Aihe

Käänteinen lottovoitto sysmäläisittäin.

Saabismionsairaus

Jos ajan katsastamattomalla ja vakuutuksettomalla autolla parikin vuotta ja en jää kiinni, niin silloin olen ikään kuin voittanut lotossa. Kannattaa siis olla iloinen kepulainen. Muutkin mukaan leikkiin ja kaikki voittavat ja säästävät. Tämä on kepulaista politiikkaa parhaimmillaan, kuten ministeri Bernerin väyläsuunnitelmakin edellyttää.

16

670

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ziggss

   Ei sitä nyt lottovoittoon verrata et poliisit tulis sysmässä vastaan..

  • WanhaWitsi

   Tämä joillekin ilmeisesti elämää suurempi autoasia alkaa olla jo nähty, vaihda levyä. Jankuttaminen ei ole fiksua tai hauskaa eikä edistä asiaa yhtään, mikä se ikinä sitten onkaan.

  • maurin

   Katsastamattomalla autolla ajaminen ei tule kalliiksi, mutta vakuuttamattomalla autolla tulee, kun jää kiinni, siitä ei selviä sakolla vaan korotetulla vakuutusmaksulla.

   • WanhaWitsi

    Pakollinen liikennevakuutus ei normikotteroihin maksa paljon (eikä autovakuutus eli kasko ole pakollinen), joten aika epäuskottavaa, että jollakulla valtuustosta ei olisi liikennevakuutusta omistamassaan autossa. Jota täällä siis on vihjailtu kuukausikaupalla.


  • Olikomuuta

   Eipähän tuon asian varmistaminen vaadi kuin rekkarinumeron ja muutaman euron tekstiviestin. Sieltähän se selviää. Eurot maksettu ja tieto saatu. Samassa taloudessa molemmilla autoilla sama tilanne. Että silleen.

  • lottovoittajakonaapuri
  • Novaalittaastulossa

   Nyt sä oot asian ytimessä. Hei. Katos kun koulutuksen mukainen ammattipätevyys ilmoitetaan väärin ja muutenkin rikotaan lakia, niin missä uskottavuus on? Hei, haloo, nyt vähän pätkii.

  • Hallaatehtyjapaljon

   No, vaalit on piakkoin ja ehdokasasettelut vielä kesken. Katsotaan nyt ensin vieläkö pokka riittää lähteä mukaan, vai voittaako järki.

   • Pirullinenkylä

    Tämä on sitä YksiSysmä henkeä.....


   • vieläköpitääjaksaa

    YksiSysmä hengestä sai taas lukea Lähilehdestä. Valtuuston II Vpj kirjoitellut omiaan lehteen. Kun ei omat hartiat riitä on tämä kierouden huippu saanut houkuteltua kaksi hyvässä maineessa ollutta entistä poliitikkoa laittamaan nimensä alle.
    Käsittämätöntä että tämä kädenvääntö jatkuu ja jatkuu. Toivottavasti riidanhaastaja kepu ymmärtää tällä kertaa olla takertumatta ja antaa näiden kokoomuslaisten tehdä itsensä pelleiksi ihan itse.

    Miksi Ihmeessä kumpikaan näiden allekirjoittaneiden jälkeläisistä ei laittanut nimeään alle. He ovat kuitenkin mukana valtuustossa ja tietävät asioiden oikean tilan. Ehkä juuri siksi. Parempi heille etteivät laittaneet, mutta sääliksi käy näitä kahta vanhempaa joita olen suuresti arvostanut eiliseen asti.


  • pyllynhajubaari

   Sysmäläiset ovat ihan vitun tyhmiä. Täälläkö päätökset teette yhteisvoimin?

  • Lotto-Hilkka

   Pannaas tästä oikeen kunnon lottovoittoa! Kikkelis Kokkelis - Mitäs läksit

   TIEDOTE VANHEMMILLE JA OPPILAILLE 20.12.2016

   Korjaustöitä Sysmän yhtenäiskoulussa
   Vuokrattavat tilat Sysmän yhtenäiskoululle toimittanut Parmaco Oy on havainnut omassa laadunvarmistuksessaan, ettäkoulurakennuksen alapohjassa olevat ulkolevyt vaativat korjaamista. Levy altistuu tietyissä olosuhteissa kasvustolle.
   Parmaco on selvittänyt asiaa yhdessä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa; kyseessä on ulkolevyn materiaalivaurio eikä rakenteellinen vika. Vauriolla ei myöskään ole vaikutuksia sisäilmaan. Parmaco kantaa täyden rakennusteknisen vastuun rakennusten kunnosta ja korjaustöistä sekä niiden kustannuksista.
   Korjaustöillä ei vaikutuksia koulurakennuksen käyttöön
   Kaikki alapohjan ulkolevyt vaihdetaan mahdollisimman pian. Korjaustyö ei estä rakennuksessa olemista ja työskentelyä, sillä kaikki työt tehdään ulkotiloissa rakennuksen alla. Korjaustyö saattaa lyhytaikaisesti rajoittaa kulkua koulun pihalla, mutta kaikki haitat pyritään minimoimaan. Korjausten ajankohdasta tiedotetaan lisää heti, kun aikataulu varmistuu.

   Yhteystiedot:
   Ossi Alastalo, toimitusjohtaja
   +358 400 634 732
   ossi.alastalo@parmaco.fi

   • aitouspäät

    Noh, eipä se vuodessa mitään mahdotonta kasvustoa kerää, talvella tuskin ollenkaan(?) Ja tähän osaan odottaa jo keuhkovammasten valitusta.
    6 ja 6 vuotta molemmissa paiseissa tuli oltua eikä oireen oiretta. PEFfistäkin toissaviikolla tulos 710. Joku kotonaan hometalossa asuva tulee työpaikalle ja hysteria on valmis; alkaa itsekullakin henkeä ahdistamaan ja oireyhtymä on valmis.


  • Esimerkillistätoimintaa

   Onneksi eivät ole kunnan työntekijät olleet rakentamassa niin ei tarvitse kunnan kaivaa kuvetta.
   Koulun toimittaja vastaa kaikista kustanuksista. Näyttää valvontakin toimivan hyvin kun itse huomasivat omat virheelliset materiaalinsa.kijät olleet rakentamassa niin ei tarvitse kunnan kaivaa kuvetta v

  • Hohhhhoijaaaa

   No nythän väännettiin keskustelu ihan uusille urille. Mitäs tämä kuuluu alkuperäiseen keskustelun avaukseen? Kepulaisetko taas asialla?

   • kylkyrsii

    Voi hitsin hitsi! Menikö nyt sielunelämä sekaisin ja syyket sököks kun mielestäsi loistava mustamaalaus ja selvästikin uuttera vaalipropagandan levitys tuolla tavoin häiriintyi? Kysy vain politrukilta uudet ohjeet, kyl se siitä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   11964
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   2824
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   2107