seksiä opiskelia hoitajan silmin

seksihoitsu1991

Olin opiskelijana eräällä gyneologisella vastaanotolla, oli perjantai iltapäivä ja viimeistä potilasta odotellen olin valmistellut tutkimukseen tarvittavat välineet valmiiks gynetuolin ympäristöön.

Lääkäri nimelt Sanna tuli huoneeseen kysyen et onks kaik valmista, saatuaan mult myönteisen vastauksen hän pain oi potilas summeria ja pian sisään astui noin 35 pitkähkö nainen.

Esittäytyi Emmaksi ja Sanna käskikin riisumaan ja asettumaan tuoliin sillä hän tiesi mitä Emmalle tullaan tekemään sillä kuulin hänen tulleen tarkistikseen.

Kun Emma makasi tuolissa Sanna käski sitoa Emman kii, vejin hanskat ylleni ja vedin Emman reidet kii jalkojen telineisiin ja kädet käsitasoihin remmeil myös kii varmuuveks laitoin rintojen alle viel yhen ison/jämerän remelin.

Sanna istahti jakaralle Emman jakkojen väliin todeten olevan puhtaan/terveen näkönen pillu mut tunnustellaan ja kokeillaan mitä hän tykkää, sit Sanna paineli ympäri häpykumpua jonka päätteeksi koetti levittää häpyhuulia.

Meinaten et kunnossa on mut vähä turhan kiireet huulet sit sanna käski mua antamaan tähystys kameran et saahan kohduntie ja kohtu kuvattua, joten annoin kameran ja autoin Sannalle latex hanskat ja kasvomaskin kuten myös itelle.

Sit Sanna tunkes johtomaisen kameran Emman sisään ja sit vain sentti sentin perään napuloitiin kuvia, saatuaan kuvatuksi Emman Sanna totes olevan tissien aika ja hän vaihtoi hanskat ja alkoi tunnustella rintoja/rintakehää.

Sit tuli taas käsky et antaisin rintojen suurennuspumpun jolla mittasimme tissien tilavuuden/koon, senpä tehtyä mme Sanna istahti Emman viereen kertoen et sit ois vuorossa hiukan epämukava homma jonka yhteydessä saatamme humauttaa sut untenmaille

Sillä seukuks oli vuorossa kui Emman intiimi alueet reagoivat joten koe suoritetaan sähkö iskuja hyväksikäyttäen, eli hygienian vuoks vaihdoin Sannan kaa uudet hanskat kasvomaskit ja roiskeiden varalta laitoin viel hiussuojamyssyn ja aloin painella pieniä neulamaisia electrodela Emman rintojen maitoteihin joitten perästä ympäri rintoja viel liimapintaisia elektrodeja jotka johdettiin sähkö iskujen reagointi monitoriin saamalla Sanna suoritti saman homman vaginan häpykummun ja anuksen alueelle.

Sit laitoin oxygen maskin Emman naamalle josta hän sai rentouttavaa kaasua, sit Sanna kuiskas emalle not nyt tulee ja Emma säpsähti ja vänkäs remmei vastaan ja lysähti sen päätteeksi aivan veltoksi sit tuli toinen shokki ja Emma ihan kirkaisi sillä Sanna meinasi sen kohdistuneen vain vaginaan.

Sähkö iskuja tuli toinen toisen perään ja Emma kirkui ja ynisi kunnes ku käskystä menetti tajunsa, tämän huomattuaan Sanna laitto mun jalkaan yhe electrodin ja pyyti nuolemaan/imemään emmaa tutkiakseen kuinka vaginan hyväilt ja klitoriksen masturbointi vaikuttaa.

Hyväiltyäni hetken sanna irotti vaginast electrodi puikon jonka johon hän kytki metalliseen lannedildon dildoon ja autoi mua pukeutumaan dildon ylleni sit mää aloin dildottaa Emmaa joka yninäst piätellen alkoi tulla tajuihi.

Sit Sanna laitto Emman rinnat lypskoneeseen tutkien minkä laatuista maitoa ne pitävät uumenissaan?, ku Emma heräs hän säpsähti ynisten et lisää lisää toi kiihoittaa kauheasti ja Sanna laittoi monitorin automaatille.

Tullen Emman luo riisui lääkärin takin ja univormun hameen jonka al oli posliini vagina jonka toi noustuaan Emman päälle suuni eteen ja taidokkaasti imin maskin läpi Sannan mehukasta pimpsaa antaen samalla Emman imuttaa hänen rintojaan, pumppasin Emmaa tupehuksiin asti ja lopen vedin dildon ulos jolloin Sanna nousi ylös puki hameensa ja otti dildon multa ja alkoi vuorostaan panna Emmaa kun itse aloin hengästyneenä vaihtamaan kasvomaskia/vaihtamaan lypsykoneen maito kannua tyhjään.

Huomasin Sanna oli laittanut dildokoneen panemaan ja itse istui viereises gynetuolis alasti pyytäen mua sitomaan ja laittamaan samoihin koneisiin ku Emmanki, työtä käskettyä sidoin Sannan kii ja laitoi rinnat sekä Sannan et omani lypsykoneeseen.

Nyt kaik 3 seksin haluista naista oli koneiden vankina kirmaten orgasmien kourissa itse hyväilin vaginaani viel lukittavalla hieromasauvvalla olin aivan onnesta sekaisin nukahtanut, uuseiden orgasmien johost havahduin kun kuulin Emman ja Sannan kirkuvan et pysäytä Tanja koneet pysäytä ja irrota meidät näit tuoleist iroitettuani itseni koneista vapautin Emman ja Sannan.

Sit Sanna katto kelloa ja sano 3 tuntii kimppaseksii ku joku nukahtaa joten luovutat sairaanhoitajan pukkasi Emmalle nii annamme sulle Tanja heti kunnon seksi hoidon, sit kello 8 asti sain nauttia ikimuistoisesta hoidosta..

1

4205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dingdong1995

      Makia lisää jatkoa gynekertomuksii samasta aiheest ku lääkäri ja hoitaja leikkivät potilaan kaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      75
      3434
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      563
      3229
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2892
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2082
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1855
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      141
      1477
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1281
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe