Kunnon kuppaus

SatuSuvakki

http://m.iltalehti.fi/uutiset/2016012821027107_uu.shtml

" Iltalehden tekemän selvityksen mukaan turvapaikanhakijoiden oikeusapuasioihin keskittyvät Lappeenrannan, Oulun ja Varsinais-Suomen oikeusaputoimistot maksoivat viime vuonna oikeusapua noin 2,9 miljoonaa euroa. Kaksi suurinta toimijaa veivät potista lähes 60 prosenttia.

Oikeusministeriön Iltalehdelle toimittamien maksatustietojen mukaan turvapaikanhakijoiden oikeusapubisneksessä on kaksi suurta toimijaa, yleishyödyllinen Pakolaisneuvonta ry ja helsinkiläinen lakiasiaintoimisto Legalite Oy. Pakolaisneuvonnalle maksettiin viime vuonna 936 000 euroa ja Legalitelle 792 000 euroa.

Maksatustiedot koskevat viime vuotta, joten toimijoille on luvassa lisää rahaa tämän vuoden puolella. Summia voi tässä vaiheessa vain arvailla.

Maahanmuuttajataustaisten henkilöiden ja yritysten oikeudellisten ongelmien ratkaisemiseen erikoistuneen Legaliten osuus oikeusaputoimistojen kaikista maksatuksista, 27,4 prosenttia, on suuri, kun ottaa huomioon, että yhtiön koko liikevaihto oli toissa vuonna 747 000 euroa."

Kauniaisissa majoitettiin 9 turvapaikanhakijaa omakotitaloon, josta maksetaan talon omistajalle 850 000 euroa vuodessa näkkileipäkorvausta.

Mitenkä se tuntuu, jotta joku kusettaa ja rankasti.
Vaan niinhän ne stubbit, orpot, sipilät ym. suvakit vakuuttavatkin, jotta monikulttuurisuus on rikkautta.
Oikeassahan nuo ovat.

2

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • UunoKuppa

      "Asianajajaliitto varoitti hiljattain helsinkiläisestä lakiasiaintoimistosta, jonka kerrotaan houkutelleen turvapaikanhakijoita allekirjoittamaan valtakirjan asioidensa hoitamista varten 50 – 200 euron korvausta vastaan. Asia tuli ilmi loppuvuodesta, kun Itä-Uudenmaan poliisi puhutti Suomeen saapuneita turvapaikanhakijoita.

      – He ottivat asian itse esille, että kannattaako lakiasiaintoimistoon, joka tarjoaa palveluksistaan rahaa, luottaa, rikoskomisario Risto Purastie sanoo.

      Iltalehden eri lähteistä saamien tietojen mukaan turvapaikanhakijoita rahalla kosiskellut lakiasiaintoimisto on toinen alan suurista toimijoista, Legalite."

      No perkele, jo on noilla partalapsilla eri kohtelu kantaväestöön verrattuna.
      Lakitoimistot maksavat elintasopakolaisille päästäkseen kuppaamaan veronmaksajien euroja partalapsosten valituksia ja rötöksiä hoidellessaan.
      Nyt ovat keksineet ohjeistaa noita taaperoita olemaan lähtemättä Suomesta mikäli turvapaikkahakemusta ei hyväksytä.
      Käräjöintejähän siitä seuraa ja lisää rahaa lakimiesketkuille.

      Vaan mitenkäs se kävikään kun Oulun käräjäoikeus otti ja meni luovuttamaan Heikkilä&Co:lle yli kahdensadan suomalaisen (tai wincapitalaisen)henkilötiedot suoramarkkinointitarkoituksessa.

      Heikkilä&Co teki toimeksiantosopimuksen joidenkin onnettomien kanssa ja laskutti heitä useita tuhansia euroja käytännössä tekemättömästä työstä.

      Kaikki korvaushakemukset, joita Heikkilä&Co hoiti tulivat hylätyiksi eikä jäänyt edes mahdollisuutta valittaa hovioikeuteen.

      Valtio ei korvannut asianosaisten oikeudenkäyntikuluja vaan jokainen maksoi omasta pussistaan Heikkilä&Co:lle.

      Heikkilä&Co ei maksanut ruplaakaan asianosaisille toimeksiantovaltakirjan allekirjoittamisesta vaan tilin kuittasivat mitä ilmeisimmin Oulun käräjäoikeuden tuomarit.

      Eivät varoitelleet asianajajaliitot eivätkä rikoskomisariot Oulun käräjäoikeudesta ja Heikkilä&Co:sta.

      Tällaista kuppausta tässä oikeusvaltiossa.

    • DirtyJudge

      Kun keskusrikospoliisi pani myyntiin yli 3200 ihmisen henkilörekisterin se ilmoitti suoraan, että 75 eurolla saat haltuusi tuhansien wincapitalaisten täydelliset identiteetit pankkitilitietoineen.
      Eiku rötöstelemään.

      Kun asianajotoimistot maksoivat partalapsille 50 - 200 euroa toimeksiantovaltakirjan allekirjoittamisesta asia pyrittiin pitämään sopimuksen tehneiden piirissä.
      Asia vuoti kuitenkin julkisuuteen ja asianajotoimistojen korruptioon viittaava toiminta tuli päivänvaloon.

      Kun Oulun käräjäoikeus luovutti 226 wincapitalaisen tiedot suoramarkkinointitarkoituksessa Heikkilä & Co:lle käräjäoikeus ei kysynyt asianosaisilta lupaa, kuten laki velvoittaa, tietojen luovuttamiseen vaan luovutus pyrittiin pitämään salassa.
      Salassa on myös pidetty luovutuksesta saadun suoran taloudellisen hyödyn kohderyhmä, oliko saajana valtio vai luovutuksesta päättäneet.
      Partalapsi-tapaukseen suhteutettuna luovutuksesta saatu rikoshyötyhän olisi
      n. 30 000 euroa.
      Valtion kassassa tuolla ei ole merkitystä, mutta yksityinen ihminen saa mm. vaihdettua uudemman kulkuneuvon tai maksettua mökkilainojensa lyhennyksiä.

      Miten jaettiin asianajotoimiston saamat oikeusapupalkkiot toimiston osakkaiden ja luovutuksen tehneiden tuomareiden kesken jäänee ikuiseksi arvoitukseksi.

      Trendi on kuitenkin selvä, viranomaiset ja asianajotoimistot suhmuroivat edelleen henkilörekisterikaupoilla, mutta ne pyritään nyt pitämään salassa ja jakamaan rikoshyöty mahdollisimman pienen piirin kesken.

      Oikeuskanslerinvirastolla olisi mahdollisuus lopettaa suhmurointi ja rikollinen toiminta henkilörekisterikaupoilla välittömästi mikäli halua löytyisi.
      Jostakin syystä sitä halua ei vain näytä löytyvän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe