Digia työpaikkana

kokemusDigiasta

Kokemukseni mukaan Digialla ei arvosteta osaamista, henkilöstöjohtaminen on todella huonoa. Iso osa HR-esimiehistä tulee IT-alan ulkopuolelta, eivätkä ymmärrä softan tekemisestä juuri mitään. Pahinta on joutua jonkun narsistisen esimiehen silmätikuksi. Silmätikuksi joutuneen työntekijän tekemisiä kytätään pilkuntarkasti, pikkuvirheistä aletaan antamaan varoituksia.

Lopulta kun tarpeeksi monta varoitusta on annettu, HR-esimies irtisanoo uhrikseen valitsemansa henkilön. Irtisanomisessa vedotaan lakipykäliin. Uhriksi valitun henkilön osaamisella ei ole mitään merkitystä. Uhri saattaa olla firman kannalta hyvin tärkeä osaaja, arkkitehti tai koodaaja. Todella puupäistä toimintaa, firman etua ei osata ajatella ja asioista ei pysty keskustelemaan. Narsistisille pikkupomoille suurin nautinto on antaa osaajille kenkää.

Iso osa Digian projekteista on suuria, pitkän elinkaaren järjestelmiä. Niissä saattaa esiintyä järjettömiä arkkitehtuurillisia ratkaisuja, joka syö motivaatiota tehdä jatkokehitystä. Jos aikoo päästä tekemään uutta softaa alusta alkaen, Digiassa on tähän vain vähän mahdollisuuksia.

En pysty suosittelemaan Digiaa varsinkaan teknisille asiantuntijoille. Innovatiivisuus tapetaan selkäänpuukotuksilla, liiallisella byrokratialla ja kusipäisellä henkilöstöjohtamisella.

79

10788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Javaenterprise

      Samaa mieltä aloittajan kanssa Digian projekteista, melkoista kuraa ainakin ne joissa olin mukana. Lähdin vuosi sitten Digialta pienempään firmaan ja kyllä kannatti!

    • CocaColaMan

      Kyllä, eli kirjoitat asiaa. Täällähän on toinenkin keskustelu pyörinyt jo pidempään täysin samasta aiheesta.

      Olen myös itse kokenut tuon saman mistä kirjoitat. Ihmetellyt todella paljon, että miksi firman tyyli voi olla tuollainen.

      Projektit epäonnistuvat usein tai ainakin niihin joudutaan tekemään useampia vuosia kaikenlaisia korjausprojekteja. Ihmiset lähtevät tai oikeastaan haihtuvat yks kaks pois talosta.

      Firma ei tunnu sopivan niille jotka haluavat tehdä ohjelmistoja hymyssä suin, huumori työnteossa mukana, mutta laatua koko ajan kuitenkin ajatellen.

      • Tuhgcfhkbvgt

        Samaa mieltä. Asiakas ja projektin onnistuminen on toissijainen asia Digialla.


      • DGFH
        Tuhgcfhkbvgt kirjoitti:

        Samaa mieltä. Asiakas ja projektin onnistuminen on toissijainen asia Digialla.

        Eipä ole työntekijäkään juuri korkeammalle priorisoitu.

        Keskustelu kulkee jotakuinkin tätä rataa:

        Työntekijä: asia x ei ole oikealla tolalla, verrattuna esim. kilpailijoihin ja alan yleisiin käytäntöihin.
        Esimies: pikku juttu minusta.
        Työntekijä: olisiko mahdollista saada asia y, sillä perusteella että *perustelut*.
        Esimies: ei onnistu.


    • Surkeaa

      Digialla ei arvosteta osaamista, eikä ihmisiä ylipäätään. Palkitseminen ja työsuhde-edut ovat valovuosia kilpailijoita jäljessä, paitsi jos satut kuulumaan pieneen valittujen piiriin. Byrokratiaa ja kaikenmaailman policyja on enemmän kuin syksyllä sieniä metsässä.

      Henkilöstötutkimukset ovat puhuneet karua kieltään ja nyt hätäpäissään ihmetellään, miten firmasta saataisiin toimialajohtaja henkilöskokemuksen saralla. Oma arvaus on, että todellista halua karsia byrokratiaa ja sääntöjä ja todella parantaa henkilöstön asemaa ei tule löytymään vaan homma kuitataan jollain muutaman kympin lahjakortilla verkkokauppaan, jonka saat joulubonuksena jos hyvin käy.

      • kdkdkrkkdkdkdkodkdk

        Miksi pitäisi arvostaa ihmistä? Tuotantovälinettä. Arvostatko itse vaikka kirvestä tai lumikolaa?


      • 798hk798hiu
        kdkdkrkkdkdkdkodkdk kirjoitti:

        Miksi pitäisi arvostaa ihmistä? Tuotantovälinettä. Arvostatko itse vaikka kirvestä tai lumikolaa?

        Eli oletko itse androidi, ihminen vai joku muu?

        Jos sinua vedettäisiin turpaan ja oikein kunnolla joka aamu kun tallustat kohti digian työmaata, tekisit siitä rikosilmoituksen poliisille ja vastauksena tulisi: sinä poika, olet vain pelkkä työkalu ja orja yrityksen sisällä joka on aina korvattavissa, niin olisitko tyytyväinen asemaasi ja saamaasi kohteluun?

        Tuskin. Kotikoneen äärestä on helppo kirjoitta kaikenlaista tarinaa ja jupinaa jossa ei ole mitään sisältöä.


      • tsk-tsk
        kdkdkrkkdkdkdkodkdk kirjoitti:

        Miksi pitäisi arvostaa ihmistä? Tuotantovälinettä. Arvostatko itse vaikka kirvestä tai lumikolaa?

        Arvostan lumilapiota pitämällä siitä hyvää huolta. Ei tarvitse koko ajan olla vaihtamassa.


      • LetItSnow
        tsk-tsk kirjoitti:

        Arvostan lumilapiota pitämällä siitä hyvää huolta. Ei tarvitse koko ajan olla vaihtamassa.

        Mutta yllättäen usein nuo lumilapiot ja muut kätevät työkalut ovat tiellä vähän samaan malliin muin työntekijätkin :)


      • Työtön-IT-alalta60v
        kdkdkrkkdkdkdkodkdk kirjoitti:

        Miksi pitäisi arvostaa ihmistä? Tuotantovälinettä. Arvostatko itse vaikka kirvestä tai lumikolaa?

        Kyllä ainakin kirvestä. Minulla on se kuuluisa vipukirves mökillä.


      • huujeethuiurt
        Työtön-IT-alalta60v kirjoitti:

        Kyllä ainakin kirvestä. Minulla on se kuuluisa vipukirves mökillä.

        Miksi? Sä voit tilata puut valmiiksi pilkottuina ja kuivattuina kotiovella puolella siitä hinnasta mitä materiaali maksaa - Brasiliasta


    • Repe29

      Olen kuullut myös erittäin paljon hyvää talosta. Mennyt todella ison harppauksen parempaan suuntaan sen jälkeen kun edellinen toimitusjohtaja vapautettiin tehtävästään. Varmasti sielläkin edelleen on eroja eri osastojen välillä, näin toki kaikissa suurissa yrityksissä.

      • ladaruosteessa

        En ole kuullut mitään hyvää talosta enkä sen ulkopuolelta. Pitäisi varmaan vapauttaa vähän lisää porukkaa, siis näitä juntheja, jotka ovat nurkkiin pesiytyneet.

        Mut oikeesti, tilanne lienee se kuten vanhassa ruosteisessa autossa, ei kannata korjata - on halvempaa ostaa uusi kuin saada vanha kuntoon. Sen verran vakava arvioin tilanteen olevan.


      • Zuibbadui

        Tervetuloa kokemaan itse ja nauttimaan!


    • SusiAapeli
      • Eimenishimaan

        "... jatkamme tästä rekrytointikeskusteluja..." eli jatko vielä täysin epäselvää.

        Mitä ihmettä tollasella kahden viikon hommelilla tekee varsinkaan jos ei saa työsopimusta. Kiva näyttää jotain "diplomia" jollenkin muulle firmalle ja todeta ettei ne rekrytoinutkaan. Saa vaan negatiivisen leiman.


      • bbbbboooo

        Integraatiopuolelle ollaan hakemassa väkeä ja kun yksi palkataan niin toinen saa lähteä. Pitkän tähtäimen resurssoinnista ei mitään tietoa, pula tekijöistä, mutta siitä viis kunhan esimies saa omaa egoaan pönkittävän alaisen ja jos ei saa niin ulos ja uutta kehiin.


      • HeippaHeiForever
        bbbbboooo kirjoitti:

        Integraatiopuolelle ollaan hakemassa väkeä ja kun yksi palkataan niin toinen saa lähteä. Pitkän tähtäimen resurssoinnista ei mitään tietoa, pula tekijöistä, mutta siitä viis kunhan esimies saa omaa egoaan pönkittävän alaisen ja jos ei saa niin ulos ja uutta kehiin.

        Tämä on tiedetty jo kauan. Montako sataa kommenttia näissä "digia työpaikkana" keskusteluissa jo onkaan näistä asioista.

        Eikä kyse ole pelkästään integraatiopuolesta vaan muistakin.

        Jossain vaiheessa kaikki roska yritettiin kaataa entisen tj:n syyksi, mutta kun tj lähti niin mikään ei muuttunut. No eipä tietenkään kun kyse on koko organisaation ongelmasta.


    • Hyväveli_

      Useammassa alan työpaikassa työskenneellä tilanne on mielestäni se, että Suomi on niin pieni tekijä, että samat "johtajat" Tieto, Cgi ja Valtion Valtori tai valtion ict-johtaja ovat kaikki samaa kaveriporukkaa ja he hoitavat näitä tehtäviä keskenään. He eivät ole alan ammattilaisia vain alan johtajia, jotka pyrkivät mahdollisimman nopeaan tuottoon.

      Katsokaapa vaikka alan lehdistä (Tivi jne.) mitä he sanovat näiden henkilöiden taustasta. Tiedosta siirtynyt henkilöitä valtiolle. CGI:stä Tiedolle ja valtiolle jne. Samaa porukkaa, samoista kaupungeista, samoista virastoista...

      • molempiparempi2016

        Nythän Digialle on sännännyt väkeä CGI:ltä, sellaisia jotka eivät pääse etenemään ko. firmassa yrittävät sitä Digialla ja sehän onnistuu. Projektipäällikkö -taustaiset ovat nyt johtajia.
        Jopa CGI tuntuu hyvältä työnantajalta verrattuna Digiaan.


    • pesukarhu2017

      Missään muussa työpaikassa työsopimuksen kyljessä ei taideta vaatia työntekijää allakirjoittamaan lomaketta, jossa hän antaa työnantajalle oikeudet ottaa käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttönsä. Missään ei ole määritelty kuka ja millä tavoin voi tunnuksia käyttää, joten toiminta on vähintäänkin arveluttavaa. Ihme etteivät luottamusmiehet ole tuohon tarttuneet.
      Esimiesten osaamistaso ja koulutustaso on vaatimaton. Avokonttorissa työnteko on mahdotonta, kun yhteisistä toimintatavoista ei ole sovittu. Esimerkkinä pari projektipäällikkö taustaista on nostettu johtajaksi eikä edellytyksiä ole toimia esimiehenä tai etenkään johtajana.
      Ihmettelen miten julkisuudessa ei ole sisäisistä ongelmista tietoa ja joku voi erehtyä menemään ko. firmaan töihin? Jakakaa ihmeessä kokemuksianne laajasti niin moni välttyy mielipahalta.
      Toimitusjohtajan vaihto on varmasti ollut paikallaan, mutta valitettavaa ettei hän näe ongelmia joita talossa velloo.

      • kdkdkdndkdkdk

        Digia on paras työpaikka. Piste


      • buah

        Siltähän se vaikuttaa kun näitä juttuja täällä lueskelee. :DDD


      • 7809l0jiol

        Luulisi jo pikku hiljaa että digian keskijohto ja hr jättäisivät työntekijät rauhaan ja unohtaisivat ***tuilut ja muut turhat kyyläilyt. Ei siitä tule pidemmän päälle mitään muuta kuin ongelmia joissa talo on jo ollut.

        Tossakin firmassa kannattaisi paneutua olennaiseen eli softan jne tekoon, jättää ihmiset rauhaan ja kehittää heitä sekä panostaa järkevään projektien läpivientiin.

        Sinänsä suoraviivaisen helppoa kunhan antipatternit kytketään muualle lafkasta ja aletaan keskittymään itse työntekoon joka koskettaa siis kaikkia.


    • Työpaikanvaihtaja

      Jos sinua ei haittaa, että joudut työskentelemään huonoilla työvälineillä, työsuhde-etusi ovat onnettomat, työpaikalla vallitsee menneisyyteen jämähtänyt ilmapiiri ja että puheista huolimatta mikään ei kuitenkaan muutu, niin Digia voi olla ihan ok työpaikka.

      Jos keskinkertaisuus riittää, niin tänne vaan. Jos ei riitä, niin kannattaa katsella jonnekin muualle. Jopa Tieto vaikuttaisi olevan nuorekkaampi (nuorekkuus ei tarkoita vain nuoria ihmisiä) talo kuin Digia.

      • KikyKenguru

        Aikaisemman kokemuksen perusteella epäilen, että mikään muuttuisi, vaikka kuinka hehkutettais mitä vaan.

        Tiettyyn rajaan asti Digiä käy työpaikasta, mutta jos haluaa uudenlaista tekemisen mallia ynnä muuta sellaista, varmaan kannattaa katsella muita firmoja.

        Totta on toki myös se, että Digian sisälläkin on varsin erilaista tekemisen mallia, mm. riippuen projektista jne.
        Itse olen onnekkaana saanut olla pidempään tekemässä mukavassa porukassa ja mukavalla tavalla tärkeää projektia.


    • arkkitehti1965

      Harvoin tai voi sanoa etten koskaan ole nähnyt noin huono käytöksisiä ja heikon ammattitaidon omaavaa johtoa kuin ko. talossa on. Aika monta lähti juurikin huonosta esimiestyöstä johtuen muualle ja saikin heti huomattavasti parempaa palkkaa.
      Eipä voi suositella ja taustalla on tosiaan muitakin it-taloja kuin Digia, joten uskoisin tietäväni mistä puhun.

    • palkitsemiseta

      Palkitsemiesta puheenollen onhan siellä palkintokaappi, jossa tarjolla kaurapuuro pikapusseja ja suklaapatukoita. Kyllähän niillä jaksaa pidemmälle kuin kiitoksella :D.
      En usko, että nykyiseltä pohjalta voi ponnistaa kovinkaan ylös.
      Jalka on oven raossa jatkuvasti ja onneksi näköpiirissä on uusi työpaikka.

      • NollastaOnVaikeeRepii

        Palkitseminen on kaukana siitä mitä monet devaajat siinä talossa kokevat - pelkkää arvostelua ja v*lua tekisi hommat sitten miten hyvin tahansa. Ei toimi tuossa talossa mikään työntekijöiden arvostaminen.


      • KikyKenguru

        No heh... Missä sellanen palkintokaappi on? Eihän tuollaisella ole mitään tekemistä palkitsemisen kanssa ainakaan.


    • tägi

      Siellähän se on 4. kerroksessa ja perehdytysjaksoon sisältyy oikein palkintokaappiin tutustuminen. Tosin olin yllättynyt sisällöstä: kaurapuuropusseja ja joku patukka. Työssä pitkään olleena oli yllätys, että näinkin vaativa tehtävä oli perehdytykseen laitettu :).
      Käypä sanomassa se johtotasolle! Samalla voisi ottaa esille työtilat ja välineet ja monta muuta asiaa....

      • KikyKenguru

        Ai 4.kerroksessa - millä paikkakunnalla?

        Vaikka samapa kai tuo mikä paikkakunta lie kyseessä - aikamoinen pohjanoteeraus kieltämättä. :o


      • vvvvvvvvtyt

        Mitäs palkintokaapista kun on pehmolemmikki, jota pitäisi roudata asiakastilaisuuksissa ja ottaa kuva ko. lemmikin kanssa :) Esimiestaitoa kerrakseen. Ovat tainneet tulla päiväkodin johtajan hommista Digialle.


      • Hannari

        REPS :D


      • KikyKenguru
        vvvvvvvvtyt kirjoitti:

        Mitäs palkintokaapista kun on pehmolemmikki, jota pitäisi roudata asiakastilaisuuksissa ja ottaa kuva ko. lemmikin kanssa :) Esimiestaitoa kerrakseen. Ovat tainneet tulla päiväkodin johtajan hommista Digialle.

        No heh...

        Otapa kuva itsestäs se kanssa ja laita intran uutisiin, niin saamme kaikki ihastella.

        Kenen lie moinen kuningasajatus...


      • Hehhehhehhehjjjjjj

        Kuvan julkaisun jälkeen voi ottaa sitten palkintokaapista kaurapuuropussin 😂


      • KikyKenguru
        Hehhehhehhehjjjjjj kirjoitti:

        Kuvan julkaisun jälkeen voi ottaa sitten palkintokaapista kaurapuuropussin 😂

        Jee :)

        Millähän perusteella muuten oikeasti niitä puuropusseja saa ottaa?

        Tosin itse en tarvitse, kun keitän omat puurot aamuisin kotona.


      • HalooTampere
        KikyKenguru kirjoitti:

        No heh...

        Otapa kuva itsestäs se kanssa ja laita intran uutisiin, niin saamme kaikki ihastella.

        Kenen lie moinen kuningasajatus...

        No joku, jolta on jäänyt lapsuus viettämättä pehmolelujen parissa.


    • KivaDuuni

      Uusilla projektipäälliköillä näköjään rekryperusteena ryhmäläisten kyykyttämistaito :) Jos haluat tulla kuuntelemaan hattuilua tai purkamaan huonoa oloasi työkavereille ja luvan kanssa, niin tänne vaan Digialle töihin.

    • Norminen

      Pahin pihalla olija lienee lentopuolelta firmaan laskeutunut nainen. Ohjaisiko lennonjohto ystävällisesti hänet oikealle alalle resurssoimaan ja pätemään?

    • NoProblems

      Mielenkiintoista luettavaa nämä Digia arvostelut. Digialla yritetään siis saada imagoa paremmaksi. Mutta jos syyt ovat esimiehissä, integraatioyksikössä eritoten, niin miksi ei lähdetä perkaamaan ongelmia sieltä nappulatasolta? Vaihtoon ko. yksikön vetäjät/pikkuesimiehet/projektipäälliköt tekemällä organisaatiomuutoksia. Tai äänestys "heikoin lenkki" ja ulos joka saa eniten ääniä. Ja jatketaan niin kauan kun ilmapiiri muuttuu.
      Uloshan saa, kun etsii "pikku" vikoja ja antaa niistä virallisen varoituksen - jos ymmärsin lukemani oikein - näin tehdään alaisten kohdalla.

      Jos tämäkään ei auta, niin silloinhan se on alaisissa vika - alaiset vaihtoon :)

      • Fredie

        Kun tajuttaisiinkin toimia näin. Edelleen sama integraatioesimies jatkaa virassaan 🤯😳


    • Repe29

      Johtoryhmä on tuore ja uusittu nyt kun edellinen toimitusjohtaja vapautettiin uusiin haasteisiin. Firma menee siis todella hyvään suuntaan nopealla vauhdilla, uskon että tulevaisuudesta tulee vielä tosi hyvä.

      • Ruohonjuurelta

        Ja sekö takaa huonon esimiestyöskentelyn loppuvan?Harvemmin johtoryhmä simputtaa hen. kohtaisesti projektiryhmäläisiä - kyllä se on nämä ruskeakieliset pikku bossit - hr esimiehet projektipäälliköt.


    • TeemmeYhdessäDigiarkea

      Tule töihin Digialle! Tarjoamme ummehtuneen ilmapiirin, kivikautiset työkalut, ruskeakieliset pikkupomot, järjettömät projektiaikataulut, sekä ahtaan ja meluisan avokonttorin. Bonuksena kollegoiden kampittaminen ja selkäänpuukottaminen! 😁

      • PoisPois

        Ei kiitos enää - pääsin pois :) Koeta kestää!


      • Ldjrudn
        PoisPois kirjoitti:

        Ei kiitos enää - pääsin pois :) Koeta kestää!

        Ai että.... Kieli pitkällä odotan sitä päivää kun kävelen ulos ja tajuan että se on vihdoinkin ohi.


      • hyvältävaikuttaa

        Minä voin tulla. Sinäkö otat töihin?


    • BlondeHROy

      Kai firmassa on jotain positiivista? Onko edes hyvät HR-bimbot?

      • ex-digialainen

        Ei kummoiset


      • Rekrytointipäällikkö

        Eikö siellä kumminkin ole aika muhkeita HR-blondeja?


    • HeikkiH

      YT:t alkaa syksyllä. Vaihtuvuus tapissa

      • avaavähä

        Mixi?


      • ytneuvottelija

        Joka vuosi alkaa. Ei siihen syytä tarvita.


    • ex-digidigi

      Vähän päälle 1 % liikevoitto viime vuodelta kertoo paljon. Kilpailijoilla ihan erilaisia lukuja.

      • jospasesiitä

        Eihän se hyvä ole. Digia kuitenkin kasvaa.


      • hehee
        jospasesiitä kirjoitti:

        Eihän se hyvä ole. Digia kuitenkin kasvaa.

        hehee kasvaa omaan mahdottomuuteensa, kohta tullaan alas ja rytinällä


    • Anonyymi

      EI KOSKAAN ENÄÄN TÄNNE FIRMAAN!! KARMEITA KOKEMUKSIA KUINKA SIELLÄ KOHDELLAAN IHMISIÄ!!! EN VOI SUOSITELLA!!

      • Anonyymi

        Joo ja sinne on vaan menossa porukkaa. Yhdestä tuutista sisään ja toisesta ulos.


    • Anonyymi

      Karmeimmat esimiehet ja johtajat löytyvät digialta: kyykyttämistä, muiden selän takana haukkumista ja oman egon pönkittämistä. Porukkaa lähtee mutta johtoa ei edes kiinnosta korjata juurisyitä.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Mitä ylempänä olet sen varovaisempi saat olla, selkään puukottajaa löytyy kyllä. Cgi rekrytointiin myötä vain tilanne pahentunut. Ssa nähdä kuinka kauan Tj pystyy jatkamaan..


    • Anonyymi

      Jep. Ei tänne! EI MISSÄÄN NIMESSÄ. ÄLÄ IKINÄ KOKEILE. ÄLÄ EDES PISSI SIIHEN SUUNTAAN.

    • Anonyymi

      Digia vai Reaktor? No ei v1ttu kumpikaan dude!!!

    • Anonyymi

      Mikäs on tämän päivän tilanne?

      • Anonyymi

        Erittäin hyvä.


    • Anonyymi

      Erittäin hyvä etten ole tuolla. Siksi erittäin hyvä.

    • Anonyymi

      Olen digian johtaja. Meillä on tosiaan sellaista koulutusta että miten kyykyttää alaista, selkään puukotuksen alkeet ja myrkyllisen työilmapiirin muodostaminen. Sain täydet pisteet kaikista. Tervetuloa!

    • Anonyymi

      Voi jee kyllä nää keskusteluketjut on sitten hyödyllisiä käydä katsomassa jos haluaa tietää miten firmoilla menee. Tai mihin kannattaa hakea.

    • Anonyymi

      Onko työntekotyyli ja johtaminen muttunut lainkaan sitten vuoden 2017 jälkeen kun tämä ketju on aloitettu?

      Olin digialla 2015 - 2016 ja johtaminen, työntekijöiden nälviminen ja syyttely oli silloin huipussaan.
      Talosta lähti niin palkon ihmisiä että projektit viivästyivät tekijäpulan vuoksi.

    • Anonyymi

      Jännä juttu, oon ollut yli 5 vuotta Digialla ja en pysty allerkirjoittamaan melkeen mitään näistä kritiikeistä. Esihenkilöt olleet aina hyviä, palkkakehitystä on tullut, ikävistä projekteista on päässyt pois parempiin hommiin. Toki ongelmiakin esiintyy, mutta niitä löytyy ihan jokaisesta firmasta. Ehkä ongelma on siinä, että työntekijäkokemuksesi riippuu puhtaasti siitä mihin liiketoimintayksikköön sinut on rekrytty.

      • Anonyymi

        Digian henkilöstöosaston trolli täällä huutelee. Kaikkihan sen tietää, että on ura-itsari mennä Digialle. Sinne menee vain en jotka ei muulle pääse.

        Jännä juttuhan tässä on nimenomaan se, että palaute kanavalla on murskaava ja sitten tulee yksi mikki-hiiri, joka ei näe missään mitään ongelmaa. Sata yhtä vastaan. Kumpi on oikeessa? Ei kannata hämääntyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Digian henkilöstöosaston trolli täällä huutelee. Kaikkihan sen tietää, että on ura-itsari mennä Digialle. Sinne menee vain en jotka ei muulle pääse.

        Jännä juttuhan tässä on nimenomaan se, että palaute kanavalla on murskaava ja sitten tulee yksi mikki-hiiri, joka ei näe missään mitään ongelmaa. Sata yhtä vastaan. Kumpi on oikeessa? Ei kannata hämääntyä.

        Luitko edes kirjoitusta, vai tuliko naapurifirman henkilöstöosaston trolli vaan äkkiä huutelemaan, ettei vaan mitään positiivistä tulisi kilpailijasta luettavaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Digian henkilöstöosaston trolli täällä huutelee. Kaikkihan sen tietää, että on ura-itsari mennä Digialle. Sinne menee vain en jotka ei muulle pääse.

        Jännä juttuhan tässä on nimenomaan se, että palaute kanavalla on murskaava ja sitten tulee yksi mikki-hiiri, joka ei näe missään mitään ongelmaa. Sata yhtä vastaan. Kumpi on oikeessa? Ei kannata hämääntyä.

        Ei suinkaan uraitsari vaan hyvä ponnahduslauta uusille IT-alan tulokkaille. Digialla riittää kärsivällisyyttä kasvattaa uusia tyyppejä hommiin. Monella pienemmällä firmalla ei sellaisia resursseja tai kiinnostusta ole.


    • Sama meno jatkuu edelleen. Jännää, että tosi karuista sisäisistä ongelmista ei paljon tietoa tihku talon ulkopuolelle. Pätevät lähetetään puhuttelun kautta kotiin.

    • Anonyymi

      hah pertsa on kilpailijalta

    • Anonyymi

      2vuotta talossa tai oikeammin kotona ja homma pelaa ja rahaa tulee. Ei ongelmia

    • Anonyymi

      Aika monta paikkaa näyttäs taas olevan auki... onko kasvua vai ovi käynyt ulospäin ja nyt paniikki päällä? Jälkimmäisessä tilanteessa vois olla nyt hyvä sauma käydä laittamassa tukeva palkkapyyntö sisään...

      • Anonyymi

        Juuri oli Digian junnuhaussa yli 2000 hakijaa ja sisään ei tainnut kovin montaa päästä. Kuten kaikki muutkin, niin etsivät vain osaavia senioritason tekijöitä. Jokaista junnupaikkaa kohti on tällä hetkellä satoja tai tuhansia hakijoita. Digialla on koko ajan ainakin näennäinen seniorihaku päällä ja kuorivat vaan kermaa päältä niinkuin muutkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri oli Digian junnuhaussa yli 2000 hakijaa ja sisään ei tainnut kovin montaa päästä. Kuten kaikki muutkin, niin etsivät vain osaavia senioritason tekijöitä. Jokaista junnupaikkaa kohti on tällä hetkellä satoja tai tuhansia hakijoita. Digialla on koko ajan ainakin näennäinen seniorihaku päällä ja kuorivat vaan kermaa päältä niinkuin muutkin.

        Jaa eli imagojono kyseessä noissa avoimissa paikoissa. Tyypillistä.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe