WWF vastustaa metsästyksenvastustajia

WWFkyykyttääVastusthörh

http://yle.fi/uutiset/3-9445253
Siinäpä metsästyksenvastustajapelleille ja asekieltäjille ihmettelemistä, koskapa Jumalanne suositteleekin ravintona syömään ampumalla tapettua riistaeläinlihaa!
Sateenkaaripoitsu puuhapoitsuineen olikin aikaansa edellä ja jatkossa kaikki metsästyksenvastustajat siirtyvät aseettomiksi Huvimetsästäjiksi intiimine puuhineen huvimetsästyslaavuillaan!

11

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heh heh, apina lukee jotain raporttia, mutta kun ei itse osaa ajatella, niin vetää sitten tollolle ominaisia johtopäätöksiä. Eihän tässä tarvis kuin hampurilaispihvit tehdä vaikkapa riistalinnun lihasta, niin linnut ois tunnissa syöty tästä maasta. Nassutahan apina sinäkin vaan navettalihasta tehtyä hampurilaista äläkä märise. Heh heh...mikä tollo, oikea pallinaama ja pullanaama palloposkineen kun on mässyttänyt niin paljon mäkkärin purilaisia majoneesilla.

      • riistansyöjä

        Menehän vaan sinne maankuntamatkallesi, navettaan nauttinaan "karjun lihasta"?


      • NeuvospojulleTiedoksi

        Kiitos, Susianalyytikko, kun kävit raporttiin tutustumassa ja heti heitit tänne itsearvion toiminnastasi.
        Omasta toiminnasta voin kertoa, etten enää, Susianalyytikon elinaikana siis, ole napostellut purilaisia ollenkaan, nuorna muutaman kylläkin. Silloinkin mielummin söin vaikkapa muikkuisen pikkukukon. Riistalihaa syön, välillä pikkumäärällä porsaanlihaa lisättynä, kuten jänis- ja kalakukkoihinkin.
        Se on Huvimetsästysneuvoksen juttuja, kun sulla majoneesit rinnuksille valahtaa.


      • Jos kaikki olisi yhtä ahneita ihmisporsaita kuin sinä, niin riistalihat olisi syöty metsistämme muutamassa päivässä. Kehtaa tollo kehua jollain jänislihan syönnillä. Fiksu ja luonnon ystävä ajattelee, jotta ihmisen lihan himoon välttää navettaliha, olkoon sitten ilman lihaa jos ei kelpaa. Riistaeläimet, porot, hirvet jne... (myöskin lampaat ja metsästysrakit aina silloin tällöin) tulisi jättää petojen syötäväksi. Nythän esim.
        susia pitäisi olla niin paljon, jotta muodostuisi kunnon laumoja. Tällöin hirvien raatelu onnistuisi noilta uljailta petoeläimiltä hyvin. Metsästysrakki on mainio välipala sudelle.


    • melkeinvegaani

      WWF on kuitenkin samalla linjalla kuin minä, lihansyönnin suhteen, eli riistalihaa, ja vähemmän lihan syöntiä, vain kerran viikossa. Riistalihalle ei ole tuotantoa, niinpä KAIKKI tuotannon saasteet ja päästöt loistavat poissaolollaan. Mainitsemasi ihmisporsas imee purilaisia jatkuvasti jopa niin, että huulet ovat ulonneet pyöreäksi tötteröksi purilaisten mässäyksessä. Niin kuin mölyapinalla!
      Toisaalta hyväkin, koskapa näin saadaan purilaisiin uppoamaan vähempiarvoiset ja jäämälihat sekä rasvat. WWF siltikin paheksuu
      "navettalihaa".

    • Tottakai olisi parasta jos lihaa syötäisiin reilusti vähemmän. Mutta kun lihaa syödään aina vaan enemmän nykypäivänä, vaikka kuinka muka puhutaan jostain härkäpavuista ja soijanakeista. Sinä elvistelet pikkuruisella riistalihan syönnilläsi (luulen vielä, jotta vähättelet porsasteluasi ja leikit puhtoista jeesusta), mutta jos viisi miljoonaa ihmistä söisi riistaa saman verran kuin sinä, niin loppuisi aika äkkiä jänikset, teeret jne... Mikä etuoikeutettu sinä olet syömään laatulihaa?

      Kaikista sairaimpia ihmisiä (apinoita Susianalyysin mukaan) lihanhimon suhteen ovat hirvestäjät. Nuo elukat lahtaavat helppoa lihaa tonnitolkulla pakasteisiinsa ja tappelevat raivoisasti keskenänsä mikä lihapala kuuluu kenellekin. Viina ja aseet ovat näissä neuvotteluissa usein mukana. Sorsastajat taas ovat toinen äärimmäisyys. Kuinka järjetöntä onkaan tappaa huvikseen lukemattomia lintuja muutaman syödyn lihagramman takia. Sorsastukseen kuuluukin olennaisena osana sairas lihanhimo ja poikien leikit keskenänsä vaimoilta piilossa eli homostelu.

      Minä nautin lihasta aina silloin tällöin. Esimerkkinä voisin mainita, kun aina silloin tällöin syön lammasta punaviinin ja muutaman ruokaryypyn kera. Tämä aina luettuani susien raadelleen lampaita tahi poroja ja siten juhliakseni tapahtunutta. Eläydyn täysillä susien hekumaaliseen tunnetilaan. On minulla nytkin muutama häränhäntä hautumassa leivinuunissa. Syönpä vaan pottujen kanssa. Minä en ole vaatimassa itselleni mitään riistalihaa. Jätän mielelläni ne petoeläimille.

      Olkoon WWF sinun ohjenuorasi, mutta yritä kuitenkin ajatella omilla aivoillasi.

      • Tekikö_se

        karjuvierailu gutaa?
        Joko sait ajokorttisi takaisin sen rattijuopottelun jälkeen?


      • nohuhhuuh

        Analyytikko täällä taas kyykyttää....


      • Taitaa_itse_olla

        pikkupäissään joko slaavikyykyssä kusilammikossa tai kontallaan karjun alla...


    • HyväAlku

      Huvimetästäjät siis rupesivat miettimän ruoan etiikkaa... Oikein hyvä. Ampukaa siis ensin lehmänne ja hevosenne, jotka saastuttavat vesistöt Itämerta myöten. Lahdatakaa samaan kasaan rakkinne ja ryhtykää lopulta kunnon ihmisiksi.

    • antikonsulentti

      Teidän huvimetsästyspuuhistanne saa ruoaksi vain"suklaakastiketta ", sekin riittänee vain mausteeksi, jos välillä imeskelette nahkatikkareita. Äskenhän Sateenkaaripoitsu eli huvimetsästäjä jäi kiinni, kun piipahti sikalassa ja yritti suostutella karjua veturiksi huvimetsästyslaavun "huvimetsästysjunaan ". Karju hylkäsi ehdotukset ja oitis näytti veturin paikan eli karjukin on sateenkaaripoitsua fiksumpi.
      Junaongelmaanne löytyy tasapuolisempikin ratkaisu, pienentäkääpä huvimetsästysrinkiänne ja yhtykää renkaaksi eli päättömäksi junaksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5524
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      61
      2313
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2282
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1059
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1034
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      920
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      783
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      771
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      763
    Aihe