Aihe

Häirintää Sysmä-keskusteluissa

Jotainrajaasairaallakin

Mielenkiintoinen havainto. Osallistuessani määrättyihin keskusteluihin täällä tapahtuu usein yllättävä ilmiö: Joko koneeni jumittuu täysin, tai sitten kirjoittaminen ei onnistu, kuin muutaman sanan verran ja jo aloittamani uuden viestin kirjoittaminen tai vanhan kommentointi jatkuu, ilman mitään omia toimiani, täyttämällä automaattisesti viesti-ikkunan v-kirjaimilla loputtomiin. Muilla keskustelupalstoilla tai netissä muutoinkaan minulla ei ole mitään ongelmia. Kellähän voisi Sysmässä olla tällaisia ATK-taitoja? Kellähän todella?!

20

744

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sadistipepe

   Nyt tarvit kyllä jo isomman syötin. Että oikein näin salakavalasti yrität nostaa keskustelua sysmän valittajasta ja kantelujäbästä.

  • seonnäyttöäny

   Aloittiko Kokoperssossut vaalikampanjansa näinkin älykkäästi ja näyttävästi. Ei sen puoleen, jotain tälläista on osattu odottaakin.

  • Nimimerkinsuojasta

   Mullakin on mielenkiintoinen havainto tämän Sysmän ryhmän keskusteluista. Aina kun joku kirjoittaa jotain kriittistä kunnan johdosta, niin silloin aktivoituu muut keskusteluketjut (jottei kritiikit näkyisi ensimmäisinä listalla). Välillä jopa vaikuttaa siltä että paneskelujuttuja ja muita asiattomia viestejä kirjoittavat sympatiaa kerätäkseen KokoPerSot itse. Tuohon aloitukseen täytyy todeta että aika saatanan taitava pitää olla jos edes jollain tavalla pystyy häiritsemään tänne kirjoittelua. Ettei aloittajalla vaan kone jumittelisi, kun hienoa ideaa kirjoittaessa näppäimistölle roiskuu kuolaa tai jotain muuta yleensä sukupuoliseen kanssakäyntiin liittyvää eritettä.

   • isomunakeke

    Oon pannu sun äitiis


   • isomunajoni
    isomunakeke kirjoitti:

    Oon pannu sun äitiis

    Piäs ny isi pienempää suuta..


   • pyllynhaju
    isomunajoni kirjoitti:

    Piäs ny isi pienempää suuta..

    Perseeseen. En oo kenenkään iskä.


   • kikkelinkosketus

    Onneksi luonto tekee oikein tässä asiassa.


   • pyllypanosta.toiseen
    kikkelinkosketus kirjoitti:

    Onneksi luonto tekee oikein tässä asiassa.

    Nimenomaan. Miltä se pyllypano tuntuu ottavana osapuolena?


  • Ihmettelenasiayhteysksiä

   Hyvin aloitettu häirintä täällä käytävään keskuteluun tärkeästä asiasta; viedään keskustelu ihan muihin asioihin. Jos joku pystyy häiritsemään täällä käytävää kirjoittelua tietoteknisillä taidoillaan, ja niin niin tekee, ollaan jo rikosoikeudellisesti vaarallisilla vesillä. Silloin tuomio ei tule jäämään sakkorangaistuksiin. Siis vielä kerran kysymys: Kenellähän tällä palstalla voisi olla tieto ja taito tähän?

   • buahahahahaa

    Mä haluun kans nähdä sen kaverin joka osaa tehdä ton. Veikkaanpa että useampi tiedustelupalvelu ja trollikoneisto olisi myöskin kiinnostunut. Kannattaiskohan tutustua edes tietoverkkojen ja tietoliikenteen alkeisiin, niin ei tollasia sammakkoja tulis ulos?


  • Baarijuttuja

   IP-osoite kuulemma löytyy kunnanvirastolta. Höpö höpö. Saahan sen selville, mutta on ihan eri juttu selvittää kenelle se kuuluu. Poliisikin tarvitsee siihen oikeuden luvan, eikä sitä hevin saa.

   • Nimimerkinsuojasta

    No ei sitä IP-osoitettakaan saa kuin tuolta suomi24 ylläpidosta - ja silloinkin vaan kun poliisi sitä pyytää. Se taas jos kunnan verkko ja kunnan avoin langaton vierailijaverkko on samalla julkisella IP-osoitteella hankaloittaa selvittämistä aika paljon. Mikäli näin on, niin kuka tahansa koulun tai kunnantalon liepeillä liikuskelija voi kirjoitella kunnan IP-osoitteella mitä vaan.


   • pientäselvennystä

    Äh.. Hitto teitä viiää taas höplään. Tää on suomi24 sysmä palsta serveri pyörii sysmän kunnantalolla. Tarkottaa sitä että kaikki viestit mitä tänne laitetaan menee sen serverin kautta, ja samalla se tarkoittaa sitä että kaikille se näyttää samaa ip:tä.
    Ihan sama asia vaikka Heinola palstan kanssa. Heinolan kunta pyörittää palvelinta ja samalla kaikki tuleva liikenne käyttää heinolan kunnan iptä.


  • apu-vaivaan

   imuroi ne murut sieltä näppäinten väleistä pois

  • Ihmeidenihme

   Meillä täällä työpaikalla on niin korkea hygieniataso- ja siisteysvaatimukset, ettei tietsikan ääressä saa ruokailla ja ammattisiivoojat pitää muutenkin paikat puhtaina.

   • OnkoLuvallista

    jaa ... sieltä työpaikalta kirjoittelet tänne suoleen kun sinua häiritään ????


  • Tosisiistiimeillä

   On sen verran rauhallista yövuorossa, että jotain ajattelin ajankulukseni kirjoitella. Mutta se ei näköjään jollekin propellihatulle sovi, vaan pistää härintää päälle.

   • isä.nitro

    Oon pannu sun äitiis. Takaapäin kirkossa.


  • symäläinen

   Mielenkiintoinen keskustelu. Varmaan valmiuksia on monella, mutta onko ihan aikuisten okkeasti tahtotilaa? Mikä voisi olla motiivi? ... siis alkupeäriseen kysymykseen viitaten.

   • Rautakallio

    Onhan sitä kaikenlaista mielenterveysongelmaa ja luonnevikaa, joita ei tavan tallaaja osaa edes kuvitella. Mutta ei näitä keskusteluja kukaan häiritse, ellei sitten kirjoittelua pöhnäpäissään lasketa.
    Jokainenhan tietysti pitää huolen koneensa tietoturvasta, eikä availe joutavia liitetiedostoja, niin koneelle ei asennu mitään haittaohjelmia - eikö niin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11912
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2801
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2099