narsisti ex

lapsetpelinappulana

Eli olen jättänyt pitkän vaikean suhteen jälkeen narsisti mieheni. Kaikki meni hänen mielestään hyvin niin kauan kun jaksoin olla miehen mieliksi. Eli sietää väkivaltaa ja hyväksikäyttöä ym.
Sain erotessa lasten huoltajuuden. Jo erovaiheessa mies sanoi että jään lasten kanssa yksin ja toisaalta uhkasi viedä lapset minulta.
Lapset kivasti kaipaavat välillä isäänsä, ovat siis kouluikäiset kaksoset.
Isä ei vastaa jos he soittavat tai lupailee katteettomia lupauksia. Ei ole muistanut syntymäpäivinä eikä muinakaan esim koulun juhlissa ollut taikka jouluna.
Satunnaisia tapaamisia on ollut, mutta ei suostu lapsia tapaamaa esim. viemällä ulos tai muuta sellaista, vaan aina on mukana vaatimus että yhdessä pitäisi tehdä. Näihin tapaamisiin liittyy aina pelkästään se että hän yrittää saada minut takaisin ei ole lapsista kiinnostunut.
Silloin harvoin kun jotain pyydän ihan lasten takia, jos hän ei saa tahtoaan läpi niin jättää tulematta.
On tapaamisopimus on jota ei ole kertaakaan noudattanut. Sopimus laadittiin siten miten hän haluaa. Kuitenkin vaatii saada tavata heitä kun hänelle sopii eli muutamia kertoja kuulaudessa noin vartin ja nekin ajat kuluu tapellessa minun kanssani.
Eli en ole ollut halukas taipumaan. Jokainen instanssi on ollut sitä mieltä ettei minun tarvitse taipua tapaamissopimuksesta koska lapsille on tärkeää säännöllisyys. Ja se etteivät koe turhia pettymyksiä, isä kun ei yleensä tule vailla itse vaatii ja lupaa.
Onko muut törmänneet tähän että isä yrittää lasten avulla luikerrella takaisin äidin elämään?
Häneltä tulee paljinkin viestiä missä pyytää takaisin ja väliin sitten taas tappouhkauksia ym haukkumaviestiä. Jopa lapsille puhuu minusta pahaa.
Itse en ole isästään pahaa heille puhunut, mutta en liioin silotellutkaan esim kun ovat inkoissaan isäänsä odottaneet ja olen sanonut että niin moneen kertaan on nähty ettei tule.
Yritän korostaa että minä rakastan ja välitön ja heissä ei missään nimessä ole mitään vikaa.
Satuttaa vaan niin paljon kun oma isä ei lapsistaan välitä.
Tosiaan hänellä on uusi perhe jossa jo yhteinen lapsi eikä uusikkokaan halua lapsiani heille.
Minä antaisin isän tavata lapsiaan erittäin mielelläni, mutta kun ei niin ei. Sekä tapaamisten jälkeen, niiden vähäisten, lapset ovat olleet täysin poissatolaltaan. Osaavat jo sanoa mitä isä puhui ja teki.

6

207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oijpouww

      Minäkin erosin narsistista vuosia sitten. Alkuhan toki oli vaikea. Äijä seisoi oven takana tuntitolkulla, kävi tutkimassa asuntoani ettei ole muita miehiä, ruinasi takaisin ja haukkui huoraksi vuoron perään, teki omaisuuden jaosta liki mahdotonta jne... Mutta minä löin liinat kiinni. Sanoin että nyt riitti.

      En ole sittemmin yhtäkään kertaa päästänyt exää kotiini sisälle, enkä tule koskaan päästämään. Lasta saa tavata sopimuksen mukaisesti ja muina aikoina en vastaa puhelimeen. Viesteihin vastaan vain silloin, jos ne koskevat lasta ja on oleellista tai hyvän tavan mukaista vastata. Itsestäni ja elämästäni en kerro mitään, enkä kuuntele exän kuulumisia.

      Lapsen tapaamisen tapahtuvat siten, että joko exä hakee meidän pihalta tai minä vien hänen pihalleen ja hän tulee vastaan.

      Exä näkee lasta n. kerran kuukaudessa yhden yön. Sopparissa olisi oikeuksia enemmänkin, mutta hänellä ei tunnu olevan aikaa. Lapsi ei nykyään kovin mielellään yleensä edes mene, vaikka tsemppaankin. Enkä isistä mitään pahaa lapselle puhu. Mutta vuosien varrella lapsi itse on oppinut, ettei isiä kaipaa elämäänsä. En ihmettele. Hän oli hyvin pieni eron aikaan, tottunut elämään ilman sitä ihmistä. Ja lapsen elämässä on vuosia jo ollut erinomainen isäpuoli.

      Kaiken ylimääräisen yhteydenpidon olen lopettanut. Koskee myös niitä hetkiä, kun minun tekisi mieli valittaa exälle jostain. Esimerkiksi vaikka exä syöttäisin vuorokauden ajan lapselle vain suklaata, huutaisi lapselle koska tämä itkee että on äitiä ikävä tai unohtaa lapsen tamaamisen 2 kuukaudeksi, niin minä en sano exälle mitään. Minä tuen ja lohdutan lasta aina tarvittaessa, mutta exälle minun on täysin turha sanoa mitään. Hän vain innostuu, mikäli minä arvostelen häntä. Parempi siis niellä ne satunnaiset asiat.

      Minä olen siis exän kanssa tekemisissä ehkä sen kerran kuussa, tai joskus pari kertaa kuussa. Meidän elämä on onnellista ja tasapainoista näin. Arki solkuu mukavasti, lapsi voi hyvin ja meidän perhe saa elää rauhassa. Suosittelen! Ei se exä jaksa häiriköidä kauaa, jos ei saa sille mitään tilaa. Usko pois. Mutta IKINÄ ei saa antaa yhtään siimaa. Se kostautuu heti.

      • aaaaaaappppp

        Ap vastaa. Kirjoitat suoraan kuin minä olisin kirjoittanut. Olen vetänyt kaikki kontaktit todellakin minimiin. Ja se kannattaa. Sen virheen joskus teen että vastaan puhelimeen tai väsyneenä alan haukkumaan. Narsistille kaikki huomio on positiivinen asia. Näinhän se on. Meilläkin arki rullaa omalla painollaan.


    • Narsisti tai ei niin Ex on ulkopuolinen vieras taloudessani eikä ole mitään velvollisuutta päästää kotiini tai minun menää hänen kotiin

    • Hihhihi

      Mitäs radikaalia se Miem nyt keksii

      • Kuule lissu ei entisillä aviopuolisoilla mitään velvollisuuksia toisiaan kohtaan ole eikä vieraalla (ex:llä) ole oikeutta tutulla minun ja vaimoni kotiin


    • jkuio

      Tätä narsisti asiaa ajattelen minäkin, mutta enhän ole minkäänlainen lääkäri, joten en voi täksikään nimetä. Tapahtuu vain ihmeellisiä asioita, mikään ei koskaan pidä paikkaansa kun hän on asioissa mukana. Hänen elämänsä enemmin on ollut hyvin paljon erilaisia kariutuneita suhteita, alkoholismia ja työpaikallakin kurinpidollisia toimia. Työpaikka kuitenkin sellainen, että siellä on täysi irtisanomissuoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe