Pulsar,mitä vikaa

Mikä on kun Nissan Pulsar ei mene kaupaksi.Muotoillultaan ja muutenkin tuntuisi ihan perusvarmalta autolta eikä autotesteissäkään pahemmin ole moitittu,päinvastoin kehuttu mm.hiljaisuudesta.Viime vuoden myyntitilastojen mukaan vasta kolmanneksi myydyin Nissan 600 autolla gashgain ja noten jälkeen.
Ilmoita


Hyvä auto, mutta olisivat nyt keksineet houkuttevamman nimen, kun Pultsari.
1 VASTAUS:
Minulle tulee mieleen tähti(tähtijäänne) ja pulsaattoripesukone. Micrankin nimen voisi vaihtaa kun ei ole enää ihan pieni.
+Lisää kommentti
Autossa tuskin vikaa on. Oma mielenkiintoni loppuu hintaan. Itse ostaisin qq:n, jos valita pitäisi.

Jos Pulsarista saisi farmariversion mielenkiinto olisi toisenlainen.

Vertailukohtaa voi hakea vaikka Auriksesta, jonka farmariversio vaikuttaa oikein onnistuneelta.

Nissanit olivat Primeran ja Almeran aikaan vielä autoja, joissa rahalle tunsi saavansa vastinetta. Nyt itselläni mielenkiinnon vievät korealaiset vaihtoehdot, rahalle saa vastinetta, uudet mallit ja hybridi versiot ovat kiinnostavia.
2 VASTAUSTA:
vaihteisto/perä ulissut uudesta alkaen ,3000 km huollossa totesivat, että se on ominaisuus, ei vika. vika saattaa olla ajajan korvissa ; sanoi huollon työnjohtaja.no ajetaan vika ulos , vaikka kuulosuojaimet korvilla. huoltopaikkakin vaihtuu.
Lieneekö korvissani jotakin vikaa kun en kuule ulinoita. Eivät kyllä muutkaan matkustajat, päin

vastoin kehuvat hiljaiseksi,.12000 ajettu, toimii hyvin ja bensiinin kulutus hyvin kohtuullinen.

Takatilat miellyttävät varsinkin vanhempia kyydittäviä. Harkitsen ostaa dieselmallin

taksikäyttöön, tarjoushintaan myyvät. Ilmeisesti viimeisiä malleja mitä tulee ainakin Ruotsiin.

Eihän Pulsar mikään rallirauta ole mutta tarjouksena tai käytettynä ostettuna aivan ok.
+Lisää kommentti
1 VASTAUS:
Pulsarit on menny kuumille kiville, tarjouksena? Mahtaako olla kuin hutero malli kun ei ole sedanii?
+Lisää kommentti
Pulsar on sisätiloiltaan selvästi väljempi ja hiljaisempi kuin korealaiset. Akseli väli on seuraavaa kololuokkaa. Tavaratila aika sama ja hinta nykyisin halvempi ja selvästi helvempi kuin Quasgai. Takuussa menettää kuten Golf-kuskit. Hacth-back on paljon monikäyttöisempi kuin sedan ja näppärämpi kaupungissa
Ilmoita
Kuka se nykyisin ostaa renaulttia nissanin nimellä,on meganen alusta yms.hilpetöörit.
Sama valmistaja ja omistaja kun ladalla.
Ilmoita
Hyvin on toiminut pultsari 1.5 dieseli, paitsi että start stop sekoilee. Kerran sammui jopa 100 vauhdissa kun vaihdoin vapaalle. Vuosimalli 15. Ajettu nyt 66 000
Ilmoita
liian kallis ja korotettu pulsar parempi vanhuksille-kashkai
Ilmoita
Ruma ja tehoa pitäisi olla hieman enemmän...
Ilmoita
Ovat tainneet jo hävittää Pulsarin mallistosta:
https://www.nissan.fi/ajoneuvot/henkiloautot.html
Olihan Primeran ja Almeran jälkeen Tiidakin mutta sekin taisi jäädä hyvin lyhytikäiseksi.
1 VASTAUS:
Siltä näyttää, Tarjosin omaani 2015 mallin Pulsaria vaihdossa. 273 auton hinnasta oli kadonnut kolmessa vuodessa, joten pitänee ajaa auto loppuun. Eiköhän tuo diisseli kestä vielä toiset 150 tkm maantieajoa.
+Lisää kommentti
Noiden Pulsareiden hinta kyllä romahtaa muutamassa vuodessa. Katselin Nettiautosta, esim.
1) 2015 ajettu 97 tkm, hinta 12500 eur,
2) 2015, 89 tkm, 12900 eur
3) 2016, 58 tkm, 13100 eur
jne..

En tiedä, mikä autossa mättää, onko vikoja? Saa nähdä kun se tulee katsastustilastoigin, että miten pärjää.

https://www.nettiauto.com/nissan/pulsar/bensiini?id_vehicle_type=1&yfrom=2014
Ilmoita
Mahtaa olla aivan susihukka, sekoboltsi teinit?
Ilmoita
Kakkosautona moinen 2015 malli ja vain reilu 20tkm ajettu. Tilava & hiljainen eli siinä parhaat ominaisuudet. Ohjaamo kovin muovinen ja nitisee se keskellä oleva kehys. Penkki aivan liian pehmeä pidempään matkaan ja sivutuki onneton.

Pajalla saanut tämän "ranskalaisen" kansa juosta ties minkä takia jatkuvasti ja ei sinne aina ajamalla ole päässyt! Takuuseen mennyt mutta ei kaikkia vikoja (ominaisuuksia) ole edes löydetty...
1.2 kone on todella puhditon alakierroksilla eli ennen 2000 ei tapahdu mitään. Kun turbo tulee mukaan ihan riittävä kulku. Kulutus on kuitenkin siedettävä.

Peräkontti ja taktilat ovat luokassaan aivan ylivoimaiset! Varustelu parhaalla varustelutasolla kattava. Pitää arvonsa todella huonosti. Mutta käytettynä ostavalle voi olla hyväkin ostos , jos tuuria on...
Ilmoita
PulsarDigiT: Millaisia vikoja on 20 tkm ajetussa Pulsarissa ollut? Noilla kilometreillä ei todellakaan pitäisi olla vielä yhtään mitään. Onko tuossa joku tyyppivika?
Ilmoita
2015 ostin.66000 ajanut ja ihan hyvin pelaa. Takuu 4 vuotta .Ensivuonna joko vaihdan tai sitten saa olla hamaan tulevaan.
Ilmoita
niissä on nykymallissa niin paljon noita missä voimansiirto ulisee kuin kojootti, sen myönsi merkkikorjaamokin, ei suostu korjaamaan ainakaan minun ulisijaani. ei sillä parin vuoden päästä paljon vaihtoarvoa ole. Japanin mosse, muiltakin ominaisuuksiltaan !
Ilmoita
Alue jolla asun, niin paikallinen Nissan myyjä myy myös Fordia ja Mersua. Eli vaihtoehto on jo samassa liikkeessä. Toinen syy lienee se, että Nissan qaskai myy aika hyvin. Tuo auton arvon pudotus lienee vaan optimististen kotimatemaattikojen ongelma, kun otetaan viideksi vuodeksi velkaa tavaraan, jonka arvosta lähtee vuodessa jo viidennen pois.
Ilmoita
Itsekin veikkaan että nimi tässä tapauksessa huonontaa autoa. Ainakin omassa lähipiirissäni on niin paljon kaikenlaisia näsäviisaita että hyvin nopeasti kyllästyisin pultsari haukkumisiin ja pahimmassa tapauksessa se leviäisi myös itseeni kun aina joku sanoisi katos katos sieltä ne pultsarit taas tulee. Tuo aiheuttaisi vain välirikkoja ja riitoja SIIS NIMI TODELLAKIN ON ESTE EI KIITOS. Olisivat laittaneet ainakin Suomessa nimeksi legendaariset sunny almera tai MAHTAVIN ELI CHERRY niin johan kauppa kävis moninkertaisesti paremmin siinä voisi olla että saattaisi jo volkswagen golff:kin hätkähtää että ei saatara datsunihan vielä ohittaa minut myynnissä.
Ilmoita
2015 Pulsariin eka koneremontti tuli 20 000 km kohdalla kun nokkaketju alkoi metelöimään. Uudesta asti palanut törmäystutkan "system failure", monitoiminäytöstä ei ole hyötyä kun siihen ei saa muuta infoa. Alusta on aika nyökkivä ja ohjaus täysin tunnoton kuten Qashqaissakin.

Muuten auto on ihan jees, mukavat penkit ja kevyt pyöritellä kaupungissa.
Ilmoita
Eikös pulsar ole poistuva malli, kuka nyt semmoista ostaisi?
1 VASTAUS:
Poistuvat mallit saa erikoishintaan josta vieläkin pystyy tinkimään jos jäät riittää hatussa.

Jos ei ole kiirettä vaihtamaan niin huono vaihtoarvokaan ei suuremmin häiritse.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pulsar,mitä vikaa

Mikä on kun Nissan Pulsar ei mene kaupaksi.Muotoillultaan ja muutenkin tuntuisi ihan perusvarmalta autolta eikä autotesteissäkään pahemmin ole moitittu,päinvastoin kehuttu mm.hiljaisuudesta.Viime vuoden myyntitilastojen mukaan vasta kolmanneksi myydyin Nissan 600 autolla gashgain ja noten jälkeen.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta