Faktatietoa islamista

fsb--

38

1578

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kukatämäntotuudenkumoaa
    • selkeääsyrjintää

      mitähän se kantasuomalainen yksihuoltaja saa tienestejä /tukia?
      puhumattakaan sitten "rivi duunarista"
      verrattuna somppuun

      1) KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera 31.8.2016: "Jotta suomalainen (mies tai nainen) saisi palkkatulona yhtä paljon rahaa käteen kuin somalialainen 9 lapsen yksinhuoltaja maassamme, suomalaisen olisi ansaittava bruttopalkkana kuukaudessa 9667 euroa. Suomalaisen vuosipalkan pitäisi siten olla 116 000 euroa. Suomessa on 67 000 veronmaksajaa, joiden verotettava tulo on yli 100 000 euroa vuodessa. Somalialainen 9 lapsen yksinhuoltaja kuuluu näin ollen siihen 1,5 prosenttiin, joka ansaitsee eniten Suomessa (vaikka hän ei tee lainkaan palkkatyötä)." http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahte…/…/08/31/mita-maksaa/

      2) Yle Uutiset 30.7.2015: ”Maailman toiseksi suurin keskimääräinen lapsiluku on Somaliassa, 6.61 lasta naista kohti.” http://yle.fi/uutiset/3-8190745


      1) KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera 31.8.2016: "Jotta suomalainen (mies tai nainen) saisi palkkatulona yhtä paljon rahaa käteen kuin somalialainen 9 lapsen yksinhuoltaja maassamme, suomalaisen olisi ansaittava bruttopalkkana kuukaudessa 9667 euroa. Suomalaisen vuosipalkan pitäisi siten olla 116 000 euroa. Suomessa on 67 000 veronmaksajaa, joiden verotettava tulo on yli 100 000 euroa vuodessa. Somalialainen 9 lapsen yksinhuoltaja kuuluu näin ollen siihen 1,5 prosenttiin, joka ansaitsee eniten Suomessa (vaikka hän ei tee lainkaan palkkatyötä)." http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahte…/…/08/31/mita-maksaa/

      2) Yle Uutiset 30.7.2015: ”Maailman toiseksi suurin keskimääräinen lapsiluku on Somaliassa, 6.61 lasta naista kohti.” http://yle.fi/uutiset/3-8190745

    • Populistista

      Ylipäätänsä olisi hyvä lukea ja osata arvioida lukemaansa.

      • soosinvatkaajat

        kansamme syvät rivit tämän tajuavat jo kättelyssä, mutta päätäjämme on toisilta planeetoilta ja sooshaavat suomemme, melkein niinkuin ilikeyksisään.


    • sossuntaikaa

      pitkä juttu mutta kannattaa lukea
      1) Tämä video kannattaa katsoa. MOT-dokumentti 15.2.2010. Tilanne jatkuu edelleen monilta osin samanlaisena, ja jopa pahempana. Tiivistelmä. "Etiopiasta Suomeen muuttanut nainen ja hänen 2 lastaan saivat 22 kuukauden aikana erilaisina avustuksina yhteensä lähes 56 000 euroa. Turvapaikka Suomesta on pääsylippu taloudelliseen paratiisiin.

      Suomen tarjoama rahallinen toimeentulo turvapaikanhakijoille oli anteliainta koko Euroopassa. Ilmainen asunto ja reilut käyttörahat pitkäksi venyvän turvapaikkakäsittelyn ajalta ovat houkutelleet Suomeen ns. turvapaikkaturisteja. (Nykyään Suomessa ei ole kannattavaa olla suomalainen).

      Maahanmuuttajaperheen tulot muodostuvat esimerkissä lapsilisistä, äitiysrahasta, kotihoidontuesta, kotihoidontuen Helsinki-lisästä, asumistuesta ja perheenisän työmarkkinatuesta, yhteensä 2 283 euroa. Toimeentulotukena maksettava vähimmäistuki perheelle olisi 1 436 euroa, joten sitä ei makseta koska edellä mainitut ns. ensisijaiset tuet jo ylittävät perheen hyväksyttävät menot.

      Ratkaisevan kaulan kilpailijoihinsa Suomi vetää perhepoliittisella erikoisuudellaan, kotihoidon tuella, jota ei tunneta sellaisena juuri missään muualla. Esimerkissämme se tuotti perheelle lähes 700 euroa kuussa.

      9 lapsen yksinhuoltajaäiti Shima sai sosiaaliavustuksina yhteensä 3 562 euroa kuussa. Vuodessa se merkitsee noin 43 000 euron verotonta tuloa. Lasten isästä ei ole päätöksessä mitään mainintaa. Ihmetystä herättääkin, että Shima ei ole saanut lainkaan elatustukea, ei lasten isältä eikä kunnaltakaan. Elatustuki saattoi olla haussa tai aikeissa hakea.

      Kun elatustuki saadaan pyörimään, saa Shima kunnalta 9 lapselleen 1 256 euroa kuukaudessa. Siitä vähennetään kuitenkin toimeentulotuen osuus, jonka jälkeen Shiman verottomat kuukausitulot ovat noin 4 000 euroa. Shiman tulolaskelma koskee vain ns. toimeentulotuen perusosaa. Siinä eivät näy mahdolliset harkinnanvaraiset lisätuet tilapäiseen rahapulaan.

      Sen sijaan oikeudenkäynnin kautta tuli yleiseen tietoon, että Etiopiasta Suomeen muuttanut Sahra sai sosiaalivirastosta huomattavan määrän juuri harkinnanvaraista toimeentulotukea. Toimeentulotuki ylitti normin 7-kertaisesti.

      Somalian kansalainen Sahra tuli Suomeen perheenyhdistämisen perusteella. Hän kertoi Suomen Addis Abeban suurlähetystössä, että hänellä on mies Suomessa ja miehen kanssa yhteinen lapsi. Viisumi, oleskelulupa ja matkalippu Suomeen tulivat automaattisesti. Päivää ennen matkalle lähtöä Sahra oli synnyttänyt toisen lapsen Etiopiassa. Hänet Sahra nouti Suomeen kolmen kuukauden kuluttua. Tuolla matkalla Sahra tuli jälleen raskaaksi ja synnytti lapsen Suomessa.

      Elettyään Helsingissä vajaat 2 vuotta Sahra marssi ulkomaalaispoliisiin ja ilmoitti, ettei oleskelulupaan hänen puolisokseen merkitty mies ollutkaan hänen miehensä, eivätkä lapset heidän yhteisiä lapsiaan. Oikea mies asui edelleen Etiopiassa. Valeaviomies oli oikean miehen veli. ”Halusin päästä Suomeen hinnalla millä hyvänsä, ja päällimmäisenä syynä oli se, että poikani oli sairas ja halusin saada hänelle kunnon hoidon.”

      Sahra oli todistanut avioliittonsa valeaviomiehen kanssa paperilla, jonka hän oli ostanut 200 dollarilla Addis Abebalaisesta (Etiopia) väärennöspajasta. Se on olevinaan Sharia-tuomioistuimen myöntämä avioliittotodistus, jonka oli allekirjoittanut sheikki Ahmed Ali. Paperissa ei ole sanaakaan avioliitosta tai vihkimisestä. Silti se meni täydestä suomalaisiin viranomaisiin. Petoksen paljastuttua Sahraa ei kuitenkaan palautettu takaisin Afrikkaan.

      Valeavioliiton tunnustettuaan Sahra haki ja sai turvapaikan suojeluntarpeen perusteella. Vuoden ja 10 kuukauden aikana Kansaneläkelaitos oli ehtinyt myöntää Sahralle noin 19 000 euroa lapsilisiä, kotihoidon tukea ja äitiysrahaa. Toimeentulonormin mukaan Sahran olisi pitänyt saada kohtuullisiin elinkustannuksiinsa 23 538 euroa. Normista siis puuttui noin 5 000 euroa, ja se Sahralla oli oikeus saada toimeentulotukena. Mutta viiden tuhannen asemesta Sahralle maksettiin 22 kuukauden aikana toimeentulotukea 36 872 euroa. Normi siis ylittyi 7-kertaisesti.

      Jos ajatellaan esimerkiksi vuotta 2009, jossa koko väestö lasketaan mukaan, niin taloutta kohti myönnettiin toimeentulotukea noin 3000 euroa. Alkuvaiheen maahanmuuttajille on myönnetty toimeentulotukea 5000 euroa.

      Sahran perheen avustustulot olivat verottomina lähes 2 500 euroa kuussa. Summa sisältää asumismenot. Jotta kolmen lapsen yksinhuoltajalle jäisi palkasta saman verran käteen, pitää kuukausipalkan olla Helsingissä 3 700 euroa.

    • sossuntaikaa2

      jatkoa edelliseen

      Valeavioliiton paljastuttua Sahraa ja hänen valemiestään syytettiin oikeudessa törkeästä petoksesta ja heiltä vaadittiin vahingonkorvauksena Kelan ja Helsingin kaupungin avustuksina maksamia 56 000 euroa. Käräjäoikeus ja hovioikeus tuomitsivat valepariskunnan syytteen mukaisesti ehdolliseen vankeuteen sekä maksamaan takaisin perusteetta maksetut avustukset. Sahra valitti Korkeimpaan oikeuteen. Sen seurauksena ylin tuomioistuin vapautti hänet tuomitusta rangaistuksesta sekä korvausvelvollisuudesta.

      Korkeimman oikeuden mielestä Sahralla oli oikeus saamiinsa sosiaalietuuksiin ja toimeentulotukeen, koska hänellä oli niihin vaadittava voimassa ollut oleskelulupa. Sillä, että Sahra oli saanut oleskeluluvan antamalla vilpillisesti viranomaisille vääriä tietoja perhesuhteistaan, ei korkeimman oikeuden mielestä ollut merkitystä.

      Ratkaisussaan korkein oikeus varta vasten totesi, että ulkomaalaislaissa ei ollut säännöstä siitä, että väärien tietojen perusteella myönnetty oleskelulupa olisi mitätön. Tätä aukkoa laissa ei ole vieläkään tukittu.

      Koveneva maahanmuuttopaine Suomeen aiheutuu ennen muuta perheiden yhdistämisestä. Suomea voidaan pitää anteliaimpana pakolaisperheiden yhdistäjänä Euroopassa, ellei koko maailmassa. Suomi mm. maksaa ainoana Euroopan maana Suomeen tulevien perheenjäsenien matkakustannukset. Tämän vuoden budjettiin varattu lähes miljoonan euron määräraha yhdistettävien perheiden lentolippuihin on loppumassa jo alkuvuodesta, ja määrärahaa joudutaan korottamaan.

      Perhekoko saattaa olla erittäin suuri. Somaliasta tuleva hakemus voi pitää sisällään jopa 15-20 -henkisen kokonaisuuden, koska siinä on myöskin mukana muita omaisia: isoäiti ja isoisiä ja kasvattilapsia on hyvinkin paljon, yhdessä perheessä voi olla 6-8 kasvattilasta.”

      Millaiset valmiudet heillä on sijoittua suomalaisille työmarkkinoille? Luku- ja kirjoitustaidottomuus on erittäin suurta tässä joukossa. Jopa 80-90 % heistä on luku- ja kirjoitustaidottomia.

      (HUOM!) Suomen Somaliliiton puheenjohtaja, itsekin sosiaalivirastossa työskentelevä Said Aden tuntee maahanmuuttajien kannustinloukun. Palkka ei hevin ylitä tarjolla olevaa sosiaaliturvaa.

      Said: "Ns. hyvinvointivaltion rakenne harhaanjohtaa maahanmuuttajan siinä mielessä, että se tietyllä tavalla lamauttaa, Se voi olla joidenkin kohdalla myös esteenä kotoutua”.

      Ekonomisti Jaakko Kiander: ”Vuoden 2009 talouskriisin jälkeen, meillä ei ole minkäänlaista uhkaa työvoimapulasta. Tällä hetkellä ongelmana on korkea ja kohoava työttömyys”.

      Onko kehitysmaista peräisin olevaa suurta maahanmuuttajajoukkoa pidettävä työttömyyden vallitessa voimavarana vai taakkana?

      Kiander: ”Taloudellisessa mielessä se on tietysti taakka, ja se lisää sosiaalimenoja eikä kasvata tuotantoa. Olisi tärkeää, että keskityttäisiin siihen, että onnistuttaisiin integroimaan jo nyt maahan muuttaneet ihmiset työmarkkinoille, ennen kuin lähdetään houkuttelemaan lisää sellaisia maahanmuuttajia, joiden työllistymistodennäköisyys on heikko.”.

      Kukaan ei tiedä, mikä on omaksutun maahanmuuttopolitiikan kokonaishinta. Se tiedetään, että maahanmuuttajien toimeentulotuki, asumistuki ja työttömyyskorvaukset maksavat yhteensä lähes 300 miljoonaa euroa ja voidaan laskea, että ulkomaalaisväestön nauttimiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluksiin kuluu runsaat 200 miljoonaa vuodessa. (Em. siis aikana, jolloin turvapaikanhakjijoita tuli 3000-5000 vuodessa. Vuonna 2015 tuli yli 32 000 turvapaikanhakijaa.)

      Kelan etuuksista, eläkkeistä, tuista, päivähoidosta ja esimerkiksi maahanmuuttobyrokratian hinnasta virkamiehistöineen ei löydy summattua tietoa.

      Ruotsissa maahanmuuton kustannukset syövät jo 22 % maan koko verokertymästä."
      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/12/29/maahanmuuton-hinta

      2) Helsingin Uutiset 28.4.2016: Maahanmuuttoviraston arvion mukaan tänä vuonna jätetään jopa 17 000 perheenyhdistämisen hakemusta. Viime vuonna hakemuksia jätettiin 770. Edelliseen vuoteen verrattuna turvapaikanhakijoiden määrä kymmenkertaistui vuonna 2015 yli 32 000 henkilöön. Sen myötä myönteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden henkilöiden perheenjäsenten oleskelulupahakemusmäärien ennakoidaan kasvavan räjähdysmäisesti. www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1199420086737886/

      3) Iltalehti 18.9.2015: "Jättilista: Näin eri Euroopan maat tukevat turvapaikanhakijoita." www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1184057521607476/

      4) Somaleja on ollut Suomessa jo 25 vuotta. Somaleista vain alle 20 % käy töissä ja maksaa veroja palkastaan. Yli 80 % somaleista siis elää yhteiskunnan (veronmaksajien) heille kustantamilla tuilla. Mm. irakilaisten ja afganistanilaisten työllistyminen on ollut yhtä heikkoa. Katso lisätietoja linkistä. www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1181859211827307/

      5) Yle Uutiset 17.5.2016: Maahanmuuttovirasto (Migri): "Afganistaniin, Irakiin ja Somaliaan on turvallista palata." www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1200705613276000/

    • Yrrä

      Jaa

    • suomemme-kuppausta

      härskilän härskiä

    • kaikessavaarasa

      Vievätkös kultuurinsa mukanaan vokin loputtua -vaikos jääkös ripeitä kytemään vielä keuruulle niinkuin siemeneksi, mistä joskus vielä voimistuisi vääräuskoisten yläpuolelle.

    • kuntalaisettiesijo2015

      kas kummaa miksi noin iso nousu on seksuaali rikoksissa??
      suvakit nyt on näytön paikka selitellä! oliko ullatus?
      30.1 surkkarin uutisesta pätkä

      Keuruulla seksuaalirikoksia tuli poliisin tietoon yhdeksän, seitsemän enemmän kuin edellisvuonna. Näistä raiskauksia oli 3 ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä 6. Edellisvuonna niitä tuli poliisin tutkittavaksi yksi.

      Pahoinpitelyitä poliisin tietoon tuli viime vuonna Keuruulla 108, edellisvuonna määrä oli 64; myös Multialla määrä kasvoi edellisvuoden kuudesta viime vuoden kymmeneen tapaukseen.

    • Sietämätön

      Tieto lisää tuskaa ja kun ei sitä tietoa hanki tai ainakin sulkee siltä silmät, niin ah kuinka kivaa on suvaita. Keuruulla oli sellaisiakin naisia, jopa kunnanvaltuutettuja, jotka oikein mielenosoituksella ja kylttien kanssa toivottivat turvikset tervetulleeksi. Heitä ei kiinnostanut täysihoitoturistien aiheuttamat kustannukset suomalaisille eikä erityisesti naisiin ja lapsiin kohdistuva lisääntyvä rikollisuus. Kustannukset ovat räjähtäneet käsiin ja vain lisääntyy kun perheiden yhdistämiset alkavat kuten edellä on kerrottu. Rikollisuus on kymmenien % nousussa ja erityisesti naiset ovat saaneet A. Stubbin (Kok) mainostamaa monikulttuurista rikkautta jopa niin paljon, että sitä on käsitelty oikeudessakin. Me keuruulaiset olemme tyhmiä ja meillä on keskuudessamme henkilöitä, jotka tekevät parhaansa heikentääkseen kaupunkilaisten hyvinvointia vaikka se ei niin kummoinen ole ennestäänkään.

      Kuntavaalit ovat tuossa tuokiossa ja nyt onkin äänestäjillä mahdollisuus katsoa ketkä ovat ehdolla kuka ja ansaitsee äänemme? Omasta puolestani kehotan kaikkia tutkimaan mm. kuka ehdokas on ollut aktiivinen turvapaikkaturistien suuntaan ja näin noussut yhteiskunnan (velan- ja veronmaksajien) kustannusten lisääjäksi. Älkäämme antako tukeamme niille suvaitsevaisille, jotka eivät suomalaisia suvaitse muutoin kuin maksajan asemassa.

      Taannoin keuruulaiset eivät luottaneet itseensä kun valitsivat valtuustoon turkkilaisen. Toivottavasti siitä opittiin jotain ja taudista on jo päästy ja luotetaan omiin voimiin enemmän kuin ulkomaantuonteihin.

    • eikämaksamitään

      hox. hox. vanhoja 2015 uutisia
      muistatte kuinka kuinka mediassa rummuttivat ja keuruun omassa läpyskässäkin
      uutisoitiin ettei mitään kuluja tule kunnalle (ei nyt lasketa veronmaksajia tähän jotka lystin maksaa oikeasti) tuossa uutinen vantaalta jo ennen "invaasiota"

      Maahanmuuton kustannukset Vantaalla yli 100 miljoonaa euroa
      30.1.2015 21:49 Juha Malmi
      Maahanmuuton kustannukset Vantaalla yli 100 miljoonaa euroa

      Vantaan taloustilanne on erittäin vakava. Meillä on yli miljardin euron velat. Kaikki kustannukset pyritään avaamaan, arvioimaan ja asettamaan tärkeysjärjestykseen - mihin on varaa ja mistä karsitaan. Kouluja on lakkautettu, lastensuojelun ja vanhustenhoidon tilanne on kriittinen. Jonot palvelujen piiriin ovat pitkät.

      Miten voi olla mahdollista, että tällaisessa tilanteessa ei ole arvioitu maahanmuuttajien aiheuttamia kustannuksia ja sitä miten niitä voitaisiin minimoida? Perussuomalaiset ovat pyytäneet laskelmia. Niitä ei ole saatu. Onko maahanmuuttajien aiheuttamat kustannukset jotenkin ideologisesti suojeltua aluetta? Virkamiehet eivät ole esittäneet edes arviota. Tässä tarkkoja lukuja ja arvioita.

      Maahanmuuttajien sosiaalitukimenot ovat suhteellisesti yli kaksinkertaiset kantaväestöön verrattuna eli 25,3 miljoonaa euroa (toimeentulotuki 12,7, asumistuki 9,2 ja työmarkkinatuki 3,6). Työllistämispalvelut 2,6 miljoonaa. Koulutusmenot ovat 24,4 miljoonaa euroa ja varhaiskasvatuksen 14,9 miljoonaa. Sosiaali- ja terveystoimen menot ovat 57,5 miljoonaa.

      Maahanmuuttajien kustannukset ovat Vantaalla siis arviolta 124,7 miljoonaa euroa vuodessa. Näissä laskelmissa ei ole mukana työttömyyspäivärahoja, tulkkauskustannuksia eikä hallinnon kuluja. Ei myöskään harmaan talouden ja rikollisuuden aiheuttamia kustannuksia.

      Ennusteen mukaan maahanmuuttajien määrä kaksinkertaistuu 10 vuodessa. Samoin kustannukset. Vantaan talous ei tätä kestä ilman leikkauksia peruspalveluihin. Mitä voidaan tehdä? Lisää valmennusta ja .....
      http://juhamalmi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/185743-maahanmuuton-kustannukset-vantaalla-yli-100-miljoonaa-euroa

    • äkgfgi

      Muistakaa että fakta on se mikä on todistettu todeksi, ei jotain mikä tapahtuu tulevaisuudessa. Se on vain ennustus.

      • jytkynjytkyt-väsäävät

        Pomit paukkaa euroopassa jotta raikaa, sitärataa edetään näitten kanssa.

        yhtä jytkettä elämä ja passausta vaativaa


    • miljardienjakoakyselemät

      kannatta lukea mihin kaikkeen verovarojamme pistetään
      voisiko noita kilpailuttaa ja olisiko niille muutakin käyttöä?

      Miljoonia euroja jaossa suomalaiseen turvapaikkateollisuuteen
      Julkisissa hankinnoissa HILMA on julkaistu ilmoituksia, joiden yhteinen tekijä on miljoonat jaettavat eurot pakolaislasten perheryhmäkotitoimintaan sekä erilaiseen viriketoimintaan. Nämä rahat tulevat suoraan kuntalaisten verorahoista. Lisäksi toiminnan järjestäjät saavat huomattavat summat mm. RAY:n kautta ja opetus- ja kulttuuriministeriöstä ym.

      Oulun kaupunki pyytää tarjousten jättämistä pakolaislasten ja nuorten perheryhmäkotitoiminnasta kotoutumisen edistämisestä annetun lain mukaisesti. Tarjouspyyntö koskee ympärivuorokautista perheryhmäkotiasumista ja kotoutumista edistävien palvelujen järjestämistä perheryhmäkodista.
      Oulun hankeilmoituksessa lausutaan edellytyksistä:

      Oulun hankeilmoitus lupaa sievoiset miljoonat eurot palvelun järjestäjälle.

      Oulun kaupunki arvioi kokonaisarvoksi 2 400 000.00 euroa ( alv). Näillä miljoonilla maksetaan perheryhmä seitsemälle (7) alaikäiselle henkilölle. Tämä hankinta koskee yhtä vuotta, mutta tilaajalla on oikeus jatkaa sopimusta kahdella (1 1) optiovuodella.

      Oulun kaupungin toisessa samanaikaisessa ilmoituksessa jaetaan veronmaksajien rahaa 1 900 000.00 euroa ( alv) myöskin alaikäisten turvapaikanhakijoiden tai pakolaisten tukiasumistoimintaan.

      Maahanmuuttovirasto on tilannut kiintiöpakolaisten orientaatiokoulutuksen järjestämisestä hankinnan, jonka arvo on 224 457 euroa ( alv). Tässä tapauksessa koulutus järjestetään Suomeen saapuville pakolaisille jo ennen heidän Suomeen saapumistaan ulkomailla. Suomeen saapuville pakolaisille tarjotaan kolmesta neljään päivään kestäviä kulttuuriorientaatiokoulutuksia Libanonissa, Turkissa tai Iranissa.

      Syyskuussa Äänekosken seutu teki sopimuksen Lastensuojelupalvelut Väylä/Perheryhmäkoti Fenderi Oy:n kanssa, jolle kuntalaiset maksavat verorahoina 5 480 000 euroa 21 hoitopaikan perheryhmäkodista.

      Hämeenlinnan kaupunki sopi 16.12.2016 750 000 eurolla ( alv) Harvialan ryhmäkodin ja tukiasumisen yksiköstä.

      Syyskuussa Kauniaisten kaupunki teki sopimuksen alaikäisten turvapaikan saaneiden perheryhmäkodin perustamisesta Helsingin diakonissalaitoksen säätiön kanssa 850 000 eurolla ( alv).

      Syyskuussa Espoon kaupunki teki alaikäisten turvapaikanhakijoiden perheryhmäkoti- ja tukiasumispaikoista sopimuksen SOS-Lapsikylän, Pelastakaa Lapset ry:n ja A-klinikkasäätiön kanssa yhteensä 10 800 000 eurosta ( alv). Sopimuskausi on 2 vuotta sopimuksen allekirjoittamisesta lukien. Perheryhmäkotiin kuuluu 14 asiakaspaikkaa ja tukiasumiseen 60 paikkaa.

      Helsingin kaupunki on jättänyt myös maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden kotoutumisen edellytyksiä parantavista palveluista hankeilmoituksen.

      Helsingin hankinnan kokonaisarvo on 310 000.00 euroa, koskien yhtä vuotta 1.12.2016–31.12.2017 turvapaikanhakijoille järjestettävää viriketoimintaa: kulttuurikummitoimintaa, liikuntakummitoimintaa, seksuaaliterveyden mentorointitoimintaa sekä tarinan kerrontaa.

      Helsingin kaupunki teki joulukuussa 2016 nuo sopimukset: asumisen aakkosista SPR Herttoniemen kanssa 35 000 eurosta ( alv), naapuriohjelmasta Viittakivi Oy:n kanssa 65 000 eurolla ( alv), miesten rooleista eri kulttuureissa Viittakivi Oy:n kanssa (hallituksssa istuu Nazima Razmyar) 65 000 eurosta ( alv), naisten rooleista maahanmuuttajanaisten perustaman, Vihreiden Batulo Essakin johtaman African Care ry:n kanssa 65 000 eurosta (järjestö sai myös RAY:n kautta vuodelle 2017 yhteensä 156 000 euroa), kulttuurikummitoiminnasta Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kanssa 20 000 eurosta ( alv) liikuntakummitoiminnasta Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kanssa 20 000 eurosta ( alv) bänditoiminnasta Helsingin diakonissalaitoksen säätiön kanssa 10 000 eurolla ( alv) ja tarinan kerronnasta teatteri Universum ry:n kanssa 30 000 eurosta ( alv)

      Helsingin kaupunki teki 19.1.2017 sopimuksen monikulttuurisen nuorisotyön palveluista Monik ry:n kanssa maahanmuuttajataustaisten nuorten kotoutumista tukevista palveluista 391 000, 00 eurolla ( alv). Hankkeen tavoitteena on vahvistaa turvapaikanhakijanuorille ”mielekästä tekemistä ja vahvistaa elämäniloa” sekä lisätä turvallisuuden tunnetta ehkäisemällä viharikoksia asenneilmapiiriin vaikuttamalla. Monik ry:n toiminnanjohtaja on Adan Mohammed, projektikoordinaattori on Hunderra Assea ja projektipäällikkö Liban Ismail.

      Monik:n hankkeet saavat jo RAY:n rahoitusta. Järjestö kertoo antavansa asiakkailleen ”yksilövalmennusta” työpaikan löytämiseksi avoimilta työmarkkinoilta.

      Katso RAY:n avustuksista vuodelle 2017

      Edellä oli poimittu vain muutamia näytteitä verorahojen käytöstä. Turvapaikka- ja maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto julkisti 4.7.2016 omia hankkeitaan pdf-tiedostossa, jossa oli peräti 7 tiivistä sivua eri hankkeita.

      Pakolaisille palvelujen järjestäjät saavat kerättyä näiden toimintojen avulla monet miljoonat eurot. Lisäksi esimerkiksi Helsingin kaupu

    • neljä-muijaa

      Ulkolinja ohjelmassa oli juri hyvää faktaa muslimien hyvin alkaneesta valloituksesta Tanskassa. Naisten oikeudetkin tuli hyvin esiin ja sharia-laki toimii ylinpänä lakina.

    • kaikkituontiesi2015

      etelä suomen raportteja
      siinä ei sanota suoraan ketä pelätään mutta jokainen siellä käynyt tietää

      HSL:n konsultit vierailivat Espoon keskuksessa: ”Pyydettiin rahaa, tupakkaa, huumeita ja näytettiin takapuolta”
      HSL:n konsultin osana joukkoliikenteen vaihtopaikkojen kehittämisohjelmaa laatiman raportin havainnot Espoon keskuksen asemasta ovat karua luettavaa.

      – Aivan hirveä paikka, arvion miellyttävyys-kohdassa todetaan ykskantaan.

      Asemaa luonnehditaan "epäsiistiksi ja varsinkin iltaisin turvattomaksi"

      – Arvioitsijalta pyydettiin rahaa, tupakkaa, huumeita ja näytettiin takapuolta. Yhdelle pysäkille ei uskaltanut kävellä laisinkaan kolmesta yrityksestä huolimatta, raportissa todetaan.

      Arvioitsija kysyykin, ”pitäisikö tällaisissa paikoissa olla vaihtajille jokin väylä, johon pääsee vain asianmukaisen lipun omaavat”.

      – Parkkipaikalla maleksii henkilöitä, jotka tulevat mesoamaan raiteille. Pitäisikö raiteen neljä ja parkkipaikan välinen kulkuyhteys sulkea, raportissa kysytään.

      Espoon keskuksen asema saa arvioitsijalta kohdassa ”ihmisympäristö” kaikkein matalimman arvosanan.

      Matkustajapalautteenkaan hankkiminen ei onnistunut alueella liikkuneiden käytöksen vuoksi.

      – Espoossa kaikki haastattelut jäivät kesken, koska väliin tuli henkilöitä, jotka halusivat tuoda omaa näkemystään kaikesta muusta kuin aiheesta esille. Sen ehtivät kaikki kertoa, että ei edes turvatonta vaan vaarallista välillä on.

      ”Välttelen aseman seutua viimeiseen asti”, jonkun kerrotaan todenneen.

      – Suurin osa ihmisympäristöstä on ihan normaalia, mutta sekavat ihmiset saivat ympäristön tuntumaan luotaantyöntävältä. Muutama haastateltu koululainen vain huikkasi: ”Tällaista tää hei on...” ja junia tulee riittävän usein, arviossa kerrotaan.

    • pakkopalautuksetjes

      moi katsokaapa video jossa aiemmin suomeen muuttanut
      pakolainen kertoo totuuksia miksi nämä uusiot tunkeutuu suomeenkin
      asti. vaikka turvallisia maita ollut matkan varrella paljon
      ja nyt nämä "reppanat" pitää "teatteria" lämpöisessä teltassaan
      hki ! syynä on sosiaali edut jotka moninkertaiset suomalaiseen verrattuna

      https://www.youtube.com/watch?v=mz5-CgVIoqQ

    • emmepelkääkoskaan

      keuruun raitillakin näitä kulkee


      Uutistoimisto Reuters on haastatellut Isis-äärijärjestön sotilasta, joka kertoo raiskanneensa jopa 200 naista Irakin vähemmistöalueilla ja surmanneensa noin 500 ihmistä.

      Mies on vangittuna tällä hetkellä ja Reuters kertoo tämän lukevan päivittäin koraania tullakseen paremmaksi ihmiseksi. Katumusta mies ei kuitenkaan teoistaan juuri osoita.

      Vasta 21-vuotias Amar Hussein ja toinen Isis-sotilas vangittiin Kirkukin lähellä viime lokakuussa. Isisin aloittamassa taistelussa kuoli lähes 100 siviiliä ja turvallisuusjoukkojen jäsentä. Reutersin mukaan 63 islamistimilitanttia kuoli.
      http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/isis-sotilaan-kylmaava-vaite-reutersille-olen-tappanut-ja-raiskannut-satoja-ihmisia/6317144


      tuossa k18 video mitä on naisten asema ilman kaapuja
      http://libertyisviral.com/warning-graphic-muslim-mob-attacks-woman-for-not-wearing-burqa/

    • tuontietääjokainen

      ullatus? näin se vain maailma muuttuu. kuten hallituksemmekin sanoo

      Saksa varoittaa terrori-iskun vaarasta Ruotsissa - Suomella ei tietoa kohonneesta uhasta
      Lauantai 4.3.2017 klo 18.23
      Suomen ulkoministeriö kehottaa Ruotsiin matkustavia noudattamaan tavanomaista varovaisuutta.

      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703042200080640_ul.shtml

    • ihmeidenaika

      ylekin jo avautuu
      Terrorismirikoksista syytetty mies lähti kesken oikeusprosessinsa Isis-taistelijaksi. Tarinan palaset loksahtelivat paikoilleen, kun hänen suomalainen vaimonsa kirjoitti Isis-lehdessä perheen päätymisestä terroristijärjestöön.
      http://yle.fi/uutiset/3-9460874?origin=rss

    • wunderbaroder

      Ihme kun sallitaan edes tietoa.

    • unelmienruotsi
    • unelmatvastaa
    • järkisyytpuhuu

      mitä mieltä olette kansalaiset?
      Erdogan ja islamistit paljastuivat - Ei suurmoskeijaa Helsinkiin
      12.3.2017 12:10 Mikko Paunio

      Euroopan turvallisuus Salafismi

      15 kommenttia

      ilmoita asiaton viesti

      YLE:n TV-uutisissa Hollannissa näytettiin, kuinka turkkilainen mielenosoittaja uhitteli eilen illalla hollantilaisille:

      "Hollannin kannattaisi muistaa, että sen väkimäärä on vain puolet Istanbulin väkimäärästä!"

      Turkin presidentti Recep Erdogan on käynyt kovaa sanasotaa sekä Saksan että Hollannin viranomaisten kanssa, koska hänen islamistiministeriensa ei sallita käydä poliittista kamppailua hänen valtaoikeuksiensa laajentamiseksi Euroopassa muslimiväestön keskuudessa.

      Taustalla on muutakin. Geopolitiikkaan perehtynyt tutkija Alan Zalehzadeh kirjoittaa tänä aamuna Iltalehdessä tästä:

      "Lähi-idässä on sanonta: jos kasvattaa käärmettä taskussaan, täytyy varautua että se joskus puree. Euroopassa asuu paljon poliittisen islamin arvoja avoimesti kannattavia tahoja, joista esimerkkinä Gülenin ja Erdoganin kannattajat. Nyt Erdogan uhkaa “laittavansa maailman sekaisin” jos häntä ei päästetä kampanjoimaan Saksaan ja muualle Eurooppaan."

      Mm. Maanpuolustuskorkeakoulussa luennoinut Zalehzadeh piti edellisessä blogissaan Helsinkiin kaavailtua suurmoskeijaa saudien muslimiveljeskunnan vaarallisena hankkeena.

      Sain itse rokotuksen salafismia eli äärisunnalaista radikalismia vastaan jo vuonna 2005 kuunneltuani Tampereen rauhantutkimuslaitoksen arabiankielentaitoisten kantasuomalaisen tutkijan luennon. Vuoteen 2005 mennessä Saudi-Arabia oli rahoittanut salafismia 100 miljardin euron arvoisesti. Luku lienee ainakin kaksin tai kolminkertainen nyt. Tutkijan mukaan salafistiset tekstit näkyivät jo tuolloin mm. somalilaisten lasten somalinkielisissä aapisissa ja muussa oppimateriaalissa.

      Kymmenisen vuotta sitten kävin Maailmanpankin virkailijana pariinkin otteeseen Daccassa Bangladeshissä, jossa näin slummien kupeessa salafistien koraanikouluja, joissa sadat lapset robottien lailla opiskelivat Koraania. Näky oli mieleenpainuva ja puistattava.

      Hiljan Yleisradion lähettämä tanskalainen dokumentti osoitti, kuinka rautaisessa otteessa salafistiset saarnaajat pitävät sikäläistä muslimiyhteisöä vallassaan. Meillä ei ole mitään syytä uskoa, että tilanne olisi Suomessa erilainen. Dokumentissa nämä salafistit antoivat lausuntoja, kuinka muslimit noudattavat Tanskan lakeja, mutta salaa kuvattu aineisto puhui aivan toista. Äärimmillään eräs saarnamies kertoi uuden ajan koittaneen ja että nyt on tullut aika, jolloin muslimit valtaavat Euroopan.

      Toivoa antavin seikka tässä murheellisessa tanskalaisdokumentissa oli järkevään ajatteluun kääntynyt entinen salafistisaarnaaja. Tämä kelkkansa kääntänyt uskonoppinut oli ollut erityisen aktiivinen jyrkkä salafisti tanskalaislehden julkaistua profeetta Muhamedista pilapiirroksen ja ollut johtamassa kampanjaa, jonkä myötä pilapiirtäjä on yritetty mm. salamurhata. Nyt tämä entinen salafistisaarnaaja käy kampanjaa salafismia ja poliittista islmia vastaan.

      Helsinkiläiset valitsevat nyt valtuutetut valtuustoomme ja valtuutetut ylipormestarin. Meillä ei ole varaa sinisilmäisyyteen, minkä vuoksi pidän suotavana, että Janne Vapaavuori valitaan Helsingin pormestariksi hänen otettuaan selvän järkisyihin perustuvan kannan suurmoskeijakysymyksessä. Ei suurmoskeijaa Helsinkiin.

    • Aviuk

      Jaa, vai niin

    • grandoldlady
    • koulutuskeskus

      suurmoskeijja suomeen?
      Suurmoskeijan takana on sata miljoonaa hämärää euroa – ja pienen piirin pyöritys

      Näin kävi naapurissa
      Ruotsin Göteborgissa otettiin käyttöön uusi Saudi-Arabian rahoittama moskeija vuonna 2011. Hankkeen vetäjät vakuuttivat, että rahoittajat eivät vaikuttaisi moskeijan toimintaan millään tavalla. Uudesta moskeijasta on kuitenkin tullut vanhoillisten sunnien tukikohta, jossa värvääjät houkuttelevat lähiöissä varttuvia nuoria ääriliikkeisiin.

      Göteborgista on liittynyt Isisin riveihin noin 130 henkilöä, kaupunki on yksi vahvimmista Isisin värväyskohteista Euroopassa. Göteborgin tilanteesta kertoi aikaisemmin Päivän Lehden artikkeli Naapurissamme Ruotsissa riehuu väkivaltainen jengisota.

      http://www.paivanlehti.fi/suurmoskeijan-takana-on-sata-miljoonaa-hamaraa-euroa-ja-pienen-piirin-pyoritys/

    • oikeusvoittaa
    • wrsp
    • suomimaailmansossu
    • TietoaAsiasta

      Googlaa: "miksi islamilainen maailma ei kehity".

      Hyvä artikkeli!

    • imaaminsanat
      • Kassaneitinen

        Ei me katsota, mutta harmittaako, kun mänttäläisiltä ei löytynyt ymmärrystä?


    • lukekaas

      verrokkeja
      1) Asiallisia vastauksia, kiitos. Ei rasismia, ei uhkailua, ei törkypuheita. Nyt vertaillaan kahta Suomessa asuvaa väestöryhmää faktatietojen perusteella.
      - Romanien työttömyysaste noin 50 %.
      - Somalien työttömyysaste noin 80 %.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_somalit
      - Romaneja on asunut Suomessa yli 500 vuotta
      - Somaleja on asunut Suomessa yli 26 vuotta (alkaen 1990)
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_romanit

      - Romanien määrä on Suomessa noin 10 000
      - Somalien määrä on Suomessa noin 18 000

      - Useimmat somalit ovat sunnimuslimeita ja he kannattavat sharialakia http://personal.inet.fi/…/esko.tie…/uutisia/Sharialaista.htm
      - Suomessa on sunnimuslimeja n. 70 000 ja shiiamuslimeja n. 10 000 www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1179063845440177/

      2) Keskisuomalainen 19.1.2016: "Sharia tarkoittaa islamin lakia. Sharia-laki vastaan maallinen laki. Sanooko islam jotakin näiden keskinäisestä suhteesta silloin, kun lait ovat ristiriidassa?
      - Tilanne on ongelmallinen silloin, jos maallinen ja islamin laki ovat ristiriidassa ja se estää muslimin velvollisuuksien täyttämisen." www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1206295466050348/

      3) Islam ei ole monikulttuurinen uskonto, sillä se ei hyväksy muita uskontoja. Esimerkiksi Saudi-Arabiaan ei saa tuoda Raamattua tai muuta kristillistä aineistoa. Lisäksi julkisesti ei saa harjoittaa muuta uskontoa kun islamia. http://wikitravel.org/fi/Saudi-Arabia

      4) Musliminaisilla on useita sellaisia sääntöjä, jotka poikkeavat suomalaisen yhteiskunnan käytännöistä. https://fi.wikipedia.org/wiki/Islam_ja_naiset Helsingin Uutiset 6.1.2016: "Helsinki sallii työntekijöiden kasvohunnut" http://www.helsinginuutiset.fi/…/352455-helsinki-sallii-tyo…

      5) Kaikki muslimit eivät noudata islamin oppeja kirjaimellisesti, mutta syvä uskonnollisuus on muslimien keskuudessa kuitenkin yleistä. http://www.helsinginmuslimit.fi/…/61-ihanteellinen-muslimin…

      6) Monilla työpaikoilla edellytetään työntekijöiltä yhdenmukaista pukeutumista työasuun, ja se estää usein muslimien ja romanien työllistymisen. Yle Uutiset 19.4.2013: "Suomalaisten tiukat työvaatenormit voivat estää muslimin työllistymisen." www.facebook.com/groups/Maahanmuuttokriittiset/permalink/1190320104314551/

      7) Muslimeille on jouduttu järjestämään suljetut uintivuorot uimahalliin. Yle Uutiset 18.2.2016: "Mies katseli musliminaisten uimavuoroa valvontakameroista – somaliperheet tyrmistyivät. Lieksan maahanmuuttajanaiset ovat pöyristyneet, koska heidän suljettua uimavuoroaan oli katsottu jälkikäteen valvontanauhoista. Lieksan kaupungin mukaan nauhojen läpikäymiseen oli perusteltu syy: uimahallin ovi oli jätetty raolleen. Nauhoista oli selvinnyt, että naiset olivat hyppineet luvatta terapia-altaaseen ja käyttäneet juoksuvyötä väärin." http://yle.fi/…/mies_katseli_musliminaisten_uimavuo…/8679593

    • eurojohdattelua

      nykypäivän aivopesuoko`?

      18-v. roomalaistyttö paloiteltiin julmasti – Suomen media vaikeni
      ”Poliisi pidätti laittomasti maassa olevan nigerialaisen epäiltynä 18-vuotiaan roomalaistytön (kuvassa) julmasta murhasta. Italialaislehdet kertovat, kuinka kuvan tytöltä oli leikattu pää ja rinnat irti ja sen jälkeen kädet ja jalat, jotka oli vielä halkaistu kahteen osaan. Paloiteltu tyttö oli sullottu kahteen matkalaukkuun.

      Yritin löytää suomalaisesta mediasta pää- tai sivuotsikoita heti tapahtumien jäljiltä ja sen jälkeen. En löytänyt yhtäkään, vaikka koko tapaus kuohutti ympäri maailman ja aiheutti Italiassa valtavan kuohunnan.
      Vasta kun matkalaukkuihin teloitetun tytön murhasta suuttunut äärioikeistolainen ammuskeli autostaan tummaihoisia, hänen tekonsa uutisoinnin kyljessä suomalaiset mediat lausuivat muutaman sanan roomalaistytön kohtalosta.

      Mediaa voidaan hyvällä syyllä osoittaa sormella ja sanoa: miksi olette aiheuttaneet kaaosta ja epävakautta yhteiskuntaan. Tämä johtuu siitä, että media tiedonvälittäjänä välittää vinksahtaneen kuvan maahanmuutosta. Kun turvapaikanhakijoiden lieveilmiöt yritetään peittää tilastollisesti niputtamalla opiskelevien tai korkean osaamisen työperäisten maahanmuuttajien tuomat positiiviset lukemat maahanmuutosta, ei äänestävä kansalainen pysty tekemään johtopäätöstä: että maahanmuutossa olisi yksi osa-alue, joka kaipaisi kipeästi kriittistä tarkastelua ja tiukennuksia.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      62
      5992
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3774
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      232
      2076
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1830
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1269
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe