Chihu joka ei tee pentuja

Surullinenmami

Hei, meillä on nyt 4 v Chihutyttö ja olisin aina toivonut että oltaisiin voitu saada pieniä. Meillä kuitenkin polvivika ja hammasongelmia, niin ei siitä mitään sitten tullut.

Tuntuu kuitenkin niin pahalta kun ei tyti saa koskaan kokea äitiyttä. Mikä teidän mielestänne olisi tähän ratkaisu vai onko sitä edes olemassakaan?

Itse mietin että pitäisikö hankkia Chihupentu kaveriksi? Tyti on erittäin kiltti mutta osaa rähjätä vaikkei hampaita mihinkään iske. Rähjää kaikille koirille, tosin joskus tulee sellaisiakin vastaan, että haluaa tutustua. Esin kuitenkin haistelut, sitten räkytys ja sen jälkeen ollaan kuin ei mitään

7

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasd55

      Ei koirat kaipaa mitään äitinä olemista, ihmisten hömpötystä moinen. Mutta hienoa, ettette pentuja teettäneet, kun koira ei ole jalostuskelpoinen. Monesti näkee, että tutkimattomia pikkukoiria pennutetaan vain pennuttamisen ilosta.

      Pennun voi tietysti hankkia kaveriksi, jos tuntuu siltä, että koira kaipaa seuraa. Jos koira on kaikille koirille äksy, on tosin iso riski, ettei se tule toimeen uudenkaan koiran kanssa ja pahimmassa tapauksessa toisesta joutuu jossain vaiheessa luopumaan. Nartuilla keskenään helposti varsinkin kärhämää. Suosittelisin sterkkaamaan narttunne, jotta riski mm. kohtutulehdukseen katoaa, ja hankkimaan uroksen kaveriksi, jos toisen koiran aiotte ottaa.

    • hjjff

      Oma kirjoituksesi kertoo kaiken olennaisen. SINÄ olet aina toivonut pentuja ja SINUSTA tuntuu pahalta kun ei koira pääse pentuja pullauttamaan. Koira ei sellaista kaipaa, joten turhaan inhimillistät koiraa ja ulkoistat omia tunteitasi koiraasi. Steriloi koirasi ja yritä itsekin olla suhtautumatta asiaan noin tunteella.

    • oiuytre

      Koirat eivät osaa surra tai kaivata sitä etteivät pentuja pääse maailmaan synnyttämään ja olemaan äiti. Propsit siitä ettette ole sitä pennuttaneet kun on polvi ja hammasvikaa, monet olisivat viis veisanneet.
      Myös minä kannatan sterilointia. Kaverin jos sille hankitte kannattaa hommata ennemmin uros koska kuten joku jo mainitsikin, nartut helposti kähinöi keskenään, tosin sitten ehdottomasti pitää leikata joko se tai sitten uros ettei niitä oentuja tule

    • Kääpiösusi

      Koiran vuoksi pelkästään ei kannata uutta pentua hankkia, ei se valvo öitä huokaillen että "oispa pentu.." Te ihmiset kuitenkin sen uuden pennun hoitaisitte, päätös on siis teidän. Ihmisten iloksi, ei koiran. Jos kuitenkin toisen koiran haluatte, älkää sortuko harhakuvitelmaan että kaksi koiraa menee samalla vaivalla kuin yksi..

      Sitä paitsi, kahden koiran kanssa toi rähjäystaipumus vain yltyisi (pentu oppii tavan aikuiselta, ja sen jälkeen yllyttävät toisiaan). Samoin käy muidenkin ongelmallisten käytösten, plus pentu tuo omat taipumuksensa soppaan.

    • Surullinenmami

      Kiitos vastauksista. Tutkailemme tilannetta ja nautimme toistemme seurasta :)

    • eiolekoiranetu

      On hyvin yleistä, että omalle koille halutaan pentuja, tai edes koirakaveri.Ihmiset luulee, että niin koira haluaisi.Koirat kuitenkin nauttii siitä, että ovat ainoita koiria, saavat kaiken huomion, eikä tarvitse riidellä,suuasta,herkuista,leluista omistajan huomiosta muiden koirien kanssa.
      Mulla on kaverit ottaneet noita kaverikoiria, ja monella on mennyt sitten tosi huonosti,ovat joutuneet luopumaan toisesta koirasta, kun ei niistä tullut kavereita, eivät edes sietäneet toisiaan,vaan tappelivat jatkuvasti.
      Sisko teetti koiralleen pennut, jätti yhden itelle.Ideana hyvä, mutta se emo, alistaa pentuaan, sen elämä on kurjaa.Joutuu olemaan varpaillaan, emo pitää sille kovaa kuria, näykkii, rähjää, jos käyttäytyy väärin.Surullista seurata niiden touhuja, ilon hetket näkyy siinä nuoressa koirassa, kun on yksin omistajan mukana, ilman määräilevää emoaan.
      Minusta on kurjaa, kun otetaan useita elukoita, ja sitten koirilla on kurjaa, kun ovat toisten komenneltavina, taistelevat kokoajan omistajansa huomiosta, ja arvoasteikosta laumassa.Monelle kahden perheen koiralle koittaa helpotus tilanteeseen, kun se koirakaveri menehtyy, eikä tarvitse enää kilpailla kaikesta.Yksi koira kerrallaan on paras, kevreita se näkee lenkeillä, puistoilemassa, ja sukuloimassa.Mutta saa kaiken huomion omistajaltaan, ja olla rauhassa kotonaan, ilman stressiä.Kaverikoirat ja pennuttamiset on ihmisten hömpötyksiä, koirat on tyytyväisempiä ilman, ja se näkyy siitä,ettei tarvii rähjätä/tapella , voivat vaan olla rauhassa, ja nauttia olostaan.

    • Eienääsurullinenmami

      Moi ja kiitos tosi asiallisesta viestistäsi. Oli mukava lukea kun ei ollut sellainen tulikivenkatkuinen vastaus. Auttoi myös ymmärtämään todella paljon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe