Paganismi nousuun

Sígis

Ainut mitä todella tarvitsemme, on Luontoon ja luontomystiikkaan perustuva pakanallinen liike, joka on vapaa kaikenlaisesta mytologisuudesta ja uskonnollisuudesta. Mystiikkahan ei ole uskonto itsessään, vaikka monet uskonnot sitä käyttävätkin.

Kristinusko ei kuulu tänne. Kristinusko tekee ihmisistä orjasieluja. Koko Pohjola kuihtuu ja hukkuu omaan rappioonsa, pakolaisvirtaan, EU:hun. Suominationalismi ei ole kykenevä puolustamaan kansaamme ja sen perinteitä, olemme liian pieni tekijä suuressa maailmassa. Tarvitsemme pohjoismaista yhteistyötä. Yhdessä olemme voimakkaampia kuin yksin.

[email protected]

9

2351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuuli

      "Koko Pohjola kuihtuu ja hukkuu omaan rappioonsa"

      Lapin kunnat ainakin köyhtyvät ja porukkaa muuttaa etelään, mutta tänne muuttaa vanhempia ihmisiä, joista aika moni on ainakin osittain pakana. Ja, olen törmännyt enstistä useammin täällä lapissa pakanoihin.

    • ogelilainen

      Miksi haluat liittää pakanuuden monikulttuurisuuden torjumiseen ? Luonto uskonnon pohjana yhdistää varmaan useimpia pakanoita, mutta tuskinpa nuo esittämäsi asiat.

    • uarne

      Nykyihmiset ovat tosiaankin vieraantuneet
      luonnosta,vaikka se on meidän kaikkien alku.

      • Morrigan

        Ihminen luulee olevansa luomakunnan kruunu ja oman itsensä hyvinvointi on se pääasia. Nykyihminen luulee ettei luonto ole osana häntä. "Luontohan on tuolla jossain. Ei se liity minun työhöni tai arkiaskareisiini mitenkään ".

        Kaikki olemme samaa luonnon energiaa. Kaikki on osana kaikkea. Pienikin hyttynen tai ruohonkorsi on osana meitä. Vaikkemme sitä havaitsekaan.


      • Elba

        Niin, Luonto on ikuinen, ja me ikuisia siinä. Elämän ikuinen kiertokulku. Kuolema on harhaa, sillä mikään ei katoa, me vain kierrämme, ja kierrämme, ja kierrämme....ikuisesti.


      • Suden Lapsi
        Elba kirjoitti:

        Niin, Luonto on ikuinen, ja me ikuisia siinä. Elämän ikuinen kiertokulku. Kuolema on harhaa, sillä mikään ei katoa, me vain kierrämme, ja kierrämme, ja kierrämme....ikuisesti.

        Ihanaa, että maailmasta löytyy vielä tämänkaltaisia ihmisiä! Kuulumme luontoon, luonto kuuluu meihin. Monet ihmiset pakoilevat tätä tosiasiaa, eivät suostu hyväksymään sitä.
        Minulle se on aina ollut itsestäänselvyys...
        Joka ikinen asia maapallolla on yhtä. Luonto on äitimme, olemme tulleet luonnosta.
        Kuulumme yhteen...
        Kuolema on osa elämää, kuolema on vain toinen elämä, joka jokaisen on elettävä.
        Ja palaamme "kuolemasta" aina elämään.
        Okei, nyt menee syvälliseksi.


    • Morrigan

      Maailmassa ei sinääsä tarvitse olla yhtä ja ainoaa uskontoa. Kaikilla kulttuureilla kun näet on omat näkemyksensä. Ihmisten tarvitsisi vain hyväksyä erilaiset näkemykset eikä arvostella muita. Siitä ne sodatkin syttyy.
      Kristinusko kyllä tuotiin tänne väkisin. Ja silloin suomalaisetkin erkaantuivat luonnosta. En silti tarkoita että kristinuskon olisi väistyttävä kokonaan. Onhan siinä sentään jotain hyvääkin, esim. Jeesuksen opetukset toisten ihmisten kunnioittamisesta. Ihmiset ovat vain virheellisesti omaksuneet kristinuskon Jumalan sanaksi, ja ainoaksi oikeaksi uskonnoksi. Vaikka tosiasiassa kirkot pyrkivät opetuksillaan hallitsemaan ja karkeasti sanottuna aivopesemään maailmaa pysyäkseen vallassa.

      Suomalaisuudessa on kyllä jotain hyvääkin. olemme suvaitsevaa ja avuliasta kansaa, sekä ehkä maailman yksi eniten luontoa lähellä oleva kansa. Mutta se on totta että yksin emme tätä maapalloa pelasta...

    • Balegård

      Olisiko vastaus uhkakuviin uudessa Kalmarin Unionissa? Pakanallisessa sellaisessa, tietysti.

      • Sígis

        Yhdistyneet Pohjoisvallat olisi vastaus EU:n ja globalisaation uhkakuviin kuten Kalmarin Union aikoinaan oli vastaus Hansaliiton aiheuttamaan uhkaan.

        Pakanallinen Pohjanvalta voisi olla itse union, tai federaatio, tai maakunnista koostuva yhtenäisvaltio. Tämä voi tuntua karvaalta isänmaallisista ihmisistä joihin itsekin kuulun, mutta vaihtoehdot on vähissä, ja uhkakuvat suuret. Jostain on pakko tinkiä. Vaikka saisimmekin kirkon kaadettua Suomessa, ja pakanuuden valtaan taksisin, olisi maamme edelleen liian pieni muuta maailmaa ja sen aiheuttamia paineita vastaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2723
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2300
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2070
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1817
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1711
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1696
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 95
      1625
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe