Käänteinen lottovoitto sysmäläisittäin.

Saabismionsairaus

Jos ajan katsastamattomalla ja vakuutuksettomalla autolla parikin vuotta ja en jää kiinni, niin silloin olen ikään kuin voittanut lotossa. Kannattaa siis olla iloinen kepulainen. Muutkin mukaan leikkiin ja kaikki voittavat ja säästävät. Tämä on kepulaista politiikkaa parhaimmillaan, kuten ministeri Bernerin väyläsuunnitelmakin edellyttää.

16

790

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ziggss

      Ei sitä nyt lottovoittoon verrata et poliisit tulis sysmässä vastaan..

    • WanhaWitsi

      Tämä joillekin ilmeisesti elämää suurempi autoasia alkaa olla jo nähty, vaihda levyä. Jankuttaminen ei ole fiksua tai hauskaa eikä edistä asiaa yhtään, mikä se ikinä sitten onkaan.

    • Katsastamattomalla autolla ajaminen ei tule kalliiksi, mutta vakuuttamattomalla autolla tulee, kun jää kiinni, siitä ei selviä sakolla vaan korotetulla vakuutusmaksulla.

      • WanhaWitsi

        Pakollinen liikennevakuutus ei normikotteroihin maksa paljon (eikä autovakuutus eli kasko ole pakollinen), joten aika epäuskottavaa, että jollakulla valtuustosta ei olisi liikennevakuutusta omistamassaan autossa. Jota täällä siis on vihjailtu kuukausikaupalla.


    • Olikomuuta

      Eipähän tuon asian varmistaminen vaadi kuin rekkarinumeron ja muutaman euron tekstiviestin. Sieltähän se selviää. Eurot maksettu ja tieto saatu. Samassa taloudessa molemmilla autoilla sama tilanne. Että silleen.

    • lottovoittajakonaapuri

      Onhan noita aika uskomattomia tarinoita, mutta TOSIA, että jotkut ajaa vuosikausia katsastamattomalla ja vakuuttamattomalla autolla, jotkut jopa ilman ajokorttiakin kymmenisen vuotta!! Kait niitä voi silloin Sysmässäkin olla, jossainhan niiden täytyy olla, jos lehdestä luemme tämän tästä näistä lottovoittajista... http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/oululaismies-jai-55-kerran-vuoden-sisalla-kiinni-ajo-oikeudetta-ajosta/692692/

    • Novaalittaastulossa

      Nyt sä oot asian ytimessä. Hei. Katos kun koulutuksen mukainen ammattipätevyys ilmoitetaan väärin ja muutenkin rikotaan lakia, niin missä uskottavuus on? Hei, haloo, nyt vähän pätkii.

    • Hallaatehtyjapaljon

      No, vaalit on piakkoin ja ehdokasasettelut vielä kesken. Katsotaan nyt ensin vieläkö pokka riittää lähteä mukaan, vai voittaako järki.

      • Pirullinenkylä

        Tämä on sitä YksiSysmä henkeä.....


      • vieläköpitääjaksaa

        YksiSysmä hengestä sai taas lukea Lähilehdestä. Valtuuston II Vpj kirjoitellut omiaan lehteen. Kun ei omat hartiat riitä on tämä kierouden huippu saanut houkuteltua kaksi hyvässä maineessa ollutta entistä poliitikkoa laittamaan nimensä alle.
        Käsittämätöntä että tämä kädenvääntö jatkuu ja jatkuu. Toivottavasti riidanhaastaja kepu ymmärtää tällä kertaa olla takertumatta ja antaa näiden kokoomuslaisten tehdä itsensä pelleiksi ihan itse.

        Miksi Ihmeessä kumpikaan näiden allekirjoittaneiden jälkeläisistä ei laittanut nimeään alle. He ovat kuitenkin mukana valtuustossa ja tietävät asioiden oikean tilan. Ehkä juuri siksi. Parempi heille etteivät laittaneet, mutta sääliksi käy näitä kahta vanhempaa joita olen suuresti arvostanut eiliseen asti.


    • pyllynhajubaari

      Sysmäläiset ovat ihan vitun tyhmiä. Täälläkö päätökset teette yhteisvoimin?

    • Lotto-Hilkka

      Pannaas tästä oikeen kunnon lottovoittoa! Kikkelis Kokkelis - Mitäs läksit

      TIEDOTE VANHEMMILLE JA OPPILAILLE 20.12.2016

      Korjaustöitä Sysmän yhtenäiskoulussa
      Vuokrattavat tilat Sysmän yhtenäiskoululle toimittanut Parmaco Oy on havainnut omassa laadunvarmistuksessaan, ettäkoulurakennuksen alapohjassa olevat ulkolevyt vaativat korjaamista. Levy altistuu tietyissä olosuhteissa kasvustolle.
      Parmaco on selvittänyt asiaa yhdessä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa; kyseessä on ulkolevyn materiaalivaurio eikä rakenteellinen vika. Vauriolla ei myöskään ole vaikutuksia sisäilmaan. Parmaco kantaa täyden rakennusteknisen vastuun rakennusten kunnosta ja korjaustöistä sekä niiden kustannuksista.
      Korjaustöillä ei vaikutuksia koulurakennuksen käyttöön
      Kaikki alapohjan ulkolevyt vaihdetaan mahdollisimman pian. Korjaustyö ei estä rakennuksessa olemista ja työskentelyä, sillä kaikki työt tehdään ulkotiloissa rakennuksen alla. Korjaustyö saattaa lyhytaikaisesti rajoittaa kulkua koulun pihalla, mutta kaikki haitat pyritään minimoimaan. Korjausten ajankohdasta tiedotetaan lisää heti, kun aikataulu varmistuu.

      Yhteystiedot:
      Ossi Alastalo, toimitusjohtaja
      358 400 634 732
      [email protected]

      • aitouspäät

        Noh, eipä se vuodessa mitään mahdotonta kasvustoa kerää, talvella tuskin ollenkaan(?) Ja tähän osaan odottaa jo keuhkovammasten valitusta.
        6 ja 6 vuotta molemmissa paiseissa tuli oltua eikä oireen oiretta. PEFfistäkin toissaviikolla tulos 710. Joku kotonaan hometalossa asuva tulee työpaikalle ja hysteria on valmis; alkaa itsekullakin henkeä ahdistamaan ja oireyhtymä on valmis.


    • Esimerkillistätoimintaa

      Onneksi eivät ole kunnan työntekijät olleet rakentamassa niin ei tarvitse kunnan kaivaa kuvetta.
      Koulun toimittaja vastaa kaikista kustanuksista. Näyttää valvontakin toimivan hyvin kun itse huomasivat omat virheelliset materiaalinsa.kijät olleet rakentamassa niin ei tarvitse kunnan kaivaa kuvetta v

    • Hohhhhoijaaaa

      No nythän väännettiin keskustelu ihan uusille urille. Mitäs tämä kuuluu alkuperäiseen keskustelun avaukseen? Kepulaisetko taas asialla?

      • kylkyrsii

        Voi hitsin hitsi! Menikö nyt sielunelämä sekaisin ja syyket sököks kun mielestäsi loistava mustamaalaus ja selvästikin uuttera vaalipropagandan levitys tuolla tavoin häiriintyi? Kysy vain politrukilta uudet ohjeet, kyl se siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe