Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tarinoita koulukiusaamisesta

shopiskelija90

Hei! Tarvitsisin koulutyöhön tarinoita/kokemuksia koulukiusaamisesta :) Mielellään nimettömänä. Nimimerkkinä voi käyttää esim. "kiusattu 12v" jne. Tarinat tulevat sairaanhoitajaopiskelijoiden opetusvideoon.Kiitos etukäteen vastauksista! :)

14

291

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näitä kiusaamistarinoita on erittäin kiva lukea. Mikä minua oikein vaivaa?

    • kiusattu12v

      minua kiusattiin 1lk-5lk. Oli haukkumista ja tunteilla leikkimistä. Haukuttiin läskiksi ja tyhmäksi. Onneksi sain vaihtaa luokkaa. Nyt inulla on uudet kaverit ja paska elämä. Kiusaaminen jätti traumat ja muutemkin menee ihan paskasti.

      • voivituntyhmä

        Tää on aloittajan kirjoittama xD


      • dslhfdjfhsbd

        Paskasti on mennyt täälläkin.
        Oon siis jätkä, ja olin 13-14V. Nolaaminen tapahtui sillai että nää itsensä ylentäneet jätkät piiritti ja yksi tuli hipelöimään homomaisella tavalla, ja näytteli muka seksuaalisesti kiihottuvansa, ihan siis saadakseen muut nauramaan ja nolatakseen. (Itse ollut kohteena).
        Lisäksi pitävät joukolla kiinni, ja yksi töhertää kuulakärkikynällä käyttäen koko kynän musteet, "viikset".
        Ottavat joukkiolla kiinni itsen ja kaverin, ja pakolla laittavat pussaamaan.
        (Tässä laitettiin kyllä niin paljon vastaan etteivät onnistuneet.)
        Kaikissa mahdollisissa tilanteissa ja mitä tahansa sanoo, tai vastaa viittaamalla koulussa opettajan kysyessä, pyrkivät löytämään jotain ivallista kommentoitavaa, jolla saada muut röhönauramaan. Ivailu jatkuu välitunneilla ulkona, ja mukaan nauramaan koitetaan saada myös muiden luokkien oppilaita.
        Ryhmätöissä laittavat tehtyjä töitä luokan edessä esiteltäessä, esittämään jotain hyvin noloa tekstiä, jolla nolaavat totaalisestii, ja saavat jälleen kerran koko luokan nauramaan.
        Urheilutunneilla (yhteistunteja muiden luokkien kanssa) pyrkivät vielä saamaan muutkin luokat nauramaan, eli täydellisesti nolaamaan koko koulun edessä. (Pyrkivät laukaisemaan kiekon tai pallon kasvoille, ja samalla sanoen, että "nyt näytetään kuinka se ja se "ottaa suihin")
        Kaikkea tätä tapahtui 1970 luvun lopulla itselle. Kouluaika oli helvettiä joka päivä.
        Ei ihme jos kouluampujia tulee tällasesta. Opettajat käänsi selkänsä, ja vanhemmat olisvat alkaneet ilkkumaan jos olis kertonut.
        Joutu pitää kaiken sisällään ja lintsata kaikissa käänteissä niin paljon kuin mahdollista.
        Päädyin jopa tahallisesti tekemään huonoja koetuloksia, ja huonoja todistuksia, jotta olisi tullut enemmän "hyväksytyksi"
        Lopuksi koulua vaihtamalla, kun lukioaika koitti, kaikki muuttui sinänsä hyväksi.
        Epäonnistuin kuitenkin täysin luomaan mitään kunnollista parisuhdetta, eikä ole päätynyt naimisiin, tai saanut lapsia.
        Ehkä seuraavassa elämässä jos sellaista on.
        Tosin saattaisin kuolinvuoteella todeta, että toivottavasti en enää koskaan tule takaisin.


    • Muttu1

      Koulukiusaaminen ja sen toteaminen ja katsominen on liian syvälle painunut asia. Enkä siihen oikeastaan puutu. Mutta muiden ihmisten välinpitämättömyys on ehkä suurempi asia, kuin kerrotaan. On järkyttävää miten ihmiset antaa toisten ihmisten kiusata toisia puuttumatta asiaan. Katsotaan muualle eikä muka olla olemassakaan. Hyvä minä olen puuttunut silloin aikoinaan puolustamaan ja sain sitten tuta myös itsekin, mutta ylpeänä voin sanoa että puolustin ja tulen puolustamaan.

    • Mua kiusattiin kasilla joten muutin pois ja vaihdoin koulua.

    • ihgiycjgxhfx

      Olin stadilaisessa koulussa myös 1970 luvulla loppupuolella. Yksi kundi hakattiin ja potkittiin sellaiseen kuntoon, että se oli käsittelyn jälkeen pyörätuolissa, ja pakkoliikkeissä aivan kuin joku CP vammainen. Siinä koulussa oli tapana valita joku silloin tällöin mainitulla tavalla hakattavaksi, ilmeisesti sen takia, jos ei osallistunut tappeluihin muita kouluja vastaan. Pesäpallomailat, nyrkkiraudat ja erilaiset itsetehdyt "aseet" oli jokapäivää. Koska en osallistunut noihin tappeluihin, olin itse myös vähältä piti tilanteessa joutua "pyörätuoli hakatuksi". Sattumoisin kuitenkin oma kaveripiirini oli "oikea" joten vältyin päätymästä "CP vammaisen" tyyppiseksi pyörätuolipotilaaksi.

    • Tyttö18v

      Minua kiusattu eskarista tähän päivään asti. Vuosi vuodelta se pahenee. Nyt on lisäks tullu nettikiusaaminen lisäks. Olen masentunut vaikeesti sen takia aivan paskana. Kiusaaminen ollu etupäässä henkistä, välillä fyysistä, nykyään myös nettikiusaamista. Kiusaajilla on aina porukka millä ne kiusaa ja kiusaajien porukka kasvaa. Nyt amikses koko luokka on lähtenyt mukaan. Rikosilmotuskaan ei auta. Ikuiset arvet saanut.

    • Aikamoista11

      Olin 5-vuotias kun joukko poikia hakkasi minut matkalla viereisestä päiväkodista kotiin. Sama toistui jonkin ajan päästä uudelleen. 1-luokalta lähtien minua säännöllisesti lyötiin, potkittiin, annettiin lumipesuja ja yritettiin hukuttaa kuralammikkoon. Minut on raiskattu kahdesti. Eräs luokkalaiseni terrorisoi elämääni muutaman vuoden ja pelkäsin jatkuvasti. Ylä-asteella tavaroitani varastettiin ja piilotettiin. Liikuntatunnilla päähäni heitettiin koripalloja. Minut nolattiin koko luokan edessä kaikkien nauraessa muutamaan kertaan.

      Surullisinta on se, että koulussani oli muutama, joilla oli vielä karumpi kohtalo. Opettajat tiesivät näistä asioista suurimman osan, mutta niihin ei puututtu. Yleinen kommentti oli "pojat ovat poikia".

      Olen nyt päälle 30v ja jotenkin olen silti säilynyt kohtalaisen ehjänä. Minua silti vaivaavat ajoittaiset masennuskohtaukset ja jotkin sosiaaliset vaikeudet. Jos tällaista tapahtuisi työpaikalla, olisi tästä jaettu vankilatuomioita. Jostain syystä kun näin tehdään lapsille, on se ihan ok.

      • Anonyymi

        😳😳😳


    • opksvvittu

      lyhyesti kerrottuna. mua kiusattiin ja sitten kului vuosia ja sain tarpeekseni aloin väkivaltaiseksi. Ja kävin päälle hermot meni tosi nopeesti aina. Ja tietenkin kostin niille.
      Olin siis erittäin ujo ja mulla oli "kavereita" jotka siis kiusas mua kaikella mahdollisella tavalla. ja mä kostin niille samalla mitalla välillä vähän hakkasinkin suutuspäissäni..
      En uskaltanut kertoa kellekkään koska no oikeestaan häpesin sitä et kolme tyttöö kiusaa mua ja vieläkin hävettää että kui vitus annoin joidenkin tyttöjen kiusata mua.
      Mutta nyt yläasteella en enää oo ollu niidenkaa ku en oo enää nii ujo. Oon vihdoinki alkanu olee poikienkaa. Mutta voin sanoo että mielummi menisin niiden tappamisesta vankilaan ku olisin niidenkaa.

      • opksvvittu

        mutta eipä mulla kyllä olisi voimaakaan tappaa niitä. Ja En vois tehä nii koska en pystyis. Halveksin ja vihaan heitä koko sydämestäni!<3


    • Anonyymi

      Moni voisi aina sanoa että "lyökää takaisin ja hakatkaa ne", mutta useimmiten kohde on aina valittu siten, että kohteella ei ole mitään mahdollisuuksia lyödä takaisin, koska vastapuoli saattaa olla kehonrakentajia, nyrkkeilijöitä jne. Lisäksi vastapuoli on usein liittoutunut eräänlaisen oman sisäpiirinsä kanssa, joten silläkin varmistavat että eivät varmasti ole itse saamassa turpaansa.
      Jos hakkaisi pesäpallomailalla tällaisen kiusaajan, ja ilmoittaisi että siellä makaa joku, menkää hakemaan hoitoon. Olisiko kiusaajalla pokkaa kertoa kuka oli tekijä, ja miksi teki. Siinäpä kiusaajalle ajateltavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe