suomalaiset vyöryy aurinkorannikolle

kuukitreissafani

onko sitä huomattu siellä aurinkorannikolla, että suomalaiset ovat ihastuneet espanjaan ja yhä useammat tulevat perheineen kokeilemaan onneaan auringon alle? edullista ruokaa ja kohtuullisia asuinkuluja on kovasti kehuttu, vaikka taas palkkoja on manattu. ilta-sanomissa on ollut monesti viimeaikoina juttua kuinka yks jos toinenkin karisti tomut jaloistaan ja lähti sinne uutta elämää rakentamaan. houkuttaa itseäkin, vaikka arki on joka paikassa vastassa, mutta voisihan se arki olla jollain tapaa rennompaa ja ilmastokin mukavampaa. en ole koskaan tykännyt talvesta ja pimeästä..

itseäkin siis houkuttaisi kovasti lähteä kokemaan ja kokeilemaan asumista perheen kanssa aurinkorannikolla, mutta eihän se niin vaan onnistu, kun pitäisi olla tulojakin tai ainakin lihava matkakassa joka kestää pitkään kuluttamista...

aurinkorannikolla tuntuu olevan telemarkkinointi firmoja vähän siellä ja täällä, onko kellään kokemuksia niistä miten luotettavia työnatajia ovat ja saako helposti työtä ja myös palkkaa? olen toisinaan törmännyt väitöksiin, että palkat jää saamatta..mutta onko siis todella näin?

onko aurinkorannikolla ylipäänsä lähihoitajille töitä, vaikkapa vanhusten parissa tai lasten, kotihoidon? joku joskus kehui, että suomalaisia vanhainkoteja siellä jo olisi...päiväkodeista ei tietoa. mutta onko siellä?

12

633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bolichesinparlamentti

      Jos sulla on jotain duunia suomessa, tee sitä, ja pudottaudu todellisuuteen. Tule sitten kun on massi kunnossa, ei montaakaan espanjaa osaamatonta huonosti kouluttautunutta ole täällä montaa kuukautta värjötellyt.

    • hyvästisuomalia

      tee rahat mitä viimesiäkää saat oravanpyöräs sijota talleta ulkomail lähe vittuun 5/5

    • AuringonAllaEspanjassa

      Olen ainakin itse kiinnittänyt huomiota siihen, että monien suomalaisten huulilla on tällä hetkellä Espanja ja Aurinkorannikko. Hieman huvittuneenakin olen seurannut, miten lehtijuttuja väännetään henkilöistä, jotka ovat täällä joskus olleet tai jotka ovat asuneet täällä jo viimeiset 20 vuotta.

      Sanoit hyvin, että arki todellakin tulee vastaan. Lehtijutuissa on se puoli, että se antaa hyvin mustavalkoisen kuvan lähtemisestä ja uuden elämän aloittamisesta. Arki todellakin muodostuu Aurinkorannikolle omalla tavallaan: osa omista rutiineista pysyy ennallaan, mutta todella paljon muuttuu. Lähteminen vaatiikin paljon sopeutumiskykyä. Lähdin itsekin pimeää ja kylmää pakoon!

      Lihava matkakassa todellakin helpottaa lähtemistä, mutta kannattaa pitää mielessä, että Espanjan hintataso on paljon alhaisempi Suomeen verrattuna. Täällä pärjää vähemmällä.

      Puhelinmyynti näyttäytyy Suomen päässä olevan niitä ainoita työpaikkoja, mutta todellisuudessa niin ei ole. Täällä ei vain käytetä verkkoa, kuten olemme Suomessa tottuneet. Yrityksiltä saattaa puuttua verkkosivut kokonaan, mutta kyseiset yritykset voivat silti olla todella menestyneitä. Hullunkurista. Lähihoitajille riittää töitä, jos on englanninkieli hallussa. Espanjaa ei tarvitse osata Aurinkorannikolle muuttaessaan pärjätäkseen. Sitä oppii kyllä matkan varrella. Englanti olisi kuitenkin hallittava.

      Toivottavasti auttoi!

      • kuukitreissaafani

        kiitos paljon, auttoi. eli mahdollisuuksia on tämän tiedon jälkeen ynnäiltyäni. :)


      • AuringonAllaEspanjassa

        Hyvä! Mahdollisuuksia löytyy siis :D. Kannattaa liittyä useampiin suljettuihin Aurinkorannikon Facebook -ryhmiin (löytyy haussa alkaessa kirjoittaa Aurinkorannik...) saadaksesi tietoa ja tukea ajatuksillesi muuttaa tänne!


    • Noniinnoniin

      Kuka kieltää menemästä jos tykkää auringosta. On siellä halpojakin asuntoja. Ei ole pakko työntäytyä rikkaiden joukkoon. Olkoot he omissaan. En edes viihtyisi. Kyllä siellä shut normaalilla eläkkeellä pärjää. Jos pärjää Suomessakin.

    • Myös uusia huijareita näyttää taas saapuneen Fuengirolaan.

    • VanKoin

      Onkos siellä näitä krypto-miljardöörejä näkynyt?

    • Onelifetwo

      OneCoin miehillä taitaa olla pian poliisit perässä. Narun pää alkaa näkyä.

    • Ponponpknpk

      Kannattaa vältellä paikkoja, missä on paljon suomalaisia.

      • Hastamanana

        Lähde t utkimusmatkalle ensin,hotelliasuminen,lyhyt vuokraus. katsele,kiertele,juttele,kysele. Espanja.org,Espanjantori-sivut. Realisti pitää olla kuitenkin,arki se sielläkin on. Itse valitset kenen seurassa ja minkälaisissa paikoissa liikut,mitä haluat tehdä. Kaikenmoista kommenttia ja puheita piisaa. Jutut kiertää, tosia,valheita,siltä väliltä. Mielipiteet tietty sallittuja. Suomenkielistä harrastetta,palveluja runsain mitoin.
        Punanaamaiset,möhömahaiset istunpa haisemassa Junakadun mätäbaarissa aamusta iltaan,oksennusta täytyy välillä pidellä. kalja ja halpa viininlitku virtaa. Sit on hieman enemmän ja tosi paljon normaalimman oloista paikkaa itseään kunnioittaville sieluille.Siis jopa suomalaispaikoissakin. Haukutaanpa taasmuita maanmiehiä,niin elämä tuo täyttymyksensä....
        Ei ne jeesuksiksi muutu maata vaihtamalla. Ja pitäähän se nyt kilpailijaa kadehtia ja painaa ihan apuvoimin. Kurki sais lentää lepikkoon ainakin mun ja itse asiassa monen muunkin mielestä. Pilannut niin kivan terassibaarin asenteillaan ja kantajengi(sikailevat ja muutenkin mädät juopot) pistää tosi nopeasti normaalit,säälliset ihmiset hakemaan muita paikkoja.NIIN SÄÄLI!


    • Kjuhygtfr

      Miksi ihmeessä. Asummehan Suomessakin pääosin suomalaisten joukossa. Useat ei halua alueelle missä asuu paljon ulkomaalaisia siis Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe