Aihe

Vaalit tulossa

Mietinpävaannäitäkin

Toivottavasti kaikkien ehdokkaiden taustat ja talous on siinä kunnossa, että voivat ryhtyä yhteisen kassamme hoitajiksi.

37

1170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • merkantti

   Täh? Onks kunnassa kassanhoitajan paikka haussa?

  • roopeankkatietää

   Ei ehkä kassanhoitajan paikka, mutta jos nyt mistään mitään ymmärrät, niin valtuutetut istuvat yhteisen rahakirstumme päällä ja päättävät, milloin ja mihin tarkoitukseen se avataan. Ja silloin pitää olla tietoa ja taitoa sen verran, että edes omat raha-asiat osaa pitää kunnossa. Mutta tämähän on tietenkin sinulle liian monimutkaista, joten aukaise taas se Aku Ankka-lehtesi ja syvenny siihen.

   • merkantti

    Siinä ehdokkaitten talous- ja autoveroasioita tarkastaessanne tarkastelkaas samalla toi vaalikelpoisuus, taitaa olla silläkin suunnalla tarkasteltavaa. Vai onko kiinnostus enempi tonne tavarantarkastustoimintaan, erikoisalana lyhyttavara.


  • Persutonperseestä

   Tuleekohan kirjastoon Aku Ankaa, ei näillä pellepersuilla ole varaa sitä tilata. Se on sentään 69.90/vuosi, sillä saa sentään Alkosta jo kolme pulloa Kossua

   • kohvinritari

    Sinähän olet perehtynyt ilmeisen hyvin asiaan, suorittanut oikein laskelmia ja hintavertailuja. Eihän sitä muuten kunnantaloutta, täytyyhän se kossun ja aku-ankan hinta selvillä olla.


  • hansuserkku

   Kommentteista päätellen vankasti vahvistuu käsitys että tuo Aku-Ankka ja kestotilaajille tilaajalahjana jaettu Sudenpentujen käsikirja onkin valtaapitävien käsissä kovasti suosittu. Mutta tämänhän jo kaikki ovat sekoiluista havainneet. Koplakin kalskahtaa tutulta.

  • osujaupposi

   Taisi osua arkaan paikkaan kun keskustelua ohjataan sivuun aiheesta. En ole kuullut persuilla olevan taloudellisia vaikeuksia ja väärien tittelien käyttöä vaalimainoksissa.

   • Rautakallio

    Tälle foorumille on luonteenomaista, että keskustelut ohjautuvat aiheesta sivuun, kun vähäisin tai olemattomin eväin mölistään jotain asiatonta ja/tai henkilöönmenevää ilmeisen sekavassa mielentilassa, useinkin pelkästään rienaten keskustelijoita henkilöinä, unohtaen itse aiheen kokonaan.
    Keskustelusta ei siis ole kysymys, joten tänne kirjoittelu on pääsääntöisesti täyttä ajanhukkaa - eli se siitä.


   • pekka.pukki
    Rautakallio kirjoitti:

    Tälle foorumille on luonteenomaista, että keskustelut ohjautuvat aiheesta sivuun, kun vähäisin tai olemattomin eväin mölistään jotain asiatonta ja/tai henkilöönmenevää ilmeisen sekavassa mielentilassa, useinkin pelkästään rienaten keskustelijoita henkilöinä, unohtaen itse aiheen kokonaan.
    Keskustelusta ei siis ole kysymys, joten tänne kirjoittelu on pääsääntöisesti täyttä ajanhukkaa - eli se siitä.

    Voisitko haistella minun peräilmaa?


  • osujaupposi

   Nämä eritteisiin ja hajuihin sekä muihin vyön alle liittyvät kirjoitukset tulevat yleensä näiltä kunnan salaliittoa kaivelevasta keputaustaisesta porukasta. He kun eivät pysty esittämään aiheeseen liittyvää asiatietoa, niin lyödään sitten läskiksi tai pieruksi koko juttu.

   • vedänkö.käteen

    Miltäs kuulostais peräsuolirakastelu ilman sitoumuksia?


  • Eskosesikin

   Ensi kerralla sitten rakas Jukka.

   • kullia.suuhun

    Älä inise homopoika.


  • sattuukovieläkin

   Viime kerta taisi olla liian rajua, kun olet vieläkin noin pahalla päällä.

   • pyllynhaju

    Älä inise homopoika. Kyllä minun peenis jaksaa. Peräaukkos koosta olisin sinuna huolestunut.


  • kepupettaataas

   Nyt kun valittajaveljesten seksuaalielämä on saatu käsiteltyä, voitaisiinko palata aiheeseen. Eli joko pj:llä on vakuutukset ja katsatukset kunnossa? Olisihan se hyvä äänestäjien tietää ettei tarvitse sitten vaalien alla selvittää.

   • pettääjoomuttodisteet

    Mitäpä jos otat asiasta selvää ja kerrot meille?


  • kepupettaataas

   Eiköhän asia selviä jos tulee poliisiauto kylillä vastaan. Niiden lukulaitteethan löytävät ajokelvottomat ajoneuvot helposti.

  • mokka.mela.ja.heikkihela

   Hei. Olen ollut yhteydessä äitiisi takaapäin. Ei ole vielä lisännyt videoita. Jos joku haluaa pientä purtavaa niin ottakaa yhteyttä minuun. Olen varustettu pienellä aseella. Jos on niin paljon kuin mahdollista. Se on podari-pete. Tonni tänne tai tulee olla perillä viimeistään huomenna. Kyllä mä sen verran laittaa, että hän ei ole vielä saanut vastausta. Jos ei oo hävinnyt, niin mene.

  • kepupettaataas

   Aika erikoista vaaliteemaa. Ehdokas on jo niin sekaisin ettei voi olla edes kepulainen. Täytyy varmaan olla uuden puolueen ehdokkaita.

  • hansuserkku

   Palikkapuuhaa! Näyttäisi olevan KokoPersSossujen vaaliteemat niinsanotusti hakusessa, ellei peräti pahasti kateissa. Samaan malliin kuin tekosetkin.

  • totuuden

   Kyllä oli taas kirkasotsaista valehtelua Lähilehden oikaisussa. Aivan yllättäen ja arvaamatta tulivat Itä-Kepun lokajutut. Kun juttuun haettiin "kadunmiesten" mielipiteitä, oikein haettiin paikallisin voimin sopivia "haastateltavia". Ihan turhaan yritäätte EK ja Maija. Kyllä teiltä on uskottavuus mennyt. Niin paljon otette haittaa aiheuttaneet, että ei kannaisi lähteä ehdolle. Saatta vielä ennen vaaleja tulla lisää paskaa tuulettimeen.

   • Buahahahahahaaa

    Et taida olla ryhmä 17 penaalin terävin kynä. No onneksi sulla on vaaleissa vaan yksi ääni. Ja tuolla älykkyysosamäärällä tuskin löydät äänestyspaikkaa.


   • neäthänsen
    Buahahahahahaaa kirjoitti:

    Et taida olla ryhmä 17 penaalin terävin kynä. No onneksi sulla on vaaleissa vaan yksi ääni. Ja tuolla älykkyysosamäärällä tuskin löydät äänestyspaikkaa.

    Kyllä äänestyspaikka löytyy, seniilipalvelu toimii. Neljän vuoden välein vaalien alla Leppäkorventien asukkaat sekä matkabaarin asiakkaat kuten myöskin vanhukset nousevat ihmisarvoon, muutoinhan KokoPersSos ei heitä muista kuin molliessaan.


  • totuuden

   Kepulaiset tunnistaa heti kommenteista. Kun ei ole mitään asiatietoa tai aiheeseen liittyvää kommentoitavaa, tehdään sitä perushommaa, heitetään paskaa. Muuhunhan ei älynlahjat riitäkään.

  • Viheltävä_maksa

   perSuehdokkailla on aina pohjat kunnossa j aturnajaiskestävyys on tyypattu monissa yön yli ja kokonaisia viikkoja kestäneissä ryyppäjäisissä.

  • kansalaisedustaja

   Meilon uudet personaliti-videoyhteydet, joista saatte vielä nähdä, kuin palkkakuoppaisissa olosuhteissa pysytellään.

  • VaalityöAlkanut

   Tämän viikon Lähilehdessä oli aivan asiallisesti argumentoitu vastine viikkoa aikaisemmin olleeseen outoon, ilmeisen vahingoniloiseen ulostuloon päättyneen lahjusjupakan jälkeen.
   Puoluekentän oikea laita laukkaa jo ennenkuin on päästy edes vaalikisan lähtöön.

  • totuuden

   Asiallisesti, mitään en ole ottanut, mutta toiset. Kepu aloitti vaalityön pohjustuksen jo kesällä. Täysin yllättäen tuli toimittaja ja alkoi kysellä. Taisi jopa johdatella. Kepulaiset kipuilevat menetettyä valtaansa. Kun Pekka oli remmissä, myös narut olivat käsissä. Tässä on vaan se ero, että Pekka oli viisas ja asioihin paneutunut. Nykyinen porukka viettää aikansa somessa. Jos edes osan siitäkin ajasta käytettäisi aisoihin paneutumiseen, voisi olla vähän kompetenssia. Jos on pikkuruisella kahvilusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia. Amerikkalainen vaalisamppanja on menossa. Jos ei voi omia aikaansaannoksia esitellä, keskitytään toisten mustamaalaamiseen.

   • nauruatuelta

    Puhut asiaa, Pekka oli viisas ja asioihin paneutunut, kyllä. Ja silloin oli kokoomuslaisessa seurueessakin vielä järki matkassa, nyt se näyttää tyystin kadonneen. Kun ei älyllä ja taidolla pärjätä, otetaan avuksi röyhkeys ja kierous. Antakaa mennä samaa alamäkeä, sujuvasti menee mutta metsään.


   • jämptionniin

    Parempi vaikka pienellä lusikalla kuin KokoPerSo tyyliin reikäkauhalla. Teitillähän ei muuta olekaan käytössänne kuin se reikäkauha, sillähän työ niin sukkelasti saatte noukittua sattumat sopasta.


  • Expäättäjäitsekin

   Todellakin aikoinaan politiikka oli herrasmiesten ja -naisten hommaa. Varsinkin Asikaisen Pekan ja Stjärnvallin Erkin aikaan. Molemmat herrat ottivat yhteen politiikassa ja olivat silti hyvissä väleissä keskenään. Ja molemmilla oli halu ja tahto hoitaa kuntaamme hyvin ja järkevästi. Se mitä sovittiin, piti myös päätöksenteossa. Siistiä ja sopuisaa toimintaa kaikkien yhteiseksi hyväksi. Ajat ovat valitettavasti muuttuneet. Huonoon suuntaan, ja kaikki ovat häviäjiä: Kunta, kuntalaiset ja yhteinen etumme. Onneksi minun ei kauan enää tästä tarvitse välittää. Mistä riidellään ja ketä solvataan seuraavaksi?

   • Onseniinväärin

    Joo-oh! Komiata oli elo ennen, kirkossakin käytiin ahkerasti, kuka milläkin. Herrasmiehet kirkkoreellä ja rahvas paarusti huopatossuissaan jalan, lumipenkan viertä ettei alle jää. Ei erotu enää herrasmies rahvaasta kun köyhätkin ajaa autollansa kirkkoon, täytyykin pankin isännistön kokouksessa ottaa asia esiin ja laittaa tolkkuunsa moinen rehentely. Kunnan asiatkin oli niin leppoisasti kahvistellessa päätetty kun koolla oli kunnanjohtaja, vallesmanni, kirkkoherra, apteekkari ja minä tietysti, ei tarvinut muuta kuin kunnankirjurin kirjata mitä olimme sopuisasti päättäneet. Ei ollut kaikenmaailman huutolaiset laukomassa mielipiteitään herrasväelle.Toista on nyt, ei uskota mitä me suuressa viisaudessamme olemme tuumailleet ja haluaisimme kirjurin kirjaavan, demokraatian nimissä kaikenlaiset sivistymättömät puhuvat mitä sylki suuhunsa tuo. Onnistuvatpa joskus kaikenlaisin sivistymättömin metkuin viemään helposti päätettäviä asioita äänestykseen, ai että sieppoo, ei uskota mitä järkimiehet sanoo, suuressa viisaudessaan, oppikoulussa hankitussa. Kyllä jotain täytyis nyt tehdä ettei homma lähde silkkihanskasta, siirry valta hikiseen karhennettuun rukkaseen. On se niin valitettavaa tämä tapahtunut muutos, kyllä pian on päästävä takaisin vanhaan järjestykseen, mutta kun kaupunkilais liipparit veivät sen vallemanninkin niin kauas, ei sillekään voi enää kahvistellessa huolistansa puhua.


   • Kirotturahvas

    Sanos muuta, kyllä on aikoihin eletty kun enemmistön mielivalta pilaa koko demokratian. Vaaleissa onneksi on mahdollisuus korjata tilanne suuren maailman malliin, äänestämällä valtaan Todellisen Suuren Muutoksen lupaajat, jotka kampanjoissaan voisivat vaikka julistaa "Tehdään Sysmästä jälleen Suuri, tehdään Sysmästä jälleen Suuri".
    Ennen oli asiat paremmin, joten palatkaamme aikaan entiseen, Suuruuden aikaan.


   • yxäänestäjä
    Kirotturahvas kirjoitti:

    Sanos muuta, kyllä on aikoihin eletty kun enemmistön mielivalta pilaa koko demokratian. Vaaleissa onneksi on mahdollisuus korjata tilanne suuren maailman malliin, äänestämällä valtaan Todellisen Suuren Muutoksen lupaajat, jotka kampanjoissaan voisivat vaikka julistaa "Tehdään Sysmästä jälleen Suuri, tehdään Sysmästä jälleen Suuri".
    Ennen oli asiat paremmin, joten palatkaamme aikaan entiseen, Suuruuden aikaan.

    Sysmän suureksi tekemiseen tarvittaisiin taikuri, vähitään David Copperfield, ja tuskin hänkään siihen pystyisi.
    Valtuuston jäsenillä pitää olla omat asiat kunnossa niin taloudellisesti kuin muutenkin, silloin vasta pystyy realistisesti päättämään koko kunnan asioista.
    Kaljabaarin porukassa harvemmin on vastuunkantaja-ainesta.


   • PentaJulianoCadian

    En tiedä tarkkaa listaa ketä istuu valtuustossa. Mutta enpä usko heitä kaljabaareissa näkeväni. Ja tässä en tarkoita paikallisessa tanssiravintolassa olemista pe-la yönä, se on normaalia elämää käydä ulkona.
    Joko se Kekki pääsi valtuustoon?


   • kirkkaanystävä
    Kirotturahvas kirjoitti:

    Sanos muuta, kyllä on aikoihin eletty kun enemmistön mielivalta pilaa koko demokratian. Vaaleissa onneksi on mahdollisuus korjata tilanne suuren maailman malliin, äänestämällä valtaan Todellisen Suuren Muutoksen lupaajat, jotka kampanjoissaan voisivat vaikka julistaa "Tehdään Sysmästä jälleen Suuri, tehdään Sysmästä jälleen Suuri".
    Ennen oli asiat paremmin, joten palatkaamme aikaan entiseen, Suuruuden aikaan.

    Sinulla ne näyttäisi olevan selkeät suunnitelmat, hyvä niin, hyvin suunniteltuu on puoliksi tehty. Älä nyt kuitenkaan enää tänään pössyttele höpöä, pidä pieni breikki niin jaksat vaaliturneen loppuun.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11912
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   188
   2801
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2099