Bensanhinta rosvot!!!!!!!!!!!!!!!

sghtrhrhr

On se kummaa kun bensanlitra hinta kävi tässä jokin aika sitten 1.70€/litra ja silloin oli barrelin hinta 125$. Barrelin hinta putosi 1/3 osaan reiluun 40$/barreli, mutta bensan hinta ei laskenut samassa suhteessa missään vaiheessa.

Lehdissä sanottiin että hinta putoaa, mutta se vie aikaa kun myydään vanhoja varastoja pois. Eli hinnanhan olisi pitäny pumpulla puota myös 1/3 osaa 1.70€/litrasta 0.56€/litraan. On se suomessa kummaa kieroilua ja missään ei lue tarkkaa koostumusta bensanhinnoista.

Barrelin hinta on nyt samana suurinpiirtein pysynyt ja vuoden alussa bensaveroa kiristettiin parilla sentillä litralle ja hinta on noussut 20snt eli kuka ei osaa laskea tai vetää 18snt ylimäärästä välistä litralle?

Aikaisemmin oli lehdessä myös juttua, että ainut öljynjalostajamme suomessa pitää monopoli asemaa ja ryöstää välistä. Se oli joku nesteytys oili se ainut jalostajamme suomessa.

0

465

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 46
   1027
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   89
   805
  3. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   399
  4. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

   Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
   18
   386