Saksalaisten ainoa perintö

Saksalaisten ainoa perintö maailmalle on
NATSISMI!
Mitään muuta se Shitlerin herrakansa ei ole maailmalle antanu ku tuommosen ruman lahjan.
Saksalaiset on itsekkin ihan Shitlerin näköisiä,ne jopa haiseekin Shitlerille.
Ilmoita


5 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Mistä olet itse perinyt nämä aina samat juttusi?
Ilmoita
Tuo nyt on niin kaukana todellisuudesta kuin voi olla. Saksassa ei saa näyttää hakaristiä julkisesti. Jos puhuu natsi-probakandaa, saa julkisen syyttäjän peräänsä. Jopa antiikkihuutokaupoissa netissä arvomerkkien hakaristit pitää peittää teipillä.
Ilmoita
SUOMALAISTEN PERINTÖ MAAILMALLE, tai vaikka mailmalle ?
Ilmoita
Tervetuloa nykyaikaan! Vahinko, että olet juuttunut vuoteen 1945. Suomi ei ole koko maailma, mutta sinulta on ehkä jäänyt paljonkin huomaamatta. Et taida harrastaa kulttuuriakaan . Saksalaisten perintö maailmalle on esim. luterilaisuus. Jos se ei kelpaa, niin sitten vaikka kirjallisuudesta Göthe ja Schiller tai Bertolt Brechtin "Herra Puntila ja hänen renkinsä Matti". Jos kirjallisuus ei kiinnosta niin voit kuunnella esim. seuraavien sävletäjien klssista musiikkia:Johann Sebastian Bach, Georg Firedrich Händel, Richard Wagener, Fekix Mendelsson Bartholdy, Ludwig van Beethoven jne. Viihdemusiikista on suomalaisin sanoin laulettu monta alunperin saksalaista kappaletta vaikkapa Lili Marlen, Aja hiljaa isi, Tsingis Kahn, Jonny Blue. Tai tunnet kai euroviisuista Nicolen "Ein bisschen Frieden/A little Bit of Peace" tai Lena Meyer-Landruthin "Satellite". Oletan että ainakin Scorpions tai Modern Talking ovat tuttuja. Rammstein näyttää esiintyvän Tampereella Ratinan stadionilla 10.08.19. Forbes-listan mukaan Helene Fischer kuuluun kymmenen mailman menestyvimpien ja eniten tienanneitten pop-tähtien joukkoon, mutta esim. The Gardian kirjoittaa hänestä " Helene-Fischer superstar, rikkain laulaja, josta et ole vielä koskaan kuullut." En tiedä, miltä parhaillaan käytävässä Salpausselän kisassa saksalaiset mäkihyppääjät haisevat, mutta söpöjä poikia näyttävt olevan. Saksalaiset jalkapallonpelaajat haisevat ainakin pelin jälkeen miehen hielle, mutta suihkunraikkaina vaikkapa naisenkin nenään miellyttävälle Nivea Men´ille. Ainakin maalivahti Manuel Neuer on tosisöpö ja eräät muutkin. Google etsii sinulle lisää, kunhan surffailet.
Ilmoita
Kummallinen maa. Tuottaa eturivin taiteilijoita ja sitten tulee joku Hitler ja tapattaa 10 miljoonaa siviiliä. Vuosisatainen koulutus siihen että ylempien käskyjä on noudatettava näyttää tuottavan tuloksia.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Saksalaisten ainoa perintö

Saksalaisten ainoa perintö maailmalle on
NATSISMI!
Mitään muuta se Shitlerin herrakansa ei ole maailmalle antanu ku tuommosen ruman lahjan.
Saksalaiset on itsekkin ihan Shitlerin näköisiä,ne jopa haiseekin Shitlerille.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta