X-TRAIL 2014-2017 kokemuksia

harkinnassaX

Millaisia kokemuksia uuden X-trailin omistajilla? Onko ollut kuinka vikoja?
Sattuuko kukaan tietämään koska oikein se 4WD diesel-automaatti tulee Suomeen? Piti tulla jo 2015 syksyllä.

11

536

Vastaukset

 • Ihan paska.

 • Kesällä ostettu vm. -16 X-trail dCi autom. ajettu nyt 20tkm. Korjaamokäyntejä on sit riittänyt ihan tarpeeksi..
  Kesä meni ok, mutta kun tuli kylmät... Ensimmäisillä pakkasilla hajosi lämmitys. Oli muuten mukava ajaa reissun päältä kotiin n.300km jääkaappilämpöisessä autossa. Vika "korjattiin" mutta kun tuli seuraava kunnon pakkaspäivä, ni eipä sitä lämmintä tullut taaskaan, joten taas korjattiin. Tällä kertaa kuntoon asti.
  Sitten hajosi vakionopeudensäädin. Korjattiin ja toimi noin kuukauden.

  Sitten vakkari hajosi uudelleen ja samalla syttyi moottorin varoitusvalo. Korjaamolle taas -> joku anturi rikki, korjattiin. Taas ajeltiin noin muutama viikko ja syttyi moottorin varoitusvalo -> huoltoon, joku anturi taas sökö. Anturi vaihdettiin ja vikakoodit nollaattiin.
  Nyt tiistaina syttyi taas moottorin vikavalo, vakkari rikki, nykii vaihteita vaihdettaessa -> odottaa huoltoa, eka vapaa aika maanantaina. Et silleen.

  Autoon asennettiin webasto ennen luovutusta ja sitä on säännöllisesti käytetty kylmillä ilmoilla, joten kylmäkäynnistyksen ongelmista ei voi olla kyse. Samoin maskisuoja paikoillaan.

  Huollon eduksi on sanottava kyllä se, että toimii hyvin, ja palvelu on ystävällistä. Sijaisauto järjestynyt aina ongelmitta, eikä kustannuksista ole tarvinnut vääntää kättä.

  Aikaisemmin alla farkku-Mondeo, ja vaikka väittävät, että Fordilla taivaspaikka on taattu, niin kyllä tämä X-trail on puolessa vuodessa aiheuttanut enemmän ongelmia kuin Mondeo 7 v / 200 tkm.

  Puolisolla -07 4x4 Qashqai, johon ei ole tehty koskaan mitään ylimääräistä korjausta/huolto, toiminut kuin sveitsiläinen kello. Ja sillä on ajettu pahassakin maastossa ja vedetty raskaitakin kärryjä. Osin siitä syystä päädyin x-trailiin, mutta nyt jo vakavassa harkinnassa auton vaihto :(

 • No huh huh ;(
  Itseäkin alkoi X-trail kiinnostaa kun Tuulilasissa oli juttua että isompi 2 litran diesel tulee keväällä. Mitsun Outlander ollut pian 4 vuotta eikä mitään ongelmia ja takuutakin vielä vuosi jäljellä.
  Luulin että X-trail olisi laadukaskin kun tulee kai Japanista eikä ole mitään Englannin paskaa.

  • Japanista tulee ainoastaan Subaru ja Mazda. Kaikki muut Japsimerkit kasaillaan täällä euroopassa, ja jälki onkin sitten kuvatun kaltaista.


  • Mitsu Outlander nykyversio tehdään Japanissa. Tiedän kun tuollainen minulla, VIN koodi. Ei ole ollut vikoja kolmen vuoden aikana. Muista Mitsuista en tiedä.


  • AitoJapsiOnHuoleton kirjoitti:

   Japanista tulee ainoastaan Subaru ja Mazda. Kaikki muut Japsimerkit kasaillaan täällä euroopassa, ja jälki onkin sitten kuvatun kaltaista.

   Sulla on vanhaa tietoa. Monen japsimerkin valmistus siirrettiin Japaniin kun EU-Japani vapaakauppasopimus solmittiin.
   Mm. Mitsu Outlander ja X-trail tulee nykyään Japanista


  • No joo. Olin ehkä hieman epätarkka. Japanilaismerkeistä AINOASTAAN Mazdan ja Subarun KAIKKI SUOMESSA myytävät autot VALMISTETAAN JAPANISSA. Muilla vain osa autoista tulee Japanista. Toivottavasti nyt ymmärrettiin oikein.


 • Rungonnumero kertoo valmistusmaan. JT- alkukirjaimet X-Trailissa tarkoittaa että ko. menopeli on valmistettu Japanissa.

 • minulla on työsuhdeautona 2014 xtrail diesel manuaali 4 veto kytkimellä. Todella hieno auto. Vietimme yhdessä n 160 tkm neljän vuoden aikana

 • Renault X-Trail
  Aitoa Nissania noissa ei enää ole kuin se konepellissä ja takaluukussa oleva Nissan logo....

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3525
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  14
  1628
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1185