Siveellistä naapurin kiimarouvaa

Eroottinen_kirjoittaja

Lähdin illansuussa lenkille tarkoituksena hieman purkaa työpäivän aiheuttamaa stressiä. Eteisessä moikkasin vaimolle sekä pojilleni ja astuin rappukäytävään tilaamaan hissiä. Hissiä odotellessa laittelin kuulokkeita korviini, enkä huomannut hissin pysähdystä 6.kerroksessa. Hissi pysähtyi 3.kerrokseen, avasin ajatuksissani oven ja säikähdin Maijaa joka tuli kyytiin kuudennesta kerroksesta. T "Ai moi", sanoin, Maijan tervehtiessä takaisin. Maijalla oli yllään myös lenkkivaatteet joten kysyinkin, että lenkillekö hänkin on lähdössä. "Joo, lapset jäi pelailee ja äiti otti omaa aikaa", Maija sanoi kireän oloisena. Tulimme alas ja kävelimme ulos. "Minkäslaisen lenkin ajattelit heittää", Maija kysäisi kun itse olin juuri aikonut sanoa moikat ja lähteä juoksemaan raivoisasti. Haluaako hän lähteä lenkille kanssani, mietin. "Öö, ihan semmoista reipasta kävelyä ajattelin", valehtelin sujuvasti. Maija kysyi voisiko tulla samaa matkaa seuraksi, hänellä myös kävely mielessä. Ilman muuta suostuin ja lähdimme kohti läheisiä pururatoja.

Kävelimme reippaasti, hiekan narskuessa lenkkareittemme alla. Maija avautui kuinka kireänä hän on ollut viimeaikoina, koska miehensä Petri on taas työreissulla, nyt jo kolmatta viikkoa. "En mä tiedä miks sulle avaudun, mut pakko välillä avautua", hän sanoi puuskuttaen. Vastasin, että eihän siinä mitään ja toki pitääkin jos tarvis on. " Ja esimerkiksi, me ollaan viimeksi viis viikkoa sitten harrastettu seksiä, saatana", hän tuhahti, huitoen ilmaa käsillään. Emme tunteneet niin hyvin toisiamme, toki pihalla välillä jutellaan mutta yleensä niitä näitä, joten Maijan avautuminen oli yllättävää ja jopa hieman kiusallista.

"Okei, no onhan siitä tovi", koitin olla ymmärtäväinen ja antaa vaikutelman, ettei se niin vakavaa ole pitkässä suhteessa jos siihen syitä, toisen matkustaminen tai jotain. "No joo", Maija melkein alkoi itkeä, "onhan mullakin haluni", hän jatkoi. Kävellessä mietin, että alkaapas jutustelu menemään outoon suuntaan. Maija pysähtyi, kääntyi minua kohti. "Ajattele, viisi viikkoa, viisi vitun viikkoa ilman seksiä", hieman jopa vihaisena Maija sanoi katsoen silmiini. "No, etkö sitten tämmöisissä tilanteissa.....tee ite", hämmästelin hänelle. "No vittu sehän on sama asia ja tottakai sitäkin välillä teen", Maija tuhahti, kääntäen päänsä pois. Hänestä oli tullut ihan uusi piirre esiin.

Olimme tunteneet toisemme noin viisi vuotta ja olin saanut hänestä kiltin, hienon rouvan kuvan.
Hän oli 32 vuotta, kolme vuotta minua nuorempi. Liikunnallisena äitinä hänen vartalonsa oli hyvässä muodossaan, en toki vaatteitta häntä ollut nähnyt, mitä nyt kesällä pienissä shortseissa ja topissa.

-"Ja se on niin perseestä, ku koko ajan tekee mieli". Kuuntelin kiusaantuneena hänen purkautumistaan. "Tota, haluisitko tulla mun kaa vähän tonne syvemmälle metsään", hän kysyi vienolla äänellä. Ohhoh, tätä en osannut odottaa. Olin toki katsellut Maijaa useasti ja fantasioinnutkin hänestä mutta se oli ollut fantasiaa, niitähän on kaikilla. "Niin", hän sanoi kysyvästi ottaen samalla askeleen lähemmäksi ja koskettaen etumustani. Nielaisin. Vilkaisin ympärilleni, Maijan sormien hyväillessä kaluani housujeni läpi. "Et pety", hän sanoi ja hymyili viekoitellen ja puri alahuultaan. Hymyillen nyökkäsin ja samassa Maija vei meitä syvemmälle metsän siimekseen. Kävelimme pari kymmentä metriä metsään, pysähdyimme ja Maija polvistui eteeni.

Hän veti juoksutrikoitani alemmas, jolloin jo hieman kiihottunut kaluni pullotti valkoisten boksereitten alla. "Uuh", Maija siveli sormillaan, kohtalaisen reipasta tahtia kasvavaa kyrpääni kankaan lävitse. Sitten hän otti boksereiden resorista kiinne ja laski sen hitaasti, paljastaen itselleen paljasta varttani pikkuhiljaa. Kulli pompsahti ulos ja jäi vielä alaspäin käyränä, terskan ollessa kokonaan jo esillä, jöpöttämään Maijan naaman eteen. "Oih...sullahan on hyvä kokoinen kyrpä", hän sanoi iloisesti yllättyneenä. Maija otti oikealla kädellään varresta, nosti sitä hieman, avasi suutaan ja otti terskani suunsa syleilyyn. Päästin suusta huokauksen, kun Maijan lämmin suu ja lämpimät huulet alkoivat hyväillä kaluani.

Kovetuin nopeasti hänen käsittelyssä. Maija imi posket lommolla ja piti suussaan varttani seitsemästä kymmeneen senttiä. Hän lutkutti ja hänen päänsä liikkui edestakas edessäni. Maija veti kuolaisen kalun suustaan ja jatkoi sen runkkausta. Toisella kädellä hän hyväili riippuvia pallejani ja veteli niitä, välillä jopa voimakkaasti alaspäin. "Kunnon lihaskyrpä, ihanan käyrä ja kova" hän kehui miehuuttani ja runkkasi samalla. Hän nousi hieman ja laski omat housunsa sekä stringit reisiin ja laittoi kätensä haaroihinsa. Hän alkoi hyväillä itseään pillusta ja otti kaluni taas suuhunsa. Villin imutuksen loiske kaikui ympärillämme. Maija mumisi ja ymisi antaessaan, kieltämättä hyvältä tuntuvaa poskihoitoa ja hieroi karvaista pilluaan. "Tahdon tän ihanan kyrvän sisääni"....

2

5139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maija nousi seisomaan. "Haluun niin tuntea miten tää avaan mun pillua" kilttinä pitämäni kotirouva puhui rivoja ja kääntyi ympäri. Hän nojatui käsien varaan paksuun mäntyyn ja pyllisti. Katsoin hänen pilluaan, jossa häpykummun ja isommat huulet peitti tumma, tuuhea mutta siistitty karvoitus. Pienemmät kirkkaanpunaiset häpärit lerppuivat muhkuraisina jo senttejä turvonneiden isompien häpyhuulten välistä. "Siis ihan ilman kumia", kysyin. "Syön pillereitä ja luotan et oot puhdas", -"joo oon". "Sit vaan sisään", hän pyysi notkistaen selkää alemmaksi. Siirryin lähemmäksi, kannatellen kämmenessäni paksua kyrpääni. Liu'utin muutaman kerran terskaa huulien päällä. "Oo....uuu, ah", Maija ääntelehti ja aneli saada kalun jo sisäänsä. "AAAAaaaaOOO..uh", maija varvasti kun suonikas kyrpäni alkoi painua kiimaiseen pilluun. Kalu alkoi liukua sujuvasti märässä pillussa ja aloin naida häntä vauhdikkaammin. "Aa..aa......aa...pane mua, nussi ihanalla kyrvälläs", hän puuskutti ja liikutti takamustaan vauhdikkaasti minua kohti.

      Hyväilin pelkästään terskalla kosteita huulia. "Samperi, miten hyvältä sä tunnut", kehuin Maijalle hänen rouvamaista pillua. "Ihanaa, kiiiiitos. Toi kalus tekee niin hyvää mulle....aaAA", hän sai vastattua huohotukseltaan. Maija tavoitteli alakautta kaluani ja osuttuaan palleihini hän alkoi puristella ja hieroa kiviäni. Notkistin polvia ja tartuin kunnolla Maija lantioista ja aloin naida vielä kovemmin. Nain koko varren mitalla minkä kykenin, pallieni mätkähdellessä vasten tuuheaa karvoitusta. "OoOOOOOooo osuu...ihanasti....aih", Maija vaikeroi painaen päänsä käsiensä väliin. "AAAiigh", pääsi Maija suusta, samalla kun hänen polvet alkoivat notkua ja lantio keinua puolelta toiselle. Hän notkisteli selkäänsä ja varvasti aina kun kaluni painui pohjaan asti. Tunsin miten pillusta alkoi tihkua nestettä, joka valui norona vartta pitkin kasseilleni. Maija nojasi raukeena mäntyyn ja huohotti raskaasti.

      Maija siirsi lantiotaan eteenpäin, että sai pullautettua kaluni ulos pillustaan. Hän pyörähti, kyykistyi ja alkoi imeä minua taas villisti. Hän suuteli terskaani huulet tötteröllä ja leikitteli kielellään herkästä kohdasta, juuri terskan alta. Aloin päästellä suusta nautinnon ääniä ja Maija pyysi sanomaan kun laukeminen lähestyi. Maija imi ja runkkasi vartta kiimaisena. Imemisen loiske ja Maijan ääntely soivat kilvan kesäisessä illassa. "Kohta tulee", kuiskasin ja Maija nousi, pyörähti ympäri työntäen paljaita pakaroitaan kaluni eteen. En purkautunut paineella vaan valkoista mahlaa alkoi pulputa nupistani. Spermaa valui Maijan pakaroille ja hän siirsi peppuvakonsa kaluni kohdalle ja sperma virtasi hän vakoonsa. Kaluni sykähteli ja aina tuli uusi lasti joka valui Maijan iholle sekä peppuvaon syövereihin.

      "AH, mä niin kaipasin tätä", Maija sanoi silminnähden onnellisena ja puristi etusormen ja peukalon väliin hiljalleen veltostuvan kaluni. Hitaasti lypsäen hän otti viimeiset lastit kämmeneensä, katsoi kämmentään ja pyyhki spermat tuuheaan karvoitukseen. Maija veti stringinsä takaisin paikoille jättäen isohkon lastini niiden alle. "Se muuten tuntuu kivalta kun ne alkaa kuivuu", hän sanoi hymyillen, huomaten pienen hämmähdykseni. Poistumme metsän siimeksestä ja päätimme kävellä suoraan koteihimme, olimmehan jo hikoilleet tarpeeksi. "Sun spermat tuntuu hyvälle vaossa", Maija kuiskasi astuessamme yhdessä hissiin ja sanoi pesevänsä niitä pitkään ja hartaasti pois suihkussa. "Saatan jopa maistaa", hän jatkoi ja vinkkasi silmää poistuessani hissistä kolmannessa kerroksessa.

    • Perseestä

      Maija siirsi lantiotaan eteenpäin, että sai pullautettua päänsä ulos pillustaan. Hän notkisteli pillua ja alkoi imeä pillereitä. Kulli pompsahti ulos perseestä. Aloin päästellä ääniä perseestä kankaan lävitse. Maija kääntyi ja pyllisti perseestä koko varren tuuheaan karvoitukseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe