Bora 1.6 bensa

volkkari

Kertokaapa kokeneemmat paljonko tuo 1.6 Bora kuluttaa sekalaisessa ajossa ja onko tullut vastaan tyyppivikoja tai muuta huomion arvoista jos aikoo ko. autoa ostaa.
Kiitos jo etukäteen.

24

19099

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Harri

      Olen kuullut kahdelta eri boran omistajalta että borassa on vikoja paljon. Kun yhden saa korjatuksi on toinen tilalla, lähinnä vaihteiston ja sähköpuolen vikoja paljon.

      • Hannes

        Jep, eli vikoja aivan yhtä paljon kuin IV Goffeissakin;)

        Itselläni on ollut Bora ajossa nyt about 3 viikkoa ja 1500km. Tyytyväinen olen ollut. Keskikulutus sekalaisessa ajossa on luokkaa 7,5 litraa satkulla.

        Hieno auto. Suosittelen.


      • Alu

        Ei kaikissa Borissa ole vaihde tai sähkövikoja!
        -03 1.6 ja ei mitään vikaa ja 90tkm ajettu
        Hyvä auto ajaa,tosin taka jalkatilaa sais olla enemmän!


      • Anonyymi

        Perustat siis luulos kuulopuheista tms humpuukista 🤣🙈 Kaikki on paskoja kun sattuu kohalle huonot, eikä huolla ja pidä muutenki huolta värkeistään. Täyttä paskapuhetta et borissa on paljon sähkövikoja.

        Tv. Ei VW Eikä muidenkaa merkkien yms uskovainen.


    • eno

      Itse ajelin uudella Boralla 15 kk ja oli huoleton peli, muutama pikkuvika, jonka korjautin takuuseen. (Takaluukun pumput, pissapojansuuttimen kiinnitys).

      Kulutus kaupunkiajossa/maantie (80/20) oli 8,5 litraa, mutta minulla on tunnetusti raskas kaasujalka.

      Jos ostat Boran, osta malli jossa ON ilmastointi..arvo säilyy paremmin ja oman mukavuuden vuoksi.

      Tässä linkki Hesarin vikalistaan:

      http://www2.helsinginsanomat.fi/extrat/autojaliikenne/vikasarja/viat.jsp?id=1155

    • Bora 1.6 -00

      Noin 2,5 vuotta ja reilut 60000 takana vm. 2000 Boralla. Keskikulutus tuolta ajalta hiukan päälle 6,5 (mukana kaikki ajot, taajama-ajoa kohtuullisesti). Vikalista tuolta ajalta: Sähköpeilien katkaisija pätkii, samoin takaoven keskuslukitus (yleensä pakkasella). Eli ei mitään suurta.

    • Joo

      Itselläni Bora on ollut kohta 2 vuotta. Takuuseen vaidettu ABS anturi, nuuten ei mitään vikaa. Etusisälokakarit on halenneet molemmilta puolin oisko liian kovaa muovia pakkasella?)
      Keskikulutus liikuu 7, 5 litran huitteissa, pienin keskikulutus 300 km matkalla 5.7/100 kesäkelillä
      Itse olen ollut tosi tyytyväinen valintaan

    • omistaja

      1.4 ollut ajossa muutaman vuoden,kesään mennessä vaihtuu uuteen,ehkä isompi koneiseen.vikalista tyypillinen Boralle:takaluukun pumput,pissapojan suutin irtosi jonka laitoin takaisin eikä sittemmin irtoillut.sähköhäiriö uutena,erilaisia oireita muttei ajoa haitannut,maajohdin oli löysällä.öljyä ei kulu ja longlife välit olleet 25-29tkm.hyvät varusteet,arvo säilyy,mukava ajaa joten tuttavien ongelmia (ford,renault,opel ym.)seuranneena en keksi perusteita vaihtaa merkkiä-mallia.ai joo,se kulutus kesäisin n.6 ja talvella 7 pintaan.sekalaista ajoa,enemmän maantie kuin kaupunki.

    • R&B

      olen kahdenvaiheilla, Bora -02 1.6 ajettu 40000 vai Pösö -04 307 S edition 1.6 farmari ajettu 33000 kumpikin samanhintaisia!! Bora ilmeisesti säilyttää arvonsa paremmin? ja kuulema pösössä vikoja? ottakaa kantaa..

    • Pexi

      Itsellä ollut 1.6 A 8v koneella nyt kaksi vuotta ja on toiminut todella hyvin.Ainut korjaus oli lämppärin puhaltimen vaihto kun poltti sulaketta, mutta se meni takuuseen.Keskikulutus automaatilla n.8 litraa.Huom 8V kone käy 95 pensalla ja 16V 98:lla

    • Lendal

      Hei
      Kun kyselin kauppiaalta Bora 1,6 x-line:n ominaisuuksista sain vastauksesi: "No onhan siinä nahkaratti". Että tämmöistä palvelua nais-ihmiselle :).

      Kun etsin autoa, tein listan siitä mitä siinä mielestäni pitää olla ja mitä ei: Nahkapenkkejä tai muotoiltua vaihdetankoakaan en tarvitse. Alusta Borassa on hyvä, moottori riittää minulle ja nippeleitä ja valoja riittää kuin joulukuusessa.

      Ilmastoinita ei vielä silloin ollut vakiona. Lisäksi kaipailen kyllä "piuhaa " ja sisätilan lämmitintä. Lapissa käydessäni se lähti kerrasta käyntiin 29 asten pakkasessakin. Ajelin varovasti, ensimmäiset 2km tietokone näytti noin 20-10 litran kulutusta ja 5 km. kohdalla se oli jo normaali 6,5 l.Helsinigissä ei autokaupan mukaan tarvita tuota moottorin lämmitintä tai sisätilan lämmitintä.

      Itse pohdin että pitäisikö se olla perinteinen piuha vai se uudempi joka lämmittää myös sisätilan ja ottaa virran akusta? Onko kokemuksia? Mahtaa viedä aika lailla virtaa akusta, jos se lämmittää kovalla pakkasella koko sisätilan?

      Vikoina on nyt 3 vuotiaalla ollut 2 kiveniskämää lasissa, pyyyhkijän sulka ja yksi takavalon lappu. Hyvänä puolena voi sanoa että on niin nätti auto ja että torvet eivät juuri soi (naiselle) toisin kuin pikkuautoissa istuessa, eikä poliisikaan viitsi rekisteriotetta tarkistaa...

      • normaalia

        ei ole auton vika lasiin tullut kiveniskemä !!!


    • kuppe 66 ?

      10 v automaatti hyvin on kulkenu vikoja en oo huomannu kuluvia osia menee kaikista 8 lt sataselle en aja paljon 90 000 km vasta

    • Mikähän auto kestäis

      Moottori sippasi 170000 km: n ajon jälkeen. Siihen asti meni hyvin matka-ajossa 6, 3 - 6,7 l. Auto oli huollettu ohjekirjan mukaisesti.

      • Muuten ei kilahda

        Eli jakohihna oli vaihdettu kahteen kertaan, kiristimineen ja rullineen?


    • Anselmi

      Olen ajanut Boralla 1,6 B., nyt 2 vuotta ja pelaa erinomaisesti. Tämä on minulle kemmenes (10. ) Volsu. Siinä on ollut Kuplaa, Jettaa, ja tätä ennen Passat, jolla ajoin 378 tkm. Yhteensä Volsuilla n. 1 milj.km. Yksi Ford välissä ja se oli kyllä ihan susi.
      Kyllä auton kesto riippuu tosi paljon siitä, millainen ajuri istuu ratissa. Kyllä revittelemällä ja huonolla hoidolla autoon vikoja saa !

    • Boratteleva

      Bora 1.6 16V bensa, vm 2002 ja mittarissa yli 200tkm. Longlife huolloista ei ole kuin muisto huoltokirjassa eli vaihdan ölpät ja sutarin 10 000 km välein / 1 v. Ei ole tarvinnut kuin kuluvia osia vaihdella.. Itse suosittelen! Ainahan iäkäs ja matkaa nähnyt auto tarvitsee hellää huolenpitoa. Kulutus sekalaisessa ajossa siinä 8 litraa / 100km, yleensä hitusen alle. Muiden autojen / automerkkien osalta en kommentoi mitään, yksilöitä kaikki, eikä voi toisiinsa verrata. Mutta nämä ovat vain omia mielipiteitäni.

    • Eaglexxxx

      Ostin juuri äskettäin 2002 mallisen 1.6 Boran. Taka-akseli tai ripustukset näyttivät olevan aika ruosteessa. Ajattelin ostaa käytetyn ripustuksen/ taka-akselin ( vai millä nimellä se meneekään) ja kunnostaa sen ( hiekkapuhallus, maalaus ja puslat). Kun en ole aiemmin omistanut VW autoja, en tiedä tuosta vielä mitään. Saattaa olla, että Golf:n taka-akseli kävisi, mutta missä vuosimallissa on samanlaisia? Onko Bora:lla erilaisia taka-akseleita eri vuosimalleissa?

    • volokkarimies

      Paras auto mitä olemassa on. Mulla 200 tkm ajettu 1.6 ei mitään vikaa ja paras ajettava mitä on

    • iekko

      Itselläni on vajaa 220tkm 1.6 Bora , ostaessa 215 tkm mittarissa täydellisellä huoltokirjalla- ei mitään vaivoja ja puheitten mukaan ei edelliselläkään omistajalla , saattaa olla viileähkö kovalla pakkasella, pärjää vielä -15 kylmyydessä , ehkä noin 7 litran paikkeilla keskikulutus !

    • pirre78

      itselläni oli kans bora ja 1.6 bensakoneella. kulutus oli jotain 9 litran hujakoilla vaikka ajotietokone näytti 6,5 litraa satkulle. öljyä kului 2 litraa tuhannelle vaikka oli ajettu vasta 70tkm, huollettu aina merkkihuollossa,vaihteisto takerteli ja vonkui, varoitusvalot paloi harva se viikko ja kalliiksi tuli korjaukset. kylmä auto jo pienellä pakkasella eikä ajo ominaisuudetkaan mieltä lämmittänyt. vaihdoin pois ja ostin toyota avensiksen ja voi että on ihana auto ja lämmin!!!!! Toyotasta en luovu enää ikinä,tämä tyttö on toyota tyttö nyt ja aina!!!!!!!!!

    • Saatanansaatanansttana

      Jaa kyllä se mulla on ollu vuan lämpimin ajokki ikinä kovillaki pakkasilla ku sauna ku lämmitin täysillä ja ajo ominaisuudet huippuluokka jäykän alustan ja suuntavakauden ansiosta toisin ku löysäalustaiset tojotan paskat millä ku suoraa tietä ajaa kieli keskellä suuta ja erehtyy kattomaan jommalle kummalle puolen sivulle pari sekunniksi ja ku käännät pään takas ete päin ni oho ollaan puoliks ojassa tai oho vastaantulijan kaistalla. Vw ei semmoista ongelmaa kulkee ku juna kiskoilla suoraan ku heittää ratista irti ja jyrkissä kaarteissa eiku vaan kaasua lissää ni tuntuu että pysyy vaan paremmin tiessä kiinni ja hallitusti vielä. Oli minunkii toisesa autossa öljyn vajumisvika ja tiiättekö miten korjaantu. Huomasin öljyjä vaihtaessa että pohjaropustahan puuttu kuminen tiiviste välistä ja fuskas siitä ölöjyä niin että oli ropun ympörillä pohja märkä. Uus tiiviste ni eipä enää "syöny" ööliä. Boran ralli ajo ominaisuudet ovat huippua. Olen sillä lentänyt ilmassa nyppylöillä ja ajanut siis soratiellä joka on rallipätkä oikesti niin kun mennään äärirajoille samaa mutkaista ja mäkistä soratietä niin paras auto mitä oon kokeillu millään muulla autolla luokassa 1,6 koneella ei ole niin hyvä ajaa mutkiin

    • Anonyymi

      2003 1.6 77 kw bora.
      Vesivuoto moottorin rintapellin puolelta, jakopääkotelon lähellä, ei vesipumpusta, joku putki kulkee moottorin takapuolelta puolelta toiselle, muovia näkyy olevan. Vuoto tulee jostain niiltä alueilta. Onko kokemuksia miten ja kuinka vuoto sais korjattua. On niin pimee paikka imusarjan alla ettei sinne nää.

    • Anonyymi

      Mulla 496tkm ajettu bora ja hyvin pelaa vieläki, ainoot ruosteet eessä kaaressa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe