4Smile mitä teen

Helvetissä

Narsisti mies ja hermot riekaleina ja rikki sisältä oleva nainen.Miten pääsee tästä raastavasta tilanteesta irti vai pääseekö ollenkaan?

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4Smile

      Palaan sulle ilta myöhään

    • 4Smile

      Kommentoimatta sen enempää tuota nimmarini varastajaa, ihan hänen kiusakseenkin annan nyt tulla sitä tyhjänpäivästä jaaritusta.

      Mennyt:
      Sun on ollut aika vaikea uskoa, että mikään muuttuisi enää paremmaksi ja oot mielessäs miettinyt, mikä olis parasta, että löytyis se tasapaino. Oot kokenu olevas täysin outsideri hirveitten taakkojes alla ja oot illan hiljaisina hetkinä, kuulle ulvonut toiveitasi/ajatuksiasi. Varo kuitenkin liiaksi jämähtämästä paikoillesi, sillä tässä saattaa olla jokin vaaran paikka, jota et välttämättä huomaa.

      Nyt:
      Täällä on nyt paljon aineellisia asioita. Rahasopimuksia ym.. ja vaikka haluaisitkin ajatella, että tää on voitettua kauraa, saatat joutua tilanteeseen, joka ravistelee käsityksiäsi aikalailla. Liittyy johonkin jo kauan kestäneeseen asiaan, jonka tiimoilta tiedät kohtalonpyörän rattaitten raksuttavan vääjäämätöntä yhden ajan loppua. Riita. Aikamoinen sellainen.

      Tulee:
      Mutta ei niin paljoo pahaa, ellei jotain hyvääkin :) Ratkaisuun tää juttu menee ja se tuo sinulle valoisampia aikoja olkoonkin, vaikka tilanteet edelleen elää. Muutos on iso. Täytyy osata jättää vanhat, kannattamattomat asiat taakseen ja kääntää uusi lehti, joka toisi mukanaan onneakin. Tässä tosin on, että jokin viesti on tulossa, tai saat tietää jotain, jonka luokittelet selkäänpuukotukseksi.
      Vaikka kotiasiat saattaisivatkin kohentua, oot silti tyytymätön ja itekses fundeeraat, onko missään mitään järkeä. Nyt kannattaa pitää jalat maassa ja järki päässä.
      Täällä on joku läheinen ystäväsi, jonka kanssa olet aika pitkälle samoilla aallontaajuuksilla ja ehkäpä onneasi nyt koetellaan, koska voimia tämä tulee kysymään. Sun ajatuksias hallitsee vaaleahko aikuinen mies ja mitä ilmeisimmin tässä yritetään hieroa sovintoa. Vaalea nainen ja kepeää huolettomuutta, jos tässä olet sinä - kurkkaa varpaisiisikin välillä, ettet putoa kielekkeeltä.
      Sulla ilmeisesti on joku hyvä ystävätär tms, koska viestittelyn kautta hän saa sut tajuamaan tosiasioita. Nyt on aika takoa, kun rauta on kuumaa, sillä vaikeudet näyttäisivät jäävän taakse ja tuli työn kortti ja uusi toivo.
      Sit sulle ehdotellaan ties mitä ja alat miettiä uusiks arvojasi, mitä tulee eroon liittyvistä asioista. Tässä on vaalehko nainen, suattaapi suht varakaskin olla. Joko hän kutsuu sinut johonkin sosiaaliseen tapahtumaan TAI sitten kertalaakista yllätyt jostain. Maailmalta kiirii uutisen tynkää.
      Sydämen asiat ja haasteelliset asiat niissä. Valinta on tehtävä. Täällä on virkamies (tai sit tumman puhuva mies) Kuitenkin tässä on, että olet vakaasti nyt ottaa vastaan - tuli mitä tuli ja jotakin tuleekin, vääjäämättä, mutta sinä pitelet niitä onnistumisen tiirikoita hyppysissäsi.
      Saat kuulla myös jotain, mikä saa sut tuntemaan, että olet onnistunut ja lisää tulee. Muutosten tuulet puhaltelevat. Joku harvemmin tavattu ristiverinen nainen ja harmonisia aikoja.
      No mutta sitte joku ristiverinen aikuinen mies pikkusen saa sun stressihormonit elämään. Sun tarttis palauttaa mieliin, mitä aikkea oot läpi käynyt sillä, täällä on joku nainen. Ellei tumma, ni sitten petollinen ja tästä et mihinkään pääse. Täällä on, että jokin juttu paljastuu ja tähän liittyy vaalea aikuinen mies.
      Ahistut vähän ku jonkun ajan päästä, kun et oikein osaa enää luottaa ihmisiin ja koko ajan on vääntöä, miten saat asiat pysymään sulassa sovussa keskeään. Jotakin tulee äkkiä ja arvaamatta ja siinä vaiheessa sulta kysytään terävää päätä/päättäväisyyttä, kun ajattelet tulevaisuuden suunnitelmiasi. Ihan hyvät näkymät niille on, jos annat sille tilaisuuden

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe