Keskustelua keskustelusta

InglesissäTarkenee

Kokeillaan kuinka monta asiallista kommenttia ja osallistumista tulee tähän avaukseeni, ennen kuin keskustelu romahtaa jonkun sairaan ja apua tarvitsevan reppanan aiheuttamaksi kuvottavaksi kaaokseksi. Yritän nyt: Olen lomaillut joka talvi kolmisen kymmentä vuotta, reilut kymmenkunta kertaa myös Kanarian saarilla, kaikilla, muilla paitsi paitsi El Hierrolla. Eläkkeelle jäätyäni olen oleskellut Kahtena talvena olen Teneriffan Puerto de la Cruzissa, mutta hieman tympiintynyt siellä koleisiin keleihin, ja pidän välivuoden, kun en saanut sieltä oikean hintaista asuntoa.
Nyt kuitenkin aion palata kahdeksi viikoksi paikkaan jossa aloitin Kanarian saariin tutustumisen 80-luvulla. Paikka on Inglesissä, Chaparral-niminen apartemento lähellä legendaarisia Green Fieldiä ja -Gardenia, lähellä rantaa. Onhan kukaan asustanut siinä, ja miksi pitäsi valita jokin toinen asunto?

13

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toteamus

      Ei miksikään, pysy siellä. Miksi aloitit ketjun?

    • Inglesiinvaan

      Inglesissä ei tosiaan koleita kelejä tunneta, lämpöä piisaa ympäri vuoden. Toista on sateisessa ja koleassa Puertossa jossa ei ole edes kunnon rantaa.

      • PalmanKävijä

        Minua jaksaa kyllä kovasti kummastuttaa ne ihmiset jotka kuvittelevat että PdlC:hen matkustettaisiin samoista syistä kun rantalomakohteeseen kuten Inglesiin. Ne on aika eri maailmoita vaikka molemmat samalla saarella sijaitsevatkin


      • PalmanKävijä

        Korjaan itse itseäni ennen kuin joku muu ehtii. Eri saarillahan nuo on, mutta Las Palmas palvelee GC:llä samaa tarkoitusta kuin PdlC ja Americas taas palvelee samaa tarkoitusta kuin Ingles Teneriffalla. Pikkasen aikaa siitä kun olen kummallakaan noista käynyt.

        Tuo nimikäytäntö Kanarialla on kyllä muutenkin sekava. On La Palma ja Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de la Palma, Puerto de La Cruz, Puerto de la sitä, Playa de la tätä... loppuiko niiltä todella nimet kesken?


    • Ollaan hiukan eri jengiä,käyn vain n.s. seuramatkoilla joten valitsen hotellin tarjonnasta ,mitä matkatoimistoilla on.Noin 30 vuotta kanarian käyntejä toki on itsellänikin.

      • minävan

        hei Don..sanoppa pari kolme hotellia joihin voi mennä eikä pahemmin pety?


      • Jalmarzonni

        Riu Palace, Riu Palace ja Riu Palace (Tirajana-kadun päässä, dyynien reunalla).
        Muista varata merinäköalahuone, tämä on must!


      • minävan kirjoitti:

        hei Don..sanoppa pari kolme hotellia joihin voi mennä eikä pahemmin pety?

        Buenos Aires,Rondo ja Jardin del Sol,sekä kalliimmat Riu hotellit.Mielestäni Riut ovat tarpeettoman kalliita.TUI myy niitä voimallisesti,koska omistaa ketjusta puolet.


    • Pdginglesjamuut

      Inglesissä tuli aikoinaan käytyä joka talvi.sattui pariin joulukuun matkaan tosi kylmiäkin jaksoja oltiin 2-3vkoa pääosin kyllä aurinkoisia kelejä.nyt on käyty puerto de la g:ssa 4-krt peräkkäin 3-vkon lomilla tammi ja maaliskuussa.ilmat ovat suosineet muutamaa pikku sadekuuroa lukuunottamatta.teneriffan etelepuoli ei iskenyt niinkuin ingles..tänä talvena suuntaamme kuitenkin toiseen uuteen kohteeseen.

    • InglesissäTarkenee

      Halusin lähinnä vinkkejä, jos joku olisikin saanut huonoja kokemuksia tuosta Chaparrallista. Kiitos jutuistanne!
      No, varasin siitä majapaikan, koska se on tutulla, hyvällä alueella, joskus aiemmin olen majaillut Coroja Rojassa ja Montemarissa. Viime talvenahan tammikuussa Teneriffan pohjoispuolellakin oli lämmintä, se kolea jakso, jolloin tuli lunta reiusti helmikuun 20 päivän paikkeilla, kesti pari viikkoa. Toki etelänurkassa tarkeni silloinkin, kävin siellä raahaamassa golffikärryä kaverini caddyna. Noilla aiempien vuosien Ingles-reissuilla , jotka ovat olleet loka-marraskuisia tai maalis-huhtikuisia, on aina ollut poutaa ja ihoa on joutunut suojaamaan.
      Puertossa en juuri ole tarvinnut rasvoja, siellähän on tammi-maaliskuussa suunnilleen samanlaista kuin Suomessa heinäkuussa.
      En täysin ymmärrä, miksi monet suomalaiset halveksivat Kanarialla lomailijoita. Siellähän on tosi hyvät kelit suomalselle: Ei juuri koskaan liian kuumaa eikä tosikylmää. Ja lentomatkalla ei ehdi rasittua, niin kuin Thaimaan lennoilla. Ja hintataso ainakin Puerto de la Cruzissa on alhainen, koska paikka on kanarialaisten oma kaupunki. Inglessissä tietenkin on hinnoissa turistilisä. Se ei haitanne, että siellä on paljon suomalaisia, onhan heitä Vantaalla ja Espoossakin.

    • matkailija222

      Mikkähän kelit Puerto DE La Cruzissa nyt? Ollaan tulossa ensi vkolla sinne? :)

      • Terkkuja.Kemiin

        Sateista ja kylmää, kun tulette. Jos paistaa, niin calimaa... Nyt lämmintä ja selkeää.


    • matkaajamonni

      Mikä sää tulevaksi viikoksi paikallaolijoitten mielestä on puerto de la cruzissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8116
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2492
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      18
      1876
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1143
    Aihe