Tuin Dubai

outoaaaa

olen ihmetellyt tuin dubain matkoja,lennot on norwegianin.hotellillta haetaan kentälle ti-ke välisenä yönä,lento löhtee 04.huone pitää kuitenkin luovuttaa ti klo 12 mennessä.mikä tässä on ideana?minä en kyllä tuohon valmis ole....

16

639

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Dubai1

      Tui: lle on edullisempaa käyttää halpalentoyhtiötä ??? Koneessa ei saa ruokaa ... Finnair olisi kalliimpi vaihtoehto ...Me varasimme Uudeksi Vuodeksi matkan Dubaihin Tui:lta. Lento piti olla Finnairilla mutta ilmoitettiin että vähäisen kysynnän vuoksi lennot vaihtuvat Norwegianille ja lentoaikataulut muuttuvat. Olisimme voineet perua matkan mutta emme halunneet. Saimme pienen hyvityksen . Matka oli raskas sekä mennen että tullen kun lisätään menomatkalla passintarkastus olimme hotellilla klo 5.00 ja aamupalalle meno klo9.00... lähtöpäivänä huoneen luovutus oli klo 12. Saimme kuitenkin oleskella hotellissa ja altaalla koko päivän... illalla makoilimme altaalla ja katselimme tähtitaivasta !!! Pienten lasten kanssa en suosittele , mutta meidän lähes aikuisten lasten kanssa ok. Mutta vuorokauden hereillä olo vein veronsa...

      • Nykymeininki

        Ei saa muillakaan ruokaa economyssä, kuin erikseen maksamalla.


      • Matkustaja123098
        Nykymeininki kirjoitti:

        Ei saa muillakaan ruokaa economyssä, kuin erikseen maksamalla.

        Finnairilla tarjotaan ruokaa economyssa Dubaim lennolla.


    • Ojirin

      Hyvin se menee. Vuokratkaa vaikka auto viimeiseksi päiväksi.

    • eivaihtoehto

      lentoaikataulut ei kyllä ole hyvät,kun kotiinpäin klo 04. meillä on aina tapana hieman levätä ennen kotiinpäin lähtöä,nyt saisi keikkua valveilla ties missä.en ymmärrä miksi huoneen luovutus on noin aikaisin?kyllä huone pitäisi saada pitää siihen asti kun noutavat hotellilta.tämä on semmoinen seikka että tui ei ole enää vaihtoehto.

    • kansainvälinen

      kello 12 huoneenluovutus on ihan kansainvälisiä hotellikäytäntöjä, lähes joka maassa sama juttu

    • Ojirin

      Kokeilitteko saada huonetta dirhameilla vuorokaudeksi?

    • eikiitoss

      jokaisella matkallemme on aina saatu huone pitää siihen asti kun noutavat hotellilta kentälle.
      kohtuutonta ottaa huone alta n.12 h ennen kentälle lähtöä....

    • Ojirin

      Niin, kohtuutonta kyllä, mutta joskus tilanne vaatii.

    • Ibn_al_kalb

      Lentoajat ovat ihan /C:stä. Köyhät lentää halvasti yöllä.

    • DXB

      Onko se nyt oikeesti niin vaikeeta itse varata yksi ylimääräinen hotelliyö esim lentokentän tuntumasta. Siellä voi sitten käydä lepäämässä ja suihkussa ennen kotilentoa. Lentokenttähotellin ilmainen kuljetus vie suoraan terminaalin eteen pari tuntia ennen koneenlähtöä.

    • Turhapur

      Miksi menette yölennoilla, jos valitatte! Varatkaa aamu menoon ja aamu tai ilta paluuseen. Aurinkomatkoilla tai Apollolla, jos ette osaa omatoimisesti. Jotta teidän ei tarvitse valittaa niin varautukaa jo etukäteen: menossa voi joutua jonottamaan passintarkastukseen jopa 1,5 tuntia yhdessä intialaisten, pakistanilaisten, iranilaisten jne kanssa.

    • Kaislun

      Hei! Laitan tämän viestin myös tänne. Jos tiedätte, että joku on menossa Dubaihin tänä vuonna, ni suositelkaa ehdottomasti tätä kirjaa! Todella suuri apu rahamenoissa! Kirjan voi ostaa myös Dubaista, kuten itse tein alkuvuonna siellä reissatessani, mutta nyt olisi oiva mahdollisuus saada tämä vähänkäytetty kirja edullisemmin minulta! :) Ja kannattaa tinkiä ;) tuo on vain osviittaava hinta :) Yhteystiedot löytyvät tori.fi sivulta tai tähänkin voi kommentoida :)

      MYYDÄÄN! Dubai entertainer 2017 -kirja. Lähes käyttämätön, sillä kirjasta käytetty vain 8 kuponkia. Sisältää edelleen mm. kaksi "osta 2, maksa 1"-kuponkia WildWadi-vesipuistoon. Lisäksi paljon muita "osta 2, maksa 1" -alennuskuponkeja mm. ravintoloihin, kahviloihin, aavikkosafareille, delfinaarioon, golf-radoille yms. aktiviteetteihin. HUOM! Sisältää myös yhden lipun Ferrari Worldiin sekä 3 lippua Abu Dhabin Yas-Waterworldiin. Kirjan lisäksi saa 50aed arvoisen alennuskupongin Borders-kirjakauppaan, josta kyseinen kirja on ostettu. Erittäin kannattava ostopäätös, erityisesti isommalle porukalle! Tosin kaksi henkilöä sai rahansa takaisin jo viidessä päivässä. Kirja maksoi uutena yli 124e. Myyn kirjasettiä ( alennuskuponki) 100e:lla, mutta jos olet eka tarjoaja, KANNATTAA aina yrittää TINKIÄ ( Dubaissakin hyvä taito ;) ). Voin postittaa kirjan tai tuoda sen mahdollisesti jopa Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen reissua. Must-ostos Dubaihin matkustaville, jos haluat syödä ja kokea asioita, sekä säästää satoja euroja.

    • asiastatietävä

      "kello 12 huoneenluovutus on ihan kansainvälisiä hotellikäytäntöjä, lähes joka maassa sama juttu"

      Eipä muuten pidä paikkaansa! noin voivat väittää vain kerran vuodessa matkustavat. Hotelleilla on lähes kaikilla omat lähtöajat, joissain hotelleissa ulosheitto on jo klo .10 aamulla (niihin en enää mene), joillain klo.11, joillain 12 ja jotkut antavat olla klo.13-14 asti riippuen hotellista, sen työntekijöistä ja etenkin omistajasta. Kireät hotellien omistajat ainakin heittävät ulos aikaisin, vaikka huoneeseen ei olisi uusia tulijoita. Jos matka on matkatoimiston kautta, tulisi matkatoimiston oppaiden aina huolehtia että checkout on vaikka päivällä jos lento lähtee yöllä. Liian harva kuitenkaan pyytää/valittaa? taitaa suurin osa suostua meininkiin että istutaan vaikka ulkona sateessa kymmenen tuntia odottamassa lennon lähtöä, tai jossain aulassa matkatavaroiden kanssa.. Hotelleilta ei ole suuri työ antaa myöhäisempää lähtöaikaa, hehän tienaavat suuria summia ja heillä on usein tyhjiä huoneita uusille vieraille.

    • Sallikaisa

      Tiedoksi vain...olen ollut Dubaissa monta kertaa Finnairin lennoilla..jos ruokaa haluaa lennon aikana,niin se on tilattava ja maksettava etukäteen.

      • Dubai4x

        Näinhän se nykyisin on, aikoinaan Dubain lennot olivat lomalentoja, joihin sisältyi ateria. Ja me lennetään aina Finskin päivälennoilla, ei koskaan yöllä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe