Häirintää Sysmä-keskusteluissa

Jotainrajaasairaallakin

Mielenkiintoinen havainto. Osallistuessani määrättyihin keskusteluihin täällä tapahtuu usein yllättävä ilmiö: Joko koneeni jumittuu täysin, tai sitten kirjoittaminen ei onnistu, kuin muutaman sanan verran ja jo aloittamani uuden viestin kirjoittaminen tai vanhan kommentointi jatkuu, ilman mitään omia toimiani, täyttämällä automaattisesti viesti-ikkunan v-kirjaimilla loputtomiin. Muilla keskustelupalstoilla tai netissä muutoinkaan minulla ei ole mitään ongelmia. Kellähän voisi Sysmässä olla tällaisia ATK-taitoja? Kellähän todella?!

20

743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sadistipepe

      Nyt tarvit kyllä jo isomman syötin. Että oikein näin salakavalasti yrität nostaa keskustelua sysmän valittajasta ja kantelujäbästä.

    • seonnäyttöäny

      Aloittiko Kokoperssossut vaalikampanjansa näinkin älykkäästi ja näyttävästi. Ei sen puoleen, jotain tälläista on osattu odottaakin.

    • Nimimerkinsuojasta

      Mullakin on mielenkiintoinen havainto tämän Sysmän ryhmän keskusteluista. Aina kun joku kirjoittaa jotain kriittistä kunnan johdosta, niin silloin aktivoituu muut keskusteluketjut (jottei kritiikit näkyisi ensimmäisinä listalla). Välillä jopa vaikuttaa siltä että paneskelujuttuja ja muita asiattomia viestejä kirjoittavat sympatiaa kerätäkseen KokoPerSot itse. Tuohon aloitukseen täytyy todeta että aika saatanan taitava pitää olla jos edes jollain tavalla pystyy häiritsemään tänne kirjoittelua. Ettei aloittajalla vaan kone jumittelisi, kun hienoa ideaa kirjoittaessa näppäimistölle roiskuu kuolaa tai jotain muuta yleensä sukupuoliseen kanssakäyntiin liittyvää eritettä.

      • isomunakeke

        Oon pannu sun äitiis


      • isomunajoni
        isomunakeke kirjoitti:

        Oon pannu sun äitiis

        Piäs ny isi pienempää suuta..


      • pyllynhaju
        isomunajoni kirjoitti:

        Piäs ny isi pienempää suuta..

        Perseeseen. En oo kenenkään iskä.


      • kikkelinkosketus

        Onneksi luonto tekee oikein tässä asiassa.


      • pyllypanosta.toiseen
        kikkelinkosketus kirjoitti:

        Onneksi luonto tekee oikein tässä asiassa.

        Nimenomaan. Miltä se pyllypano tuntuu ottavana osapuolena?


    • Ihmettelenasiayhteysksiä

      Hyvin aloitettu häirintä täällä käytävään keskuteluun tärkeästä asiasta; viedään keskustelu ihan muihin asioihin. Jos joku pystyy häiritsemään täällä käytävää kirjoittelua tietoteknisillä taidoillaan, ja niin niin tekee, ollaan jo rikosoikeudellisesti vaarallisilla vesillä. Silloin tuomio ei tule jäämään sakkorangaistuksiin. Siis vielä kerran kysymys: Kenellähän tällä palstalla voisi olla tieto ja taito tähän?

      • buahahahahaa

        Mä haluun kans nähdä sen kaverin joka osaa tehdä ton. Veikkaanpa että useampi tiedustelupalvelu ja trollikoneisto olisi myöskin kiinnostunut. Kannattaiskohan tutustua edes tietoverkkojen ja tietoliikenteen alkeisiin, niin ei tollasia sammakkoja tulis ulos?


    • Baarijuttuja

      IP-osoite kuulemma löytyy kunnanvirastolta. Höpö höpö. Saahan sen selville, mutta on ihan eri juttu selvittää kenelle se kuuluu. Poliisikin tarvitsee siihen oikeuden luvan, eikä sitä hevin saa.

      • Nimimerkinsuojasta

        No ei sitä IP-osoitettakaan saa kuin tuolta suomi24 ylläpidosta - ja silloinkin vaan kun poliisi sitä pyytää. Se taas jos kunnan verkko ja kunnan avoin langaton vierailijaverkko on samalla julkisella IP-osoitteella hankaloittaa selvittämistä aika paljon. Mikäli näin on, niin kuka tahansa koulun tai kunnantalon liepeillä liikuskelija voi kirjoitella kunnan IP-osoitteella mitä vaan.


      • pientäselvennystä

        Äh.. Hitto teitä viiää taas höplään. Tää on suomi24 sysmä palsta serveri pyörii sysmän kunnantalolla. Tarkottaa sitä että kaikki viestit mitä tänne laitetaan menee sen serverin kautta, ja samalla se tarkoittaa sitä että kaikille se näyttää samaa ip:tä.
        Ihan sama asia vaikka Heinola palstan kanssa. Heinolan kunta pyörittää palvelinta ja samalla kaikki tuleva liikenne käyttää heinolan kunnan iptä.


    • apu-vaivaan

      imuroi ne murut sieltä näppäinten väleistä pois

    • Ihmeidenihme

      Meillä täällä työpaikalla on niin korkea hygieniataso- ja siisteysvaatimukset, ettei tietsikan ääressä saa ruokailla ja ammattisiivoojat pitää muutenkin paikat puhtaina.

      • OnkoLuvallista

        jaa ... sieltä työpaikalta kirjoittelet tänne suoleen kun sinua häiritään ????


    • Tosisiistiimeillä

      On sen verran rauhallista yövuorossa, että jotain ajattelin ajankulukseni kirjoitella. Mutta se ei näköjään jollekin propellihatulle sovi, vaan pistää härintää päälle.

      • isä.nitro

        Oon pannu sun äitiis. Takaapäin kirkossa.


    • symäläinen

      Mielenkiintoinen keskustelu. Varmaan valmiuksia on monella, mutta onko ihan aikuisten okkeasti tahtotilaa? Mikä voisi olla motiivi? ... siis alkupeäriseen kysymykseen viitaten.

      • Rautakallio

        Onhan sitä kaikenlaista mielenterveysongelmaa ja luonnevikaa, joita ei tavan tallaaja osaa edes kuvitella. Mutta ei näitä keskusteluja kukaan häiritse, ellei sitten kirjoittelua pöhnäpäissään lasketa.
        Jokainenhan tietysti pitää huolen koneensa tietoturvasta, eikä availe joutavia liitetiedostoja, niin koneelle ei asennu mitään haittaohjelmia - eikö niin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe