On hienoa, että sipoolaiset osaa kasvattaa lapsia

ajatus-lapsesta

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701182200055894_uu.shtml
Jos isä ja äiti ei osaa pentujaan kasvattaa, on vastuu heidän ja seuraumus ptää olla kova.
Minä kävin itse koulua 1950-60 luvulla ja joutuin karjalaisen lapsena semmoisen ryssävihan kohteeksi ja se eniten ottaa päähän, että nuo pennut sai tuon ryssävihan perintönä kotoaan.
Näin jälkeenpäin kun katselen aikaa taaksepäin, niin tunnen sääliä noita kavereita kohden. Heitä oli n. 6-7 kpl ja kaikki on menneet ennenaikaisen hautaan, viimeinen ampuin itsensä n. 5 vuotta sitten ja tuo koulukiusaaminen ja viha vie tänä päivänäkin osan pennuista väärille teille ja monesta tulee kriminaaleja.
Lapsen kasvatusvastuu on isällä ja äidillä, se ei ole lastentarhan, koulun, vankilaviranomaisen, mielenterveysviranoaisen, haudankaivajan, vaan isä ja äidin.
Itsellä on neljä jo akuista lasta.

2

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanSinulle

      Mutta, mutta ja no ?
      1960-luvulla nainen heitti ensimmäisen kerran tissiliivit nurkkaan ja alkoi tasa-arvo ja huoruus. Yhteiskunnan perusta perhe romutettiin pikkuhiljaa ja alkoi vaimon / miehen vaihto samaan tapaan kuin vaihdetaan autoa, puolisosta tuli käyttötavaraa ja tulos on meillä se, että meillä on osin huoruudessa syntynyt äpäräsukupovi, kuriton sukupolvi ja nämä sitten kasvattaa omia lapsia. ?
      Mitä muuta odotat ?
      Vapaakasvatus ?
      Suomalaisen ihmisen vastuu on otettu pois ja se näkyy perheelämän lisäksi myös työmarkkinoilla, suomalaisen palkkaaminen on riski.
      Isän / äidin aika menee rahan perässä juoksemiseen, harrastusten parissa juoksemiseen ja tämä uusavuttomuus tuo sen, että lapsi kasvaa nettiohjeiden mukaan.
      Sitten kun otetaan huomioon vielä se, että tämän sisäsiittoisen 5, 5 miljoonaisen kansan ongelma on päihteet, viina, pillerit ja huumeet, niin tulos näkyy kadulla.
      Kadulla vaelta kuritta kasvanut sukupolvi, joka ei pysty ottamaan vastuuta tästä yhetsikunnasta.
      Suomen pelastus on sota ja vaikka se tuntuu kovalta sanalta, niin näin se vain on ja sitä voit tutkia historian valossa.

    • Jämptieimikäänlöperö

      Hieno aloitus! Valitettavasti nämä vastuuntunnottomat vanhemmat tuskin ovat samaa mieltä, muutenhan näitä ikäviä tapauksia ei olisi olemassakaan.

      Vielä ikävämpää, jos koulukiusaamisen uhriksi joutunut syylistetään kiusatuksi- ja väkivallan uhriksi joutumisestaan, kuten kävi omalle lapselleni koulun johtavassa asemassa olevan opettajan taholta. Ne kiusaajat ja pahoinpitelijät ovat tätänykyä menossa rappiolle ja elämä päin mäntyä.

      Kasvattakaa lapsenne kunnolliseksi, mikäli rakastatte heitä, älkääkä menkö siitä, mistä aita on matalin, vaan pankaa vanhempina jälkikasvunne vastuuseen teoistaaan. Vanhemman ei kuulu kaveerata lapsensa kanssa, vaan on uskallettava olla kasvattaja ja aikuinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5345
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3327
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1435
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe