Demiseksuaaleille kysymys

omituinenotusolen

Tapasin naisen johon rakastuin ja alettiin seurustella. Hän kuulemma haluaa minua paljon, mutta ei ole mikään ongelma vaikka seksiä ei ole. Se on ollut olosuhteiden pakosta vähissä eli parin kuukauden aikana vain kahdesti. Hän sanoi äskettäin olevansa jonkinlainen demiseksuaali. Ollaan molemmat naisia.

Jäin miettimään, että tarkoittaakohan tuo nyt sitä, että tämä tulee olemaan tällaista aina jatkossakin, vaikka olisi sellaiset olosuhteetkin että seksiä voisi olla. Meistä toisen lapset siis ovat olleet vähän esteenä, samoin hänen omista olosuhteistaan johtunut stressikin ja hankalat työvuorot. Minä itse taas olen tuon takia vähän onneton, koska edellisissäkin suhteissani oli tyypillistä toisen taholta, että seksiä oli vain 1-2 kertaa kuukaudessa ja tunsin itseni torjutuksi. Niin tunnen vähän tässäkin. Eli hän haluaa minua, mutta ei kuitenkaan toteuta sitä, ja kun teen jotain aloitetta, on liian väsynyt tai stressaantunut tai muuten vain ei ota siitä yhtään onkeensa.

Kai tuosta pitäisi puhua, koska pidemmän päälle se varmasti nakertaa suhdetta. Hän on minulle tärkeä enkä haluaisi tuon takia lähteä eri teillekään, mutta en minä ole ollenkaan tyytyväinen tähänkään. Itse olen kyllä siinä mielessä demiseksuaali, että en halua ketään yleensä ensinäkemältä vaan vasta hieman tutustuttuani, mutta sen jälkeen voinkin sitten olla suorastaan hyperseksuaalinen. Joten ollaankohan nyt kuitenkin ihan erityyppiset, jotta on mitään toivoa onnistua.

Olisi kiva lukea toisten näkemyksiä ja kokemuksia tästä aiheesta.

1

423

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Greyace

   Keskustelu varmaan on paras ratkaisu tilanteessa. Itse olen aseksuaali harmaalla alueella, ja jotenkin tuo naisystäväsi asennoituminen kuulostaa tutulta.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2016
  2. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   72
   818
  3. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   44
   779
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   73
   686
  5. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   56
   658
  6. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   39
   600
  7. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   88
   558
  8. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   23
   546
  9. Onneks mies teit

   valinnasta helppoo. Its joor lost not main.
   Ikävä
   67
   529
  Aihe