Nazarin Pegasos Royal vai Resort

Nella123CV

Hei, suunnitteilla lomamatka ensi kesänä yhden eskari-ikäisen kanssa. Tiedän että molempien hotellien palveluita saa käyttää mutta kumpaan kannattaisi varata huone? Onko mitään vinkkejä muuten?

10

353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PG1

      Kummassakin ollaan oltu, ei kumpikaan kovinkaan laadukkaita all inc. hotelleja, Sidestä ja Laran rannalta löytyy huomattavasti parempia mutta jos vielä menisin jompaankumpaan niin se olisi tuo Pegasos Resort

    • Pegasokset

      Olemme perheenä käyneet kaikissa kolmessa Pegasos hotellissa. Minäkin sanoisin, että Resortin puolella on yleiset tilat ehkä himpun verran kivemmat. Pegasos hotelleissa pidimme kuitenkin eniten Pegasos Woldista. Nazar konseptin hotelleista Aqua Fantasy kaikista mieluisin, syynä tähän hyvä vesipuisto. Hotelli itsessään hyvin samankaltainen kuin Pegasokset. Tripadvisorissa paljon kommetteja kaikista näistä hotelleista niin suomeksi kuin englanniksikin.

    • mekinoltiin

      Nazarilla todella hyvät lastenkerhot. Meidän silloinen eskarilainen oli ihan liekeissä kerhosta ja minidiscosta. Osallistuminenhan on ihan vapaaehtoista, kerhot kokoontuu kaksi kertaa päivässä ja on ihan yhtä ok käydä vain jommassa kummassa tai kummassakin.

      Jos haluat tehdä vertailua Resortin ja Royalin välillä sisätilojen puolesta niin Youtubesta löytyy varsin paljon kuvamateriaalia molemmista. Samoin Tripadvisorista löytyy paljon myös kuvia.

    • Kuume35

      Lisää kokemuksia Pegasos royalista?

      • Roayl

        Ei mitään pahaa sanottavaa. Hintaansa nähden ei valittamista. Hyvät altaat, mäet, ruokaa jokaiseen makuun, huippu ranta(wibit), mitä haluat tietää? 5kertaa käyty ja aina uudelleen.


    • Alkperäinen

      Moi, onko kovin täyttä heinäkuun puolessa välissä? Taitaa olla. Mahtuuko altaalle vai pitääkö varata tuolit aamuyöstä? Onko uimakoulussa opittu uimaan? Ovatko ruoat hyviä?

    • Royal1

      Moikka! Ollaan oltu kaikissa Pegasos ketjun hotellissa kaikki tarpeellinen niistä kyllä löytyy mutta samaan hintaa saatte kyllä huomattavasti tasokkaamman hotellin kun varaat hotellin suoraan netistä ja lennätte esim. Finnairilla Antalyaan. Ollaan oltu Heinäkuussa Pegasos Resortissa ja hotelli on tosiaa ihan täynnä joten jonotuksiin joudut varautumaan. Jos et ole esimmäisten joukossa ravintoloissa niin ruoka tosiaan saattaa loppua kesken, ruoka tietysti on syötävää mutta ei tosiaankaan voi verrata esim. Delphin,Crystal tai Royal ketjun ruokatarjontaan.

      • alkuperäi

        Ok kiitos kommentista. Meillä tosiaan matka varattu vain ja ainoastaan eskarilaisen ehdoilla että on suomalainen lastenkerho ja uimakoulu. Aikuisetkin sitten saavat vähän omaa aikaa.


    • Malminkuningas

      Parikymppisen pariskunnan löhöloma sijoittuu elokuussa tänne. Suunnitelma on ainoastaan löhötä,ottaa aurinkoa, syödä ja uida. Jos menojalkaa vipattaa niin onko alueella minkäänlaista yöelämää, vai pitääkö lähteä alanyaan ja uskaltaako sinne edes humalassa matkustaa..

      Ihana elokuun aurinio luvassa kuumimmillaan ja täysihoito. Toivottavasti merinäköala on hyvä

      Toivon kovasti hyviä ruoka. Onko yöllä saapuessa jotain evästä saatavilla ennen nukkumaan menoa?

    • jesps

      Heips!
      Pegasokset on kyllä ihan oma hotellikompleksinsa, suunnattu minusta enemmän lapsiperheille, mutta kyllä siellä toki muutkin viihtyy. Muistaakseni siellä ei mitään discoa tms ole tai jos on niin on hyvin paljon meno kiinni kulloinkin paikalla olevista hotelliasukkaista. Läheisessä Avsallarissakaan ei taida mitään discon puolta olla. Toki pubi tyyliset baarit löytyy. Mutta muuten se taitaa kyllä olla Alanyaan mentävä jos haluaa jotain muuta. Hotellin lähellä on bussipysäkki jos illalla lähtee, takaisin sitten vaikka taksilla, vaikka aika myöhään ne Dolmukset kyllä kulkee. Matkaa kestää noin puoli tuntia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe