Historiallisesti mielenkiintoinen pitäjä

NäinSenNäin

Vaikuttava ja mielikuvitusta kutkuttava paikka on tämä Leväluhdan kalmisto.

Virallinen historia esittää Suomen asutuksen ja kehittymisen alkaneen eteläsuomesta ja pohjanmaan olleen lähinnä turkismetsästäjien pyyntialueita, jossa vain käytiin saalistamassa kesäisin ja palattiin etelään talveksi.

Nyt tutkijat ovat ihmeissään, kun Isokyröstä ja Vöyriltä löytyy vaurasta, kiinteää asutusta jo 300-luvulta.

Mielenkiintoista on myös se, ettei paikalta olisi löytynyt miesten luurankoja, vain lasten ja naisten luurankoja eläinten lisäksi.

Olisiko miehille ja naisille ollut eri hautapaikat, vai olisivatko miehet olleet viikinkejä tai muita sotureita ja kuolleet maailmalla? Onko naisetkin olleet muualta maailmalta ryöstettyjä?

7

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hautarauha

      Tai sitten ne miehet ovat kuoleet metsästys- kalastus retkillään tai lähteneet kulkemaan omia polkujaan.

      Antaisivat niiden vainajien levätä rauhassa siellä missä ovat.
      Joulu laulun sanoilla: Miespolvet vaihtuvat ja jäävät unholaan................................................
      Hautarauha niilläkin olla pitää. Muistaakseni laissakin on kohta, hautarauhan rikkomisesta.

    • LännenSynkinHetki1

      Lännen Synkin Hetki

      Tämä artikkeli selvittää monta asiaa, lukiessa kannattaa pitää mielessä, että nimenomaan Suomen historia pyyhittiin tehokkaasti pois Euroopan virallisista aikakirjoista, jotta Suomen (ja Euroopan) alkuperäisestä muinaisuskonnosta ja -kulttuurista ei jäisi jälkeäkään. Suomeen ei jätetty kiveä kiven päälle.

      Titaanien Marssi - Valkoisen Rodun Historia

      Arthur Kemp

      Kristinusko, jonka alkuperä on semitistisessä maailmassa, on esittänyt niin suurta osaa roomalais-eurooppalaisessa maailmassa, että sen alkuperä on selkeästi selvitettävä jotta kykenee ymmärtämään sen myöhäisempää vaikutusta.

      Kansanmurhaava Evankelismi

      Saksilainen ja germaaninen pakanallisuus tapettiin väkivallalla ja verisellä pakolla. Useimmista selviytyjistä tuli kristittyjä pelon uhan alla.

      Vuonna 550 Saksasta ei löytynyt yhtäkään ei-kristittyä heimoa - mukaanlukien suurinpiirtein kaikki tanskalaiset, pohjoismaalaiset, baltit ja idän slaavit.

      Kaarle Suuri (Charlemagne) organisoi kaikkien ei-kristittyjen murhan

      Vuonna 768 Kaarle Suuri peri frankkilaisen kuningaskunnan. Hän oli suoraan vastuussa kristinuskon tuomisesta saksalaisille.

      Hävittääkseen saksalaisen pakanallisuuden, Kaarle Suuri sääti kovia lakeja niille saksalaisille, jotka edelleen kieltäytyivät kääntymästä kristinuskoon. Lihan syöminen paaston aikana, vainajien polttohautaus ja teeskentely kristittynä olivat kuolemaan johtavia rikoksia.

      Vuonna 768 Kaarle Suuri aloitti 32 vuotta kestävän kampanjan Länsi-Saksassa, jota voidaan kutsua kansanmurhaavaksi evankeliumiksi saksalaisia vastaan.

      Kampanja aloitettiin kaatamalla saksalaisten kaikkein pyhin puu, heidän versionsa "maailmanpuusta" tai Yggdrasilistä (symboli maapallon synnystä ja kaiken elämän lähde), joka sijaitsi pyhässä saksonilaisessa metsässä, Marburgissa.

      Kaarle Suuri käytti väkivaltaa levittäessään kristinuskon sanomaa, Vuonna 772, hän sääti lain jonka mukaan jokainen saksalainen joka kieltäytyy Jeesus Kristuksesta on tapettava, ja sitä varten hän perusti erillisen osaston - kristittyjä pappeja jotka toimivat teloittajina. Aina kun nämä papit saapuivat saksalaiseen kylään he teloittivat kaikki jotka kieltäytyivät kasteesta.

      Vuonna 782, Kaarle Suuri toteutti kuuluisimman tekonsa - hän määräsi 4.500 saksalaisen mestauksen yhden päivän aikana, joiden rikos oli pakanallisuuden harjoittaminen kristinuskoon kääntymisen jälkeen.

      Kaarle Suuren elämänkirjuri, munkki Einhard, selosti tapahtumaa elävästi frankkilaisen kuninkaan elämänkerrassa. Kuningas kokosi yhteen 4.500 saksalaista, jotka olivat "kuin oman oksennuksensa luokse palaavat koirat", he olivat kääntyneet pakanalliseen uskontoonsa kuolemanuhasta huolimatta.

      Mestauksen jälkeen "kuningas palasi leiriinsä, missä hän piti messua tavalliseen tapaansa."

      Kaksitoista vuotta myöhemmin, 794, Kaarle Suuri sääti lain jonka mukaan joka kolmas saksalainen pakanallisella alueella piti kidnapata, ja pakottaa asettumaan alueelle missä kristityt frankit kasvattivat heidät.

    • LännenSynkinHetki2

      Teutoniritarit mestaavat viimeiset valkoiset pakanat

      Ainoat merkittävät eurooppalaiset olivat ei-kristittyjä vuoteen 1000 saakka - heitä löytyi Baltian ja Itä-Euroopan alueilta. Tuhotakseen nämä viimeiset pakanat ja pakanallisuuden, kirkko palkkasi kaikkein fanaattisimmat kristityt - Teutoniritarit.

      Ainoastaan aateliset kristityt saksalaiset pääsivät teutoniritareiksi. Paavi Innocent III antoi virallisen tunnustuksen teutoniritareille vuonna 1119 ja antoi heille virallisen uniformun, valkoisen tunikan mustalla ristillä.

      Pian sen jälkeen heidän tekonsa kristinuskon puolesta tulivat tunnetuiksi. Vuonna 1210 Unkarin kuningas kutsui heidät Itä-Eurooppaan osallistumaan sotaan ei-kristittyjä heimoja vastaan.

      Teutoniritarit säntäsivät heti Itä-Eurooppaan, missä heidät pian tunnettiin tehokkaimpina valkoisten pakanoiden käännyttäjinä, koska he käyttivät väkivaltaa ja suorittivat massamurhia. Pian sen jälkeen kansanmurhaava evankeliumi oli teutoniritareiden ainoa pakkomielle - ja he alkoivat perustamaan pysyviä asutuksia Itä-Pohjois-Eurooppaan.

      Vuonna 1226, Pyhä Rooman Keisari antoi teutoniritareille vallan Preussissa (Pohjois-Puola), missä he saivat hallita sillä ehdolla, että he kastavat kaikki paikalliset kristityiksi vuoteen 1234 mennessä. Paavi Gregorius IX antoi teutoniritareille vallan hallita kaikkia alueita, jotka he valtasivat pakanoilta.Teutoniritarit rakensivat sarjan vaikuttavia linnoja, joista turvin he turvallisesti puolustivat uusia aluevaltauksiaan. Osa linnoista on pystyssä vielä tänäkin päivänä.

      Teutoniritareiden omanlaatuinen evankelismi oli Kaarle Suuren reseptin mukaan - kun tietty määrä pakanoita on vangittu, he saavat valita joko kristinuskon tai heidät tapetaan siihen paikkaan.

