Näin selviät nettikiusaamisesta

seinou

Viittaan tuossa vieressä vilahtelevaan linkkiin, jonka sisältö lienee Aller Median omaa verkkotuotantoa ja jossa kerrotaan mm. seuraavaa:

"Moni rumaa tai loukkaavaa kieltä käyttävistä ajattelee, miten hienoa se onkaan, kun verkossa saavuttaa sanomisilleen suuren yleisön ja muutkin saavat tietää totuuden. Ja vielä hienompaa on se, kun kiusatun kyyneleisistä reaktioista näkee sen, että hän on nähnyt kommentit, ja loukkaukset ovat satuttaneet."

"Elämän varjopuolet näkyvät ja toisen satuttamisesta on tullut arkipäivää. Kiusaamisesta puhuttaessa ehdottomasti suurin osa on sitä mieltä, että kiusaaminen on väärin ja kiusaamiseen pitää puuttua."

"Verkossa palvelun ylläpitäjällä on oma merkityksensä keskustelukulttuurissa. Ylläpitäjän on tunnistettava tilanteet ja sillä on oltava mekanismit puuttua kiusaamiseen."

Jutun kirjoittaja tietänee mistä puhuu, sillä käsittääkseni hän johtaa edelleen Aller Median moderaattoritiimiä, ja näkee luullakseni nettikiusaamista päivittäin ellei sitten tunneittain.

Juttu kokonaisuudessaan löytyy tällaisesta suunnasta:

wau(piste)fi/artikkelit/nain-selviat-nettikiusaamisesta?_ga=1.212774036.1420395509.1478549668

42

1374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sätintietotoimisto

      VANHIMMAT-HUONEEN MYRKYLLISET SÄTTINIKIT: MULKKIS, SELINA, BELLA, CHATTISAMPPA, KK-KINGI, HELSTE, MIESHLO50. TÄMÄ ON VAROITUS HEISTÄ JA HEIDÄNKALTAISISTAAN.


      VALITSE SEURASI TARKOIN (MYÖS CHATISSA, SIIS TODELLAKIN CHATISSA, HALOO VARSINKIN SIELLÄ!) - MYRKYLLISEN IHMISEN LÄHIPIIRISTÄ KANNATTAA PAETA!

      Ihminen kaipaa luontaisesti iloa, positiivista palautetta ja kannustusta elämään. Lähipiirissä voi kuitenkin olla ihmisiä, jotka levittävät ympäristöönsä jotain ihan muuta. HE OVAT JATKUVASTI NEGATIIVISIA JA PIIKITTELEVÄT MIELELLÄÄN MUITA. Tällaisten ihmisten vaikutuspiiristä on tärkeää päästä pois, sanoo erikoispsykologi Tuomo Tikkanen.
      Myrkylliset ihmiset kommentoivat KAIKKEA negatiivisesti. Jos joku yrittää vähän iloita, he yrittävät AMPUA ILON HETI ALAS. < JUURI NOIN TOIMII VANHIMMAT HUONEEN PAHAN AKSELI - THE AXIS OF EVIL. Jos heitä hatuttaa, myös sinua pitää hatuttaa, älä missään tapauksessa kerro olevasi onnellinen tai rakastunut, kyseinen kyylauma iskee kimppuusi välittömästi. Jos heillä on huono päivä, myös sinulla on oltava huono päivä, sehän on selvää. Hittoako sinä siellä hymyilet ja hehkut onnesta, kun kerran Pahan Akselilla on näkkäri anaalissa sivuttain.

      ELÄMÄNILOA VOI OPETELLA! En usko, että yllä nimettyyn joukkoon tehoaa nämäkään opit. Kun hatuttaa, niin hatuttaa, älä edes yritä olla huoneessa positiivinen. Sinut leimataan hulluksi, huoraksi ja vähintäänkin täydelliseksi idioottidemariksi. En usko että kyseisillä Naama-Ikuisella-Norsunsillä olevilla henkilöillä on mahdollisuutta eheytyä postiivisiksi ihmisiksi. En vaan usko. Uskooko joku muu?


      MISTÄ ON KYSE?

      Jatkuva negatiivisuus on oireilua ja huonovointisuuden pursuamista yli. Kyynisyys on aikuisille tyypillinen tapa sopeutua elämän pettymyksiin. Mitä enemmän on joutunut luovimaan elämän karikoilla, sitä suurempi on kyynistymisen riski. Kyynisyys on kova kuori tunteiden päällä. Yritetään vakuuttaa, ettei satu yhtään, vaikka tosiasiassa sattuu niin hitosti.

      Jos itsessään tunnistaa jatkuvaa kyynisyyttä ja huomaa levittävänsä negatiivista ilmapiiriä, on psykologin mukaan aika tarkastella elämäänsä uusiksi.

      *Kyynisyys on ihmisen puolustusreaktio pettymyksiä vastaan.
      *Jos negatiivisuus ja kyynisyys on jatkuvaa, voi ihminen muuttua myrkylliseksi läheisilleen.
      *Psykologi kehottaa siivoamaan negatiiviset piikittelijät pois elämästään.

      Lähde:yle(piste)fi/uutiset/3-8555272

      • kaukainenhaave

        Tottahan kirjoitat ,kaikki tuo hyvin tiivistetty tähän kirjoitukseen.Juuri nämä nimimerkit siellä sairaasti härnäävät muita ja luotsi mukana.


      • einiinväliä
        kaukainenhaave kirjoitti:

        Tottahan kirjoitat ,kaikki tuo hyvin tiivistetty tähän kirjoitukseen.Juuri nämä nimimerkit siellä sairaasti härnäävät muita ja luotsi mukana.

        luotsi, who?


    • erkkimerkkinimi

      Asiaa kirjoitettu tuossa!

    • pertsa722

      koko huone ol negatiivei täynnä,, ainaki noi tossa on negatiivei

    • Uhrina.ollut

      Siis ihan oikeasti kannattaa välttää mainitunkaltaisia tyyppejä, joista todellakin huokuu pahansuopuus ja pahantahtoisuus!

    • Marttiserveri

      Kamalaa jenggiä tuo porukka siellä kyllä on, haukkuvat muita yhdessä vaan, eikä seriffit sano mittään siihen. Hyi olkoon miten iljettävää!

    • passorumpu

      Osuva kirjotus sätintietotoimistolta. Pahimmat ilkeilijät tuolla. Vältelkää niitä, viisainta on.

    • rectumspotted

      Vasta nyt tajusin että tuollahan mainitaan myös Hervannan herra Culus! Mikään lista ei olisikaan täydellinen ilman että kyseinen cerebrum deformis mainitaan. Hyvä siis että tuli esitellyksi tässä yhteydessä, ja asiallisin varoituksen sanoin tagattuna. Elämänsä varjopuolet valitettavasti näkyvät ja kuuluvat ja kyseiselle stultukselle toisen satuttamisesta on todellakin tullut arkipäivää.

    • kiusaamista.vastaan

      Kun on näin asiallinen ketju ja etenkin kun tuo avaus on pelkkää asiaa, niin mitä väliä sillä on kuka tällaisen avaa ja kuinka suurella varmuudella se on joku tai kuka. Etenkin kun tuossa avauksessa kerrotaan ylläpidon edustajan näkemyksiä nettikiusaamisesta ja -kiusaajista.

    • Sama.Asia-Vastustan

      Eiköhän tuo tahdosta riippumaton " AAHAHAHAHAHA"-ripulointi tuolla Idiootti...-nimimerkin kommentin lopussa kerro kaiken tarpeellisen tuostakin kirjoittajasta!

      Se ettei pidä jostain "kengästä" tai on tullut mielestään hänen taholtaan kaltoinkohdelluksi ei oikeuta pilkkaamaan tälläistä ketjua tai sen avaajaa! Tämä ketju käsittelee erittäin tärkeää, chatissakin säännöllisesti esiintulevaa ikävää ilmiötä!

      Tämän ketjun toinen kommentti sitten kertookin korutonta kieltään kiusaamisesta ja kiusaajista. Ettei AAHAHAHAHAHA-valittaja vain kuulu tuohon mainittuun negatiivisuuden epäpyhään allianssiin? Yrittääkö hän disinformaation keinoin saada itse asian tässä ketjussa painetuksi taka-alalle?

    • Kapulakieletönjuska

      Vanhimmat huoneen pahan akseli - The axis of evil < :D:D:D Tota on yhdessä naurettu. Hyvä kuvailu siitä porukasta!

    • Savokukko

      On siinä akseleita kerrakseen, on on!

    • Melkein.ikävä

      Naurattais toi paskapoppoo muute mutta nähny kerran miten pari noista laitto yhden tyypin vissiin ihan itkemään. Se naisnikki läks eikä tainnut ikinä takaisin tulla. Sillä oli mukavat jutut kyllä, sääli silleeki siis.

    • Tätä.se.on

      Lainaus aloituksessa viitaten artikkelin otsikosta:

      Läski, idiootti, huijari, pedofiili, hullu, petturi!

      Kuulostaako tutulle? Kyseessä on pala internetin arkea, johon törmää kaikissa niissä palveluissa, mihin käyttäjät tuottavat sisältöä.

    • SellainenKarmaJuttu

      Sääliähän näitä näppikseltään oksentavia ei voi. Todennäköisesti ovat kuitenkin yksinäisyydessään katkeroituneita eivätkä varmaankaan kykene normaaliin kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa. Omassa henkisessä paskassa vellomisen tiedetään varmuudella aiheuttavan sydänahdistusta ja sen taas tiedetään pienentävän merkittävästi jäljellä olevaa elinaikaa. Katkera yksinäinen elämä = yksinäinen katkera kuolema.

    • Di-Anna

      "Jos negatiivisuus ja kyynisyys on jatkuvaa, voi ihminen muuttua myrkylliseksi"

      *Niin totta tuo!!!!*

    • VoiPienimpiä

      Lapsetkin jo joutuvat elämään samaa kakkatodellisuutta. Aina löytyy mätiä munia, Hervannasta, Hämeenlinnasta tai Hyökkipyökkimetsästä. Valitettavasti.

      Näin sen lapset kokevat ja vielä julmemmin, tätä he saavat kokea:

      "Nettikiusaaminen on yleensä pilkkaavia viestejä ja kommentteja, juoruilua, henkilökohtaisten tietojen levittämistä, valokuvien manipulointia, toisen nimellä esiintymistä, salasanojen huijaamista, uhkailua tai virtuaalisen ryhmän ulkopuolelle sulkemista"

      • Toinenhuone

        Nettikiusaaminen on todellisuutta myös vanhusten toimesta. Tämä on kyllä huomattu tuolla kyseisessä huoneessa. Miksi ylläpitokaan ei puutu siihen? Suurin osa siellä haluaa pitää hauskaa ja keskustella kaikenlaista, muutamat mätämunat pilaavat ilmapiirin siellä keljuilemalla kaikille ja kaikesta. Ikävää tuommoinen käytös on, aikuisten vieläpä.


    • PerhonenM

      Nettikiusaaminen on jatkumoa koulu- ja työpaikkakiusaamiselle. Kamalaa, mutta totta.

    • KyselenpäVain

      Mitä tuolla huoneissa voi edes sanoa sellaiselle takaisin, joka toistelee "tapa ittes", "vedä kätees", "anna pilluu" tai "näytä tissis"? Ei kaikki ole tottuneet kuulemaan tuollaista kieltä saati sellaiseen sitten vastaamaan. Ja huoneissa se on joku kirjoittamaton laki ja itsestäänselvyys että sellaista vain pitää sietää. Kuka nämä säännöt laatii? Miksi pitää mennä rivoimman ehdoilla?

      • VastalenpaVain

        Viisas jättää huomioimatta. Livessä voit vetää turpaan ja maksat itsesi kipeäksi, sätissä laitat rastin.


      • kuksamieslapista

        Ruksi on parasta.


      • Mertamo
        VastalenpaVain kirjoitti:

        Viisas jättää huomioimatta. Livessä voit vetää turpaan ja maksat itsesi kipeäksi, sätissä laitat rastin.

        joutuuko sätin ruksasta maksamaan jottain, kumpi on halavempaa


      • eräälle

        Pitäisin sinusta, jos antaisit siihen mahdollisuuden, mutta rumat sanasi pelästyttävät minut pois, tai tapasi etsiä joka lauseesta hyökkäystä sinua vastaan tekee minut neuvottomaksi, tai se että olet liian erilainen ja kolkko ja niin konkreettinen ajatuksissasi etten löydä yhtään sanaa sinulle. Usko että olen yrittänyt. Tee jotakin vihalle ja epäluulolle, ja vaihda rakkauden nälkääsi kuvaavat sanat sellaisiin jotka eivät loukkaa arvoani, eivät tee sinusta halpaa. Olet paljon enemmän kuin sukupuolinen olento, voisit olla toveri, pidetty, kaivattu. Sellaisena kuin nyt, olet vain pelottava.


      • ääniyöstä
        eräälle kirjoitti:

        Pitäisin sinusta, jos antaisit siihen mahdollisuuden, mutta rumat sanasi pelästyttävät minut pois, tai tapasi etsiä joka lauseesta hyökkäystä sinua vastaan tekee minut neuvottomaksi, tai se että olet liian erilainen ja kolkko ja niin konkreettinen ajatuksissasi etten löydä yhtään sanaa sinulle. Usko että olen yrittänyt. Tee jotakin vihalle ja epäluulolle, ja vaihda rakkauden nälkääsi kuvaavat sanat sellaisiin jotka eivät loukkaa arvoani, eivät tee sinusta halpaa. Olet paljon enemmän kuin sukupuolinen olento, voisit olla toveri, pidetty, kaivattu. Sellaisena kuin nyt, olet vain pelottava.

        Tämä oli jotenkin niin hieno viesti tässä ketjussa. Nätisti kirjoitettu, kelle lie, keneltä lie.


    • Markkis67

      Tuo edellinen onkin hyvä ja keskeinen kysymys!

    • Mietteenivain

      Mitenkäs muuten on! Onkohan tuo jo nettikiusaamista miten sille Liinakaiselle piruillaan siitä sen kirjoittamasta kieltämäti melko alkeellisesta matkakertomuksesta siinä sen ittensä aloittamassa ketjussa? Meinaan kuka edes uskoo että sellaisia viinamääriä kukaan päivässä joisi vaikka olisi kuinka halpaa!

      • mellumäki

        Ihminenhän voi kirjoittaa fiktioita, sehän jää lukijalle mitä uskoo. Luen itse paljon kirjoja ja jos kaiken uskoisi, koko maailma olisi erilainen.


      • Börrö

        Liinakainen? Eikö se ollut Liimanainen? Eli nainen siis.


      • Ihmekköstuo

        Onko joka ketjuun tota liimasta tungettava mukaan?
        käykö se itse kirjottamassa juttuja, että pysyy esillä, kun ei tätä tajua muuten.


    • Tarvehierarkiaa

      Lyhyt vastaus: Käy.
      Pitkä vastaus: Käy se itse.

    • kielivät.kyyneleet

      Vakavasti voisitte ottaa tämän ketjun! Joku Liima tuskin on aidosti kiusaamisen kohteeksi joutunut, mutta onko sitten ollut siellä toisella puolellakaan? Tätä en tiedä varmasti, joten olen voinut lukea vääränlaista informaatiota. Mutta taitaa olla kuitenkin niin että kiusatun tunnistaa aina aidoista kyynelistä!

    • Chatoikeusministeri.hei

      Totta on että eräs nimimerkki kertoo olleensa kiusattu jo nuorena ja kertoo myös tulevansa jatkuvasti kiusatuksi chatissa. Kyllä ne kyyneleet tekstistänsä välittyvät! Ja kuitenkin on yli miljoona minuuttia. Missä kunnioitus?

    • mosquitoosi

      Kun välttelet näitä pääpukareita säästyt paljolta ex luotsi mukaan lukien ja hänen käskyttäjänsä,selviätte paljolta.

    • vainottumies

      selina ja bella saivat aikaan tämä Liima ilmiön, kaikki uudet nikit olivat Liimataisia ja häntä epäillään kaikesta, jopa niistä venemurhista nettikeskusteluista, repikää siitä.

      • M-infoa.luen.paljon

        Eikös venesurmaaja saatu kiinni ja tuomittiinkin jo? Vai puhutaanko nyt samasta? Eikai se kukaan sättiläinen ollut? Vai onko joku nimimerkki nyt syyllisen vangitsemisen jälkeen vaiennut kokonaan?


    • rauhan.lunastaja

      Aikamoinen kiusaaja tietysti on tuo venesurmailijakin, mutta voisin kertoa myös toisenlaisesta kiusaajasta ja Eräästä joka häntä vastaan asettui koska hän oli ihmisten puolella pahaa vastaan. Tarina on tietysti teille tuttu ja ne jotka ovat ottaneet Hänet elämäänsä ja sydämeensä tietävät mitä on kun saa elää ilman kiusaajan jatkuvaa läsnäoloa!

      • minä.tiedän-huutomerkki

        pehmyt.n sanoo kyllä vastaan... ja kaikki tuntee pehmyen... en osaa arvioida, kuinka moni on hänet ottanut sydämeensä...

        vastaan siis... Eräs on pehmyt.n


    • AmantaBCD

      Eivät ole kyllä viimeimpinä aikoina kiusaajat kiusanneet. Ovatkohan lie tulleet synnin tuntoihinsa?

    • Anonyymi

      Hei sinä nainen nissä olet ja itse olen neitsyt pian 45 pitkä mahakas mies.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      5
      1227
    Aihe