Aihe

Bensanhinta rosvot!!!!!!!!!!!!!!!

sghtrhrhr

On se kummaa kun bensanlitra hinta kävi tässä jokin aika sitten 1.70€/litra ja silloin oli barrelin hinta 125$. Barrelin hinta putosi 1/3 osaan reiluun 40$/barreli, mutta bensan hinta ei laskenut samassa suhteessa missään vaiheessa.

Lehdissä sanottiin että hinta putoaa, mutta se vie aikaa kun myydään vanhoja varastoja pois. Eli hinnanhan olisi pitäny pumpulla puota myös 1/3 osaa 1.70€/litrasta 0.56€/litraan. On se suomessa kummaa kieroilua ja missään ei lue tarkkaa koostumusta bensanhinnoista.

Barrelin hinta on nyt samana suurinpiirtein pysynyt ja vuoden alussa bensaveroa kiristettiin parilla sentillä litralle ja hinta on noussut 20snt eli kuka ei osaa laskea tai vetää 18snt ylimäärästä välistä litralle?

Aikaisemmin oli lehdessä myös juttua, että ainut öljynjalostajamme suomessa pitää monopoli asemaa ja ryöstää välistä. Se oli joku nesteytys oili se ainut jalostajamme suomessa.

0

495

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

    Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
    Viihde ja kulttuuri
    49
    1722