oletko ilkeä ja pahansuova ex nainen?

SaanutTarpeeksi

On olemassa kahdenlaisia ex naisia. Tämä kirjoitus on tarkoitettu niille ikäville ex naisille.

Jos olet eronnut miehestä, jonka kanssa parisuhde ei toimi, niin miksi haluat hankaloittaa ex miehesi ja uuden kumppanin suhdetta? Mitä tarvetta tämä palvelee sinun elämässäsi? Oletko niin katkera, ettet voi hyväksy exällesi uutta onnea?

Miksi mustamaalaat uutta kumppania lapsille, vaikka et edes tunne uutta kumppania? Kannattaisiko avoin mielin vähän tutustua tähän uuteen kumppaniin, koska hän on se, jonka seurassa lapsesi tulevat viettämään aikaa? Kai tiedät, että lapsille on hyväksi, että heidän ympärillään on useita aikuisia, joista he välittävät.

Itse en voi ymmärtää näitä lasten äitejä, jotka haluavat vetää maton äitipuolen jalkojen alta. He haluavat kaikin mahdollisin tavoin hankaloittaa äitipuolen ja lasten välien rakentumista, mutta siltikin ovat työntämässä lapsiaan hoitoon tälle "pahalle äitipuolelle". Miettikää miltä tuntuu kasvattaa toisen lapsia, kun sitä tehtävää yritetään vaikeuttaa kaiken aikaa ulkoapäin?

Ymmärrätkö äiti, että tämä uusi nainen hoitaa sinun lapsiasi veloituksetta ja mahdollistaa sinulle lisääntyvän vapaa-ajan. Hän on se ilmainen lastenhoitaja, joka ei saa kiitosta työstään.

Sanoisin vaan teille ikävät äidit, että hoitakaa itse lapsenne!! Älkää työntäkö niitä meille pahoille äitipuolille!

135

940

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Välithyvät

      Minä en kuulu kumpaankaan kategoriaan, siis en ole missään tekemisissä exäni kanssa aikuiset lapseni ovat tekemisissä isänsä ,että äitinsä kanssa, ensinnäkin asun mieheni kanssa 300 km päässä exästäni ja toinen lapsistani asuu ja opiskelee pääkaupunkiseudulla ja toinen asuu ja opiskelee Kanadassa.

    • pidälikasetmiehet

      Oletpa katkera. Meillä on juuri toisinpäin sutturat veivät lasteni isän ja mun miehen joten ei tulisi k uuloonkaan että sutturat tuisi meille tai kiusaisivat meitä. Mies pitää sutturat kaukana meistä koska ei halua enempää kiusata meitä. Kun isä hylkää ja vaihtaa lapset sutturoihin sinunlaisiin katkeriin perheenrikkojiin niin ei tulisi mieleenkäänetttä toisi sutturat meille tai me mentäsiin sutturoita katsomaan.

      Onneksi tuossa tilanteessa mies kärsii kaikista eniten. Mieshän siinä lapset menettää kun vaihtaa sutturoihin.

      Nauramme usein kum mietimme että millanen sutturan pitää olla jotta isä hylkää omat lapset? Sinäkö ,enist vielä lapia kotiin haukkumaan ja sotkmaan ehidän kotinsa? Miksi, eikö riitä että rikoit heidän perheen?

      Kirjoituksesi oli erittäin katkera, eihän sulla ollut mitäänmenetettävää kun rikoit miehen perheen? Eniten se ies menetti, rakkaan vaimon ja rakkaat lapset. Siitä tunnet syyllisyyttä ja häpeet mutta kuka haluaa sellaista miestä enää takasin joka on likainen? EI kukaan fiksu vaimo ja lapset.
      Onneksi meis kärsii eikä lapset jotka mies hylkäsi.

      • ISÄ1

        kuule Lissu olet itse sanonut ettet päästä lapsia isän luokse joten juuri sinä olet se joka erotti lapset isästä !!!! Ex miehesi erosi vain sinusta


      • voisuasäälittävää
        ISÄ1 kirjoitti:

        kuule Lissu olet itse sanonut ettet päästä lapsia isän luokse joten juuri sinä olet se joka erotti lapset isästä !!!! Ex miehesi erosi vain sinusta

        Höpsis... kyllä se oli suttura joka vei perheestämme isän/miehen, ei ollut lasten vika.
        Mies erosi meistäkaikista, hylkäsi perheen, suvun ystävät... nyt on yksinäinen kun kukaan ei huoli luuseria takasin edes ystäväksi. Meidän onni.

        Ihminen joka puolustelee sutturoita on itse semmoinen eihän kukaan sitäkehtaa mhyöntää että on rikkonut lapsiperheen.

        Ihan miehen vika kun uskoo kaikenmaailman naikoisiin... hah...nyt katuuja häpee.mutta hväetkööt sen on hän ansainnut.
        Puolustelet sutturoita koska olet itse semmonen.


      • Anonyymi

        Minä olen onnellinen kun mieheni lapsi ei tule meille, en jaksa heidän lastaan hyysätä. Aluksi se kävi enemmän mutta onneksi ei enään. Puhukoon puhelimessa tai tavatkoon muualla kun minun kodissa. Tai sitten lähden pois kun se kakara tulee.


      • Anonyymi

        SutturaT? Monta siis? Oma vikasi että olit niin surkea että miehesi lähti


      • Anonyymi
        voisuasäälittävää kirjoitti:

        Höpsis... kyllä se oli suttura joka vei perheestämme isän/miehen, ei ollut lasten vika.
        Mies erosi meistäkaikista, hylkäsi perheen, suvun ystävät... nyt on yksinäinen kun kukaan ei huoli luuseria takasin edes ystäväksi. Meidän onni.

        Ihminen joka puolustelee sutturoita on itse semmoinen eihän kukaan sitäkehtaa mhyöntää että on rikkonut lapsiperheen.

        Ihan miehen vika kun uskoo kaikenmaailman naikoisiin... hah...nyt katuuja häpee.mutta hväetkööt sen on hän ansainnut.
        Puolustelet sutturoita koska olet itse semmonen.

        "eihän kukaan sitäkehtaa mhyöntää että on rikkonut lapsiperheen."

        Miten niin? Mikä pyhä lehmä se muka on?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "eihän kukaan sitäkehtaa mhyöntää että on rikkonut lapsiperheen."

        Miten niin? Mikä pyhä lehmä se muka on?

        Ja mää oon ollu aina kiltti ja ystävällinen ja aina auttanut ja hoivannut. Mutta niin vaan perheenrikkoja kekkas meidän miehen ja veilapsiltani isän että ei auttanut lasten suru eikä kyyneleet.
        Semmoisia naikkosia on vähän siellä täällä, varuillaan pitää olla ettei perhettä hajoiteta yks kaks yllättäin.
        Minä en ole otttanut luksemme yhtään sutturaa, tänne haukkumaan ja sotkemaan, hänelle saa riittää meidän ex isä ex mies, muuta meiltä ei tule saamaan, ei rahaa eikä meidän omaa kotia. Hommatkoon ne ihan itse, vai meinaakohan joskus vielä pamautta meidän torpankin tselleen? Kuka tietää.

        Minä olen ihana äiti ollut enkä ala miksikään muuksi, kunhan sutturat vaan pysyy meidän kotoontamme ja lasten lähletä poissa, niin kaikki on niin hyvin vaikka se isä nyt hylkäsi lapset panostuksesta, ja vaihtoi sutturoihin, kaipa ne sitten on parempia kuin lpsensa.


    • Häpeätoinennainen

      Vai että parisuhde ei toimi?!!!!! ??????? Johtuisiko siitä että lapset on ydinperheessä aina läsnä??? Siihen mies keksii kivan pakotien ja tadaa on lapsivapaata loputtomiin kun kaiken työn tekee yksin jätetty ex joka alunperin oli niin viehättävä että vietiin vihille asti. Ja muuttui muka hirveäksi??? Tervetuloa vaan uusi nainen joka romauttaa vanhan perheen elintason viemällä perheen elättäjän jonka uraa on tuettu jopa vuosikymmen. Lapset siitä eniten kärsii avioerolapsina joita katsotaan kieroon ja köyhyydessä elävät kun isä haastaa riitaa elareista.

      • sittenonvielä

        katkeroitunut lapsen/ lasten vieraannuttajaäiti
        Raision kaupungin perättömin selvityksin, lausumin
        mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista luonne-
        häiriöisenä, narsistina "äitinä- ja viranomaisena".


    • hullujanaikkosiiaon

      Meidän ex mies es isä ei ole koskaan pakottanut meitä näkemään perheenrikkojasutturoitaan. On pitänyt poissa pakolla meidän elämästä onneksi. Mies ei ahlunnut että suttura kiusaa meitä ja kostaa ogelmasna meihin joten sanoi tiukasti että meille prkle ei mennä.
      Onneksi on semmoinen mies joka vaikka hylkäsi sutturan pakottamana lapset ja perheen suojelee kuitenkin harakoilta lapset ja ex vaimon. Katkeria naikkosia me ei olla nähty eikä eikä huolita omaan elämään.

      • Hei lissu sinä et kuulu isä lapsi aikaan vaan isän kumppani kuuluu isä lapsi aikaan et kuulu isän ystävä piiriinkään niin miksi esittelisi naisensa sinulle ???? Ja se näkeekö lapset isänsä naisen on yksin isän päätettävissä EI SINUN !


      • oyp
        radikaal kirjoitti:

        Hei lissu sinä et kuulu isä lapsi aikaan vaan isän kumppani kuuluu isä lapsi aikaan et kuulu isän ystävä piiriinkään niin miksi esittelisi naisensa sinulle ???? Ja se näkeekö lapset isänsä naisen on yksin isän päätettävissä EI SINUN !

        Joo ei me kuuluta mihen aikaan eikä mies meidän aikaan. Onneksi tajusi vetäytyä kauemmas kun huomasi että ei pääse enää perheeseemme ja sukuumme.

        Sutturat ei ole koskaan kuuluneet meidän elämään, emme ole koskaan heitä nähneet riitti kun lapset saivat kokea perheenrsä rikkomisen ja sutturoiden kylmätunteisen teon, viedä lapsilta isä. Se oli teko jota halveksimme koko elämämme.
        Juu emme halua missään tekemisissä isän/miehen sutturoiden kanssa, ja siksipä meillä onkin ollut turvallinen ja hyvä elämä ja lapsilla ihana lapsuus kun ei ole tarvinnut pelätä isän sutturoiden meille tuloa. Mies piti sannansa eikä tuonut harakoitaan meille sotkemaan ja haukkumaan meitä. Emmehän mekään mene sutturoiden kotiin ehitä ktsomaan ja haukkumaan.

        Minä olen aina päättänyt kuka saa olla lasten kanssa tekemisissä ja kuka saa meitä nähdä. Sutturat ei kuulu siihen ryhmään emmekä ole koskaanheitä nähneet, eikä mies ole koskaan pakottanut meitä sutturoitaan näkemäänkään,. onneksi.
        Minä olen aina päättänyt lasten tekemisitä ja oelmissista, meis kun hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin heidän pakottamana, niin mieskin tajusi ettei ole mitään oikeutta vaatia meiltä yhtäänmkitään.

        Nyt on lapset aikusia ja tietävtä tasan tarkkaan mitä isä aikanaan on tehnyt, hylännyt ja viahtanut sutturoihin, sitä he eivät ole vieläkään isälleen anteeksi antaneet, eikähalua nähdä, mies ei ole nähnyt lapstenpalsiakaan, onneksi, ei huonot huonot tavat periydy sitten lapsiin kunmies häpee ja pysyy poissa meidän elämästä. Sitä riskiä emme ota että mies tulisi meille huh huh...
        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja mummi kun idin heidän puoliaan. Tekisimme kaiken uudellleen, niin hyviä kokkemuksia on siitä että heittää pois huonot ihmiset elämästään ja elää vaan ihmisten kanssa jotka ovat ystävyytemme arvoisia. Koko suku ja perhe ja ystämme ovat samoja kuin ennenkin, ainoa joka puuttuu on tämä surkea mies joka vaihtoi omat lapset ja hylkäsi, eihän semmoista ihkistä voi pitää ystävänä eikä isänä enää eikä miehenä.

        Maailman paras äiti, ja mummi, se on kauneinta mitä kuulen omilta lapsiltani ja lasten lapsiltani.


      • oyp kirjoitti:

        Joo ei me kuuluta mihen aikaan eikä mies meidän aikaan. Onneksi tajusi vetäytyä kauemmas kun huomasi että ei pääse enää perheeseemme ja sukuumme.

        Sutturat ei ole koskaan kuuluneet meidän elämään, emme ole koskaan heitä nähneet riitti kun lapset saivat kokea perheenrsä rikkomisen ja sutturoiden kylmätunteisen teon, viedä lapsilta isä. Se oli teko jota halveksimme koko elämämme.
        Juu emme halua missään tekemisissä isän/miehen sutturoiden kanssa, ja siksipä meillä onkin ollut turvallinen ja hyvä elämä ja lapsilla ihana lapsuus kun ei ole tarvinnut pelätä isän sutturoiden meille tuloa. Mies piti sannansa eikä tuonut harakoitaan meille sotkemaan ja haukkumaan meitä. Emmehän mekään mene sutturoiden kotiin ehitä ktsomaan ja haukkumaan.

        Minä olen aina päättänyt kuka saa olla lasten kanssa tekemisissä ja kuka saa meitä nähdä. Sutturat ei kuulu siihen ryhmään emmekä ole koskaanheitä nähneet, eikä mies ole koskaan pakottanut meitä sutturoitaan näkemäänkään,. onneksi.
        Minä olen aina päättänyt lasten tekemisitä ja oelmissista, meis kun hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin heidän pakottamana, niin mieskin tajusi ettei ole mitään oikeutta vaatia meiltä yhtäänmkitään.

        Nyt on lapset aikusia ja tietävtä tasan tarkkaan mitä isä aikanaan on tehnyt, hylännyt ja viahtanut sutturoihin, sitä he eivät ole vieläkään isälleen anteeksi antaneet, eikähalua nähdä, mies ei ole nähnyt lapstenpalsiakaan, onneksi, ei huonot huonot tavat periydy sitten lapsiin kunmies häpee ja pysyy poissa meidän elämästä. Sitä riskiä emme ota että mies tulisi meille huh huh...
        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja mummi kun idin heidän puoliaan. Tekisimme kaiken uudellleen, niin hyviä kokkemuksia on siitä että heittää pois huonot ihmiset elämästään ja elää vaan ihmisten kanssa jotka ovat ystävyytemme arvoisia. Koko suku ja perhe ja ystämme ovat samoja kuin ennenkin, ainoa joka puuttuu on tämä surkea mies joka vaihtoi omat lapset ja hylkäsi, eihän semmoista ihkistä voi pitää ystävänä eikä isänä enää eikä miehenä.

        Maailman paras äiti, ja mummi, se on kauneinta mitä kuulen omilta lapsiltani ja lasten lapsiltani.

        Paras mukamas narsisti sinä olet ja ex miehes lapatossu ... ...ei et todellakaan olisi pystynyt pelamaan peliäs mun kanssa mikäli mun ex olisi kaltaisesi niin olisin antanut selkäsaunan ja olisin tavannut lapsiani vaimoni kanssa hedän äidin mielipiteistä huolimatta ! Ja mikäli olisi yrittänyt estää niin turpaan olis saanu


      • ihmettelentapaasi
        radikaal kirjoitti:

        Paras mukamas narsisti sinä olet ja ex miehes lapatossu ... ...ei et todellakaan olisi pystynyt pelamaan peliäs mun kanssa mikäli mun ex olisi kaltaisesi niin olisin antanut selkäsaunan ja olisin tavannut lapsiani vaimoni kanssa hedän äidin mielipiteistä huolimatta ! Ja mikäli olisi yrittänyt estää niin turpaan olis saanu

        No pientä rajaa, en minä kaikenlaisia luusereita mieheksieni haluisikaan, sinua en olisi edes vilkaissut ikinä.

        Sinä kuulut niihin jotka pakottaa omat lapset näkemään miten perheitä saa rikkoa ja isi niin rakastaa semmoisia ihmisiä jotka hajoittaa hänen perheen ja isi hylkää ja vaihtaa omat lapset sutturoihin!!!!! Semmoisia ne sutturat ovat, pistävät miehet tekemään niinkuin haluu ja käskee hylkäämään oman perheen. Mies tossukka, tekee kuin suttura sanoo ja pakotttaa laspetkin hyväksymään perheenrikkojan????? Oi kauhee, semmonenmies ei ole isä nimeä ansainnut.

        Kakaroiden on pakko nähdä suttura joka rikkih meidän koidiin ja hyväksyä semmonen naikkonen elämäänsä ihan on pakko, vaikkei isi nyt teistä lapsista tykkää ja halusi hylätäja vaihtaa perheenrikkojasutturoihin niin lapsten on pakko nähdä semmoinen nainen, Ihan pakko. Itkette ja näätte jos ei muuten.

        Semmonen isä ei ole isä vaan hirviö.


      • ihmettelentapaasi kirjoitti:

        No pientä rajaa, en minä kaikenlaisia luusereita mieheksieni haluisikaan, sinua en olisi edes vilkaissut ikinä.

        Sinä kuulut niihin jotka pakottaa omat lapset näkemään miten perheitä saa rikkoa ja isi niin rakastaa semmoisia ihmisiä jotka hajoittaa hänen perheen ja isi hylkää ja vaihtaa omat lapset sutturoihin!!!!! Semmoisia ne sutturat ovat, pistävät miehet tekemään niinkuin haluu ja käskee hylkäämään oman perheen. Mies tossukka, tekee kuin suttura sanoo ja pakotttaa laspetkin hyväksymään perheenrikkojan????? Oi kauhee, semmonenmies ei ole isä nimeä ansainnut.

        Kakaroiden on pakko nähdä suttura joka rikkih meidän koidiin ja hyväksyä semmonen naikkonen elämäänsä ihan on pakko, vaikkei isi nyt teistä lapsista tykkää ja halusi hylätäja vaihtaa perheenrikkojasutturoihin niin lapsten on pakko nähdä semmoinen nainen, Ihan pakko. Itkette ja näätte jos ei muuten.

        Semmonen isä ei ole isä vaan hirviö.

        Sinä hirviö(narsisti) olet ja vielä vainoharhainen ja lapset asuu luonani ja ex maksaa elkkuja !


      • Kaikkiahullujasitäon
        ihmettelentapaasi kirjoitti:

        No pientä rajaa, en minä kaikenlaisia luusereita mieheksieni haluisikaan, sinua en olisi edes vilkaissut ikinä.

        Sinä kuulut niihin jotka pakottaa omat lapset näkemään miten perheitä saa rikkoa ja isi niin rakastaa semmoisia ihmisiä jotka hajoittaa hänen perheen ja isi hylkää ja vaihtaa omat lapset sutturoihin!!!!! Semmoisia ne sutturat ovat, pistävät miehet tekemään niinkuin haluu ja käskee hylkäämään oman perheen. Mies tossukka, tekee kuin suttura sanoo ja pakotttaa laspetkin hyväksymään perheenrikkojan????? Oi kauhee, semmonenmies ei ole isä nimeä ansainnut.

        Kakaroiden on pakko nähdä suttura joka rikkih meidän koidiin ja hyväksyä semmonen naikkonen elämäänsä ihan on pakko, vaikkei isi nyt teistä lapsista tykkää ja halusi hylätäja vaihtaa perheenrikkojasutturoihin niin lapsten on pakko nähdä semmoinen nainen, Ihan pakko. Itkette ja näätte jos ei muuten.

        Semmonen isä ei ole isä vaan hirviö.

        Voi wittu sua mielisairas ihminen ,oikee ihmishirviö hullu sää olet.....


      • nvnvnvnvncmcmcmccm
        radikaal kirjoitti:

        Sinä hirviö(narsisti) olet ja vielä vainoharhainen ja lapset asuu luonani ja ex maksaa elkkuja !

        Jopas olet katkera ja musta sieluinen? Kateellisuus vie kalatkin merestä.


      • nvnvnvnvncmcmcmccm kirjoitti:

        Jopas olet katkera ja musta sieluinen? Kateellisuus vie kalatkin merestä.

        Kateellinen mistä ???? Sinusta hullu huuhkain... ....älä unta näe


      • jfkdjdkjaöjkdföa
        radikaal kirjoitti:

        Kateellinen mistä ???? Sinusta hullu huuhkain... ....älä unta näe

        Siitä että olen äitinä onnistunut erinomaisesti kasvattamaanlapsista oikeudenmukaisai ja itseään kunnioittavia ihmisiä, jotka eivät suostu kaikkeen.

        Olet kateellinen sille, että lapseni ei ole koskaanpakotettu näkemään isänsä sutturoita, niitä sutturoita jotka rikoivat heidän perheen ja vaativat isää hylkäämään heidät. Meidän laposet saivat asua kotona, turvallisesti eikä kukaan vieras häikäilevän hullu suttura saanut nähdä lapsiamme, ei puhut ei haukkua ja tulla kotiimme sotkemaan ja haukkumaan meitä. Lapsiamme ei koskana pakotettu nkemään isän sutturoita vaan sutturat pakotettiin pysymään kaukana meistä, jotta lapsillamme on turvallinen lapsuus ja nuoruus, ilman perheenrikojasutturoita.
        Nyt kun ovat aikusia ovat erittäin onnellisia ja sanovatkine ttä olen maailman paras äiti kun suojelin heität isän sutturoilta, Isää oli aikanaan ikävä mutta kun hänell ei ollut meitä niin unohdimme hänet kokonaan, nyt on elämämme ollut vuosia parasta ikinä.
        Siitä olet kateellinen että olet joutunut antamaanlapsesi ex miehen sutturoiden käsiin, itse en olisi uskaltanut enkä voinutkaan, sillä lapset oat minulle niin rakkaita, että kukaan vieras suttura ulkopuolinen hullu ei heitä ole saanut kiusata, haukkua eikä olla missään tekmisissä. Kyllä kannattim kaiken tekisin uudelleen. Niin lapsetkin ovat sanoneet. Että parasta mitä olla voi on olla erossa perheenrikojista. Eikä huolia heitä elämäänsä, miksi pitäisi? Eihän he kuulu millään muotoa meidän elämään ja sukuun. Tunkeutujat ovat hulluja.


      • jfkdjdkjaöjkdföa kirjoitti:

        Siitä että olen äitinä onnistunut erinomaisesti kasvattamaanlapsista oikeudenmukaisai ja itseään kunnioittavia ihmisiä, jotka eivät suostu kaikkeen.

        Olet kateellinen sille, että lapseni ei ole koskaanpakotettu näkemään isänsä sutturoita, niitä sutturoita jotka rikoivat heidän perheen ja vaativat isää hylkäämään heidät. Meidän laposet saivat asua kotona, turvallisesti eikä kukaan vieras häikäilevän hullu suttura saanut nähdä lapsiamme, ei puhut ei haukkua ja tulla kotiimme sotkemaan ja haukkumaan meitä. Lapsiamme ei koskana pakotettu nkemään isän sutturoita vaan sutturat pakotettiin pysymään kaukana meistä, jotta lapsillamme on turvallinen lapsuus ja nuoruus, ilman perheenrikojasutturoita.
        Nyt kun ovat aikusia ovat erittäin onnellisia ja sanovatkine ttä olen maailman paras äiti kun suojelin heität isän sutturoilta, Isää oli aikanaan ikävä mutta kun hänell ei ollut meitä niin unohdimme hänet kokonaan, nyt on elämämme ollut vuosia parasta ikinä.
        Siitä olet kateellinen että olet joutunut antamaanlapsesi ex miehen sutturoiden käsiin, itse en olisi uskaltanut enkä voinutkaan, sillä lapset oat minulle niin rakkaita, että kukaan vieras suttura ulkopuolinen hullu ei heitä ole saanut kiusata, haukkua eikä olla missään tekmisissä. Kyllä kannattim kaiken tekisin uudelleen. Niin lapsetkin ovat sanoneet. Että parasta mitä olla voi on olla erossa perheenrikojista. Eikä huolia heitä elämäänsä, miksi pitäisi? Eihän he kuulu millään muotoa meidän elämään ja sukuun. Tunkeutujat ovat hulluja.

        Lapsesi on pakoitettu olemaan erossa isästä ! Ja äitinä ja kasvattajana olet täysin epäkelpo sadistinen narsisti ! Sinä erotit lapset niin oletbainakin aikasemmin myöntänyt


      • jdkfjjfajö
        radikaal kirjoitti:

        Lapsesi on pakoitettu olemaan erossa isästä ! Ja äitinä ja kasvattajana olet täysin epäkelpo sadistinen narsisti ! Sinä erotit lapset niin oletbainakin aikasemmin myöntänyt

        Miksi olet noin kateellinen meille? Jos itse et ole onnitunut saamaanlastesi luottamausta täysin ka kohtelit lapsia kuin rukkasta, niin on sun oma vika. Meidän elämään ei tule eikä tullutkaan perheenrikojasutturoita, en ikinä antanut omia lapsiani kenenkään ulkopuolisen hullun kiusata. Lapset olivat minun jotenminä päätin ketkä ovat onnekkaita ja ovat ystäviämme ja lasten kanssa tekemisissä,kaikki ei ole meille tervetulleita, ei varsinkaan sutturat jotka veivät lapsilta isän. He eivät kuuluneet meidän elämään. Ja luojan kiitos että pysyvitä poissa.
        En ole erottanut lapsia isästä, hn tekei sen sutturan avustamana ja pakottaman ihan itse.
        Ota minusta oppia kun seuraavan kerran jäät lastesi kanssa keskenään, kuka on lastesi arvoinen onko se suttura vai ei?Meillä ei missään tapauksesa sutturat ole daaneet tulla meille, siitä pidimme tiukasti kiinni. Onneksi!


      • jdkfjjfajö kirjoitti:

        Miksi olet noin kateellinen meille? Jos itse et ole onnitunut saamaanlastesi luottamausta täysin ka kohtelit lapsia kuin rukkasta, niin on sun oma vika. Meidän elämään ei tule eikä tullutkaan perheenrikojasutturoita, en ikinä antanut omia lapsiani kenenkään ulkopuolisen hullun kiusata. Lapset olivat minun jotenminä päätin ketkä ovat onnekkaita ja ovat ystäviämme ja lasten kanssa tekemisissä,kaikki ei ole meille tervetulleita, ei varsinkaan sutturat jotka veivät lapsilta isän. He eivät kuuluneet meidän elämään. Ja luojan kiitos että pysyvitä poissa.
        En ole erottanut lapsia isästä, hn tekei sen sutturan avustamana ja pakottaman ihan itse.
        Ota minusta oppia kun seuraavan kerran jäät lastesi kanssa keskenään, kuka on lastesi arvoinen onko se suttura vai ei?Meillä ei missään tapauksesa sutturat ole daaneet tulla meille, siitä pidimme tiukasti kiinni. Onneksi!

        Ei en ole katkera ... ...mistä hullulle voi olla katkera joka rikkoo törkeesti lasten oikeutta molempiin vanhempiin ? Lähinnä säälin heidän ja isän kohtaloa narsistin vainon kohteena olemista !


      • maailmanparasäiti
        radikaal kirjoitti:

        Ei en ole katkera ... ...mistä hullulle voi olla katkera joka rikkoo törkeesti lasten oikeutta molempiin vanhempiin ? Lähinnä säälin heidän ja isän kohtaloa narsistin vainon kohteena olemista !

        Kyl sie oot. No sinä näet asiat noin kun olet se perheenrikkoja joka ei myönnä miten väärin ja mitä pahaa sitä olet miehen lapsille ja exälle ja sille miehelle tehnyt, rikkonut heidän perheen. Eivoi kuvitella mitä miltä lapsista tuntuu kun veit heidän isänsä ja pakotit isän hylkäämän oman perheen!!! ieti sitämitä olet tehnyt,eniten se mies menetti kuin lapset ja exä.

        Kuuleppas eise ole miehen e vaimon tehtävä pitää yllä isän ja lasten suhdetta jos se mies ei tahdo ja vaihtaa lapset sutturoihin, kyllä se mies on ihan itse vastuussa siitä haluaako olla isä vai ei, mutta eihän ne haluu kun vieressä on suttura joka estää häntä näkemästä lapsiaan.

        Meillä on aina ollut oikeus lapsilla nähdä isää ja isän lapsia, mutta sutturoita me ei haluttu elämäämme, joten äläppä puhu asioista joita et tiedä miten ne oikeasti ovat. Sutturat ei ole koskaan kuuluneet perheeseemme,ei sukuun, sellaista häpeetä emme ota niskoillemme että olisimme olleet sutturoiden kavereita vaikka ne tekisi mitä tahansa. Lasten isän vieminen on niin suuri rike että täytyy olla melkoinen lasten äiti joka hyväksyy semmosen ihmisen omaanperheeseen asumaan tai haukkumaan ja sotkemaan kotiaan!! Sinä voit olla semmonen, me ei olla.
        On ihanaa nähdä että lapset ovat onnellisia omissa elämissään, johon ,´minä olen saanut olla osallisena ja he vielä kiittävät minua että olen maailman paras äiti kun uosjelin heitä isänsä sutturoilta.

        Ja siitähän sinä olet kateellinen ja vihainen kun ehkä omat lapset ovat joutuneet sutturoiden kynsiin. Onnea vaan heille.


      • suojelkaalapsia
        radikaal kirjoitti:

        Ei en ole katkera ... ...mistä hullulle voi olla katkera joka rikkoo törkeesti lasten oikeutta molempiin vanhempiin ? Lähinnä säälin heidän ja isän kohtaloa narsistin vainon kohteena olemista !

        HEI HALOO HULLU, EI OLE MIKÄÄN RIKOS SE ETTEI PÄÄSTÄ PERHEENRIKKOJIA KOTIINSA. EI TODELLAKAAN. MIKÄÄN LAKI EI PAKOTA KETÄÄN PÄÄSTÄMÄÄN KOTIINSA VIERAITA IHMISIÄ JA VANHEMPIEN ON SUOJELTAVA OMIA LAPSIAAN KAIKILTA PAHALTA.
        Olet ihan sekasin. Isällä on oikeus nähdä lapsiaan ja päin vastoin, mutta ei yhdelläkään vieraalla ihmisellä. Äidin tehtävä on suojella omia lapsiaan jos mies ei siihen kykene.
        Lapsilla ei ole mitään velvollisuutta tapailla isän naikkosia jos eivät halua ja siihen voi äitikin puuttua jos näkee uhkaa ex miehen seuralaisissa, mutta lapsilla ja exällä ei ole mitään pakkoa tapailla tai päästääkotiinsa vieraita ihmisiä.


      • maailmanparasäiti kirjoitti:

        Kyl sie oot. No sinä näet asiat noin kun olet se perheenrikkoja joka ei myönnä miten väärin ja mitä pahaa sitä olet miehen lapsille ja exälle ja sille miehelle tehnyt, rikkonut heidän perheen. Eivoi kuvitella mitä miltä lapsista tuntuu kun veit heidän isänsä ja pakotit isän hylkäämän oman perheen!!! ieti sitämitä olet tehnyt,eniten se mies menetti kuin lapset ja exä.

        Kuuleppas eise ole miehen e vaimon tehtävä pitää yllä isän ja lasten suhdetta jos se mies ei tahdo ja vaihtaa lapset sutturoihin, kyllä se mies on ihan itse vastuussa siitä haluaako olla isä vai ei, mutta eihän ne haluu kun vieressä on suttura joka estää häntä näkemästä lapsiaan.

        Meillä on aina ollut oikeus lapsilla nähdä isää ja isän lapsia, mutta sutturoita me ei haluttu elämäämme, joten äläppä puhu asioista joita et tiedä miten ne oikeasti ovat. Sutturat ei ole koskaan kuuluneet perheeseemme,ei sukuun, sellaista häpeetä emme ota niskoillemme että olisimme olleet sutturoiden kavereita vaikka ne tekisi mitä tahansa. Lasten isän vieminen on niin suuri rike että täytyy olla melkoinen lasten äiti joka hyväksyy semmosen ihmisen omaanperheeseen asumaan tai haukkumaan ja sotkemaan kotiaan!! Sinä voit olla semmonen, me ei olla.
        On ihanaa nähdä että lapset ovat onnellisia omissa elämissään, johon ,´minä olen saanut olla osallisena ja he vielä kiittävät minua että olen maailman paras äiti kun uosjelin heitä isänsä sutturoilta.

        Ja siitähän sinä olet kateellinen ja vihainen kun ehkä omat lapset ovat joutuneet sutturoiden kynsiin. Onnea vaan heille.

        Kuule laika noudattavana sinkin ymmärrät kun lähivanhemman on edes autettava lasten tapaamisessa etävanhempaa jopa kuljettamalla lapset etävanhemman luokse jos etä on varaaton ! Joo hain eroa narsistisesta vaimosta ja vaimolla oli vuorokausi papereiden jätön jälkeen muuttaa pois MINUN TALOSTA jonne jäin asumaan LASTEN KANSSA! Ja n. 3vuotta eron jälkeen tapasin vaimoni ! MONESSA KIRJOITUKSESSA SINÄ OLET KIRJOITTANUT ETTET PÄÄSTÄ LAPSIA ISÄN LUOKSE JA VÄHINTÄÄN YHTÄ MONI MIELIPIDE SINULTA RIKKOO LASTENSUOJELU LAKIA joten ylläpitäjälle ilmoitus kirjoituksesi rikkoo lasten suojelu lakia


      • hfdhdfh
        radikaal kirjoitti:

        Kuule laika noudattavana sinkin ymmärrät kun lähivanhemman on edes autettava lasten tapaamisessa etävanhempaa jopa kuljettamalla lapset etävanhemman luokse jos etä on varaaton ! Joo hain eroa narsistisesta vaimosta ja vaimolla oli vuorokausi papereiden jätön jälkeen muuttaa pois MINUN TALOSTA jonne jäin asumaan LASTEN KANSSA! Ja n. 3vuotta eron jälkeen tapasin vaimoni ! MONESSA KIRJOITUKSESSA SINÄ OLET KIRJOITTANUT ETTET PÄÄSTÄ LAPSIA ISÄN LUOKSE JA VÄHINTÄÄN YHTÄ MONI MIELIPIDE SINULTA RIKKOO LASTENSUOJELU LAKIA joten ylläpitäjälle ilmoitus kirjoituksesi rikkoo lasten suojelu lakia

        "Laika sinkin." Kovapoika ympärikännissä keskellä päivää


      • suojelkaalapsia kirjoitti:

        HEI HALOO HULLU, EI OLE MIKÄÄN RIKOS SE ETTEI PÄÄSTÄ PERHEENRIKKOJIA KOTIINSA. EI TODELLAKAAN. MIKÄÄN LAKI EI PAKOTA KETÄÄN PÄÄSTÄMÄÄN KOTIINSA VIERAITA IHMISIÄ JA VANHEMPIEN ON SUOJELTAVA OMIA LAPSIAAN KAIKILTA PAHALTA.
        Olet ihan sekasin. Isällä on oikeus nähdä lapsiaan ja päin vastoin, mutta ei yhdelläkään vieraalla ihmisellä. Äidin tehtävä on suojella omia lapsiaan jos mies ei siihen kykene.
        Lapsilla ei ole mitään velvollisuutta tapailla isän naikkosia jos eivät halua ja siihen voi äitikin puuttua jos näkee uhkaa ex miehen seuralaisissa, mutta lapsilla ja exällä ei ole mitään pakkoa tapailla tai päästääkotiinsa vieraita ihmisiä.

        HEI HALOO HULLU ITELLES SEN LÄHIVANHEMMAN KOTIIN EI ISÄN NAINEN OLLUT TULOSSAKAAN JA ISÄ LAPSI AIKA VIETETÄÄN ISÄN KOTONA JA SIIHEN AIKAAN EI KUULU SEURUSTELU EX PUOLISON KANSSA (ERO TARKOITTAA EROAENTISESTÄ PUOLISOSTA) JA ISÄN KOTONA ISÄ PÄÄTTÄÄ KEITÄ LAPSET TAPAA ! Ja rikos on olla päästämättä lapsia isän luokse


      • hfdhdfh kirjoitti:

        "Laika sinkin." Kovapoika ympärikännissä keskellä päivää

        No sory lakia ja sinä homo kännis oot


      • oletpaidiootti
        radikaal kirjoitti:

        Kuule laika noudattavana sinkin ymmärrät kun lähivanhemman on edes autettava lasten tapaamisessa etävanhempaa jopa kuljettamalla lapset etävanhemman luokse jos etä on varaaton ! Joo hain eroa narsistisesta vaimosta ja vaimolla oli vuorokausi papereiden jätön jälkeen muuttaa pois MINUN TALOSTA jonne jäin asumaan LASTEN KANSSA! Ja n. 3vuotta eron jälkeen tapasin vaimoni ! MONESSA KIRJOITUKSESSA SINÄ OLET KIRJOITTANUT ETTET PÄÄSTÄ LAPSIA ISÄN LUOKSE JA VÄHINTÄÄN YHTÄ MONI MIELIPIDE SINULTA RIKKOO LASTENSUOJELU LAKIA joten ylläpitäjälle ilmoitus kirjoituksesi rikkoo lasten suojelu lakia

        Kuule ei ketään voi pakottaa näkemään ketään jos ei itse halua. Et sinä voi kipata lapsia isänsä pihalle jos hän ei halua lapsiaan nähdä, se olisi äidiltä jo heitteille jättö!
        Jos mies on varaton, niin se ei kuulu äidille, eikä äiti ole velvollinen kuljettamaan omalla ksutannuksella lapsia miehen pihalle, sitä ei kukaa pakota. Nythän hulluja puhut. Hoitakoot rahat jostain tai menkööt kelaan hakeen sossu avustusta. Kun lapset asuvat äidin luona äiti tekee jo tarpeeksi lasten eteen asioita mitä mies ei halua eikä osaa. On hullua vielä vaatia että äiti omalla kustannuksella passaa meistä ja kuljettaa lapsia ees taas... ehei se ihan niin mene.
        Jos mies ei halua nähdä lapsia niin se on ihan miehen oma vika.


      • oletpaidiootti kirjoitti:

        Kuule ei ketään voi pakottaa näkemään ketään jos ei itse halua. Et sinä voi kipata lapsia isänsä pihalle jos hän ei halua lapsiaan nähdä, se olisi äidiltä jo heitteille jättö!
        Jos mies on varaton, niin se ei kuulu äidille, eikä äiti ole velvollinen kuljettamaan omalla ksutannuksella lapsia miehen pihalle, sitä ei kukaa pakota. Nythän hulluja puhut. Hoitakoot rahat jostain tai menkööt kelaan hakeen sossu avustusta. Kun lapset asuvat äidin luona äiti tekee jo tarpeeksi lasten eteen asioita mitä mies ei halua eikä osaa. On hullua vielä vaatia että äiti omalla kustannuksella passaa meistä ja kuljettaa lapsia ees taas... ehei se ihan niin mene.
        Jos mies ei halua nähdä lapsia niin se on ihan miehen oma vika.

        Niin kirjoituksistasi päätellen sinä et todellakaan olisi kipannut ketään/mitään ex miehesi pihalle etkä olisi antanut lapsia hänelle tapaamis päiväksi


      • miehenomavika
        radikaal kirjoitti:

        Niin kirjoituksistasi päätellen sinä et todellakaan olisi kipannut ketään/mitään ex miehesi pihalle etkä olisi antanut lapsia hänelle tapaamis päiväksi

        No en todellakaan, olen hyvä äiti joka pitää lasten puolta ja huoltaheistä kun olivat pieniä. Sitä ei ollut mies joka vaihtoi omat lapset sutturoihin. Mieti sitä.

        Isä nyt ei vaan halunnut lapsiaan kun vaihtoi heidät sutturoihin, mitä sitä kiertämään jos meis ei halua omia lapsia nähdä niin ei sitä pakolla voi miestä raahata meille että tossa on sun lapset... hulluolet


      • miehenomavika kirjoitti:

        No en todellakaan, olen hyvä äiti joka pitää lasten puolta ja huoltaheistä kun olivat pieniä. Sitä ei ollut mies joka vaihtoi omat lapset sutturoihin. Mieti sitä.

        Isä nyt ei vaan halunnut lapsiaan kun vaihtoi heidät sutturoihin, mitä sitä kiertämään jos meis ei halua omia lapsia nähdä niin ei sitä pakolla voi miestä raahata meille että tossa on sun lapset... hulluolet

        Paskat oo mikään hyvä äiti jokin äidin kuvatus joka käyttää lapsia aseena isää vastaan kiristääkseen ex miestä.... ...onneks ei oo tollasii ongelmia lapset asuu mun luona ja hedän äiti noudattaa sopimusta (pistetty noudattamaan uhkasakon voimalla)


      • Olettäyshullu
        jfkdjdkjaöjkdföa kirjoitti:

        Siitä että olen äitinä onnistunut erinomaisesti kasvattamaanlapsista oikeudenmukaisai ja itseään kunnioittavia ihmisiä, jotka eivät suostu kaikkeen.

        Olet kateellinen sille, että lapseni ei ole koskaanpakotettu näkemään isänsä sutturoita, niitä sutturoita jotka rikoivat heidän perheen ja vaativat isää hylkäämään heidät. Meidän laposet saivat asua kotona, turvallisesti eikä kukaan vieras häikäilevän hullu suttura saanut nähdä lapsiamme, ei puhut ei haukkua ja tulla kotiimme sotkemaan ja haukkumaan meitä. Lapsiamme ei koskana pakotettu nkemään isän sutturoita vaan sutturat pakotettiin pysymään kaukana meistä, jotta lapsillamme on turvallinen lapsuus ja nuoruus, ilman perheenrikojasutturoita.
        Nyt kun ovat aikusia ovat erittäin onnellisia ja sanovatkine ttä olen maailman paras äiti kun suojelin heität isän sutturoilta, Isää oli aikanaan ikävä mutta kun hänell ei ollut meitä niin unohdimme hänet kokonaan, nyt on elämämme ollut vuosia parasta ikinä.
        Siitä olet kateellinen että olet joutunut antamaanlapsesi ex miehen sutturoiden käsiin, itse en olisi uskaltanut enkä voinutkaan, sillä lapset oat minulle niin rakkaita, että kukaan vieras suttura ulkopuolinen hullu ei heitä ole saanut kiusata, haukkua eikä olla missään tekmisissä. Kyllä kannattim kaiken tekisin uudelleen. Niin lapsetkin ovat sanoneet. Että parasta mitä olla voi on olla erossa perheenrikojista. Eikä huolia heitä elämäänsä, miksi pitäisi? Eihän he kuulu millään muotoa meidän elämään ja sukuun. Tunkeutujat ovat hulluja.

        Miten joku voi olla kade siitä ,että lapsilla ei ole isää ja äiti haukkuu isää pilkkaa ja nauraa mielipuolisesti lapsille niiden omaa isää, vain hullu ajattelee näin.


      • elivain
        Olettäyshullu kirjoitti:

        Miten joku voi olla kade siitä ,että lapsilla ei ole isää ja äiti haukkuu isää pilkkaa ja nauraa mielipuolisesti lapsille niiden omaa isää, vain hullu ajattelee näin.

        Raision sossu- ja ex ämmä kykenee tähän; lapsen tarkoitushakuiseen vieraannuttamiseen..


      • Satuavalhetta
        oyp kirjoitti:

        Joo ei me kuuluta mihen aikaan eikä mies meidän aikaan. Onneksi tajusi vetäytyä kauemmas kun huomasi että ei pääse enää perheeseemme ja sukuumme.

        Sutturat ei ole koskaan kuuluneet meidän elämään, emme ole koskaan heitä nähneet riitti kun lapset saivat kokea perheenrsä rikkomisen ja sutturoiden kylmätunteisen teon, viedä lapsilta isä. Se oli teko jota halveksimme koko elämämme.
        Juu emme halua missään tekemisissä isän/miehen sutturoiden kanssa, ja siksipä meillä onkin ollut turvallinen ja hyvä elämä ja lapsilla ihana lapsuus kun ei ole tarvinnut pelätä isän sutturoiden meille tuloa. Mies piti sannansa eikä tuonut harakoitaan meille sotkemaan ja haukkumaan meitä. Emmehän mekään mene sutturoiden kotiin ehitä ktsomaan ja haukkumaan.

        Minä olen aina päättänyt kuka saa olla lasten kanssa tekemisissä ja kuka saa meitä nähdä. Sutturat ei kuulu siihen ryhmään emmekä ole koskaanheitä nähneet, eikä mies ole koskaan pakottanut meitä sutturoitaan näkemäänkään,. onneksi.
        Minä olen aina päättänyt lasten tekemisitä ja oelmissista, meis kun hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin heidän pakottamana, niin mieskin tajusi ettei ole mitään oikeutta vaatia meiltä yhtäänmkitään.

        Nyt on lapset aikusia ja tietävtä tasan tarkkaan mitä isä aikanaan on tehnyt, hylännyt ja viahtanut sutturoihin, sitä he eivät ole vieläkään isälleen anteeksi antaneet, eikähalua nähdä, mies ei ole nähnyt lapstenpalsiakaan, onneksi, ei huonot huonot tavat periydy sitten lapsiin kunmies häpee ja pysyy poissa meidän elämästä. Sitä riskiä emme ota että mies tulisi meille huh huh...
        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja mummi kun idin heidän puoliaan. Tekisimme kaiken uudellleen, niin hyviä kokkemuksia on siitä että heittää pois huonot ihmiset elämästään ja elää vaan ihmisten kanssa jotka ovat ystävyytemme arvoisia. Koko suku ja perhe ja ystämme ovat samoja kuin ennenkin, ainoa joka puuttuu on tämä surkea mies joka vaihtoi omat lapset ja hylkäsi, eihän semmoista ihkistä voi pitää ystävänä eikä isänä enää eikä miehenä.

        Maailman paras äiti, ja mummi, se on kauneinta mitä kuulen omilta lapsiltani ja lasten lapsiltani.

        Täyttä sontaa, sulla on ihmeellinen tarve tuoda tuota tyyhmyyttäsi esille.


      • hfdhdfh
        radikaal kirjoitti:

        No sory lakia ja sinä homo kännis oot

        Sory vaan joo. Jos et halua ottaa lääkkeitäsi, myös käteen vetäminen lieventää stressiä.


      • jfkdjfkjf
        Olettäyshullu kirjoitti:

        Miten joku voi olla kade siitä ,että lapsilla ei ole isää ja äiti haukkuu isää pilkkaa ja nauraa mielipuolisesti lapsille niiden omaa isää, vain hullu ajattelee näin.

        Sanoppa se? Kyllä näyttää voivan. Syyttömiä minä ja lpset sille ollaan että perheenrikkojasuttura rikoi perheemme. uttura aiheutti sen ettei lapsillani ole isää ja lastenlapsilla vaaria. Lapseni ja minä ei ole siihen syyllisiä. Meistäkin se oli kurjaa alussa. Surimme sitä mutta ajan myötä ei enää ja nyt aikuiset lapset ovat itse tehneet valinnan ettei halua isää nhdä. Se on täysin miehen oma moka kun hylkäsi lapset pieninä nyt lapset hylkäsivät isänsä. JA SE ON NIIN OIEKIN KUIN OLLA VOI.

        Sinusta on siin oiekin että sutturat haukkuu meidän lapsia ja vei siän ,utta nyt kun minä jalapset moillaamme iestä niin se onkin väärin? Että miehet saa tehdä mitä vaan mutta lapset ei ja hiedän pitäisi tyytyä siihen että isä vaihtoi heitäs tutturoihin? Hohooo ei ikinä. Mun lapset ovat niin ihanaia ettei heidän tarvi tuommosta isää hyväksyä ja hänen tekosiaan.


      • Oletalkoholisti
        jfkdjfkjf kirjoitti:

        Sanoppa se? Kyllä näyttää voivan. Syyttömiä minä ja lpset sille ollaan että perheenrikkojasuttura rikoi perheemme. uttura aiheutti sen ettei lapsillani ole isää ja lastenlapsilla vaaria. Lapseni ja minä ei ole siihen syyllisiä. Meistäkin se oli kurjaa alussa. Surimme sitä mutta ajan myötä ei enää ja nyt aikuiset lapset ovat itse tehneet valinnan ettei halua isää nhdä. Se on täysin miehen oma moka kun hylkäsi lapset pieninä nyt lapset hylkäsivät isänsä. JA SE ON NIIN OIEKIN KUIN OLLA VOI.

        Sinusta on siin oiekin että sutturat haukkuu meidän lapsia ja vei siän ,utta nyt kun minä jalapset moillaamme iestä niin se onkin väärin? Että miehet saa tehdä mitä vaan mutta lapset ei ja hiedän pitäisi tyytyä siihen että isä vaihtoi heitäs tutturoihin? Hohooo ei ikinä. Mun lapset ovat niin ihanaia ettei heidän tarvi tuommosta isää hyväksyä ja hänen tekosiaan.

        Hullu sää olet ja umpikännissä, ei "ne"mitä lienevät mittään hauku, sää vaan kännipäissäni kuvittelet niin ......liika kännääminen aiheuttaa hallusinaatioita.


      • Oletalkoholisti
        Oletalkoholisti kirjoitti:

        Hullu sää olet ja umpikännissä, ei "ne"mitä lienevät mittään hauku, sää vaan kännipäissäni kuvittelet niin ......liika kännääminen aiheuttaa hallusinaatioita.

        Sorry, kännipäissäsi


      • jätettytyttö
        oyp kirjoitti:

        Joo ei me kuuluta mihen aikaan eikä mies meidän aikaan. Onneksi tajusi vetäytyä kauemmas kun huomasi että ei pääse enää perheeseemme ja sukuumme.

        Sutturat ei ole koskaan kuuluneet meidän elämään, emme ole koskaan heitä nähneet riitti kun lapset saivat kokea perheenrsä rikkomisen ja sutturoiden kylmätunteisen teon, viedä lapsilta isä. Se oli teko jota halveksimme koko elämämme.
        Juu emme halua missään tekemisissä isän/miehen sutturoiden kanssa, ja siksipä meillä onkin ollut turvallinen ja hyvä elämä ja lapsilla ihana lapsuus kun ei ole tarvinnut pelätä isän sutturoiden meille tuloa. Mies piti sannansa eikä tuonut harakoitaan meille sotkemaan ja haukkumaan meitä. Emmehän mekään mene sutturoiden kotiin ehitä ktsomaan ja haukkumaan.

        Minä olen aina päättänyt kuka saa olla lasten kanssa tekemisissä ja kuka saa meitä nähdä. Sutturat ei kuulu siihen ryhmään emmekä ole koskaanheitä nähneet, eikä mies ole koskaan pakottanut meitä sutturoitaan näkemäänkään,. onneksi.
        Minä olen aina päättänyt lasten tekemisitä ja oelmissista, meis kun hylkäsi lapset ja vaihtoi sutturoihin heidän pakottamana, niin mieskin tajusi ettei ole mitään oikeutta vaatia meiltä yhtäänmkitään.

        Nyt on lapset aikusia ja tietävtä tasan tarkkaan mitä isä aikanaan on tehnyt, hylännyt ja viahtanut sutturoihin, sitä he eivät ole vieläkään isälleen anteeksi antaneet, eikähalua nähdä, mies ei ole nähnyt lapstenpalsiakaan, onneksi, ei huonot huonot tavat periydy sitten lapsiin kunmies häpee ja pysyy poissa meidän elämästä. Sitä riskiä emme ota että mies tulisi meille huh huh...
        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja mummi kun idin heidän puoliaan. Tekisimme kaiken uudellleen, niin hyviä kokkemuksia on siitä että heittää pois huonot ihmiset elämästään ja elää vaan ihmisten kanssa jotka ovat ystävyytemme arvoisia. Koko suku ja perhe ja ystämme ovat samoja kuin ennenkin, ainoa joka puuttuu on tämä surkea mies joka vaihtoi omat lapset ja hylkäsi, eihän semmoista ihkistä voi pitää ystävänä eikä isänä enää eikä miehenä.

        Maailman paras äiti, ja mummi, se on kauneinta mitä kuulen omilta lapsiltani ja lasten lapsiltani.

        Tuskin kukaan suttura väkisin mieheltä housuja jalasta pystyy vetämään.
        Kyllä se on ihan kusipääukon oma valinta ja syy.
        En oikein ymmärrä tuota vihan kohdistamista uuteen naiseen.
        Vihaa sitä ukkoa, ei sitä horoa.


      • djjfjfjfjfjfjjffjfj
        jätettytyttö kirjoitti:

        Tuskin kukaan suttura väkisin mieheltä housuja jalasta pystyy vetämään.
        Kyllä se on ihan kusipääukon oma valinta ja syy.
        En oikein ymmärrä tuota vihan kohdistamista uuteen naiseen.
        Vihaa sitä ukkoa, ei sitä horoa.

        Juu ei se suttura miehen ousuja vienytkään hän vei koko miehen.

        Kyllä siinä ulkopuolinen suttura tarvii kannustamana miestä hylkäämään ja vaihtamaan lapset siihen sutturaan kun mies lähtee perheestä. Tuskinm ie somsta päästä moista keksii että hylkää lapsensa.
        Aina on se ylimääräinen katkera suttur kuvioissa kunm ies hylkää perheensä.

        Aika horoja on kyllä vapaat naikoset kun kiusaa miehen perhettä ja samalla miestä itseään, mieshän eniten kärsii kun menettää kaikki mitä on olemssa.


      • Exäsionpettäjä
        djjfjfjfjfjfjjffjfj kirjoitti:

        Juu ei se suttura miehen ousuja vienytkään hän vei koko miehen.

        Kyllä siinä ulkopuolinen suttura tarvii kannustamana miestä hylkäämään ja vaihtamaan lapset siihen sutturaan kun mies lähtee perheestä. Tuskinm ie somsta päästä moista keksii että hylkää lapsensa.
        Aina on se ylimääräinen katkera suttur kuvioissa kunm ies hylkää perheensä.

        Aika horoja on kyllä vapaat naikoset kun kiusaa miehen perhettä ja samalla miestä itseään, mieshän eniten kärsii kun menettää kaikki mitä on olemssa.

        Onko se exmiehesi jotenkin vammainen ,kun ei omaa järkee ja omaa tahtoa ollenkaan, kyllä se exäsi pani ihan omasta tahdostaan sitä uutta naistansa ,eihän miestä voi nainen väkisin panna.
        Turhaan syytät tuota naista exäsi se on syyllinen kun pani toista, mutta mistä se johtui, ehkä sinä olit pihtari ja et osoittanut enää kiinnostusta miestäsi kohtaan huusit ja vaadit vain kaikkea mutta sängyssä pistit jalat ristiin.


      • vedäkuivat
        radikaal kirjoitti:

        Ei en ole katkera ... ...mistä hullulle voi olla katkera joka rikkoo törkeesti lasten oikeutta molempiin vanhempiin ? Lähinnä säälin heidän ja isän kohtaloa narsistin vainon kohteena olemista !

        Nimim Radikaal: "en ole katkera"

        HAHAHAHAHA kuolen nauruun


      • vedäkuivat kirjoitti:

        Nimim Radikaal: "en ole katkera"

        HAHAHAHAHA kuolen nauruun

        Hyvä toivottavasti heti jollei välittömästi


      • vedäkuivat
        radikaal kirjoitti:

        Hyvä toivottavasti heti jollei välittömästi

        Pikaista loppuelämää sullekin, "mies"


    • AlliumCaeruleum

      Ex nainen tarkoittaa samaa kuin entinen nainen. Nykyinen mies?

    • BinAuch

      Suova tarkoittaa kekoa tai tietynlaista kasaa. Olet ilmeisesti hakenut sanaa pahansuopa. Siinä suopa-osuus on vanhanaikainen muoto suoda-verbistä. Itse asiassa se voisi nykykielessä olla olla myös suova, mutta tässä nimenomaisessa yhteydessä nimenomaan suopa.

      • BinAuch

        Kuten sanassa mäntysuopa. Ich bin mich


    • epäselväksijäi

      No hyvä kun hoidat meihen veloituksetta vai otatko kenties maksun?

    • jkuio

      Tästä vapaa-ajan saamisesta uuteen suhteeseen. Kuka ilkeää avata enää suutaan, sillä useimmat isät ovat vapaina lapsistaan suurimman osan aikaa, pari kertaa patin-kolmen päivän sessio lasten kanssa ja muu vapaata.
      No lähiäiti saa nämä päivät vapaiksi, tai sanoisinko pyykki ja asiointi ruuhkan selvittämiseen, ei sitä aikaa juuri vapaaksi voi sanoa.
      Mitä mahtaa ap, uusikko tarkoittaa ilmaisella hoidollaan, sillä eiväthän lapset tule hänen hoidettavikseen, vaan isänsä luokse. Höpsöhän nainen on jos alkaa huoltaa lapsia, jättäisi sen kaiken lasten isälle ja menisi vaikka kyläilemään silloin muualle tai ottaisi romaanin käteensä ja lukisi.
      Siksihän se ukko on usein lähtenyt uutta etsimään, kun ei silloinkaan kotihommia tehnyt ja ehkä sai nalkutusta osakseen ja aiheesta on saanutkin ja sinä sitten alat tuollaista passaamaan. Pyydä se maksu ukolta, niin silloin ei ole ilmaista, mitä siinä syytät entistä puolisoa aihetta. Näkisit asiat oikein.

      • nvjgjgjgjgjg

        Sutturat on sutturoita, ajatus kun ei kulje ja viina vetää puoleensa, niin eihän sitä osaa ajatella muita kuin itseään. Ensin huutaa et kun miehen exä ei anna laisa heille ja siten huuta akun joutuu ilmaseksi niitä hoitamaan? Kukahan hullu antaa omat lapset viinanhuuruisten mammojen haukuttaviksi, ei kukaan fiksu.
        Miehille on niin helppoo klähtä jonkun sutturan mukaan, kun tietävät että lasten äiti on maailman paras hoitaja lapsilleen, on hyvä jättää lapset joita ei ennenkään ole hoitanut, sinne vaan juopottelemaan.


      • Oletkonytkännissä
        nvjgjgjgjgjg kirjoitti:

        Sutturat on sutturoita, ajatus kun ei kulje ja viina vetää puoleensa, niin eihän sitä osaa ajatella muita kuin itseään. Ensin huutaa et kun miehen exä ei anna laisa heille ja siten huuta akun joutuu ilmaseksi niitä hoitamaan? Kukahan hullu antaa omat lapset viinanhuuruisten mammojen haukuttaviksi, ei kukaan fiksu.
        Miehille on niin helppoo klähtä jonkun sutturan mukaan, kun tietävät että lasten äiti on maailman paras hoitaja lapsilleen, on hyvä jättää lapset joita ei ennenkään ole hoitanut, sinne vaan juopottelemaan.

        Sinä olet huolehtinut lapsista kännissä, jos sulla nyt edes on lapsia, epäilen suuresti, kun olet kova ihminen valehtelemaan ja kertomaan satuja.
        Kirjoitusvirheistä päätellen olet nyt tällä hetkelläkin humalassa ja aina kirjoittelet kaljoista ja viinaksista koska ne on osa elämääsi.


      • Lissuuu

        on Tiina.... .....ja personalishäiriöinen narsisti


    • twetreyre

      Kuka lukee jotain paskaa mv-lehteä hohhoijakkaa...

      • Sellaet jotka ovat kyllästyneet valtamedian valheisiin ja vihaan suomalaisia kohtaan


      • runkkaapa.ni.helpottaa
        radikaal kirjoitti:

        Sellaet jotka ovat kyllästyneet valtamedian valheisiin ja vihaan suomalaisia kohtaan

        Ja sun tietolähtees on joku some. Suomalaisethan on paskasakkia, se on tosiasia. Luit sen somesta, joten se on totta.


      • runkkaapa.ni.helpottaa kirjoitti:

        Ja sun tietolähtees on joku some. Suomalaisethan on paskasakkia, se on tosiasia. Luit sen somesta, joten se on totta.

        Ja sulla ei ole tietolähdettä missään runkkaat mutu tuntumall


      • runkkaapa.ni.helpottaa
        radikaal kirjoitti:

        Ja sulla ei ole tietolähdettä missään runkkaat mutu tuntumall

        Et sitten osannut vastata :D


    • Ehjäkoti

      Luin tämän ketjun taas ihan vain sen vuoksi, että ymmärtäisin miten onnekkaita olemme, kun emme ole eronneet, vaikka kieltämättä vaikeitakin aikoja oli silloin, kun lapset olivat pienempiä. Niistä selvittiin puhumalla ja kuuntelemalla ja arvostamalla toista.
      Nyt olemme taas rakastuneempia kuin koskaan kuvitella olisin aiemmin voinut. Lapsetkin ovat jo aikuisia. Olisimme tehneet ison virheen, jos olisimme silloin eronneet. Parempaa puolisoa en olisi löytänyt, eikä lasten tarvinnut reissata kahden kodin välilä.
      Vaikea sanoa olisiko minusta tullut tällainen katkera ex vai vielä katkerampi nyx tai katkeraakin katkerampi exnyx, mutta tuskin olisin onnellisempi kuin nyt - ilman tätä kierrätyssysteemiä. Ehkä olisin elänyt elämäni sinkkuna hamaan loppuun itsetuntoni säilyttäen.

      • Minätaas olen tyytyväinen kun pääsin eroon narsisti akasta ja sain lasteni huoltajuuden eikä tarvinnut kauemmin kun 3vuotta elää ilman kumppania


      • oyp

        Joo mitään ei voi tietää koskaan etukäteen. Emme mekään voineet lasten kanssa tietää että mies meidät hylkää ja vaihtaa sutturoihin. Se oli alussa kammottava tilanne.
        Jos olisin tiennyt niin enhän toki olisi mennytmiehen kansa yhteen saatikka tehnyt lapsia, sehän olisi ollut selvä, mutta kun kaikkia asioita ei voi tietää etukäteen.

        Mekin olimme onnellisia ennenkuin suttura vei mieheni ja lasten isän. Onneksi siitä on selvitty ja lapset onnellisesti itsekin isiä ja äitejä ja heillä ihanat puolisot. Toivon vaan etteivät tee ikinä samoin omille puolisoilleen ja lapsilleen mitä isä heille on tehnyt. Vielä kaikkion onneksi koossa ja toivottavasti pysyvätkin. Ihanat puolisot kaikilla.

        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja kerroin lapsille heti totuuden että isä haluaa pois perheestämme kun läysi meitä paremman ihmisen tai se ihminen oikeasti vei isän teiltä. Se edes auttti lapsiakin ymmärtämään että vika ei ollut meissä vaan vieraassa sutturassa, joksi häntä edelleen kutsumme vaikkemme ole ikinä nähneet niin joskus vaan puhe menee sille raiteille että nauramme ja kuvittelemme millainen on suttura joka vei isän heiltä. Sitä naurua on hauska kuunnella ja olla osana sitä pilkkaa... heh...

        Onneksi kerroin lapsille totuuden niin lapstkin tietää mitä on kokeneet eikä varmasti tee omilleen ikinä samoin kuin isä heille. Isättömänä ei ole aina helppoa olla.
        Minulla on iso laatikollinen isänpäiväkortteja joita lapset askartelivat koulussa, mutta eivät koskaan halunneet nataa niitä isälleen. Säästin ne joita lapset voivat halutessaa katsoa ja muistella aikaa kun heillä oli vielä toivoa isästä. Mutta isä vaihtoi lapset sutturoihin joten kortit ovat tallessa mutta ei siellä missä pitäisi.

        Onneksi mulla on kaikki, lapset, lastenlapset, heidänpuolisto, appivanhemmat ja koko suku ja sytävät. Miehellä vain se katkera suttura.


      • Sinäseoletkatkera
        oyp kirjoitti:

        Joo mitään ei voi tietää koskaan etukäteen. Emme mekään voineet lasten kanssa tietää että mies meidät hylkää ja vaihtaa sutturoihin. Se oli alussa kammottava tilanne.
        Jos olisin tiennyt niin enhän toki olisi mennytmiehen kansa yhteen saatikka tehnyt lapsia, sehän olisi ollut selvä, mutta kun kaikkia asioita ei voi tietää etukäteen.

        Mekin olimme onnellisia ennenkuin suttura vei mieheni ja lasten isän. Onneksi siitä on selvitty ja lapset onnellisesti itsekin isiä ja äitejä ja heillä ihanat puolisot. Toivon vaan etteivät tee ikinä samoin omille puolisoilleen ja lapsilleen mitä isä heille on tehnyt. Vielä kaikkion onneksi koossa ja toivottavasti pysyvätkin. Ihanat puolisot kaikilla.

        Lapset sanookin että olen maailman paras äiti ja kerroin lapsille heti totuuden että isä haluaa pois perheestämme kun läysi meitä paremman ihmisen tai se ihminen oikeasti vei isän teiltä. Se edes auttti lapsiakin ymmärtämään että vika ei ollut meissä vaan vieraassa sutturassa, joksi häntä edelleen kutsumme vaikkemme ole ikinä nähneet niin joskus vaan puhe menee sille raiteille että nauramme ja kuvittelemme millainen on suttura joka vei isän heiltä. Sitä naurua on hauska kuunnella ja olla osana sitä pilkkaa... heh...

        Onneksi kerroin lapsille totuuden niin lapstkin tietää mitä on kokeneet eikä varmasti tee omilleen ikinä samoin kuin isä heille. Isättömänä ei ole aina helppoa olla.
        Minulla on iso laatikollinen isänpäiväkortteja joita lapset askartelivat koulussa, mutta eivät koskaan halunneet nataa niitä isälleen. Säästin ne joita lapset voivat halutessaa katsoa ja muistella aikaa kun heillä oli vielä toivoa isästä. Mutta isä vaihtoi lapset sutturoihin joten kortit ovat tallessa mutta ei siellä missä pitäisi.

        Onneksi mulla on kaikki, lapset, lastenlapset, heidänpuolisto, appivanhemmat ja koko suku ja sytävät. Miehellä vain se katkera suttura.

        Olet ilkeä ja omahyväinen vihaa täynnä ja mielisairas ihminen.


      • oyp
        Sinäseoletkatkera kirjoitti:

        Olet ilkeä ja omahyväinen vihaa täynnä ja mielisairas ihminen.

        Missä se näkyy?????

        Jos lapset ovat onnellisia niin äitikin on onnellinen. Jos äiti on onnelinen on lapsetkin onnellisiaa.

        Meillä ei tuo sinun ilkeys, omahyväisyys ja mielisairaus näy.

        Mutta olisi nähnyt jos olisin päästänyt meihen sutturat elämäämme sotkemaan lisää. Onneksi oli fiksu ja rakastava äiti joka suojeli omat lapset sutturoilta.

        Ja siitäkös sinä olet katkra joten pitää mollaa meitä kaikkia siitä että sulle kävi huonosti. Sori siitä.

        Tiiiäkkö, meille on tulossa lisää lastenlapsia, joten siitä voi sen onnen mitata, missä meidän onni näkyy???? Mummi on niin onnen otteessa taas....

        Olemme niin onnekkaita koko perhe. Surullista että mies jää nyt meidän onnesta paitsi, se oli hänen oma tie jota kulkee.


      • Sinäoletkatkerak
        oyp kirjoitti:

        Missä se näkyy?????

        Jos lapset ovat onnellisia niin äitikin on onnellinen. Jos äiti on onnelinen on lapsetkin onnellisiaa.

        Meillä ei tuo sinun ilkeys, omahyväisyys ja mielisairaus näy.

        Mutta olisi nähnyt jos olisin päästänyt meihen sutturat elämäämme sotkemaan lisää. Onneksi oli fiksu ja rakastava äiti joka suojeli omat lapset sutturoilta.

        Ja siitäkös sinä olet katkra joten pitää mollaa meitä kaikkia siitä että sulle kävi huonosti. Sori siitä.

        Tiiiäkkö, meille on tulossa lisää lastenlapsia, joten siitä voi sen onnen mitata, missä meidän onni näkyy???? Mummi on niin onnen otteessa taas....

        Olemme niin onnekkaita koko perhe. Surullista että mies jää nyt meidän onnesta paitsi, se oli hänen oma tie jota kulkee.

        Mistä minä nyt sulle voin olla katkera mielisairaudestako?
        Lue itse omia kirjoituksiasi niistä jo "soke Reettakin" näkee et olet vinksahtanut ja pahast, siinä se näkyy.
        Tuo lause noista " sutturoista" monikossa niinkun niitä olis monta jo kertoo paljon mielentilastasi.
        En ole kirjoittanut muille vaan sinulle ihminen.
        En ole itsestäni kirjoittanut mitään, senkin keksit jostain.
        Olet sairas ihminen.


      • oyp
        Sinäoletkatkerak kirjoitti:

        Mistä minä nyt sulle voin olla katkera mielisairaudestako?
        Lue itse omia kirjoituksiasi niistä jo "soke Reettakin" näkee et olet vinksahtanut ja pahast, siinä se näkyy.
        Tuo lause noista " sutturoista" monikossa niinkun niitä olis monta jo kertoo paljon mielentilastasi.
        En ole kirjoittanut muille vaan sinulle ihminen.
        En ole itsestäni kirjoittanut mitään, senkin keksit jostain.
        Olet sairas ihminen.

        No oletpa kateellnen ja katkera!!!!! Ihan lukee näitä sun paatoksia, kun yrität molla meitä, ei kuule onnistu. Mikään sun katkera avautuminen ei hetkauta meitä, me suorastaan nauramme näille sun avautumisille. Hihii....

        Lueppa nyt ite??? Paasaat ihmisistä joita et tunne, et ole koskaannähnyt ja silti voit omasta mielestä ahukkua meitä kaikkia mielisairaiksi??? Eikö se ole epätoivoista, katkeraa ja kateellisuutta? ON SE, SITÄ SE ON!!!

        Olet onnekas koska me ei välitetä eikä mieltämme pahoiteta sun paasauksista, meillä on onnellinen perhe, sukulaiset koossa, lapset ja lastenlapsset ja lisää tulee, ihanat vävyt ja miniät... anopit, apet... serkut kummit, enot... ystävät ihan kaikki, ja sekös sulle tuottaa suurta päänavaikaa kun sulla ei ole mitään! Ei mitään.


      • Sinäoletkatkera
        oyp kirjoitti:

        No oletpa kateellnen ja katkera!!!!! Ihan lukee näitä sun paatoksia, kun yrität molla meitä, ei kuule onnistu. Mikään sun katkera avautuminen ei hetkauta meitä, me suorastaan nauramme näille sun avautumisille. Hihii....

        Lueppa nyt ite??? Paasaat ihmisistä joita et tunne, et ole koskaannähnyt ja silti voit omasta mielestä ahukkua meitä kaikkia mielisairaiksi??? Eikö se ole epätoivoista, katkeraa ja kateellisuutta? ON SE, SITÄ SE ON!!!

        Olet onnekas koska me ei välitetä eikä mieltämme pahoiteta sun paasauksista, meillä on onnellinen perhe, sukulaiset koossa, lapset ja lastenlapsset ja lisää tulee, ihanat vävyt ja miniät... anopit, apet... serkut kummit, enot... ystävät ihan kaikki, ja sekös sulle tuottaa suurta päänavaikaa kun sulla ei ole mitään! Ei mitään.

        Ei sua voi olla tuntematta olet kirjoittanut ja tilittänyt tänne elämääsi ainakin yli 10 vuotta , sillekö minä olen kade ja katkera, hahaaaa ,en ikinä vaihtais osia sun kanssa.
        Edelleenkään en ole kirjoittanut muille kun sulle tai teille, montako teitä siellä toisessa päässä on?
        Minä kirjoitan vain omasta puolesta en muiden, mutta teitä on siellä monta.
        Sun kirjoitukset kertoo ihan selvästi sairaudestasi sitä se on mielisairautta enkä ole ainoa joka sen huomaa monet muutkin täällä väittää samaa, ei kukaan muu pidä sua selväjärkisenä kun sinä itse ja sun sivupersoonat joista sanot "me meillä ja me nauramme ".
        Joskus nämä sivupersoonat on erimieltä sun kanssa kun olet ilkeä äitipuol ja vihaat mielikuvitus miehesi lapsia.
        Nämä sun persoonat jo kertoo että et oo täysillä matkassa.


      • Mainiotaettäotatoppia
        Sinäoletkatkera kirjoitti:

        Ei sua voi olla tuntematta olet kirjoittanut ja tilittänyt tänne elämääsi ainakin yli 10 vuotta , sillekö minä olen kade ja katkera, hahaaaa ,en ikinä vaihtais osia sun kanssa.
        Edelleenkään en ole kirjoittanut muille kun sulle tai teille, montako teitä siellä toisessa päässä on?
        Minä kirjoitan vain omasta puolesta en muiden, mutta teitä on siellä monta.
        Sun kirjoitukset kertoo ihan selvästi sairaudestasi sitä se on mielisairautta enkä ole ainoa joka sen huomaa monet muutkin täällä väittää samaa, ei kukaan muu pidä sua selväjärkisenä kun sinä itse ja sun sivupersoonat joista sanot "me meillä ja me nauramme ".
        Joskus nämä sivupersoonat on erimieltä sun kanssa kun olet ilkeä äitipuol ja vihaat mielikuvitus miehesi lapsia.
        Nämä sun persoonat jo kertoo että et oo täysillä matkassa.

        Ja puolet olet keksinyt mun tarinaa sinä ihan itse. Sinä ole kuvittanut mun kertomusta omilla aivoituksilla ja olettamuksilla. Sinä olet olet mustamaalannut meitä kaikkia täällä, keksit lisämausteita jotta sun elämä ei käy yksitoikkoiseksi.

        Mutta on ihana kuulla että sinäkin olet seurannut mun kirjoituksia sen 10 vuoden ajan mitä mainostat että tiedät jokaisen elämästä kaiken mukamas, on kiva kun olet kiinnostunut vaikka nyt kovasti kerrot omia näkemyksiä, mutta kai se kuuluu sun tapoihisi kertoa valheita.

        Vai niin diaknosisoit ejidät mielisairaiksi??? Millä perusteilla? Katkera olet ja kateellinenm eille, muuta en voi sanoa, ja näyttäs sitä mielenvikaisuutta olevan sunkin päässä ja pahenee vaan.

        Mutta älä huoli, minä en usko kaikkea mitä sinä meistä muista kirjoitat, kun me teidämme miten ankeaa sulla nyt on. Mutta siitä olen iloinen että olet lukenut kymmenen vuoden ajan mun tarinaa... tosi onnellinen olen että otat oppia ja kuuntelet ja todellakin pohdit ja ajattelet mitä kirjoitan, se on hieno juttu. Harvoin kukaan jaksaa kymmentä vuotta seurata ketään.

        Tuosta voi päätellä että olen sinulle erittäin kiinnostava ja mielenkiintoinen ihminen, olen niin otettu että kuuntelet neuvojani ja otat oppia ja pohdit ja vastaat ja olet kiinnosttunut. Hienoa, olen siis onnistunut.


      • lissufanclub
        Mainiotaettäotatoppia kirjoitti:

        Ja puolet olet keksinyt mun tarinaa sinä ihan itse. Sinä ole kuvittanut mun kertomusta omilla aivoituksilla ja olettamuksilla. Sinä olet olet mustamaalannut meitä kaikkia täällä, keksit lisämausteita jotta sun elämä ei käy yksitoikkoiseksi.

        Mutta on ihana kuulla että sinäkin olet seurannut mun kirjoituksia sen 10 vuoden ajan mitä mainostat että tiedät jokaisen elämästä kaiken mukamas, on kiva kun olet kiinnostunut vaikka nyt kovasti kerrot omia näkemyksiä, mutta kai se kuuluu sun tapoihisi kertoa valheita.

        Vai niin diaknosisoit ejidät mielisairaiksi??? Millä perusteilla? Katkera olet ja kateellinenm eille, muuta en voi sanoa, ja näyttäs sitä mielenvikaisuutta olevan sunkin päässä ja pahenee vaan.

        Mutta älä huoli, minä en usko kaikkea mitä sinä meistä muista kirjoitat, kun me teidämme miten ankeaa sulla nyt on. Mutta siitä olen iloinen että olet lukenut kymmenen vuoden ajan mun tarinaa... tosi onnellinen olen että otat oppia ja kuuntelet ja todellakin pohdit ja ajattelet mitä kirjoitan, se on hieno juttu. Harvoin kukaan jaksaa kymmentä vuotta seurata ketään.

        Tuosta voi päätellä että olen sinulle erittäin kiinnostava ja mielenkiintoinen ihminen, olen niin otettu että kuuntelet neuvojani ja otat oppia ja pohdit ja vastaat ja olet kiinnosttunut. Hienoa, olen siis onnistunut.

        Nyt meni lissun kommentoijilta jauhot suuhun!!! Hahaaa... fiksua lissua ei kukaan voita.


      • Kossut

        Sää olet täyshullu ja sulla on tapana tuoda tyhmyyttäsi esiin joka päivä.


      • Sinäoletkatkera
        Mainiotaettäotatoppia kirjoitti:

        Ja puolet olet keksinyt mun tarinaa sinä ihan itse. Sinä ole kuvittanut mun kertomusta omilla aivoituksilla ja olettamuksilla. Sinä olet olet mustamaalannut meitä kaikkia täällä, keksit lisämausteita jotta sun elämä ei käy yksitoikkoiseksi.

        Mutta on ihana kuulla että sinäkin olet seurannut mun kirjoituksia sen 10 vuoden ajan mitä mainostat että tiedät jokaisen elämästä kaiken mukamas, on kiva kun olet kiinnostunut vaikka nyt kovasti kerrot omia näkemyksiä, mutta kai se kuuluu sun tapoihisi kertoa valheita.

        Vai niin diaknosisoit ejidät mielisairaiksi??? Millä perusteilla? Katkera olet ja kateellinenm eille, muuta en voi sanoa, ja näyttäs sitä mielenvikaisuutta olevan sunkin päässä ja pahenee vaan.

        Mutta älä huoli, minä en usko kaikkea mitä sinä meistä muista kirjoitat, kun me teidämme miten ankeaa sulla nyt on. Mutta siitä olen iloinen että olet lukenut kymmenen vuoden ajan mun tarinaa... tosi onnellinen olen että otat oppia ja kuuntelet ja todellakin pohdit ja ajattelet mitä kirjoitan, se on hieno juttu. Harvoin kukaan jaksaa kymmentä vuotta seurata ketään.

        Tuosta voi päätellä että olen sinulle erittäin kiinnostava ja mielenkiintoinen ihminen, olen niin otettu että kuuntelet neuvojani ja otat oppia ja pohdit ja vastaat ja olet kiinnosttunut. Hienoa, olen siis onnistunut.

        Mitä! Sinä täällä kerrot satuja ja valheita vai väitätkö ,että et ole kirjoittanut avauksia joka päivä ilkeänä äitipuolena joka vihaa oletetun miehen lapsia ja vastaat niihin itse toisena persoonana ja joskus jopa väittelet ittesi kanssa.
        En ole kaikkia valheitasi lukenut, mutta täällä monet muut väittää että olet valittanut kurjaa elämääsi yli 10v, vai etkö ole?


      • hienoaettäotatonkeesi
        Sinäoletkatkera kirjoitti:

        Mitä! Sinä täällä kerrot satuja ja valheita vai väitätkö ,että et ole kirjoittanut avauksia joka päivä ilkeänä äitipuolena joka vihaa oletetun miehen lapsia ja vastaat niihin itse toisena persoonana ja joskus jopa väittelet ittesi kanssa.
        En ole kaikkia valheitasi lukenut, mutta täällä monet muut väittää että olet valittanut kurjaa elämääsi yli 10v, vai etkö ole?

        Sinä kerrot täällä kaikista oman näkemysken miten haluat asioiden olevan. Kuvittelet kun et tiedä. Sinä värität kaikkien asioita täällä miten haluat ja sitten pidät niitä asianomaisen tekstinä, se jos mikä on sairasta. Erittäin sairasta.

        Hienoa on että olet kymmenen vuoden ajan lukenut ja seurannut innokkaana kirjoittelujani, on hienoa että otat opiksesi ja otat neuvot vstaan. Harvoilla on kymmenen vuoden seuraajia ja lukijoita. Mahtavaa!!!!
        Paras uutinen ikinä että luet ja varmastikirjoitat yläksin hyviä neuvojani. kiitos sinulle.


      • Lissuhei
        hienoaettäotatonkeesi kirjoitti:

        Sinä kerrot täällä kaikista oman näkemysken miten haluat asioiden olevan. Kuvittelet kun et tiedä. Sinä värität kaikkien asioita täällä miten haluat ja sitten pidät niitä asianomaisen tekstinä, se jos mikä on sairasta. Erittäin sairasta.

        Hienoa on että olet kymmenen vuoden ajan lukenut ja seurannut innokkaana kirjoittelujani, on hienoa että otat opiksesi ja otat neuvot vstaan. Harvoilla on kymmenen vuoden seuraajia ja lukijoita. Mahtavaa!!!!
        Paras uutinen ikinä että luet ja varmastikirjoitat yläksin hyviä neuvojani. kiitos sinulle.

        Lissu hei ,sää oot hullu alkoholisti ja hullun kanssa ei saa mitään järkevää keskustelua aikaiseksi, vielä vähempi kun olet kännissä,nytkin syytät tuota edellistä sun omista tuotoksista jotka on ihan sieltä syvältä .
        Painu hevovwittuun täältä marisemasta.


      • ihanaäitijamummi
        Lissuhei kirjoitti:

        Lissu hei ,sää oot hullu alkoholisti ja hullun kanssa ei saa mitään järkevää keskustelua aikaiseksi, vielä vähempi kun olet kännissä,nytkin syytät tuota edellistä sun omista tuotoksista jotka on ihan sieltä syvältä .
        Painu hevovwittuun täältä marisemasta.

        Sinä olet akjolisti ja työtön luuseri. Ei ihme ettei sulla ole koskaan ollut miestä saatikka perhettä. Et ole koulussa menestynyt etkä päässyt mitään koulua loppuun. Kurjaa kun ei sulla ole ees kavereita ja yksin olet saanut jäädä tallustelemaan. Harmi ettei töitä löydy no eipä löydy kun ei ole koulussa menestynyt, vaan kaikki jääneet kesken. Hyvähän siellä kadulla on kuljeskella varmaan sieltä tilapäisseuraa löytyy.
        Ai niinhän se kerroitkin että olet asunnoton. Soriii...
        Juu painu sinä sinne, minä painun upeaan kotiini ja huomenna saan lapseni perheineen upeaan kotiini...mieti sitä.


      • kfgjfdghd
        radikaal kirjoitti:

        Minätaas olen tyytyväinen kun pääsin eroon narsisti akasta ja sain lasteni huoltajuuden eikä tarvinnut kauemmin kun 3vuotta elää ilman kumppania

        Ilman kumppania olet lopun ikääsi, koska et voi myöntää homouttasi.


      • NäinOon
        lissufanclub kirjoitti:

        Nyt meni lissun kommentoijilta jauhot suuhun!!! Hahaaa... fiksua lissua ei kukaan voita.

        Kyllä sisko tietää..


      • kfgjfdghd kirjoitti:

        Ilman kumppania olet lopun ikääsi, koska et voi myöntää homouttasi.

        Ei en ole ilman kumppania olen jopa naimisissa ja pää asia on että lapset asuu minun luona


      • Ehjäkoti
        radikaal kirjoitti:

        Minätaas olen tyytyväinen kun pääsin eroon narsisti akasta ja sain lasteni huoltajuuden eikä tarvinnut kauemmin kun 3vuotta elää ilman kumppania

        Miten päädyit "narsistin akan" kanssa yhteen ja teit hänen kanssaan vielä useamman kuin yhden lapsen?

        Siitä nostan hattua, että olit sentään kolme vuotta ilman akkaa, ettet heti toistanut samaa virhettä.

        Miettimään jäin sitä, että oletkohan sinäkin narsisti, sillä kaksi narsistia ei pärjää keskenään, mutta tavis pystyy lasten vuoksi aika pitkälle sietämään narsistista puolisoa. Nykyinen puolisosi lienee siis luonteeltaan todellakin ei-narsisti, mutta tutkailepa sinä itseäsi.

        MUTTA pääasia, että lapsenne ovat 100% onnellisia, sinusta ja nykyisestä eukostasi ei ole lainkaan kyse. Teillä ei ole mitään merkitystä. Tämä pallo jatkaa pyörimistään. Sitten kun lapsenne ovat aikuisia ja onnellisia ihmisiä, tietdätte että olette onnistuneet tehtävässänne.


      • menekouluun
        ihanaäitijamummi kirjoitti:

        Sinä olet akjolisti ja työtön luuseri. Ei ihme ettei sulla ole koskaan ollut miestä saatikka perhettä. Et ole koulussa menestynyt etkä päässyt mitään koulua loppuun. Kurjaa kun ei sulla ole ees kavereita ja yksin olet saanut jäädä tallustelemaan. Harmi ettei töitä löydy no eipä löydy kun ei ole koulussa menestynyt, vaan kaikki jääneet kesken. Hyvähän siellä kadulla on kuljeskella varmaan sieltä tilapäisseuraa löytyy.
        Ai niinhän se kerroitkin että olet asunnoton. Soriii...
        Juu painu sinä sinne, minä painun upeaan kotiini ja huomenna saan lapseni perheineen upeaan kotiini...mieti sitä.

        Opettele lukemaan ja kirjoittamaan ääliö.


      • Ehjäkoti kirjoitti:

        Miten päädyit "narsistin akan" kanssa yhteen ja teit hänen kanssaan vielä useamman kuin yhden lapsen?

        Siitä nostan hattua, että olit sentään kolme vuotta ilman akkaa, ettet heti toistanut samaa virhettä.

        Miettimään jäin sitä, että oletkohan sinäkin narsisti, sillä kaksi narsistia ei pärjää keskenään, mutta tavis pystyy lasten vuoksi aika pitkälle sietämään narsistista puolisoa. Nykyinen puolisosi lienee siis luonteeltaan todellakin ei-narsisti, mutta tutkailepa sinä itseäsi.

        MUTTA pääasia, että lapsenne ovat 100% onnellisia, sinusta ja nykyisestä eukostasi ei ole lainkaan kyse. Teillä ei ole mitään merkitystä. Tämä pallo jatkaa pyörimistään. Sitten kun lapsenne ovat aikuisia ja onnellisia ihmisiä, tietdätte että olette onnistuneet tehtävässänne.

        Niin osasi piilottaa luonteensa kunnes lapset syntyivät ja sen jälkeen ollut kuin hänen suku ja kaverit


    • Äiteejalapset

      Lissu on paras ja wiisain ja ihanin, mun idoli :-) Munkin exälle jää vaan se ruma ja ällö suttura haaahaaa.

    • Turha tääl on kinata Lissu on Lissu sekasin kuin käkikello eikä ole mitää todellisuuden pohjaa

      • suck.this

        Entä sitten, ovathan uutislähteesi MV-lehdenkin jutut keksittyjä. Miksi se ei häiritse sinua, mutta Lissun kohdalla sama häiritsisi? No?


    • On miten tahaansa niin isällä ei ole yhtään vähempää oikeuksia kuin äidillä eikä kummallakaan eron jälkeen ole oikeuksia eikä velvollisuuksia toistensa kotiin !
      Ja vanhemmalla jonka luona lapset on ko.hetkellä on 110%:n oikeus päättää keitä lapset tapaa ! Ja vanhempien puolisot kuuluvat lasten elämään AINA !

      • nvvnvnvnvnvnvn

        Siitä ei ole ollutkaan kyse, että eropuolisot meneisivät toistensa kotiin kysymättä.

        Siitä on kyse ketä lapset tapailevat ollessaan isällä, ei heillä ole mitään velvollisuutta nähdä isänsä sutturoita. Se ei kuulu tapaamissopimukseen millään lailla.
        Meill ei ole koskaanlapset joutuneet näkemään isänsä sutturoita juuri sen takia että lapset ovat erittäin rakkaita, enkä ole suout heille mitään pakkoa nähdä ihmisiä jotka hajioittivat heidän perheen, isän sutturt ei kuulu lasten elämään millään lailla eikä äidin.
        Enempi se tapa tuohoaa kuin tuo mitään hyvää, lapsia on helppo pakottaa mutta lapsille se ei ole pakko. Huonot vanhemmat pakottaa lapsiaan näkemään perheenrikojia.
        Onneksi meillä oli toisin, koskaan ei sutturat tulleet meille emmekä me menneet sutturoidenk otiin, Mies ei koskaanpakottanut meitä näkemään niitä, kun kielsin jo alussa ja sanoin ettei meille sitten tuoda yhtäkään sutturaa. Mies piti sanansa ja keilsi sutturoiden meille tulon, onneksi.
        Olemmeerittäin onnellisia nyt mies surullinen kun menetti lapset ja lastenlapset ja minut. Koko suvun kaikki ystävät, mutta se on hänen asiansa miksi vaihtoi perheensä sutturoihin.

        Meillä lei koskaan ole isänsä sutturat kuuluneet meidän elämään, onneksi. Ne jotka vihaa lapsiaan pakottaa näkemään ihmisiä joita he eivät halua elämäänsä.


      • opettelekirjoittamaa
        nvvnvnvnvnvnvn kirjoitti:

        Siitä ei ole ollutkaan kyse, että eropuolisot meneisivät toistensa kotiin kysymättä.

        Siitä on kyse ketä lapset tapailevat ollessaan isällä, ei heillä ole mitään velvollisuutta nähdä isänsä sutturoita. Se ei kuulu tapaamissopimukseen millään lailla.
        Meill ei ole koskaanlapset joutuneet näkemään isänsä sutturoita juuri sen takia että lapset ovat erittäin rakkaita, enkä ole suout heille mitään pakkoa nähdä ihmisiä jotka hajioittivat heidän perheen, isän sutturt ei kuulu lasten elämään millään lailla eikä äidin.
        Enempi se tapa tuohoaa kuin tuo mitään hyvää, lapsia on helppo pakottaa mutta lapsille se ei ole pakko. Huonot vanhemmat pakottaa lapsiaan näkemään perheenrikojia.
        Onneksi meillä oli toisin, koskaan ei sutturat tulleet meille emmekä me menneet sutturoidenk otiin, Mies ei koskaanpakottanut meitä näkemään niitä, kun kielsin jo alussa ja sanoin ettei meille sitten tuoda yhtäkään sutturaa. Mies piti sanansa ja keilsi sutturoiden meille tulon, onneksi.
        Olemmeerittäin onnellisia nyt mies surullinen kun menetti lapset ja lastenlapset ja minut. Koko suvun kaikki ystävät, mutta se on hänen asiansa miksi vaihtoi perheensä sutturoihin.

        Meillä lei koskaan ole isänsä sutturat kuuluneet meidän elämään, onneksi. Ne jotka vihaa lapsiaan pakottaa näkemään ihmisiä joita he eivät halua elämäänsä.

        meneisivät
        meill
        koskaanlapset
        suout
        hajiottivat
        sutturt
        tuohoaa
        rikojia
        sutturoidenk
        otiin
        koskaanpakotanut
        keilsi
        olemmeeritäin
        lie
        ja muut välimerkit


      • kiitosettäluet
        opettelekirjoittamaa kirjoitti:

        meneisivät
        meill
        koskaanlapset
        suout
        hajiottivat
        sutturt
        tuohoaa
        rikojia
        sutturoidenk
        otiin
        koskaanpakotanut
        keilsi
        olemmeeritäin
        lie
        ja muut välimerkit

        No en jaksa kun sinä korjaat mun puolesta. Hyvä kun luet tekstini tarkkaan että huomat myös virheet. On ilo kun tietää että kirjoitukseni kiinnostaa ja niitä luetaan. Ilmeisesti sinä luet tosi hyvin kun huomat vierheet. Ihanaa! Kiitos sulle...
        On kiva kun otat oppia ja neuvoistani vaarin. On hienoa ettätkekstini kiinnostaa sinua ja monia muita.
        Olisi tosi ikävää jos kukaan ei lukisi, silloin kirjoittaisin turhaan mutta nyt on kiva kun monet kertovat lukevansa jopa 10 vuotta, ja sinä niin tarkkaan että pikkuiset virheet huomaat.

        On hyvä jatkaa tästä kirjottamista kun ei kirjoita tyhjille seinille. Wau, olen ylpee että kiinnostaa. Jes jes jes... Ja kysymyksiäkin saa laittaa tulemaan. Vastaan ja opastan mielelläni.


      • vastaappaopastappa
        kiitosettäluet kirjoitti:

        No en jaksa kun sinä korjaat mun puolesta. Hyvä kun luet tekstini tarkkaan että huomat myös virheet. On ilo kun tietää että kirjoitukseni kiinnostaa ja niitä luetaan. Ilmeisesti sinä luet tosi hyvin kun huomat vierheet. Ihanaa! Kiitos sulle...
        On kiva kun otat oppia ja neuvoistani vaarin. On hienoa ettätkekstini kiinnostaa sinua ja monia muita.
        Olisi tosi ikävää jos kukaan ei lukisi, silloin kirjoittaisin turhaan mutta nyt on kiva kun monet kertovat lukevansa jopa 10 vuotta, ja sinä niin tarkkaan että pikkuiset virheet huomaat.

        On hyvä jatkaa tästä kirjottamista kun ei kirjoita tyhjille seinille. Wau, olen ylpee että kiinnostaa. Jes jes jes... Ja kysymyksiäkin saa laittaa tulemaan. Vastaan ja opastan mielelläni.

        Koska Raision kaupunki noudattaa aluehallintoviraston päätöstä vuodelta 2008 lapsen koulunkäynnin tiedottamisesta lapsen yhteys- ja puhelinnumeroineen; kun yhteydenpito ei normaalilla tavoin "äidin, Raision kaupungin sosiaalitoimen/ lastensuojelun tarkoitushakuisen huoltajan", Raiison kaupungin kautta perättömin lausumin, selvityksin mm. tuomioistuimessa normaalilla tavoin lapsen kouluasioissa lapsen isälle välity???


      • opettelekirjoitta
        kiitosettäluet kirjoitti:

        No en jaksa kun sinä korjaat mun puolesta. Hyvä kun luet tekstini tarkkaan että huomat myös virheet. On ilo kun tietää että kirjoitukseni kiinnostaa ja niitä luetaan. Ilmeisesti sinä luet tosi hyvin kun huomat vierheet. Ihanaa! Kiitos sulle...
        On kiva kun otat oppia ja neuvoistani vaarin. On hienoa ettätkekstini kiinnostaa sinua ja monia muita.
        Olisi tosi ikävää jos kukaan ei lukisi, silloin kirjoittaisin turhaan mutta nyt on kiva kun monet kertovat lukevansa jopa 10 vuotta, ja sinä niin tarkkaan että pikkuiset virheet huomaat.

        On hyvä jatkaa tästä kirjottamista kun ei kirjoita tyhjille seinille. Wau, olen ylpee että kiinnostaa. Jes jes jes... Ja kysymyksiäkin saa laittaa tulemaan. Vastaan ja opastan mielelläni.

        Jep, huomasin "vierheet" ja otan opikseni, mutta mistä, mitä opetat ja ketä sinua seuraa?
        no sinun "ettätkstini" mitä lie tarkoittaa?
        Kysyn nyt sitte sinulta, kuka olet ja kuinka vanha olet, missä asut ja miten, ketä perheeseesi kuuluu, oletko uusperheellinen, onko teillä lapsia ja kuinka monta, oletko facebookissa ,?Vastaa sitte kans, kysyn sitte lisää kun ensin vastaat.


      • nvvnvnvnvnvnvn kirjoitti:

        Siitä ei ole ollutkaan kyse, että eropuolisot meneisivät toistensa kotiin kysymättä.

        Siitä on kyse ketä lapset tapailevat ollessaan isällä, ei heillä ole mitään velvollisuutta nähdä isänsä sutturoita. Se ei kuulu tapaamissopimukseen millään lailla.
        Meill ei ole koskaanlapset joutuneet näkemään isänsä sutturoita juuri sen takia että lapset ovat erittäin rakkaita, enkä ole suout heille mitään pakkoa nähdä ihmisiä jotka hajioittivat heidän perheen, isän sutturt ei kuulu lasten elämään millään lailla eikä äidin.
        Enempi se tapa tuohoaa kuin tuo mitään hyvää, lapsia on helppo pakottaa mutta lapsille se ei ole pakko. Huonot vanhemmat pakottaa lapsiaan näkemään perheenrikojia.
        Onneksi meillä oli toisin, koskaan ei sutturat tulleet meille emmekä me menneet sutturoidenk otiin, Mies ei koskaanpakottanut meitä näkemään niitä, kun kielsin jo alussa ja sanoin ettei meille sitten tuoda yhtäkään sutturaa. Mies piti sanansa ja keilsi sutturoiden meille tulon, onneksi.
        Olemmeerittäin onnellisia nyt mies surullinen kun menetti lapset ja lastenlapset ja minut. Koko suvun kaikki ystävät, mutta se on hänen asiansa miksi vaihtoi perheensä sutturoihin.

        Meillä lei koskaan ole isänsä sutturat kuuluneet meidän elämään, onneksi. Ne jotka vihaa lapsiaan pakottaa näkemään ihmisiä joita he eivät halua elämäänsä.

        No ei kuulukkaan tapaamis sopmukseen ! Tapaamis sopimuksessa turvataan lapsen oikeus molempiin vanhempiin ! Tapaamis sopimukseen ei kuulu vanhempie seurustelu suhteet eikä seurustelusuhteet kuulu ex puolisoille ! Ja vanhempi jonka luona lapset on voi ja saa päättää keitä lapset tapaa !


      • koskassitten
        radikaal kirjoitti:

        No ei kuulukkaan tapaamis sopmukseen ! Tapaamis sopimuksessa turvataan lapsen oikeus molempiin vanhempiin ! Tapaamis sopimukseen ei kuulu vanhempie seurustelu suhteet eikä seurustelusuhteet kuulu ex puolisoille ! Ja vanhempi jonka luona lapset on voi ja saa päättää keitä lapset tapaa !

        tämä lapsen oikeus molempiin vanhempiinsa turvataan; ilman Raision kaupungin perättömiä lausumia,
        selvityksiä mm. tuomioistuimessa lapsen olosuhteista yhteistyössä lapsen äidin kanssa, vieraannuttaessaan yhteistyössä tarkoitushakuisesti, pysyvästi lapset omasta isästään, isovanhemmistaan ym. isänpuoleisesta suvustaan luonnehäiriöisenä "viranomaisena"???


      • djfajödkjföa
        radikaal kirjoitti:

        No ei kuulukkaan tapaamis sopmukseen ! Tapaamis sopimuksessa turvataan lapsen oikeus molempiin vanhempiin ! Tapaamis sopimukseen ei kuulu vanhempie seurustelu suhteet eikä seurustelusuhteet kuulu ex puolisoille ! Ja vanhempi jonka luona lapset on voi ja saa päättää keitä lapset tapaa !

        Lapsen ei tarvi nähdä isän sutturoita joka hajoitti hänen perheen. Millanenisä pakottaa lapsen näkemään ihmisen joka tekee niin? Millanen isä antaa lapsilleen esimerkkiä että oman perheen voi kuka tahansa rikkoa ja lasten on pakko nähdä se rikkoja, ja viedä kotiinsa? En jaksa sitä ymmärtää että lapselle pitää kehua perheenrikkojia miten ihania ihmisiä on ja otappa se ysätävksi!!!
        Ei onnistunut ikinä meillä. Sanoin miehelle jo heti, että sutturat ei kuulu meidän elämään ja niitä et tuoda meille eikä meitä pakota niitä näkemään. Näin on toimittu ja luojan kiitos että on, en voi edes ajatella sitä, että sutturat olisi meille tuleet meitä haukkumaan ja sotkemaan kotimme. Lapsenikin olisvat varmasti mitä lie jos olisivat opakotettu heitä näkemään.
        Nyt olemme erittäin onnellisia ja olleet turvassa kun mies piti naikkoset poissa meidänelämstä. Me ei olla niitä tarvittu mihinkään. Onneksi pit poissa.


      • djfajödkjföa kirjoitti:

        Lapsen ei tarvi nähdä isän sutturoita joka hajoitti hänen perheen. Millanenisä pakottaa lapsen näkemään ihmisen joka tekee niin? Millanen isä antaa lapsilleen esimerkkiä että oman perheen voi kuka tahansa rikkoa ja lasten on pakko nähdä se rikkoja, ja viedä kotiinsa? En jaksa sitä ymmärtää että lapselle pitää kehua perheenrikkojia miten ihania ihmisiä on ja otappa se ysätävksi!!!
        Ei onnistunut ikinä meillä. Sanoin miehelle jo heti, että sutturat ei kuulu meidän elämään ja niitä et tuoda meille eikä meitä pakota niitä näkemään. Näin on toimittu ja luojan kiitos että on, en voi edes ajatella sitä, että sutturat olisi meille tuleet meitä haukkumaan ja sotkemaan kotimme. Lapsenikin olisvat varmasti mitä lie jos olisivat opakotettu heitä näkemään.
        Nyt olemme erittäin onnellisia ja olleet turvassa kun mies piti naikkoset poissa meidänelämstä. Me ei olla niitä tarvittu mihinkään. Onneksi pit poissa.

        Se on isän asia EI SINUN


      • minunsananiolilaki
        radikaal kirjoitti:

        Se on isän asia EI SINUN

        Se ON OLLUT AINA MINUN ASIA. NIIN ON TOMITTU KUIN OLEN SANONUT.


      • djfajödkjföa kirjoitti:

        Lapsen ei tarvi nähdä isän sutturoita joka hajoitti hänen perheen. Millanenisä pakottaa lapsen näkemään ihmisen joka tekee niin? Millanen isä antaa lapsilleen esimerkkiä että oman perheen voi kuka tahansa rikkoa ja lasten on pakko nähdä se rikkoja, ja viedä kotiinsa? En jaksa sitä ymmärtää että lapselle pitää kehua perheenrikkojia miten ihania ihmisiä on ja otappa se ysätävksi!!!
        Ei onnistunut ikinä meillä. Sanoin miehelle jo heti, että sutturat ei kuulu meidän elämään ja niitä et tuoda meille eikä meitä pakota niitä näkemään. Näin on toimittu ja luojan kiitos että on, en voi edes ajatella sitä, että sutturat olisi meille tuleet meitä haukkumaan ja sotkemaan kotimme. Lapsenikin olisvat varmasti mitä lie jos olisivat opakotettu heitä näkemään.
        Nyt olemme erittäin onnellisia ja olleet turvassa kun mies piti naikkoset poissa meidänelämstä. Me ei olla niitä tarvittu mihinkään. Onneksi pit poissa.

        Ja sinä ja kotisi EI kuulu isä lapsi tapaamiseen joten miksi ex miehesi olisi tuonut naisensa sinun kotiin ??? Eikä sinulla ole valtaa oikeutta vaatia ex miehesi naista poistumaan kotoaan vaikka lapset siellä ovatkin


      • minunsananiolilaki kirjoitti:

        Se ON OLLUT AINA MINUN ASIA. NIIN ON TOMITTU KUIN OLEN SANONUT.

        Sinä oltkin narsisti dominoit mielivaltaisesti ex miestäsi mutta lakiin sinun vaatimuksesi ei perustu ! Ja ex miehesi on neitimies kun antaa hullulle vallan kodissaan !!!


      • emmenähneetsutturoita
        radikaal kirjoitti:

        Ja sinä ja kotisi EI kuulu isä lapsi tapaamiseen joten miksi ex miehesi olisi tuonut naisensa sinun kotiin ??? Eikä sinulla ole valtaa oikeutta vaatia ex miehesi naista poistumaan kotoaan vaikka lapset siellä ovatkin

        No olisi varmasti tuonut jos emme olisi kovasti keiltäneet ja snaoneet että meidän elämään et niitä sutturoita tuo, eikä ole koksaan tuonutkaan, onneksi.
        Minulla on aina ollut oikeus puuttua lasten elämään ja tietää kenen seruassa he ovat kulloinkin olleet ja ovat, se on äidin velvollisuus vahtia. Ja siitä olemme onnellisia että meis uskoi ja piti suturat poissa kodistamme ja eikä pakottanut lapsiakaan niitä näkemään. Meidän elämään ne ei kuuluneet ikinä.
        Joo en minä olisikaan vaatinut sutturoita poistumaan vaan mies olisi tehnyt sen aivan itse hän olisi keltänyt sutturoiden läsnä olonjos olisimme sinne menneet, mutta onneksi meitä ei koskaan pakotettu joten emme ole koskaan menneet.
        Nyt aikuiset lapset ovat erittäin kiitollisia että pidin heidän puoliaan kaisessa, olemme niin onnellisia ihmisiä.


      • eiollanähty
        radikaal kirjoitti:

        Sinä oltkin narsisti dominoit mielivaltaisesti ex miestäsi mutta lakiin sinun vaatimuksesi ei perustu ! Ja ex miehesi on neitimies kun antaa hullulle vallan kodissaan !!!

        Se on sun mielipiteesi, pidä se omanasi.
        Minä pidin lasteni puolta kun mies ei itse osannut eikä ymmärtänyt, mutta ymmärsi sen ettei pakota meitä näkemään sutturoitaan, joten se ei ollut koskaan meillä riidan aihe, ei menty koskaan sutturoita katsomaan eikä he tulleet pakolla meille. Meille asia oli selvä kerralla, sulle se on edelleen vaikea... ymmärrän katkeruutesi, mutta yritä päästä siitä.
        Meidän kotiin ei tule ihmiset jotka prikkoivat perheemme, lapsiani ei ole ksokaan kiusattu eikä kohdeltu huonosti, siitä pdiin huolen joten en päästänyt sutturoitameille emmekä menneet niitä katsomaan sutturan tölliin.


      • emmenähneetsutturoita kirjoitti:

        No olisi varmasti tuonut jos emme olisi kovasti keiltäneet ja snaoneet että meidän elämään et niitä sutturoita tuo, eikä ole koksaan tuonutkaan, onneksi.
        Minulla on aina ollut oikeus puuttua lasten elämään ja tietää kenen seruassa he ovat kulloinkin olleet ja ovat, se on äidin velvollisuus vahtia. Ja siitä olemme onnellisia että meis uskoi ja piti suturat poissa kodistamme ja eikä pakottanut lapsiakaan niitä näkemään. Meidän elämään ne ei kuuluneet ikinä.
        Joo en minä olisikaan vaatinut sutturoita poistumaan vaan mies olisi tehnyt sen aivan itse hän olisi keltänyt sutturoiden läsnä olonjos olisimme sinne menneet, mutta onneksi meitä ei koskaan pakotettu joten emme ole koskaan menneet.
        Nyt aikuiset lapset ovat erittäin kiitollisia että pidin heidän puoliaan kaisessa, olemme niin onnellisia ihmisiä.

        Paskat olisi tullut koska sinä olet ulkopuolinen ISÄ LAPSI TAPAAMISESSA ET OLE EX MIEHESI PERHETTÄ


      • eiollanähty kirjoitti:

        Se on sun mielipiteesi, pidä se omanasi.
        Minä pidin lasteni puolta kun mies ei itse osannut eikä ymmärtänyt, mutta ymmärsi sen ettei pakota meitä näkemään sutturoitaan, joten se ei ollut koskaan meillä riidan aihe, ei menty koskaan sutturoita katsomaan eikä he tulleet pakolla meille. Meille asia oli selvä kerralla, sulle se on edelleen vaikea... ymmärrän katkeruutesi, mutta yritä päästä siitä.
        Meidän kotiin ei tule ihmiset jotka prikkoivat perheemme, lapsiani ei ole ksokaan kiusattu eikä kohdeltu huonosti, siitä pdiin huolen joten en päästänyt sutturoitameille emmekä menneet niitä katsomaan sutturan tölliin.

        Sinä voit sanoa sitä miksi haluat mutta lasten suojelua se ei ole vaan ex miehesi kiusaamista lasta hyväksi käyttäen.... ...enkä ole yksin samaa mieltä !


      • meillävaanonnäin
        radikaal kirjoitti:

        Paskat olisi tullut koska sinä olet ulkopuolinen ISÄ LAPSI TAPAAMISESSA ET OLE EX MIEHESI PERHETTÄ

        Joo ei olla oltukaan me ollan lasten kanssa ja lasten perheiden kanssa ja koko suvun kansa samaa perhettä, mies ei ole kuulunut enää sukuumme eikä perheeseen.
        Tiedoksi: lapseni ja lastenlapseni eivät ole tavannee isää/vaaria juuri hänen oikkulujen ja hylkäämisten ja vaihtamisen takia, siitä lapseni ovat erittäin katkeria ja suuttuneita, jotenisä hylkäsi heidät niin lapset hylkäsi isän vuosia sitten.
        Voit kinat tuosta miten lystäät, mutta VAIN me tiedämme miten asia on. Mies ei kuulu meidän perheeseen, ja siitä olemme kaikki onnellisia.


      • onnenperheme
        radikaal kirjoitti:

        Sinä voit sanoa sitä miksi haluat mutta lasten suojelua se ei ole vaan ex miehesi kiusaamista lasta hyväksi käyttäen.... ...enkä ole yksin samaa mieltä !

        Kyllä se on äidin suojelua joka kuuluu äidille suojella lapsia jos mies siihen ei kykene. Meidän elämään ei kuulu ulkopuoiset vieraat miehen sutturat, ei nyt eikä koskaan muulloinkaan. Näin se vaan meillä on mennyt ja onneksi on mennyt. Lapset ovat onnellisia omissa perheissään jo, ja ja vähät välittää mitä isälle kuuluu, sitä se tekee kun mies hylkää perheensä ja vaihtaa sutturoihin, mitä muuta voi hän odottaa kuin hylkäysen myös meidän taholta.


      • onnenperheme kirjoitti:

        Kyllä se on äidin suojelua joka kuuluu äidille suojella lapsia jos mies siihen ei kykene. Meidän elämään ei kuulu ulkopuoiset vieraat miehen sutturat, ei nyt eikä koskaan muulloinkaan. Näin se vaan meillä on mennyt ja onneksi on mennyt. Lapset ovat onnellisia omissa perheissään jo, ja ja vähät välittää mitä isälle kuuluu, sitä se tekee kun mies hylkää perheensä ja vaihtaa sutturoihin, mitä muuta voi hän odottaa kuin hylkäysen myös meidän taholta.

        Ei et suojellut vaan kiusasit ja kostit ja rankaisit lasten isää... ....käytit lapsiasi hyväksi olet melkein kuin pedofili


      • Zxcc
        onnenperheme kirjoitti:

        Kyllä se on äidin suojelua joka kuuluu äidille suojella lapsia jos mies siihen ei kykene. Meidän elämään ei kuulu ulkopuoiset vieraat miehen sutturat, ei nyt eikä koskaan muulloinkaan. Näin se vaan meillä on mennyt ja onneksi on mennyt. Lapset ovat onnellisia omissa perheissään jo, ja ja vähät välittää mitä isälle kuuluu, sitä se tekee kun mies hylkää perheensä ja vaihtaa sutturoihin, mitä muuta voi hän odottaa kuin hylkäysen myös meidän taholta.

        Mitä pahaa se miehesi ja hänen puolisonsa sitte on tehnyt?


      • näinmeillä
        radikaal kirjoitti:

        Ei et suojellut vaan kiusasit ja kostit ja rankaisit lasten isää... ....käytit lapsiasi hyväksi olet melkein kuin pedofili

        Olenkin sanonut että kun perheen rikkoo, eniten siinä kärsii aina se mies. Ja kylläne perheenrikkojat sen tietää, mutta naiivisti luulee että eniten hän saaa kärsimystä miehen exälle ja lapsille.
        Mutta mies siinä eniten kärsii. Se on tetty.

        Äidin tehtävä on suoejlla omia lapsia ihmisiltä jotka rikkoo heidän perheen. Jos mies ei siihen kykene.
        Lapsilla ei ole mitään velvollisuutta nähdä perheenrikkojia. Enempi siitä on haittaa kuin hyötyä. Minä en antanut omia lapsia kiusatttavaksi, sinä voit olla mitä mieltä tahansa, kun et tiedä, mutta sanon että meillä on lapsilla asiat nyt erittäin hyvin, kun eivät ole joutuneet isän sutturoiden kiusaamiksi. Minulla oli oikeus äitinä olla lasten puolella, ja sen tein. Ja lapset kiittää nyt ja ovat onnellisia kun äiti välitti ja piti heidänpuoliaan. Ovat sen sanoeet että olen maailman paras äiti. Jos tuon sanoo 20-30 vuotiaat lapset ja ovat samaa mieltä, niin olen tehnyt asiat oikein. Jos lapset ovat edelleen minun kanssani tekemisissä, ja tuovat lapsiaan mummilaan, niin se on kiitos ja viesti siitä että olen heille tärkeä ja olen tehnyt kaikki oikein heidän mielstään.
        Muiden kiitosta en tarvitse.
        On heinoa kun tietää oelvansa maailman paras äiti ja mummi.


      • Zxcc kirjoitti:

        Mitä pahaa se miehesi ja hänen puolisonsa sitte on tehnyt?

        Ei mitään ! Ei kestänyt Lissun dominointia,kiusaamista ja päsmättämistä! Ja nais ystävän vika on että mies kelpasi hänelle


      • Meilläeiäijäänäy
        näinmeillä kirjoitti:

        Olenkin sanonut että kun perheen rikkoo, eniten siinä kärsii aina se mies. Ja kylläne perheenrikkojat sen tietää, mutta naiivisti luulee että eniten hän saaa kärsimystä miehen exälle ja lapsille.
        Mutta mies siinä eniten kärsii. Se on tetty.

        Äidin tehtävä on suoejlla omia lapsia ihmisiltä jotka rikkoo heidän perheen. Jos mies ei siihen kykene.
        Lapsilla ei ole mitään velvollisuutta nähdä perheenrikkojia. Enempi siitä on haittaa kuin hyötyä. Minä en antanut omia lapsia kiusatttavaksi, sinä voit olla mitä mieltä tahansa, kun et tiedä, mutta sanon että meillä on lapsilla asiat nyt erittäin hyvin, kun eivät ole joutuneet isän sutturoiden kiusaamiksi. Minulla oli oikeus äitinä olla lasten puolella, ja sen tein. Ja lapset kiittää nyt ja ovat onnellisia kun äiti välitti ja piti heidänpuoliaan. Ovat sen sanoeet että olen maailman paras äiti. Jos tuon sanoo 20-30 vuotiaat lapset ja ovat samaa mieltä, niin olen tehnyt asiat oikein. Jos lapset ovat edelleen minun kanssani tekemisissä, ja tuovat lapsiaan mummilaan, niin se on kiitos ja viesti siitä että olen heille tärkeä ja olen tehnyt kaikki oikein heidän mielstään.
        Muiden kiitosta en tarvitse.
        On heinoa kun tietää oelvansa maailman paras äiti ja mummi.

        Äidin tehtävä on suojella lapsia isältä, joka rikkoi perheensä ja lähti sutturan kanssa asumaan.
        Semmoinen äijä ei ole ansainnut mitään ko minut vaihto siihen huoraan lapsetkin sano äijälle ,että he ei sinnuu tuu katsomaan, kattele sinä vaan niitä huoraa lapsia.
        Poika meinas vetää isääs turpaan, mutta menin väliin ja sanoin anna paskan olla.


      • Meilläeiäijäänäy kirjoitti:

        Äidin tehtävä on suojella lapsia isältä, joka rikkoi perheensä ja lähti sutturan kanssa asumaan.
        Semmoinen äijä ei ole ansainnut mitään ko minut vaihto siihen huoraan lapsetkin sano äijälle ,että he ei sinnuu tuu katsomaan, kattele sinä vaan niitä huoraa lapsia.
        Poika meinas vetää isääs turpaan, mutta menin väliin ja sanoin anna paskan olla.

        Ukkos ainoa järkevä teko oli ero sinusta et ole ansainnut huolehtivaa rakastavaa miestä !


      • Meilläeiäijäänäy
        radikaal kirjoitti:

        Ukkos ainoa järkevä teko oli ero sinusta et ole ansainnut huolehtivaa rakastavaa miestä !

        Paskat se mitään mistään huolehtinut, juopotteli ja juoksi huorissa, ruoka-aikaan oli aina koton, mutta työnteko hirvitti, rahaa sillä oli ja alussa oli mukava ja kävi töissäkin.


      • Anonyymi
        Meilläeiäijäänäy kirjoitti:

        Äidin tehtävä on suojella lapsia isältä, joka rikkoi perheensä ja lähti sutturan kanssa asumaan.
        Semmoinen äijä ei ole ansainnut mitään ko minut vaihto siihen huoraan lapsetkin sano äijälle ,että he ei sinnuu tuu katsomaan, kattele sinä vaan niitä huoraa lapsia.
        Poika meinas vetää isääs turpaan, mutta menin väliin ja sanoin anna paskan olla.

        Voin kertoa, että ei sutturat halua teidän lapsia hoitaa tai nähdä. Teette kaikille palveluksen kun hoidatte luonnevikaiset lapsenne itseksenne. Itse hoidin asian niin, ettei miehen lapsi tule meille ollenkaan, vaan tapaavat muualla ja tämä on minun päätökseni. Mieheni ex olisi kyllä halunnut vapaa-aikaa vaikka kuinka paljon. Mutta ei minun kustannuksellani.


    • Sinä et oikea henkiĺö kasvattamaan terveitä ja tasapainoisia ihmisiä.... ...valvotut tapaamiset mikäli on alaikäisten lasten kanssa tekemisissä

    • SaanutTarpeeksi

      Olen ketjun aloittaja ja luin ketjun pääpiirteittäin. Oli ikävä huomata, että sama katkera "Lissu" täällä myrkyttää palstaa suppeilla katsontakannoillaan. Uusperhe palstasta on tullut pitkälti riitelypalsta.

      En ole rikkonut mieheni suhde, vaan hänen ex vaimonsa teki sen pettämällä miestäni. Mieheni oli eronnut puoli vuotta ennen tapaamistamme. En suunnitellut rakastuvani mieheen, jolla on lapsia, mutta niin vain kävi.

      Kaikissa asioissa on aina puolensa. Olen itse sitä mieltä, että se olisi kaikkien etu, jos lapsien ympärillä olevat aikuiset toimisivat lasten parhaaksi ja käytännössä tämä tarkoittaa, että nämä aikuiset ovat ystävällisissä väleissä keskenään. Lissu on ääri esimerkki katkeroituneesta exästä, joka ei ole päässyt eronsa ylitse. Lissu tyylinen ex nainen on kaikkien äitipuolien painajainen. Tällainen ihminen ei näe asioita kuin vain oman katkeruutensa kautta.

      • ymmärrätkövaiet

        Sinäpä se katkera olet täällä moisella provo aloituksella. Tiesit tasan tarkkaan mitä tulee, kun katkerana ensin rikot toisten perheen ja senjälkeen haukut miehen rakkaat ex vaimon ja lapset, sitä kukaan ei siesä että juoruat toisten ihmisten perheestä. Miksi et uhu omista kakaroista ja omista asioista? No juuri sen takia että olet kakera toistenonnesta.
        Lissun kaltaiset fiksut naiset ovat rikkaus tänne mutta sinun kaltaiset perheenrikojat ja toisten aisoista juoruavat ihmiset idiootteja. Surullista että kethaat juoruta muiden asioita täällä, häpee edes.
        Riitaa tulee siitä kun juorutaan toisten asioista avoimesti ja rikotaan lapsiperhe. Eikä siinä ole tarpeeksi ainesta olla erittäin vihaisia? Kyllä on, puhu seruraavan kerran omista kakaroista ja omista existäsi, äläkä juorua muiden asioita. Ne ei kuulu sulle.


      • Itseetymmärrä
        ymmärrätkövaiet kirjoitti:

        Sinäpä se katkera olet täällä moisella provo aloituksella. Tiesit tasan tarkkaan mitä tulee, kun katkerana ensin rikot toisten perheen ja senjälkeen haukut miehen rakkaat ex vaimon ja lapset, sitä kukaan ei siesä että juoruat toisten ihmisten perheestä. Miksi et uhu omista kakaroista ja omista asioista? No juuri sen takia että olet kakera toistenonnesta.
        Lissun kaltaiset fiksut naiset ovat rikkaus tänne mutta sinun kaltaiset perheenrikojat ja toisten aisoista juoruavat ihmiset idiootteja. Surullista että kethaat juoruta muiden asioita täällä, häpee edes.
        Riitaa tulee siitä kun juorutaan toisten asioista avoimesti ja rikotaan lapsiperhe. Eikä siinä ole tarpeeksi ainesta olla erittäin vihaisia? Kyllä on, puhu seruraavan kerran omista kakaroista ja omista existäsi, äläkä juorua muiden asioita. Ne ei kuulu sulle.

        Opettele lukemaan ääliö, sen ex vaimohan petti ja läksi.
        Jos joku on katkera niin sinä.


      • äläpuhusoopaa
        Itseetymmärrä kirjoitti:

        Opettele lukemaan ääliö, sen ex vaimohan petti ja läksi.
        Jos joku on katkera niin sinä.

        No täällä voi kirjoittaa mitä tahansa. Uskokoo ken tahtoo mutta tuo ap rikkoi perheen. Mikään ei ole niin helppoa kuin vierittää syy exien ja lasten niskoille JA KAIKKIII USKOOOOOOOOOOOOO... minä en.


      • Lissuonsatutäti
        äläpuhusoopaa kirjoitti:

        No täällä voi kirjoittaa mitä tahansa. Uskokoo ken tahtoo mutta tuo ap rikkoi perheen. Mikään ei ole niin helppoa kuin vierittää syy exien ja lasten niskoille JA KAIKKIII USKOOOOOOOOOOOOO... minä en.

        Mistä sää sen tiedät ,onko sulla siellä joku lasipallo , josta katsot kaikkien historian.
        Sinähän sen syyllistämisen osaat, syytät omista mokistasi vain muita ja suussa ei ole mitään vikaa, et ota vastuuta mistään.
        Jos joku satuja ja valheita kirjoittaa niin sinä.


      • oyp
        Lissuonsatutäti kirjoitti:

        Mistä sää sen tiedät ,onko sulla siellä joku lasipallo , josta katsot kaikkien historian.
        Sinähän sen syyllistämisen osaat, syytät omista mokistasi vain muita ja suussa ei ole mitään vikaa, et ota vastuuta mistään.
        Jos joku satuja ja valheita kirjoittaa niin sinä.

        Aivan samoin, mistä sää tiedät meidäm asioita kun vääntelet ja kääntelet niitä mielesi mukaan ja kerrot omiasi??? Heh menit omaan lankaan. Niin sitä pitää.

        En ole koskaan sanonut etteikö minussa tai kaikissa ole vikaa. Olen sanonut että suojelen omia lapsiani ja päätin aikanani kun olivat pieniä heidän asioista kun mies ei siihen kyennyt.
        Olen ottanut täyden vastuun lapsistani, mies ei.

        Kuten huomaat, taas sinä puhut pehmosia itse vaikka muuta väitä.
        Puhut omia sanojasi vastaan...hehheeee...


      • Lissuonsatutäti
        oyp kirjoitti:

        Aivan samoin, mistä sää tiedät meidäm asioita kun vääntelet ja kääntelet niitä mielesi mukaan ja kerrot omiasi??? Heh menit omaan lankaan. Niin sitä pitää.

        En ole koskaan sanonut etteikö minussa tai kaikissa ole vikaa. Olen sanonut että suojelen omia lapsiani ja päätin aikanani kun olivat pieniä heidän asioista kun mies ei siihen kyennyt.
        Olen ottanut täyden vastuun lapsistani, mies ei.

        Kuten huomaat, taas sinä puhut pehmosia itse vaikka muuta väitä.
        Puhut omia sanojasi vastaan...hehheeee...

        En minä ole susta mittään sanonut , mistä nyt sen keksit, Ai niin se lasipallo , ensinnäkään en ole aloittaja, aloittaja yleensä olet sinä niillä miehen lapsi jutuilla ilkeänä äitipuolena ym idiooteilla jutuillasi.
        Aina sinä olet muita syyttänyt kaikesta ja kehut kuinka hyvä ja erinomainen olet ja muut täysiä paskoja.
        Riistit lapsiltasi isän olet sen tänne kertonut, haukut sitä lasten isää idiootiksi jopa lapsille ja syytät sen muijaa kaikesta.
        Just suojelit lapsilta isän olet mielenvikainen itsekäs narsisti.
        Oyp = onnen ydinpersläpi


      • oyp
        Lissuonsatutäti kirjoitti:

        En minä ole susta mittään sanonut , mistä nyt sen keksit, Ai niin se lasipallo , ensinnäkään en ole aloittaja, aloittaja yleensä olet sinä niillä miehen lapsi jutuilla ilkeänä äitipuolena ym idiooteilla jutuillasi.
        Aina sinä olet muita syyttänyt kaikesta ja kehut kuinka hyvä ja erinomainen olet ja muut täysiä paskoja.
        Riistit lapsiltasi isän olet sen tänne kertonut, haukut sitä lasten isää idiootiksi jopa lapsille ja syytät sen muijaa kaikesta.
        Just suojelit lapsilta isän olet mielenvikainen itsekäs narsisti.
        Oyp = onnen ydinpersläpi

        Voi kuule olet monet kerrat täällä kirjoitellut ihmisitä juttuja jotka ei pidä paikkaansa.
        Minä syytä heitä joissa on vikaa, sanon jos asia tuntuu omituiselta. Hyviä asioita kehun ja niistä pidän, en tykkää että juoruat toisten asioista ja kerrot potaskaa. Miehen ex perhe ei ole kohde, joita saa mollata tieten tahtoen. Juorua omista asioista.
        En ole riistänyt lapsilta ketään, kyllä ne sutturat riisti lapsiltani isän., Huomapa jo, miten puhut taas palturia, syyttäessä meitä ,vaikka sutturat veivät isän perheestämme.
        Voit ihan vapaasti sanoa mitä tahansa, ymmärrän psykologiaa lukeneena ihmisten pahan olon ja miten he kohtaavat omia ongelmiaan. Musta mieli on läsnä, mutta onneksi ymmärrän että eivät he oikeasti ole pahoja, sellasta sattuu kun suututtaa. Sinäkin raivoat vaan siksi että kukaan ei ymmärrä sinua. Anna tulla kaikki paha olo pois, halin sua, sekin auttaa.
        Voit ihan mollaa miten lhystäät, en pahastu se kuuluu tuohon sinun mustaan mieleen, sen kun saat ulos kaikki on paremmin. Halin sua ja kuuntelen. Hyvä kun pystyt avautumaan, tarviit kuuntelijaa johon purkaa pahan olon. Kerro vaan.,


      • oyp kirjoitti:

        Aivan samoin, mistä sää tiedät meidäm asioita kun vääntelet ja kääntelet niitä mielesi mukaan ja kerrot omiasi??? Heh menit omaan lankaan. Niin sitä pitää.

        En ole koskaan sanonut etteikö minussa tai kaikissa ole vikaa. Olen sanonut että suojelen omia lapsiani ja päätin aikanani kun olivat pieniä heidän asioista kun mies ei siihen kyennyt.
        Olen ottanut täyden vastuun lapsistani, mies ei.

        Kuten huomaat, taas sinä puhut pehmosia itse vaikka muuta väitä.
        Puhut omia sanojasi vastaan...hehheeee...

        Mistäkö sinun asiasi tietää ???? No siitä kun olet kirjoittanut yli vuosikymmenen sairaita vieroittamis /suttura manifestiasi


      • Oletsairasihminen
        oyp kirjoitti:

        Voi kuule olet monet kerrat täällä kirjoitellut ihmisitä juttuja jotka ei pidä paikkaansa.
        Minä syytä heitä joissa on vikaa, sanon jos asia tuntuu omituiselta. Hyviä asioita kehun ja niistä pidän, en tykkää että juoruat toisten asioista ja kerrot potaskaa. Miehen ex perhe ei ole kohde, joita saa mollata tieten tahtoen. Juorua omista asioista.
        En ole riistänyt lapsilta ketään, kyllä ne sutturat riisti lapsiltani isän., Huomapa jo, miten puhut taas palturia, syyttäessä meitä ,vaikka sutturat veivät isän perheestämme.
        Voit ihan vapaasti sanoa mitä tahansa, ymmärrän psykologiaa lukeneena ihmisten pahan olon ja miten he kohtaavat omia ongelmiaan. Musta mieli on läsnä, mutta onneksi ymmärrän että eivät he oikeasti ole pahoja, sellasta sattuu kun suututtaa. Sinäkin raivoat vaan siksi että kukaan ei ymmärrä sinua. Anna tulla kaikki paha olo pois, halin sua, sekin auttaa.
        Voit ihan mollaa miten lhystäät, en pahastu se kuuluu tuohon sinun mustaan mieleen, sen kun saat ulos kaikki on paremmin. Halin sua ja kuuntelen. Hyvä kun pystyt avautumaan, tarviit kuuntelijaa johon purkaa pahan olon. Kerro vaan.,

        Täyttä sontaa ja valhetta, kyllä hullu hullu on.


      • Lissuoletsatutäti
        oyp kirjoitti:

        Voi kuule olet monet kerrat täällä kirjoitellut ihmisitä juttuja jotka ei pidä paikkaansa.
        Minä syytä heitä joissa on vikaa, sanon jos asia tuntuu omituiselta. Hyviä asioita kehun ja niistä pidän, en tykkää että juoruat toisten asioista ja kerrot potaskaa. Miehen ex perhe ei ole kohde, joita saa mollata tieten tahtoen. Juorua omista asioista.
        En ole riistänyt lapsilta ketään, kyllä ne sutturat riisti lapsiltani isän., Huomapa jo, miten puhut taas palturia, syyttäessä meitä ,vaikka sutturat veivät isän perheestämme.
        Voit ihan vapaasti sanoa mitä tahansa, ymmärrän psykologiaa lukeneena ihmisten pahan olon ja miten he kohtaavat omia ongelmiaan. Musta mieli on läsnä, mutta onneksi ymmärrän että eivät he oikeasti ole pahoja, sellasta sattuu kun suututtaa. Sinäkin raivoat vaan siksi että kukaan ei ymmärrä sinua. Anna tulla kaikki paha olo pois, halin sua, sekin auttaa.
        Voit ihan mollaa miten lhystäät, en pahastu se kuuluu tuohon sinun mustaan mieleen, sen kun saat ulos kaikki on paremmin. Halin sua ja kuuntelen. Hyvä kun pystyt avautumaan, tarviit kuuntelijaa johon purkaa pahan olon. Kerro vaan.,

        Sinä olet omituinen ja mieleltäsi sairas, keksit kaikkea älytöntä, kun ihmiset huomaavat sairautesi.


    • Parasäiti

      Hyvä Lissu! Minäkin otan täyden vastuun lapsista. Mies ei siihen kyennyt. Asuu kammottavan sutturan kanssa. Suttura on teinin mielestä nolo akka. Ei enää viitsi mennä isän luo kun suttura kyylää vieressä.

      • Lissuonsatutäti

        Kyllä on säälittävää kehua ittees. Onnen ydin persläpi


    • katkeruusveikaikensulta

      Hehheee.... jopas taas on loruja kirjoitettu. Ihminen joka rikkoo toisen perheen, niin häneltä ei voi muuta odottakaan kun syyttää miehen lapsia kaiskesta mitä itse on vääryyttä kokenu ja jos mieli sairastuu kirjoittaa jus näin kun ap mieli antaa mhyöten. Ota vastuu tekosista äläkä syyttele meihen lapsia siitä että sulla menee huonosti. Lasten haukkuminen ei ole reilu tapa jos sinä itse olet mokannut ja sulla on huonosti asiat. Ota vastuu tekosista ja myönnä että syyllinen olet sinä.
      Mies otti sut siivoomaan ja yksinäisiä iltoja lieventämään ja korvaamaan sen että rikoit hänen perheensä. Nyt sulla on korvauksien aika, tee se reippasti ja siivoa ja kokkaa.
      Sinä et ikinä voita miehen exää ja lapsia, he ovat miehelle aina ykkösiä vaikka hajoitit heidän perheensä, mies sietää sua siksi että hän tarvii siivoojan ja pyykkärin. Muuhun susta ei ole. Se on tietty vankee myöntää siksi haukut hänen lapset.

      • Vihanhedelmät

        Otan osaa suureen katkeruuteesi ja vihaasi 😂😂😂😂


      • halinsua
        Vihanhedelmät kirjoitti:

        Otan osaa suureen katkeruuteesi ja vihaasi 😂😂😂😂

        Hienoa että olemme samalla aalloilla. Me kaikki ollaan aina joskus katkeria ja viahisia, olemme iloisia ja onnellisia. On hyvä että osaat nauttia katkeruutesi päivistä, niitä näyttää sulla olevan.
        Me kaikki toivomme sulle hyvää kuitenkin, vedetään yhtä köyttä, surut ja ilot kuuluvat elämään, kunhan muistat että surun alata nousee ainaaurinko sinullekin.
        Olemme erittäin onnellisia ja onnekkaita, harmi jos sulla on nyt surua sydämessä.


      • Vihanhedelmät
        halinsua kirjoitti:

        Hienoa että olemme samalla aalloilla. Me kaikki ollaan aina joskus katkeria ja viahisia, olemme iloisia ja onnellisia. On hyvä että osaat nauttia katkeruutesi päivistä, niitä näyttää sulla olevan.
        Me kaikki toivomme sulle hyvää kuitenkin, vedetään yhtä köyttä, surut ja ilot kuuluvat elämään, kunhan muistat että surun alata nousee ainaaurinko sinullekin.
        Olemme erittäin onnellisia ja onnekkaita, harmi jos sulla on nyt surua sydämessä.

        Otan osaa suureen katkeruuteesi ja vihaasi🤣🤣🤣🤣🤣🤣


      • Nolonolompi

        Näinhän se on. Suttura on pelkkä nolo kotiapulainen jolle kylä ja naapurit nauraa. Siivoa suttura siivoa. Oikea perhe on ex-vaimo ja lapset.


      • Ihanaaelämäää
        Nolonolompi kirjoitti:

        Näinhän se on. Suttura on pelkkä nolo kotiapulainen jolle kylä ja naapurit nauraa. Siivoa suttura siivoa. Oikea perhe on ex-vaimo ja lapset.

        Niinhän sää luulet, mutta sinä se vaan elät yksin ja katkerana ,kirjoitat tänne, kun minä elän isossa talossa exäsi kanssakaan nautin olostani ja ei ole kakaroita huolettavana.


      • parastameilleikinä
        Ihanaaelämäää kirjoitti:

        Niinhän sää luulet, mutta sinä se vaan elät yksin ja katkerana ,kirjoitat tänne, kun minä elän isossa talossa exäsi kanssakaan nautin olostani ja ei ole kakaroita huolettavana.

        Eiks ookkin hieno iso talo? Mun suunnittelema. Mies huonosti hoiti taloa aikanaan jotta hometta kyllä löytyy usko pois. Mut hyvä et viihdyt. Vesivahinkoja ollut monia ja katto reistailee. Mies ylivelkaantunut ja ulosotossa, kun joutu mulle maksaan puolet talosta aikanaan.
        Lapseni on todella onnellisia kun ei pakolla joudu sinne hometaloon, eikä näkemään isänsäs sutturaa jolel täällä joka ilta melkein nauramme ja ihmettelemme että kaikenlaiset harakat sillekin kelpaa. Onneksi päästiin luuserista eroon. Teit meille palveluksen, korjaamalla miehenkuvatuksen pois silmistämme ja elämästä.


      • Vihanhedelmät
        parastameilleikinä kirjoitti:

        Eiks ookkin hieno iso talo? Mun suunnittelema. Mies huonosti hoiti taloa aikanaan jotta hometta kyllä löytyy usko pois. Mut hyvä et viihdyt. Vesivahinkoja ollut monia ja katto reistailee. Mies ylivelkaantunut ja ulosotossa, kun joutu mulle maksaan puolet talosta aikanaan.
        Lapseni on todella onnellisia kun ei pakolla joudu sinne hometaloon, eikä näkemään isänsäs sutturaa jolel täällä joka ilta melkein nauramme ja ihmettelemme että kaikenlaiset harakat sillekin kelpaa. Onneksi päästiin luuserista eroon. Teit meille palveluksen, korjaamalla miehenkuvatuksen pois silmistämme ja elämästä.

        Otan osaa suureen katkeruuteesi ja vihaasi.


    • ihananyxvaimojaäiti

      Minä olen pahansuopa nyx rouva. Teen mitenitse lystään ja exät lapset saavat tottua siihen että minä määrään. Minä olenlasten pää kasvataja ieheni kanssa ja miehen exä saa tottua siihen että minä sanon koska lapset tulevat ja lähtevät ja miten he pukeutuvat meille tultaessa. Minull aon valtuudet komentaa ja kasvattaa ja vaatia hyvää käytöstä, ja minua on kunnioitettava ja puhuttava kauniisti. Kiukuttelua en suvaitse.
      Mies onneksi komentaa mhyös ja exät vaan nyrpistää nenäänsä kun mitääbn ei tehdä niinkuin he haluavat. He saavat meilltä elareita kunmaksamme ja ohjeita lasten kasvatukseen, on hyvä että kotona tehdään samoin kuin täällä meillä, minulla on todella hyviä kasvatusvinkkejä joita on kotona noudatettava. Olen suvun pomo, pidän kaikki langat käsissäni.

      • Olettäysnolla

        Hehehh, ei sulla ole mitään miestä eikä lapsia , olet tyhjän huutaja katkera vihaaja.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe