Nuorempiin porukoihin

chillaillaan

Käyn kaupallisella kuntosalilla iltaisin 4 kertaa viikossa. Kaiken fyysisen kunnon lisäksi olen saanut paljon henkistä raikkautta sekä valoisuutta ajatuksiin siellä käyviltä nuoremmilta sukupolvilta. Miten se ilmenee ? No kun palaan ikäänkuin takaisin ikäisteni seuraan niin kyllä heidän juttunsa ja ajatuksensa alkavat pyöriä samaa rataa sairauksien ja lääkkeiden ympärillä ja sen huomaa kun mitään ei enään tapahdu. Salilla mulla on paljon sellaista keski ikäistä 30-40 v kaveria miehiä ja naisia joita tapaan vain siä salilla. Niiden kanssa on kiva vaihtaa mielipiteitä ja kuunnella heidän jutunaiheitaan jotka ovat tästä hetkestä.
Heidän puhetyylinsäkin on jo sinällään mielenkiintoista kuunneltavaa ja seurattavaa missä mennään ja chillaillaan tai down shiftataan jne. jne. Joskus tuntuu kuin eläisin kahdessa maailmassa ja se tuntuu nuorekkaalta. Kyllähän he mun pärstästä näkee tai arvaa minkä ikäinen minä olen mutta eivät ole edes kysyneet ikääni, kehtaisinko edes sanoakkaan, mut ottavat minut ihan salikaverina juttuihinsa. Mä heitän niiden kaa läppää... tosi fressiä, suosittelen hakeutumaan nuorempien joukkoon jos mahkuja.
Onhan siä salilla myös seniori vuorot päivisin ennen klo 15.00 jossa käy näitä ikäisiänikin mutta en tarkoituksellakaan ainakaan vielä taivu heidän tuolijumppiinsa ehkä sit vielä myöhemmin.

43

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joo, kyllä me vanhat ollaan rasittavia ja valittavia vaivaisia.
      Oletko käynyt tuolla nuorempien palstoilla juttua heittämässä ja chillailemassa, varmaan viihtyisit heidän seurassaan.

    • Niin.
      Tsättäilehän siellä salilla.
      Tämä palsta on liian fiksu sinulle.
      Me olemme täällä henkisiä voimailijoita.

      H.

    • seontiina

      mulla on kans paljon itseäni nuorempia ystäviä
      on kyllä vanhempiakin ja samanikäisiä
      ja kaikilta saan paljon iloa elämääni
      mutta vaikka noita kummallisia sanoja käyttävätkin
      itse en osaa niitä käyttää
      tytär käyttää sellasta kivaa sanontaa joka kuulostaa mun korvaan hauskalta
      mutta kun en nyt taas muista mikä se on
      oon kyllä ajatellu että sitä kannattas itekkin ruveta käyttämään

      juu ja punttisalilla käyn vaihtelevasti
      nyt taas en kun ei oo tota rahan paskaa laittaa autoon eikä saleihin
      mutta en käy siellä seurustelemassa kaveriporukassa
      vaan ihan mielelläni väännän rautaa issekseni
      omissa aatoksissani se on mulle terapiaa sillä saralla
      seurustelen mieluummin muissa tilanteissa

      mutta ihan kiva että oot löytäny tollaisen harrastuksen
      ja mukavia ihmisiä ympärilles ei siinä mitään
      jokainen omalla tavallaan.

    • halootavaan

      Ajattelin enempi antaa hyvän vinkin kuin pyytää mielipiteitä.

      • Ajattelitko, aloittaja, ettemme kävisi salilla tai liikkuisi, tapaisi nuoria ihmisiä ?

        Toki nuorten seura virkistää, enkä itse ole huomannut syrjintää heidän puoleltaan, mutta että erityisesti hakeutuisin heidän seuraansa tuntuu vähän vieraalta.
        Minusta on kotoisempaa kun ei tarvitse tsempata, osoittaa, että on vielä lukuun otettava..)) vaan voi ihan vapaasti kertoa uudesta vaivastaan ja valittaa. Ja tuntea kohtalonyhteyttä samanikäisen kanssa


      • Taidat olla eksyksissä, aloittaja. Tämä on keskustelu- eikä mikään neuvontapalsta.

        Surullista, jos itse älysit esittelemäsi asian vasta nyt. Käytkö kuntosalilla seurustelemassa ihmisten kanssa? Mnä käyn kuntoilemassa ja voin tietysti välillä vaihtaa muutaman repliikinkin.
        Surullista on myös, jos aloittajan mielestä kaikki ikätoverit ovat ikäviä keskustelukumppaneina. Millaisissa ympyröissä mahtaa liikkua?

        Omissa iättömissä tuttavajoukoissani on paljonkin ihastuttavia, reippaita ja terveitä yli 80-vuotiaita. Yksi todella reipas ja monenlaisiin aktiviteetteihin osallistuva nainen on täyttänyt jo 86 vuotta. Ihailen häntä ja toivon, että pystyisin tekemään edes puolet hänen puuhistaan samassa iässä, jos saan elää niin vanhaksi.


    • Olipa mukava lukea vaihteeksi positiivinen aloitus.

      Jatka ihmeessä siellä käyntiä niin ei pääse tommonen kitkeryys tarttumaan, mitä jotkut jo kiirehti suoltamaan.

      Annoin sulle vihreen peukun mukavasta viestistä ja liikunnasta.

      • Sinä se jo ennätit aiemmin vastanneita kitkeränä tökkäämään.
        Toivon ettei ole tarttuvaa tuollainen.


      • Ancelina kirjoitti:

        Sinä se jo ennätit aiemmin vastanneita kitkeränä tökkäämään.
        Toivon ettei ole tarttuvaa tuollainen.

        Ja sulle tuli ensimmäisenä mieleen alkaa nälviä noin positiivista aloitusta.


      • expimot kirjoitti:

        Ja sulle tuli ensimmäisenä mieleen alkaa nälviä noin positiivista aloitusta.

        Nälvinkö, kun yhdyin hänen mielipiteeseensä meistä vanhoista.
        Postiivinen aloitus, joopa joo.


      • seontiina

        se on ihan sama mitä täällä vastaa ja mihinkä
        aina jonkun mielestä nälvintää
        ite kirjoitin oman ajatukseni asiasta
        niinkun varmaan muutkin
        aloitus oli ihan hyvä
        mutta mahdoton toteuttaa mulle
        ja kirjoitin kans että mieluummin väännän rautaa yksin
        hän antoi vinkkejä
        mutta mää oon kokenu omani parhaiksi.


    • Chillata, oleskella rauhassa keskustellen, musiikkia kuunnellen.
      Aiemmin sanottiin "hengailla" se ei ole enää muodissa, ilmankos minä sanon hengaillaan, vanhat kun on aina vähän jälkijunassa. Hengailla on mukavampi kun"tsillailla"(lausutaan) 😊🎶

    • Mielestäni lie kysymys sosiaalisien kontaktien tarpeista etenkin meillä eläkeläisillä joilla jokapäiväiset ihmiskontaktit ovat vähentyneet.

      Viime maanantaina päivittäisellä sauvakävelylenkillä mietin ajan kulun jollotusta.
      Niin olenhan joka syksy ja kevät bongillut ulkomaita. Tämä vuosi on jäänyt väliin matkustamisessa. Samoin keväinen onnettomuus ja sen seurauksena selkävamma on rajoittanut liikuntaharrastuksiani. Kesällä aika kuluu nopeasti, liiankin, koska asun mökillä. Siellä on yhtä sun toista fyysistä puuhaa mm. timpurointia. Ihmiskontaktejakin on enempi kuin taviaikaan sillä kesävieraita piipahtelee säännöllisesti.

      Mutta takaisin sosiaalisten kontaktien hakuun.

      Ilmottauduin eilen keramiikkakurssille. Tajusin, että tarvitsen mielialani tasapainon ylläpitämiseen ihmiskontakteja ja inspiroivaa harrastusta.

      Ehdin käydä tunneilla kaksi kuukautta ennen Hollantiin siirtymistäni. Sovimme, että käyn tunneilla siten, että saavutan kokonaistuntitavoitteen eli otan osaa tunneille parina päivänä viikossa. Kursseille osallistuu kaiken ikäisiä. En siis etsi nuorempien seuraa vaan ihmiskontakteja piristämään pientä sisäpiirini.

    • flegmaatti

      6-kymppisenä vaidoin silloisen harrastukseni kuntosaliin puhtaasti terveydellisistä syistä.
      Vaihtoa edesauttoi se, että muuttomme jälkeen totesin lähimmän salin olevan muutaman sadan metrin päässä ja saliyrittäjä oli takavuosien puolituttu.
      Sekasalilla oli sekasalin mukainen harrastajakunta ja kahdesti viikossa mummoliigan riehumiset.

      Huolimatta uurteisista kasvoistani, sulauduin sekavaan joukkoon. Sulautumistani lienee nopeuttanut se, että olin aikanaan kilpaillut painonnostossa ja sen jälkeen toiminut muutaman vuoden nuorten yleisurheilijoiden voimavalmentajana.

      Salista käyttäjineen muodostui hyvin nopeasti tärkein sosiaalisten kontaktieni paikka.
      Käyttäjäkunta on sopinut tavanomaisista putkivempelelutkuttajista aina NHL huippuihin ja siihen väliin sopii mm. tämän vuoden 163cm sarjan bikinifitness Suomen mestari ja MM kymppi.

      6 viikoittaista käyntiä pitää vanhan ukon pirteänä joka suhteessa.
      En tavoittele nuoruutta mutta fyysistä puolta ajatellen olen melkoisen tyytyväinen, ajoittain jopa itserakas.
      Osa keskusteluista liikkuu aihepiireissä joihin en yritäkään osallistua. Harrastukseen liittyen tunnen itseni tasa-arvoiseksi. Joissakin tilanteissa jopa toivoisin jonkin asteen ikärasismia.

      Vuoden mittaan minulla on muutamia rentoutumisjaksoja joita saliyrittäjä paheksuu jopa tosissaan. Useamman viikon rentoutuminen vaatii melkein yhtä pikän ajan palautumisen. Kokonaisuudessaan suorituskykyni on laskevalla linjalla. Lihasta katoaa noin 1kg/vuosi ja tehot haihtuvat samassa suhteessa. Hitaimmin hiipuvat maastaveto ja tangolla tehty hack. Kun äskettäin tavoitin sen 200kg niin voin rauhallisin mielin hyväsyä tosiasian, että olen jo 73v ja iltaruskon ukko.

      • hyväjuttu3

        Tää liippaa aika läheltä. Enhän minäkään mitenkään hakeudu salilla mihinkään ikäryhmään, tuun helpostikin toimeen kaikkien kanssa mut nuoremmat tuntuvat vain puheliaammilta ja se sopii minullekin. Treenataanhan siä salilla eikä seurustella.


      • Sota-ajan.lapsi

        Treenatkaahan te nuoret ahkerasti. Minä en viitsi tyhjän takia hikoilla. Ei viitsinyt minun isänikään. Sai leipänsä eteen hikoilla riittävästi. Ja kauan urakka ukolla kesti, 98 v 3 kk oli kun viimein loppui hiekka tiimalasista. Eikä särkenyt mitään paikkaa. Eikä särje minullakaan. Jotain vikaa vain on keuhkossa tai sydämessä, kun raskaampaa tehdessä loppuu henki. Pitänee keväännällä käydä arvuuttelemassa kumpi ja miksi. Olisko ne 50 v sitten sieäänhengitetyt asbestit osallisena? Asbestihan ei ollut silloin myrkyllistä Suomessa, ulkomaissa oli. Suomessa se tuli myrkyksi vasta silloin kun (Partekinko omistama?) Tuusniemen asbestikaivos ehtyi.
        Kannattaa treenata, että pääsee hyväkuntoisena hautaan. Kaikki maailman hautuumaat ovat täynnä hyväkuntoisia miehiä ja naisia!


      • Kuntosalilla en harrasta juttelua vaan keskityn laitteisiin ja treeniin. Keskityn tekemään liikkeet oikein, lasken toistot ja sarjat. Siis treenaan keskittyneenä. 🏋🏊😊


      • flegmaatti
        Reeta3 kirjoitti:

        Kuntosalilla en harrasta juttelua vaan keskityn laitteisiin ja treeniin. Keskityn tekemään liikkeet oikein, lasken toistot ja sarjat. Siis treenaan keskittyneenä. 🏋🏊😊

        Tutussa porukassa tietää kunkin treenaajan palautukset sarjoista riippuen. Yleensä tekemisessä on jotain yhteistä ja usein kannustavaa.
        Varmistamaan meneminenkin on luontevaa eikä aina tarvitse pyytää.

        Mummoliiga elää omaa elämäänsä eikä heidän kanssaan kenenkään ulkopuolisen tee mieli jutella.
        Samoin nuoret, silavat aloittelija naiset kuten myös omassa tasossaan liikkuvat iäkkäämmätkin naiset ja miehet.

        Ei kukaan asiaa hallitsematon mene sähläämään kenenkään, varsinkaan tuntemattoman treeneihin.
        Toisaalta jos treenaajalla on hajuakaan touhusta niin tutustuminen tapahtuu nopeasti. Vaatii tietenkin molemminpuolsen mielenkiinnon.
        Alueelliset erot ovat suuria!

        Putkivekottimet ja taljat eivät juurikaan vaadi keskittymistä ja silloin kun kyse on normaalitangon treenistä niin jokainen näkee sarjaa tai maksimiykköstä edeltävän keskittymisvaiheen. Monesta näkee miten valmistautuja käy mentaalisesti läpi onnistuneen suorituksen.
        Olen itse niin höperö, että maksimi ykkösten parhaat tulokset onnistuvat silloin kun paikalla on asiaa tuntevia henkilöitä. Ei ole luontoa epäonnistua.

        Kannustamme toisiamme. Varsinkin penkissä ja syväkyykyssä kannustus ja varmistus ovat paikallaan.


    • KohdataanIhmisetIhmis

      Ei seurallisuus, keskustelun aiheet, harrastukset, mieltymykset yms. ole useinkaan ikäryhmästä riippuvaisia. Olen aina viihtynyt erinomaisesti eri ikäisten ihmisten parissa. Jokaisella ihmisellä on paljon annettavaa, vauvoilla, esikouluikäisillä, lapsilla, nuorilla ja eri-ikäisillä aikuisilla, kuolinvuoteellaankin voi ihminen antaa monenlaisia muistoja saattajilleen.

      • Joskus olen havahtunut huomaamaan miten olen vieraantunut nuorista ja lapsista. Mulla ei ole lapsenlapsia, joten luonnollisesti en ole joutunut seuraamaan heidän elämäänsä.
        Telkassa juuri Lemet Ailu Anti lukee saamen uutisia, miellyttävä nuori mies, voisi olla minun lapsenlapsi.
        En kyllä osaa kaivata, en tiedä mitä iloja tai suruja heistä olisi "niin on hyvä kun on" tyytyä siihen mitä on, kaikkea ei voi saada😌


    • ent.siivoojaparka

      Ei tulisi mieleenkään työntyä itseäni nuorempien joukkoon vain pelkästään siitä syystä, että tuntisin itseni nuorekkaammaksi. Ikäisiäni (ja minua vanhempiakin) nuorekkaita ihmisiä on paljon.

      Onhan niitä tilanteita, niinkuin likkani 37v päivillä viikonloppuna, että osuu seuraan, missä kaikki toiset (yli 20 ihmistä) olivat 2,5v-40v. Ihan kivaahan se oli ja monen heidän kanssaan olen tuttava muutenkin (lasteni kautta), mutta en minä salilla edes ajattele koskaan toisten ikää enkä kuntoa saatikka sitten, että oikein hakemalla hakeutuisin itseäni nuorempien ja notkeimpien ryhmiin, etten tuntisi olevani melkein seitenkymppinen. Jo ajatuskin sellaisesta saa minut nauramaan.

      • flegmaatti

        Kerran olen joutunut nuorempien joukkoon.
        50 ikäisenä minulla oli muutaman kuukauden keikka erään pikkukaupunkin pk-yrityksessä.
        Toimeksiantaja järjesti majoitukseni opiskelija-asuntola käytössä olevaan hotelliin.
        Muutaman viikon jälkeen kysäisin samaan aikaan hississä olevilta nuorilta naisilta, eivätkö he ole ihmetelleet mitä tämä vanha ukko siellä tekee.
        Tytöt hieman punastelivat ja sitten yksi heistä sanoi, että kylhä hyö sitä onkii miettint.
        Päästin heidät piinasta.


    • seentinent.l

      Kiva, ite käyn näissä seniorijutussa, ei sielläkään vaivoista puhuta, no ehkä joskus. Yksi harraste oli syksyllä jossa oli myös nuoria, monen ikäistä ihmistä. Mutta, minusta tuntui, että tällä hetkellä nuorilla on hyvin paljon ahdistusta tämän hetkisen yhteiskunnallisen tilanteen ansiosta ja siitä oli monella puhuttavaa. Tosin, puheenaiheet syntyy porukassa, miten ja mitä puhuu.

    • Minulla ei ole mitään suurta kaipuuta "nuorempiin porukoihin". Seurustelen ihan riittävästi sekä keski-ikäisten että lasten ja nuorten kanssa sekä livessä että netissä (seuraavan sukupolven nuoret, siis sisarusten ja serkkujen lapset seuraavat elämääni netissä ja tulevat chattailemaan ihan vapaaehtoisesti kun satumme samaan aikaan esim. facebookiin) ja olen aika hyvin perillä heidän ajattelumaailmastaan ja siitä mitä asioita he katsovat tärkeiksi.
      Joo, me chillaillaan ja hengaillaan, downshiftataan ja kuunnellaan musaa kimpassa "nuorten" kaa, mutta salille en hemmetti mee niiden kaa, tai siis mun jälkeläisistä tytär ja hänen poikansa käy liikuntaryhmässä ja uimahallilla jne, mutta jos mä menisin johonkin liikuntaryhmään niinmieluummin sittensellasenn missä kaikki on vanhempia tai heikkokuntosempia kuin minä :))
      Sosiaalisia kontakteja ikäryhmien yli minulla on ihan riittävästi.

    • Silloin tällöin olen paikallisessa uimahallin yhteydessä olevassa kuntosalissa poikennut. Ehkä enemmän siksi että hataraa pihasaunaa en ala talvipakkasellä lämmittämään. Vesien kantamisineen se olisi hyvinkin puolen päivän homma, ja puolen tunnin löylyttelystä se on hiukan liikaa.

      Kuntosalilla minua hiukan alkuun askarrutti, ne peililasiseinät kun niin kovasti toivat mieleeni entisen strippiklubi-pornoluolan tilat joita jokunen vuosi sitten olin remontoimassa uusiin tarkoituksiin. No, olen kai omaan ulkonäkööni jo tähän ikään mennessä jotenkin tottunut, vaikken niin innokas peilailija olekaan. Tottuuhan tuohon.

      Ikärakenne siellä näyttää olevan laidasta laitaan, ja sen puolesta kaikki varmasti keskenään toimeen tulevat. Puheenaiheet kun ovat luonnollisestikin siinä treenaamisessa, enimmäkseen, eikä siinä kenenkään ikää ehdi toiset miettimään. Tai mistä minä tiedän, mitä kukin tykönään miettii, mutta tuskin tuolla kenellekään merkitystä on.

      Enemmän minusta tuntuu osallistumistani rajoittavan se, että ajatusmaailmani taitaa olla kovasti erilainen kuin sen punttisalin enemmistön. Minulla kun ei ole ainakaan enää mitään tarvetta minkäänlaisen katu-uskottavuuden lisäämiseen eikä niinollen siihen lihasten peilistä katselemiseenkaan.

      Eikä ole mitään vimmaa siihenkään että pitäisi voimia saada lisää, enemmän nostettua ja punnerrettua rautatankoa ja tehtyä ennätyksiä.
      Sitä varten on tunkit ja taljat, traktori ja rautakanki, ja mikä ei niilläkään nouse niin olkoon perkele paikoillaan.
      Mutta kankeammaksi huomasin tulleeni, ja siksi siellä olen silloin tällöin käynyt itseäni veulaamassa.

      Sen muun kunnon osalta minulle riittää ihan hyvin se, jos esimerkiksi työnteossa vielä suhteellisen vikkelästi kiipeilen katolla ruoteita pitkin lautanippu olkapäällä ja kymmenen kiloa työkaluja vyöltä roikkuen. Ei tämänikäisen miehen kai tarvitse alkaa hauiksen ympärymittaa tutkimaan tai muitakaan ruuminosia venyttelemään?

      Mutta muuten, joo... eiköhän tuo ole sama muissakin harrastuksissa, kun joku harrastus ihmisiä yhdistää niin ei kai siinä niin kovin sillä ole merkitystä minkä ikäinen kukin on? Ainakin yhdistystoiminnassa, jossa ajoittain olen aktiivisestikin mukana ollut, on se asia itsessään ollut etusijalla, ja ikä- ym jutut ovat kovinkin toisarvoisia.

      • Näin.se.menee

        Kuka sitä kieltää hyppimästä, itse olen siirtynyt nauttimaan vapaa-ajan tuomista iloista, työluontaisista toimintaan en ryhdy enkä minkäänlaiseen yhdistystoimintaan. Viimevuonna vietin melkein 3 kk kotoa poies en missään ulkomailla, on hiton mukava kun ei ole sidoksissa mihinkään eikä mitään aikataulua.


      • flegmaatti

        Peiliseinistä. En minäkään ole niihin tottunut. Varsinkin kyykyssä ja maastavedossa mutta myös pystynostoissa pidän mätipuoleni saliin päin, enkä muutenkaan kaipaa kuvajaistani.
        Kahdessa ensin mainitsemassani harjoitteessa tarvitsen katseelleni kiintopisteen edestä yläviistosta ja peilissä liikkuva kurttunaama häiritsee pahan kerran tekemistä.
        Olen poikkeava.

        Monelle vapaiden painojen kanssa touhuavalle peili on hyödyllinen asennon ja liikeradan havaitsemiseksi.
        Niin yksinkertainen asia kuin selän asennon hahmottaminen on usealle ylivoimaisen vaikeaa ilman peiliä.


      • ent.siivoojaparka
        flegmaatti kirjoitti:

        Peiliseinistä. En minäkään ole niihin tottunut. Varsinkin kyykyssä ja maastavedossa mutta myös pystynostoissa pidän mätipuoleni saliin päin, enkä muutenkaan kaipaa kuvajaistani.
        Kahdessa ensin mainitsemassani harjoitteessa tarvitsen katseelleni kiintopisteen edestä yläviistosta ja peilissä liikkuva kurttunaama häiritsee pahan kerran tekemistä.
        Olen poikkeava.

        Monelle vapaiden painojen kanssa touhuavalle peili on hyödyllinen asennon ja liikeradan havaitsemiseksi.
        Niin yksinkertainen asia kuin selän asennon hahmottaminen on usealle ylivoimaisen vaikeaa ilman peiliä.

        Kauan minulla meni, ennenkuin hoksasin, että meidänkin salilla on yksi seinä peiliä.

        Olin minä aikaisemminkin vilkaissut, että siellä puolella pojat äheltävät painojen kanssa. Sitten kerran huomasin siellä taustalla jonkun tutun näköisen tyypin seisoa pällistelemässä. Aika paljon minun näköiseni muuten, mutta paljon minua lihavampi ja vanhemman näköinen. Ajattelin, että kymmenen vuoden päästä voisin olla vaikkapa minä.


    • panzer

      Säästä 100% ja roudaa korsussasi lankkua/lapiota /kirvestä ylös/alas ja tuhannesti. Kukaan ei tule mittaamaan teitkö vai et suoritteet. Ja halpaa on vaikka kalliit kalorit menevätkin ilman lämmitykseen! stalingrad hans...

    • Hei kuule, kai sulla siellä salilla on semmonen spenser treineri, joka sulle kaloreita laskee ja vieressä supattellee kun sisäreittä treenaat, vai mikä ihmeen punttimies se oikein on vai tytön tyllerökö.
      Katsos kun olen hyvin harvoin käynyt salilla, vain kun olen ollut tukihenkilönä kuntoutuksissa tai kylpylöissä käydessäni, katselen silloinkin siellä vain hyvä kroppasia ihmisiä ja ihmettelen ajan kuluksi niitä värkkejä. Soutulaitetta pitemmälle en ole vielä uskaltautunut.

      Itse yleensä harrastan vain hyötyliikuntaa, kantelen puita, lumitöitä ja haravointia yms kotoista hommaa, välillä juoksen milloin kenenkin perässä, niin kunto pysyy hyvänä, tai ainakin se rapistuu hieman hitaampaa tahtia.

      Nuoria ja vanhoja tapailen alvariinsa, ei tarvitse kauaksi kotoa livetä ja kaikki ovat kerrassaan ihania ihmisiä. Jutun aiheet maan ja taivaan välillä, ei se jutustelu iästä ole kiinni kun neuvomaankin olen niin tosi huono, oppilas olen aina, oli sitten vastapäätä nuori tai vanha.

    • NikittäTässäNyt

      Minulle tulee deittipalstalla viestejä nuorilta miehiltä, jotka haluaisivat treffeille kanssani. Nuorin oli 23-vuotias ja minä toivoisin tapaavani mukavan 60 -miehen. Ilmoituksessani on tuoreita valokuvia ja oikea ikäni.

      • Kyllä minä sinuna olisin vain onnellinen, voi että,
        tuore kuva, taidat olla tosi nuorekas ja kaunis nainen
        kakskymppiset tietysti kuvaasi katsovat...
        hyvän näköinen nainen ...nehän iän vallan unohtavat... innostuvat vaan.


      • NikittäTässäNyt

        Mitä niitten nuorten kanssa voisi tai pitäisi tehdä? Kaverina ja tuttavina tehdään monenlaista yhdessä isommassa tai pienemmässä joukossa, joskus kahdestaankin, mutta deittailumielessä kohtaaminen kyllä vähän arveluttaisi.


      • NikittäTässäNyt kirjoitti:

        Mitä niitten nuorten kanssa voisi tai pitäisi tehdä? Kaverina ja tuttavina tehdään monenlaista yhdessä isommassa tai pienemmässä joukossa, joskus kahdestaankin, mutta deittailumielessä kohtaaminen kyllä vähän arveluttaisi.

        Jos tarkoitat tuolla treffipalstoilla,
        kun mä olin siellä, niin vähän aikaa niiden nuorten kanssa rupattelin ja ihmettelin maailmanmenoa, taivasteltiin yhdessä kaiken moisia asioita, kyllä ne viimein häipy bittiavaruuteen, mukavia nuoria miehiä, ei ne maanvaivaksi jääneet, sinnepähän muita mummoja kiusaamaan menivvät...


    • katteellinenko

      Se alkoi laulaja-Danny kans chillailee pari astetta nuoremman kaa, ja oikein Thaimaassa filosohvoi isolla sängyllä.

    • einiinsubjektiivinen

      Kait niitä muitakin paikkoja on tutustua nuorempiin ikäpolviin kuin kuntosali ??? Lehtienlukusali, kirjasto, kahvila ???? Mitä vielä...

      • ent.siivoojaparka

        Nuorten disco ...


    • Minusta on mukavaa nähdä ikätovereita, se on siinä kumpi ensin ehtii kertomaan mitä uusia vaivoja on ilmennyt ;)
      Seuraavaksi käydään läpi lääkitys ja niiden vaikutukset.
      Minulle on ikä yhdentekevää, pärjään nuortenkin kans vaikka en varta vasten heidän seuraansa tuppaa.
      Tykkään eniten hyötyliikunnasta, seuraavana on pyöräily, talvisin poljen kuntopyörää. Ostin taas kaikenlaisia vempaimia, kahvakuulasta lähtien. Sillä kun riuhdoin sain vain pään kipeäksi. Nyt otan taas rennommin.
      Tuntisin itseni hölmöksi jos alkaisin Cillailla tai down shiftata, en totta puhuen ole varma edes mitä ne tarkoittavat.

    • suvenelli1

      Must on nii kiva hygettää. Pakkolenkin päätteeksi patsastelen kauppakeskuskuksessa, jota ennen ostariksi sanottiin. Usein siellä smool tolkataan muiden kanssa, hengähdetään hetkeksi ennen ruokaostoksia. En ole kiinnittänyt huomiota juttukaverin ikään ellei joku ole sitä itse maininnut.

      • ent.siivoojaparka

        Tuo kuitenkin kuulostaa ihan meidän ikäiseltä.

        Muistan, miten meitä nuorena hymyilytti, kun joku vanhempi ihminen käytti samoja sanoja, mitkä olivat meidän silloisten nuorten käyttöön ottamia.
        Varmaan samanlainen reaktio on nykyisillä nuorilla, jos me alettaisiin vaikkapa chillailemaan. Hengaillaan me vain kiltisti niinkuin 60-luvulla totuttiin.


      • ent.siivoojaparka kirjoitti:

        Tuo kuitenkin kuulostaa ihan meidän ikäiseltä.

        Muistan, miten meitä nuorena hymyilytti, kun joku vanhempi ihminen käytti samoja sanoja, mitkä olivat meidän silloisten nuorten käyttöön ottamia.
        Varmaan samanlainen reaktio on nykyisillä nuorilla, jos me alettaisiin vaikkapa chillailemaan. Hengaillaan me vain kiltisti niinkuin 60-luvulla totuttiin.

        "ent.siivoojaparka"

        Oikein.
        Humps on näyttelijä.
        -
        Tuon meinasin laittaa aloitukseen, jossa laulelit H.Eevan riepu-mattoa.(Georg/Ragni)
        Vaan katsoin aloituksen olevan liian pitkäksi väkisin väännelty.
        -

        H.


      • suvenelli1
        ent.siivoojaparka kirjoitti:

        Tuo kuitenkin kuulostaa ihan meidän ikäiseltä.

        Muistan, miten meitä nuorena hymyilytti, kun joku vanhempi ihminen käytti samoja sanoja, mitkä olivat meidän silloisten nuorten käyttöön ottamia.
        Varmaan samanlainen reaktio on nykyisillä nuorilla, jos me alettaisiin vaikkapa chillailemaan. Hengaillaan me vain kiltisti niinkuin 60-luvulla totuttiin.

        Kyllä tuo nuoriso osaa naureskella. Osaavat naureskella myös jos minulta pulpahtaa joku viidenkymmen vuoden takainen sen aikainen muotisana.
        Nuo nuorisosanat ovat vähän sama kuin vetäisin nyt tähän 63 v. ruhooni päälle piukat levenevä lahkeiset farkut ja kukkapaidan.


    • kohtuuterve

      Velipoika aikansa kulki kuntosalin ja terveyskeskuksen väliä, pullisteli lihaksia ja reväytti potkupallopelissä nivelensä , polvet murenivat juoksulenkeillä. Oli kai niissä kummassakin laitoksessa samanhenkisiä kavereita. Mutta hellitti, alkoi elämään tavallista elämää, pysyy kunnossa pienellä työnteolla eikä ole lääkäriä viiteen vuoteen tarvinnut.
      Otan opikseni, ei jokaisen tarvitse hakata päätään samaan seinään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      317
      10696
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      73
      2361
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      43
      2189
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1944
    5. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1868
    6. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      162
      1838
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      40
      1398
    8. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      18
      1335
    9. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1334
    10. Kun istuit

      vierelläni penkillä, olin hetken onnellinen. Se hetki kimaltelee mieleni sopukoissa ja valvottaa öisin. Salainen kaipau
      Ikävä
      58
      1329
    Aihe