      Ei ole mikään yllätys että suurin osa valitsi kristinuskon. Jos joku yllätettiin harjoittamasta pakanallisuutta, oli sen hintana välitön kuolema.

      1. ja 2. sukupolven kristityt eivät luultavasti olleet aitoja uskovaisia - he kääntyivät kristinuskoon jottei heitä tapettaisi. Mutta kolmannen sukupolven lapset eivät tienneet muuta uskontoa, joten täten kristinusko syrjäytti alkuperäiset eurooppalaiset uskonnot.

      Teutoniritarit yllyttivät myös käännytettyjä saksalaisia muuttamaan Preussiaan (Puolaan). Se palveli kahta tarkoitusta - uudet tulokkaat valvoivat uusia käännytettyjä ja teutoniritarit ymmärsivät hyvin aikaisessa vaiheessa, että helpoin tapa muuttaa yhteisön luonnetta on vaihtaa sen asukkaat.

      1300-luvulla teutoniritarit olivat yksi Saksan vaikutusvaltaisimmista organisaatioista, he hallitsivat aluetta Baltianmereltä Keski-Saksaan, he olivat yksityinen kuningaskunta ja he aloittivat vuosittain keskimäärin kahdeksan suurta sotaa.

      Pian teutoniritareilta loppui pakanat. Vuonna 1386, viimeiset olemassaolevat pakanaheimot pohjolassa olivat suurimmaksi osaksi käännytettyjä, joten teutoniritarit menettivät tarkoituksensa olemassaololleen.

      Myöhempi kristinusko

      Näin kristinuskosta tuli Euroopan hallitseva uskonto - ensimmäinen uskonto joka käännytti massamurhaamalla.

      Valkoinen alkuperäinen uskonto ei koskaan yrittänyt käännyttää seuraajia uhkaamalla heitä kuolemalla, se ei ollut koskaan käynyt sotaa uskonnon nimessä - joten se oli psykologisesti valmistautumaton taistelemaan itämaalaista uskontoa vastaan, uskontoa jonka seuraajat olivat fanaattisia kansanmurhaajia.

      Heti kun kristityiltä loppuivat pakanat, he kääntyivät toisiaan vastaan väkivaltaisessa ja verisessä konfliktissa, jonka seurauksena kirkko jakaantui ja eri kannattajat tappoivat toisiaan verenhimonsa kiihkossa.

      Ainakin kolmasosa koko Euroopan valkoisesta rodusta murhattiin toistuvien ja suurten ristiretkien aikana - mikä vaikutti tieteen, historian, taiteen ja sosiaalisen elämän kehitykseen.

    • LännenSynkinHetki3

      Pimeä Keskiaika

      Keskiaika alkoi n. vuonna 800 ja päättyi renesanssiaikaan. Kristinusko hävitti kaiken taiteen, tieteen ja kehityksen, joka ei kuulunut kristinuskon luonteeseen.

      Tuhansia vuosia vanhat tieteelliset, filosofiset ja kulttuuriset teokset tuhottiin kristinuskon sivilisaation tieltä. Ne julistettiin "pakanoiden" - eli paholaisen - töiksi. Keskiaikana teokratiasta tehtiin kaikkien alojen ainoa ohjenuora, mikä pysäytti kaiken kehityksen ja aiheutti vuosisatoja kestäneen kulttuurisen pysähtyneisyyden.

      Kristinuskolla oli massiivinen vaikutus historianopetuksen alalla. Lux Ex Orient ("Valo Tulee Idästä") -doktriini perustettiin, missä julistettiin että kaikki sivilisaatio on peräisin Keski-Idästä, olihan Raamatun tapahtumat oletettavasti tapahtuneet juuri siellä. Valo Tulee Idästä -doktriini on vielä tänäkin päivänä "suosittu" tulkinta historiassa, onhan suurin osa ihmisistä opetettu uskomaan, että "sivilisaation alkuperä on hedelmällisissä jokilaaksoissa".

      Teokraattisen aikakauden rodulliset vaikutukset

      Kristinuskon leviäminen vaikutti Euroopan väestöjen kasvuun, siitä ei ole kysymystäkään: erityisesti säädöksissä, joita katolinen kirkko ylläpitää vielä tänäkin päivänä, missä kaikilta johtavilta kirkkoviranomaisilta vaaditaan selibaatti.

      Huolimatta siitä että pakollinen selibaatti koski ainoastaan pappiskuntaa, eli suhteellisen pientä määrää valkoisista, koostui pappiskunta yhteiskunnan älykkäimmistä jäsenistä, joista tuli joko munkkeja tai nunnia. Keskiajalla vain älykkäimmät yksilöt pääsivät pappiskuntaan: heidän tehtävänä oli vaalia taidetta ja kirjallisuutta, ja siihen aikaan ainoa tapa saada minkäänlaista opiskelua edellytti liittymistä pappiskuntaan.

      Selibaattisäännön seurauksena useat tuhannet Euroopan älykkäimmistä ihmisistä kuolivat lapsettomina, heidän geenit ooli menetetty ikuisiksi ajoiksi. Näitä suuria älykköjä vainottiin erilaisilla syytöksillä pakanuudesta, näin Euroopan älykkäimmät ihmiset hävitettiin sukupuuttoon. Keskiajan tavoite oli kääntää Euroopan kehitys vuosisatoja taaksepäin.

      Sodat

      Uudessa Testamentissa Jeesus sanoo: "Minä olen tullut tuomaan miekan asettaakseni isän poikaa vastaan ja äidin tytärtä vastaan" (Luuk. 12:53), sekä "Minun viholliseni, he jotka eivät halua minun hallitsevan heitä, tuokaa heidät tänne ja teurastakaa heidät minun edessäni" (Luuk. 19:27).

      Näitä sanoja on kirstinuskon historiassa usein pistetty käytäntöön hyvin verisellä tavalla - esimerkiksi silloin kun poliittinen kapina roomalais-katolista kirkkoa vastaan sai uskonnollisen sävyn - mikä johti eurooppalaisen kristinuskon jakaantumiseen katoliseksi ja protestanttiseksi. Jakaantuminen poiki sarjan uskonnollisia sotia, jotka ovat vastuussa siitä että lähes kolmannes valkoisesta rodusta kuoli.

      Tätä 1600-luvun uskonnollista kapinaa kutsutaan 'reformaatioksi'.

      Nationalismi nousi Euroopassa vastustamaan sitä asiantilaa, että kaikkien Euroopan valtiopäämiesten piti olla paavin hyväksymiä. Paavi vaati jopa veroa muilta valtioilta - verorahoilla tuettiin Rooman Vatikaania, mikä suuttutti ihmiset jotka elivät tuhansien mailien päässä Roomasta. Täten katolinen kirkko omisti kolmanneksen koko Euroopan mantereesta, eikä tarvitse käyttää mielikuvitusta arvaakseen mitä monet valtiot olivat salaa mieltä asiasta.

      (Kemp jatkaa useiden sivujen verran ristiretkistä)

      Katoliset kukistivat tanskalaiset toistamiseen Lutter am Barenberge -kaupungissa Saksassa.

      Tanskalaiset pakenivat takaisin pohjolaan, samalla kun katoliset armeijat ryöstivät ja teurastivat valtaamiaan saksalaisia protestanttisia kaupunkeja. Vuonna 1629, katolinen kuningas antoi määräyksen, jonka mukaan kaikki protestanttien tittelit ja omistukset siirtyivät roomalais-katolisten omistukseen.

      Magdeburgin kaupungissa saksalaiset protestantit nousivat kapinaan, mutta saksalainen katolinen armeija kukisti heidät vuonna 1631, minkä jälkeen jokaikinen protestanttinen asukas - kymmeniä tuhansia ihmisiä - teurastettiin voittoisten katolisten toimesta. Kaupunki poltettiin maan tasalle ryöväämisen yhteydessä.

      30 vuotta kestäneen sodan aikana - vähintään kolmannes saksalaisesta väestöstä murhattiin. Mikäli se olisi ollut vältettävissä olisi maalmanhistoria täysin erilainen.

      Keskiajan kristinusko kielsi opiskelun ja tieteenalat sekä ajoi valkoisen väestön vastakkaisiin kristinuskon leireihin - siksi kristinusko on ainut ja suurin Eurooppaan iskenyt ideologinen katastrofi.

      https://chechar.wordpress.com/category/teutonic-knights/

    • RistiretkiSuomeen-1050

      Otteita tanskalaisen kommentista ketjussa "Ristiretki Suomeen - 1050" arkeologi-foorumilta:


      Lainaus

      - Sotapaavi Leo IX, tanskalais-englantilainen laivasto sekä 30.000 Euroopan parhaita palkkasotilaita (lue: teutonritarit) onnistuvat valloittamaan Ahvenanmaan ja Suomen, jolloin Ruotsi julistetaan "Hyperboreaksi".

      - Sotajoukkoja johtaa ruotsalainen katolinen prinssi Anund Jakob (sokea Jakob), hän avaa Ruotsissa asuvien katolisten piispojen avulla vapaan pääsyn Ahvenanmaalle.

      - Ahvenanmaa oli muinainen kulttuuri-historiallinen keskus, viimeinen "Hyperborea", joka sijaitsi Suomen mahtavassa valtakunnassa.

      - Se tapahtui kesällä 1050 - eikä sen jälkeisistä tapahtumista saa vieläkään puhua - syystä tai toisesta.

      - Kuvaukset historiallisen Ahvenanmaan kohtalokkaasta tuhoamisesta on säilynyt eri kertomuksissa, ne on kirjoitettu ylös ja niitä on säilytetty eri tarustoissa, mihin katolinen sensuuri ei ulottunut.

      - Niistä voimme lukea historiallisesta holokaustista - kun Suomen pyhät rajat rikottiin, kun Ahvenanmaan kaikki temppelit ja rakennukset poltettiin maahan. Jumalten Hävitys; "Kun ryöstäjät valloittivat Ahvenanmaan", "Polttava tuli ja auringonvalossa välkkyvät veriset miekat" jne.

      - Piispat pitivät huolen siitä ettei yksikään ruotsalainen, joka oli todistanut Suomen ristiretkeä, päässyt elävänä takaisin Ruotsiin.

      - Piispa matkusti Suomeen ja Ahvenanmaalle kertomaan ettei heillä ole lupa käydä kauppaa sekä ettei heillä ollut lupa matkustaa ulkomaille.

      - Hengissä selvinneitä suomalaisia kiellettiin puhuttelemasta "lainkuuliaisia kristittyjä"

      - Ahvenanmaalaiset arkeologit, esim. Matts Dreijer - ovat pitkään ihmetelleet miksei maasta löydy mitään 1050-1200 -luvun ajoilta.

      - Suomalaiset arkeologit ovat törmänneet täsmälleen samaan ongelmaan rannikkoalueella Turusta Porvooseen.

      - Suomalaiset muinaistutkijat ovat löytäneet muistomerkkejä kuten "valtava armeija tunkeutui alueelle ja suoritti massiivisen ihmisteurastuksen" tai "verta oli nilkkoihin saakka".

      - Suomen hävityksestä voi lukea Voluspaassa, Hervardstarussa ja Ingvardstarussa - sekä Snorressa ja Adamin kronikoissa.

      - Jotta saa konkreettisen käsityksen, pitää hakea tietoa "Ensimmäisestä ja ainoasta ristiretkestä Suomeen".

      - Vuonna 1750 tämä "ristiretki" mainittiin Ruotsin Riksdagenin asiakirjoissa, aikana jona ruotsalais-venäläiset sodat runtelivat Suomea jotta uusi "Sveaborg" voitaisiin perustaa - tai siitä voi lukea: "700 vuotta Ruotsinvallan alla".

      - Ristiretkeä on pidetty "ruotsalaisena" Ruotsin kuninkaan, piispojen ja kuninkaallisen hovin takia. Mutta sekä kuningas että hovi olivat piispojen alamaisia.

      - Valloituksen jälkeen matkustaminen Ahvenanmaalle ja Suomeen kiellettiin. Ei haluttu todistajia tai raportteja tapahtuneesta.

      - Koska suomalainen aristokratia oli mestattu, loppui Suomen kansainvälinen kaupankäynti.

    • RistiretkiSuomeen-1050-2

      - Pohjoismaiden viimeiset elossaolevat viikingit menettivät viimeiset rippeet poliittisesta ja taloudellisesta asemastaan.

      - Kun kaupankäynti Aasiaan loppui, oli Suomi eristetty, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi katolinen kaupankäynti.

      - Nyt paavi pystyi ylpeänä ilmoittamaani, ettei "yksikään sielu ole katolisen kirkon ulkopuolella" ja Adam, että "kristinusko on ulottautunut maailman ääriin" sekä kuinka "Birka" on autioitunut. Tosin Adam ei mainitse sanallakaan syytä autioitumiseen. (Birka eli Ahvenamaa oli muinoin suuri kaupankäyntikeskus)

      - Kun ruotsalaiset ja norjalaiset saivat vihiä paavin valtuuttamasta suomalaisten massateurastuksesta, heidän reaktionsa olivat niin voimakkaita, että lopulta kaikki katoliset piispat ajettiin vuosikausiksi maanpakoon Ruotsista ja Norjasta.

      - Muistokivet kertovat sotilaallisesta tappiosta, jonka seurauksena suomalaiset, ahvenanmaalaiset, baltit ja skandinaavit kokivat harmageddonin.

      - Pohjolan arkeologisista aineistoista selviää, että massiivinen sotilaallinen invaasio murskasi vanhan Suomen kuningaskunnan.

      - Pohjois-Euroopan monarkiat ja hallinnot perustuivat Suomen kuningaskuntaan.

      - Kun suomalaiset kuninkaalliset ydinperheet teloitettiin, katkesi samalla Euroopan vanhat historialliset siteet Suomen kuningaskuntaan, Suomen aristokraatteihin ja Suomen rikkauksiin.

      - Samalla eliminoitiin kaikki vanhat lakiperiaatteet, hallitukset, kulttuuritraditiot, tavat ja perinteet.

      - Ruotsin kuningas sai liikanimen "Kaiken Polttaja", sen jälkeen kun hän katolisella massateurastuksella poltti kaikki suomalaiset pääkaupungit.

      - Oligarkit pystyivät Suomen valtaamisella hävittämään kaikki Pohjolan muinaiset kulttuuriset ja poliittiset laitokset, perinteet ja dynastiat.

      - Suomen pieni väestö oli juridinen, kulttuurinen ja symbolinen yksikkö - uusien herrojen pahin vastustaja.

      - Jotta uusi elämänkatsomus ja uskonnollisuus leviäisi mahdollisimman laajalle, piti kaikki vanhat aatteet, hallinnot ja tietäjät eliminoida - kuten myös kaikki muistot vanhoista hyvistä ajoista.

      - Siksi on syytä taas kerran muistuttaa verisestä ristiretkestä Suomeen...

      http://www.arkeologiforum.se/forum/index.php/topic,6224.msg79775.html#msg79775

      Muinainen Suomi - Kalevalan Maa

      https://www.youtube.com/watch?v=f0w0629SlC8#t=86.572585

      • NäinSenNäin

        Ettäkö Birka sijaitsee Ahvenanmaalla?....Tarkistapa wikipediasta.....Tämän mukana meni loputkin uskottavuudet vessasta alas.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8895
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1237
    Aihe