunta, ainoastaan maakunta lisätty.

        Profiileissa myös estetty viestien lähetys KAIKILTA! Osassa profiileista profiilikuva siepattu muualta, esim. Twitteristä, pornokuvapalveluista jne.


      • valitan.siis.elän

        Suomi24:n Treffit on ilmainen mainosalusta. Ei mitään muuta sanottavaa asiasta.


    • Aaltopahvi.kierrätykseen

      Suomi24 ei vain halua mainoksille mitään tehdä..
      Taitaa olla jotakin kieroa asiassa?

      Onko syy että mainosprofiilit sallitaan:
      - Suomi24 tekee yhteistyötä mainittujen seuranhakupalvelujen kanssa ja jakaa mainosaikaa
      - maksullisesta Treffit-palvelusta (plus) ei saa löytää valittamista, etenkään tällaista
      - Suomi24 on kädetön ongelmansa kanssa, ei tiedä mitä sille tehdä eikä halua tuoda asiaa julkisuuteen..

    • Ei näytä mikään auttavan.. Eivät ilmiannot palvelussa, ilmoitus palautelomakkeella, tai kirjoitus tänne Suomi24:n omalle palstalle..

      Kaikki moderointi Suomi24-palveluissa on ajettu alas. Vain koneellinen automaatti poistaa jollakin oudoilla kriteereillä keskustelupalstan viestejä. Treffejä ei valvo kukaan!!!! Ala-arvoisesta palvelusta Treffeissä vielä Suomi24 kehtaa pyytää maksua???

    • Eero.Lappeenrannasta
    • minä.vaan.tässä
    • Eero.Lappeenrannasta
    • 7678tyyuggky

      Näkyy moderointi poistavan todella hitaasti noita mainosprofiileja. Voi mennä iltapäivään seuraavan päivän puolella ja parin tunnin kuluttua alkaa tulla taas samojen tahojen uudet mainosprofiilit. Pahimmillaan saattaa tulla illassa kymmenenkin uutta mainosta!!! Käytännössä mainoksia on vuorokauden ympäri ja nyt kun on viikonloppu, mainokset näkösällä koko viikonlopun ajan. Treffejä ei yleensä maanantaina edes moderoida.

      "ILMIANNA HÄIRIKKÖ TAI ASIATON SISÄLTÖ
      Haluamme pitää palvelumme hauskana ja viihdyttävänä. Jos käyttäjä häiriköi tai toimii vastoin käyttöehtoja, älä epäröi ilmoittaa siitä ylläpidolle."

      Tuo Treffien ylläpidon teksti saa kyllä moderoinnin näyttämään naurettavalta - maksullinen palvelu ja ylläpito sallii häiriköinnin ja kaiken sääntöjenvastaisen toiminnan

    • Aaltopahvi.kierrätykseen

      Suomi24:n säännöissä:
      http://www.suomi24.fi/opastus/saannot
      ----------------------------------
      Suomi24-palveluissa ei saa
      - Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      - Esiintyä toisena käyttäjänä
      - Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
      - Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
      - Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
      ----------------------------------

      Luulisi että säännöt koskisivat myös Treffit-palvelua

    • Selvyyttä-hakuun

      Minä taas toivoisin vaikkapa kruksia, millä seuranhakija ilmoittaa seuransa maksullisuudesta. Sinänsähän tuossa maksullisuudessa ei ole mitään vikaa, se maksaa joka sellaista haluaa. Mutta olisi hyvä tietää etukäteen, kuka on rahan perään ja kuka ei.

    • 7678tyyuggky

      Tämän päivä saldoa:
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954614
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954616
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954617
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954622

      Kuten Treffiprofiilien osoitteista näkyy, on profiilit luotu peräperää, mahdollisesti jollakin tapaa automaattisesti, "koneellisesti". Mainokset tekee siis yksi ainoa taho. Mikä se taho on? Ainakaan Suomi24:sta ei asia kiinnosta tippaakaan.

      Mainoksissa samata profiilikuvat ja tekstit joita samaisisssa mainoksissa pyörii koko ajan.

    • tätä.ihmetellään

      Mikähän oli syynä edellisen viestini poistolle? Listasin viestissäni ainoastaan uudet, viime yönä ilmestyneet mainosprofiilit jotka löysin palvelusta. Saapa nähdä kuinka kä kun laitan samaiset profiilit uudelleen..

      Eli viime yönä ilmestyneitä mainosprofiileja:
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954836
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954837
      https://treffit.suomi24.fi/profile/954874

      Koko viikonlopun saldo on nyt 12 mainosprofiilia, tämän päivän kuluessa tullee vielä uusia profiileita

    • treffit.on.pilattu

      LIekö Suomi24:n henkilökunassa joku joka omistaa osallistuu listattujen palvelujen toimintaan ja tekee oikein töitä asian eteen.

      Palveluja joita mainostetaan ovat mm:
      - panokaverit.com (linkki kirjoitettu profiiliin muodossa panokaverit. com)
      - smsdeitti.com (linkki kirjoitettu profiiliin muodossasmsdeitti. com)
      - salainensuhde.com (linkki kirjoitettu profiiliin muodossasalainensuhde. com)

      Mainitut seksipalveluja tarjoavat maksulliset toimijat saavat näin viikonloppuisin runsaasti mainostilaa ja mainosaikaa Treffit-palvelussa. Muuten asiaa ei todellakaan ymmärrä kuin että Suomi24 osallistuu ja sallii tällaisen toiminnan

      Kiitos Suomi24!!!

    • 7678tyyuggky
    • poistakaa.mainokset

      Ihmettelen ylläpidon viestien poistointoa. Kirjoittamani viesti on poistettu. Kirjoitin kommentissani samasta asiasta kuin tuolla edellisen viestin mainitsemassa Nettideittailukeskusteluissa ollut puhe. Eli kerroin että Treffit-profiileissa on mainittu nimimerkki mikä löytyy myös mainitusta seuranhakupalvelusta. Nämä profiilit ovat ainoastaan houkuttelemassa asiakkaita lähettämään jatkuvasti maksullisia viestejä mahdollisimman pitkän aikaa, siis ovat vain rahastamassa.

      Älkää missään tapauksessa menkö mainittuihin palveluihin ja kuvitelko että mainittu typy sieltä seuraksi asti löytyy. Palveluissa varmaan on oikeitakin profiileja mutta nämä Treffeissä olevat mainosprofiilit ja niiden mainitsemat nimimerkit kannattaa välttää!!

    • treffit.on.pilattu

      Suomi24:n/Allerin roolia asiasssa saa kyllä kysyä. Joku syyhän mainosprofiilien sallimiseen on. ja se syy on raha. Suomi24/Aller omistanee noita palveluita, muu ei mene läpi!!!

    • Aaltopahvi.kierrätykseen

      Treffit-palvelun moderointi näkyy loppuneen kokonaan. Vieläkin nyt tiistaina puoliltapäivin näkyy Treffi-palvelussa mainosprofiileja jotkaa on laitettu viikonloppuna, vanhimmat siis väh. perjantaisia. Eli Suomi24:n Treffit-palvelussa ilmaista mainosaikaa jo viides päivä menossa.

      Miksi maksavat asiakkaat joutuvat tämän sietämään! Mainokset eivät ole ainoa ongelma - palvelussa on valtavasti (tod.näk.) ulkomaisia tyhjiä profiileja. Profiileissa ei lue kuin tyyliin: "Nainen, 32 vuotta, Sinkku, Suomi". ja ohessa jostakin palvelusta kaapattu eksoottisen naisen kuva. Lisäksi pidän outona että moderointi/ylläpito ei poista sääntöjenvastaisia profiilikuvia, ei semminkään kuin aikaisemmin.

      Puutteet moderoinnissa voisi ymmärtää ja hyväksyä mikäli palvelu olisi kokonaan ilmainen. Nyt kun puhutaan maksullisesta palvelusta, sen tulisi olla hoidettu laadukkaasti.

      • treffit.on.pilattu

        kyllä palvelu pitää olla siisti vaikka olisi maksutonkin. i petkutusta jaksa montaa päibää seurata vaikka se olisi ilmaisessakin palvelussa.


      • näin-vaan-on

        suomi24 palvelut on kuraa!


    • niin.makaa.kuin.petaa

      Johan on outoa Suomi24:n moderointi, koko ajan Treffit-palvelussa taso heikentynyt. Nytkin muutama mainosprofiili saanut olla rauhassa koko viikon ilmiannoista huolimatta. Taas kun viikonloppua alkaa, alkaa massana tulemaan uusia mainoksia. On se kumma että palvelun laatutasosta ja toimivuudesta ei kukaan tunnu välittävän pätkääkään, paitsi me asiakkaat!

      En maksa plus-palvelusta killinkiäkään ennenkuin palvelu on siistitty ja kaikki saasta myös estetty uudelleen tuhoamasta palvelua.

      Näkyy että noita häirikköprofiileja, siis naisia jotka tarjoavat maksullista palvelua Treffien ulkopuollle tavalla tai toisella on valtaosa uusista palveluun syntyvistä profiileista. Osa on mainosprofiileja, osa käännöskoneella onnettomasti tuhrattuja profiileja jotka muutoin tyhjiä. Osa profiilesita aivan ilman mitään kriteerejä kuten tässäkin ketjussa on jo aiemmin kommentoitu. Ja kun edes toimisivat haut ja muut palvelut mitä Treffit-palveluun on joku väsännyt. Sanon että "väsännyt" koskapa mikään ei pelaa muuta kuin puolittain, vähän sinnepäin. Haku kaikkein surkein puutteineen ja vikoineen, kuitenkin se tärkein ja eniten käyetty varmastikin Treffien toiminnoista.

      Entäpäs viestittely ja mobiilikäyttö - aivan naurettavaa söhläystä. Ei voi käsittää tällaista ohjelmisokehitystä missä mitään ei kunnolla testata. Taitaa riittää että menee kääntäjästä läpi. Koodarit keskenään höpisee: "Hei kamut, tää karmee purkkaviritys meni viimein kääntäjästä läpi - äkkiä tuotantoon ennenkuin joku siihen koskee ja menee sitten uudelleen särki!!!" - Tuostahan ei muuta taas seuraa kuin tusina uusia outouksia ja vikoja palveluun ja vaikutuksia jonnekin mitä ei ole osattu odottaakaan kun mitään ns. integrointi/kokonaistestaustahan ei kaverit osaa eivätkä ole koskaan asiasta kuulleetkaan.. Ja tämä tärinä on tosi!!!!

      • S24.ei.vaan.osaa

        Joo, aivan niin. mm. Nymffijaana saanut olla koko viikon:
        https://treffit.suomi24.fi/profile/958921
        Samoin kuin tämä panokavierien mannekiin, varsinainen rahastaja:
        https://treffit.suomi24.fi/profile/958918

        Kuten profiilinumerosta näkyy, näitä generoidaan aina muutamia kerrallaan. Eli on varsinaista tehtailua. Kuten joku ehdotti, mahdollisesti ihan koneellistakin: samoja tekstejä, samoja kuvia käytössä, vain profiilin nimimerkki hieman muuttuu, tulee joku numero lisää perään tms. Aika karseeta peliä ja näyttää että Aller/Suomi24 tässä täytyy olla jollakin tavoin mukana koskapa homma saa jatkua ja on jo jatkunutkin ainakin yli vuoden ainakin noiden sms etc. palvelujen osalta.

        Älkää poijjaa haksahtako noiden naikkosten kuviin ja ehdotuksiin joita mainosporofiileissa näkyy - on vain huoputusta ja hyväuskoisten rahastusta, valotettavasti. Se ei näytä loppuvan ennenkuin loppuu plus-palvelun kaupallinen toiminta kokonaan jaSuomi24 laittaa palvelun luukulle lapun ja homma on sitten täuysin loppu. No onhan noita onneksi paljon paremmin toimiviakin ja laadukkaampia trefftpalveluita pilvinpimein, niin maksullisia kuin täysin ilmaisiakin... Suomi24 ei osaa, ei kertakaikkiaan osaa eikä halua, eikä sillä ole varaa rakentaa mitään kunnollista ja kunniallista.


    • outo-milla

      Suomi24 paikkaa omaa talouttaan näillä paokaverit jne palveluilla. Näinhän on pakko olla että on hommassa jollakin tavalla mukana kun mainonta sallitaan. Alla pari mainosprofiilia jotka jo pari viikkoa palvelussa pyörineet. Olen molemmat parikin kertaa ilmiantanut mutta ei mitään vaikutusta. Siellä vain pysyvät. Jo on palvelu mennyt ala-arvoiseksi!

      https://treffit.suomi24.fi/profile/958921
      https://treffit.suomi24.fi/profile/958918

    • niin.makaa.kuin.petaa

      Näkyy ilmestyneen uusia palveluntarjoajia markkinoille..
      Suomi24:n Treffeillä mainostavat ainakin jo seuraavat:
      - panokaverit.com (linkki kirjoitettu panokaverit. com)
      - smsdeitti.com (linkki kirjoitettu smsdeitti. com)
      - salainensuhde.com (linkki kirjoitettu salainensuhde. com)
      - panotreffit.com (linkki kirjoitettu panotreffit. com)
      - sutinaa.com (linkki kirjoitettu sutinaa. com)

      Olisi maailman helpoin temppu estää mainosprofiilien kirjoittaminen - ei näytä Suomi24:n ylläpitoa kiinnostavan koko asia. Ei voi muuta asiasta päätellä kuin että Suomi24:n henkilökuntaa asiassa mukana tai sitten Suomi24/Aller ihan itse organisoimassa asiaa.

      • Maksavia

        Mutta kun nämä maksavat Suomi24:lle! Ei taatusti tule estoja.


    • Mikä-mättää

      Paljon on juttua, mutta ei selviä, miksi tuo on haitallista. Tuleeko pöpö koneelle, lähteekö rahaa tililtä vai mitä?

      • 973485urht765jh

        Minusta kyse on periaatteesta. Mainonta Suomi24:n palveluissa on sääntöjen mukaan kielletty. Moderointi pitäisi toimia samalla tavoin niin täällä keskustelufoorumilla kuin sitten Treffeissä.

        Nämä mainosprofiilit ovat petos. Niillä vain houkutellaan Treffit-käyttäjiä maksulliseen palveluun. Profiileissa mainitut profiilit/nimimerkit löytyvät palveluissa mutta ovat sillä töin että vedättävät palveluun tulleita. Eivät siis ole oikeasti seuraa hakevia tyttöjä vaan ns. sissäheittäjiä. Mainituissa palveluissa viestittely tapahtuu tekstiviestein jotka maksavat 2€/KPL!!!!

        Asiasta on keskustelua muuallakin, mm:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12417875/panosuhde-com


      • SiisTyhjänpäistäKitinää
        973485urht765jh kirjoitti:

        Minusta kyse on periaatteesta. Mainonta Suomi24:n palveluissa on sääntöjen mukaan kielletty. Moderointi pitäisi toimia samalla tavoin niin täällä keskustelufoorumilla kuin sitten Treffeissä.

        Nämä mainosprofiilit ovat petos. Niillä vain houkutellaan Treffit-käyttäjiä maksulliseen palveluun. Profiileissa mainitut profiilit/nimimerkit löytyvät palveluissa mutta ovat sillä töin että vedättävät palveluun tulleita. Eivät siis ole oikeasti seuraa hakevia tyttöjä vaan ns. sissäheittäjiä. Mainituissa palveluissa viestittely tapahtuu tekstiviestein jotka maksavat 2€/KPL!!!!

        Asiasta on keskustelua muuallakin, mm:
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/12417875/panosuhde-com

        Jos kyse on periaatteesta, on kyse lähinnä pikkulasten kiukuttelusta. Eli vastaajalle kai paljastuu kupletin juoni ja vain tyhmä lankeaa ansaan. Ja tyhmyydestä onkin syytä sakottaa.

        Se taas, että moista on, viittaa siihen, että asiasta on sovittu eli Allers on osingoilla, Joten sen kannalta tilanne on kunnossa ja käyttäjät voivat halutessaan äänestää jaloillaan.


    • Anonyymi

      Lisäksi nuo lyhytosoitemainokset, joita on tuhatmäärin.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1937
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1609
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1549
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1497
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1445
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1347
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1177
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1128
    Aihe