Saksalaisten ainoa perintö

hyinatseja

Saksalaisten ainoa perintö maailmalle on
NATSISMI!
Mitään muuta se Shitlerin herrakansa ei ole maailmalle antanu ku tuommosen ruman lahjan.
Saksalaiset on itsekkin ihan Shitlerin näköisiä,ne jopa haiseekin Shitlerille.

7

60

Vastaukset

 • Mistä olet itse perinyt nämä aina samat juttusi?

 • Tuo nyt on niin kaukana todellisuudesta kuin voi olla. Saksassa ei saa näyttää hakaristiä julkisesti. Jos puhuu natsi-probakandaa, saa julkisen syyttäjän peräänsä. Jopa antiikkihuutokaupoissa netissä arvomerkkien hakaristit pitää peittää teipillä.

  • Tämä juuri on hassua että Saksaa ihaillaan vaikka se kansa on monia kertoja saanut tuhottua eurooppaa.
   Persuja vihataan kun he ainoina haluaa estää Saksaa tuhoamasta nykyistäkin eurooppaa.

   Eikö ole hieman ristiriitaista että 1940-luvulla euroopan tuhoajia ihailtiinsamalla tavalla kuin nykyään. Mutta tuhon estäjiä vihataan samoin kuin silloin.
   Selitykset termeistä sokaisee pahuuden ihailijoita niin, että suvaitsevat terroristeja mutta vihaavat "natseja".


 • SUOMALAISTEN PERINTÖ MAAILMALLE, tai vaikka mailmalle ?

 • Tervetuloa nykyaikaan! Vahinko, että olet juuttunut vuoteen 1945. Suomi ei ole koko maailma, mutta sinulta on ehkä jäänyt paljonkin huomaamatta. Et taida harrastaa kulttuuriakaan . Saksalaisten perintö maailmalle on esim. luterilaisuus. Jos se ei kelpaa, niin sitten vaikka kirjallisuudesta Göthe ja Schiller tai Bertolt Brechtin "Herra Puntila ja hänen renkinsä Matti". Jos kirjallisuus ei kiinnosta niin voit kuunnella esim. seuraavien sävletäjien klssista musiikkia:Johann Sebastian Bach, Georg Firedrich Händel, Richard Wagener, Fekix Mendelsson Bartholdy, Ludwig van Beethoven jne. Viihdemusiikista on suomalaisin sanoin laulettu monta alunperin saksalaista kappaletta vaikkapa Lili Marlen, Aja hiljaa isi, Tsingis Kahn, Jonny Blue. Tai tunnet kai euroviisuista Nicolen "Ein bisschen Frieden/A little Bit of Peace" tai Lena Meyer-Landruthin "Satellite". Oletan että ainakin Scorpions tai Modern Talking ovat tuttuja. Rammstein näyttää esiintyvän Tampereella Ratinan stadionilla 10.08.19. Forbes-listan mukaan Helene Fischer kuuluun kymmenen mailman menestyvimpien ja eniten tienanneitten pop-tähtien joukkoon, mutta esim. The Gardian kirjoittaa hänestä " Helene-Fischer superstar, rikkain laulaja, josta et ole vielä koskaan kuullut." En tiedä, miltä parhaillaan käytävässä Salpausselän kisassa saksalaiset mäkihyppääjät haisevat, mutta söpöjä poikia näyttävt olevan. Saksalaiset jalkapallonpelaajat haisevat ainakin pelin jälkeen miehen hielle, mutta suihkunraikkaina vaikkapa naisenkin nenään miellyttävälle Nivea Men´ille. Ainakin maalivahti Manuel Neuer on tosisöpö ja eräät muutkin. Google etsii sinulle lisää, kunhan surffailet.

 • Kummallinen maa. Tuottaa eturivin taiteilijoita ja sitten tulee joku Hitler ja tapattaa 10 miljoonaa siviiliä. Vuosisatainen koulutus siihen että ylempien käskyjä on noudatettava näyttää tuottavan tuloksia.

  • Kertoo hyvin sen, että jokin "kulttuurin harrastaminen" ei tee ihmisestä tippaakaan parempaa ihmistä. Ei 1940-luvulla eikä 2010-kuvulla eikä 2020-luvullakaan.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  241
  3701
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  38
  441