Ulkoist häpyhuulet ongelmana

Etsiskelen1111

Ei kuulu tänne varmaan tämä vaiva, mutta tietoa jos joltain löytyisi olisn kiitolinen. Eli ongelmani on isot häpyhuulet eli tarkempi termi on tuo labia majora. Ne ovat suoraan sanottuna valtavat, olen hoikka, en ole synnyttänyt ja liikun paljon, mutta teiniiästä asti (olen nyt 20 kymmenissäni) ovat olleet isot. Jo vuosia sitten olen päättänyt tehdä niille jotain kunhan rahaa saan säästöön, kun olen kuitenkin paljon kuullut puhuttavan korjaavista leikkauksista. Kuitenkin nyt kun olen kunnolla ottanut selvää googlannut keskusteluja suomeksi ja englanniksi kaikilla tuntuu olevan ongelmia vain noiden roikkuvien/yli suurten pienten häpyhuulten kanssa. Ja ainoat hoitomuodot isoille ovat vain täyttö hoidot, joissa se tulos ei ole pysyvä ja yht äkkiä ajateltuna en nyt niitä täyttää haluaisi, kun siltikin ne isoina pysyisivät. Se mitä haen tällä kysymyksellä takaa on että suoritetaanko tälläisiä leikauksia mitä pienille myös uloimmille häpyhuulille, kertokaa omista kokemuksista hinnasta ja ennen kaikkea minne minun pitäisi ottaa yhteyttä että tälläinen leikkaus saataisiin aluille? Kiitos!

5

257

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Täyteaine1234

   Suosittelen cityklinikan Riikka Veltheimiä! Tämä plastiikkakirurgi on harjoittanut myös esteettistä kirurgiaa tietää todellakin asiansa. Olin n. Puolvuotta sitten hänellä pienentämässä sisempiä häpyhuulia. Ensin oli kontrollikäynti jossa käytiin kaikki mahdolliset asiat/kysymykset läpi. Kontrollikäynti ja leikkauspäivä meni hyvin ja tilanteet eivät olleet epämielyttäviä! Suosittelen!

  • suhteellisuusteoriaa

   Käy gynekologilla ja pyydä rehellinen arvio. Voit kärsiä suhteellisuusharhasta. Etenkin kun olet hoikka, niin alapään seutu näyttää suhteellisesti suurelta. Todellisuudessa tuskin olet vertaillut asiaa kenenkään kanssa, eli todellisuudessa tilanne voi olla normaali. Ei kannata luottaa mediassa nähtyihin kuviin. Niitä kaikkia on kuvakäsitelty ja pornoteollisuuden tähtiä on leikelty ja valkaistu.

   Itse asiassa nykynaisilla on varsinaisia harhoja sen suhteen, miltä näytämme ja mikä on normaalia. Et esim. kertonut, mitä haittaa ylisuurista häpyhuulista sinulle on. Jos häpyhuulesi ovat jättimäiset, niin niistä luulisi oikeasti olevan jotain haittaa. Ne eivät esim. mahdu alushousuihin ja uimapukuun tms. Uskon, että olet todellisuudessa täysin normaali. Häpyhuulet ovat alue, joka voi laihalla naisella roikkua jo varsin nuorena.

   Nyt kun menet leikkauttamaan normaalia ja tervettä kudostasi, niin varaudu siihen, että saat komplikaatioita. Normaali alatiesynnytys ei ehkä onnistu. Kivut, tulehdukset ja vuodot ovat aina mahdollisia kaikkien toimenpiteiden jälkeen. Olisi järkevintä synnyttää lapset ensin ja leikellä itseään vasta sen jälkeen. Perusolettamus on, että synnytys hoidetaan alakautta. Eli mahdollisen synnytyksen jälkeen hoitotulos on ehkä pilalla, ja joudut menemään uuteen leikkaukseen.

  • cameltoegirl

   Kunnon norsunkorva häppärit on kauniit ja sexyn naiselliset. Viivapimpit on vähän liian pikkutyttömäisiä. Nykyään on muotia enemmäkin cameltoe malliset, jopa häpyä korostavia pikkareitakin saatavilla.

   • jytdtdygjhf

    Taidat olla mies, kun et tiedä naisen anatomiasta. Suuret häpyhuulet eivät koskaan muistuta norsunkorvia.


  • Lippuan

   Labia najoran pienennyksiä tehdään rasvakudosta poistamalla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   436
   1926
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1459
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   441
   1404
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   85
   1121
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   239
   999
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   61
   930
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   84
   846
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   22
   815
  Aihe