Nazarin Pegasos Royal vai Resort

Nella123CV

Hei, suunnitteilla lomamatka ensi kesänä yhden eskari-ikäisen kanssa. Tiedän että molempien hotellien palveluita saa käyttää mutta kumpaan kannattaisi varata huone? Onko mitään vinkkejä muuten?

10

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PG1

      Kummassakin ollaan oltu, ei kumpikaan kovinkaan laadukkaita all inc. hotelleja, Sidestä ja Laran rannalta löytyy huomattavasti parempia mutta jos vielä menisin jompaankumpaan niin se olisi tuo Pegasos Resort

    • Pegasokset

      Olemme perheenä käyneet kaikissa kolmessa Pegasos hotellissa. Minäkin sanoisin, että Resortin puolella on yleiset tilat ehkä himpun verran kivemmat. Pegasos hotelleissa pidimme kuitenkin eniten Pegasos Woldista. Nazar konseptin hotelleista Aqua Fantasy kaikista mieluisin, syynä tähän hyvä vesipuisto. Hotelli itsessään hyvin samankaltainen kuin Pegasokset. Tripadvisorissa paljon kommetteja kaikista näistä hotelleista niin suomeksi kuin englanniksikin.

    • mekinoltiin

      Nazarilla todella hyvät lastenkerhot. Meidän silloinen eskarilainen oli ihan liekeissä kerhosta ja minidiscosta. Osallistuminenhan on ihan vapaaehtoista, kerhot kokoontuu kaksi kertaa päivässä ja on ihan yhtä ok käydä vain jommassa kummassa tai kummassakin.

      Jos haluat tehdä vertailua Resortin ja Royalin välillä sisätilojen puolesta niin Youtubesta löytyy varsin paljon kuvamateriaalia molemmista. Samoin Tripadvisorista löytyy paljon myös kuvia.

    • Kuume35

      Lisää kokemuksia Pegasos royalista?

      • Roayl

        Ei mitään pahaa sanottavaa. Hintaansa nähden ei valittamista. Hyvät altaat, mäet, ruokaa jokaiseen makuun, huippu ranta(wibit), mitä haluat tietää? 5kertaa käyty ja aina uudelleen.


    • Alkperäinen

      Moi, onko kovin täyttä heinäkuun puolessa välissä? Taitaa olla. Mahtuuko altaalle vai pitääkö varata tuolit aamuyöstä? Onko uimakoulussa opittu uimaan? Ovatko ruoat hyviä?

    • Royal1

      Moikka! Ollaan oltu kaikissa Pegasos ketjun hotellissa kaikki tarpeellinen niistä kyllä löytyy mutta samaan hintaa saatte kyllä huomattavasti tasokkaamman hotellin kun varaat hotellin suoraan netistä ja lennätte esim. Finnairilla Antalyaan. Ollaan oltu Heinäkuussa Pegasos Resortissa ja hotelli on tosiaa ihan täynnä joten jonotuksiin joudut varautumaan. Jos et ole esimmäisten joukossa ravintoloissa niin ruoka tosiaan saattaa loppua kesken, ruoka tietysti on syötävää mutta ei tosiaankaan voi verrata esim. Delphin,Crystal tai Royal ketjun ruokatarjontaan.

      • alkuperäi

        Ok kiitos kommentista. Meillä tosiaan matka varattu vain ja ainoastaan eskarilaisen ehdoilla että on suomalainen lastenkerho ja uimakoulu. Aikuisetkin sitten saavat vähän omaa aikaa.


    • Malminkuningas

      Parikymppisen pariskunnan löhöloma sijoittuu elokuussa tänne. Suunnitelma on ainoastaan löhötä,ottaa aurinkoa, syödä ja uida. Jos menojalkaa vipattaa niin onko alueella minkäänlaista yöelämää, vai pitääkö lähteä alanyaan ja uskaltaako sinne edes humalassa matkustaa..

      Ihana elokuun aurinio luvassa kuumimmillaan ja täysihoito. Toivottavasti merinäköala on hyvä

      Toivon kovasti hyviä ruoka. Onko yöllä saapuessa jotain evästä saatavilla ennen nukkumaan menoa?

    • jesps

      Heips!
      Pegasokset on kyllä ihan oma hotellikompleksinsa, suunnattu minusta enemmän lapsiperheille, mutta kyllä siellä toki muutkin viihtyy. Muistaakseni siellä ei mitään discoa tms ole tai jos on niin on hyvin paljon meno kiinni kulloinkin paikalla olevista hotelliasukkaista. Läheisessä Avsallarissakaan ei taida mitään discon puolta olla. Toki pubi tyyliset baarit löytyy. Mutta muuten se taitaa kyllä olla Alanyaan mentävä jos haluaa jotain muuta. Hotellin lähellä on bussipysäkki jos illalla lähtee, takaisin sitten vaikka taksilla, vaikka aika myöhään ne Dolmukset kyllä kulkee. Matkaa kestää noin puoli tuntia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe