Aihealueet

Listaukset

  1/6 lomaosakkuus

  Ehkä_osaosakkaaksi

  Onko kellään kokemuksia 1/6 lomaosakkuuksista, joilla saa 8-9 lomaviikkona vuodessa? Miten toimii yhteistyö osakkaiden välillä? Muutkin hyvät ja huonot kokemukset kiinnostavat.

  14

  553

   Vastaukset

   • Saat vain yhden kunnon viikon vuodessa, mutta maksat 8-9stä. Huonot viikot on lähes mahdotonta vuokrata.

   • Jälkimarkkinat ovat 1/6-osakkuuksilla huonommat kuin viikko-osuuksilla. Viikko-omistus takaa tietyn viikon kohteessa ja pitää sisällään liinavaatteet ja loppusiivouksen.

   • ihan täyttä kusetusta.

   • älä osta mitään lomaosaketta, et tule siittä pääsemään koskaan eroon omistit sen yksin tai porukassa. Joudut loppuelämäsi maksamaan yhtiövastikkeet, vaikka et menisikään lomalle.

   • Mun kristallipallo sanoo että nyt kannattaa ostaa lomaosakkeita vapailtamarkkinoilta pilkkahintaan, koska jo 5:n vuoden päästä niiden hinnat on kymmenkertaistuneet.

   • Kummallista pelleilyä nämä lomaosakkeet.

    Kun ei sellaisiin sotkeudu, voi lomailla haluamassaan paikassa haluamanaan aikana.

    Miksi siis sitoutua moisiin vedätyksiin?

   • Meillä ylläksellä meni riitelyksi nuo siivous ja tavaroiden säitytykseen liittyvät asiat. Onneksemme saimme myytyä yhtiön sisäiseti osuutemme. Eikö muissa yhtiöissä kannattaisi tyytyväisille osakkaille tarjota noita, siis niille jotka käyttää akriivisesti?

   • yks-kaks hyvää viikkoa riittää itellä ja sit vaan lisäviikoilla...

   • Kannattaa lukea. 1/6-viritelmä on huonoin tapa omistaa lomakohdetta.

   • Holicay Club on keksinyt tälle nimen...Villas .Hyvänä esimerkkinä Salla. Vuodessa 1si 8sta viikosta on hyvä joka on vuokrattavissa mutta et vuokraa sitä koska haluat käyttää tämän hiihtoviikon itse. Muut viikot ei mene vuokralle ja maksat näin 7:stä viikosta vastikkeen käytit tai et. Yleensä et käytä eikä kukaan tuttu tai sukulainenkaan.

   • Onko joku onnistunut myymään ks. osakkeita kiinnostais tietää.

   • Pohjat ovat Levillä runsas 20000€, sekin on liikaa, kun saa vain yhden kunnollisen viikon vuoteen, mutta makselet vastiketta 7-8 viikosta. Ei noita kukaa osta.

   • Paljon myynnissä esim. Levillä. Pohjahinta 18500€. Kukaan ei osta, koska vain 1 kunnon viikko vuodessa, muuten tyhjän panttina.

    • 17500€lla näkyy löytyvän. Vastiketta saa maksaa 93€/kk. Näihin ei kuulu edes liinavaatteet ja loppusiivoukset kuten vaihtojärjestelmien viikko-osakkeissa. On siinä maksamista ja vaivaa yhdestä vaivaisesta kunnon viikosta/vuosi.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    165
    7796
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3804
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2777
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    76
    1740