Reseptilääkkeet

lomallelops

Maaliskuulle kahden viikon matka tilattu Kanarialle ja ensi kk aika terveysk.lääkärille, jolta olis tarkoitus pyytää reseptit käyttämilleni lääkkeille ja myös siihen että on ranteessa rautaa. Ranne piippasi, kun kävin syksyllä poliisilaitokselta uuden passin. Pitääkö nämä reseptilääkkeet kuljettaa käsimatkatavaroissa vai voiko laittaa ruumaan menemään? Ja minkä verran "ylimääräisiä" tabletteja saa olla kustakin lääkkeestä? Kirjoittaako lääkäri reseptit englannin ja suomen kielellä? En ole matkustanut ulkomaille 20v enkä siihen aikaan lääkkeitä tarvinnut.

1

61

  Vastaukset

  • Reissaamme mieheni kanssa varsin paljon ja otamme matkoille aina mukaan reilusti lääkkeitä, ainakin tuplamäärän siihen, mitä matkalla pitäisi tarvita. Reseptejä ei enää ole, mutta koska nuo lääkkeet eivät ole huumaavia, niitä ei myöskään tarvitse. Pakkaan lääkkeet aina käsimatkatavaroihin, ja vieläpä puolet omaani, puolet mieheni käsimatkatavaroihin. Tällä minimoimme riskit, jos vaikka reppu varastetaan tms. Ruumaan meneviin laukkuihin niitä ei pidä pakata, sillä laukuthan saattavat kadota matkalla.
   Lääkkeitä on hyvä olla reippaasti mukana myös esim. sen vuoksi, että matkaan saattaa tulla mutkia ja myöhästymisiä. Itse oltiin juuri 5 ylimääräistä päivää jumissa Kap Verdellä hiekkamyrskyn vuoksi - onneksi oli riittävästi lääkkeitä mukana!
   Ranteen rautaa varten saat varmaankin lääkäriltäsi tarvittavan todistuksen.

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ruotsin linja ihmetyttää maailmalla

   "– Tämä on hullu kokeilu 10 miljoonalla ihmisellä. Kertokaa edes, miksi teemme tämän. Minusta tuntuu tällä hetkellä, että meitä johdetaan kuin lammasl
   Maailman menoa
   405
   11924
  2. Suomalaisten eristäytyminen näkyy jo koronatartuntatilastossa

   Hyvä juttu. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/be78bc0b-4a82-4fd2-a82b-15ffa09761da
   Maailman menoa
   204
   8793
  3. Hesburgerin omistaja vaatii valtiota korvaamaan

   kaikki liiketappionsa koronavirustilanteessa eli riihikuivaa rahaa heti. https://www.iltalehti.fi/talous/a/ca6b4409-671c-4de2-b1d0-ad8d511d043c
   Maailman menoa
   478
   4793