Ulkoist häpyhuulet ongelmana

Etsiskelen1111

Ei kuulu tänne varmaan tämä vaiva, mutta tietoa jos joltain löytyisi olisn kiitolinen. Eli ongelmani on isot häpyhuulet eli tarkempi termi on tuo labia majora. Ne ovat suoraan sanottuna valtavat, olen hoikka, en ole synnyttänyt ja liikun paljon, mutta teiniiästä asti (olen nyt 20 kymmenissäni) ovat olleet isot. Jo vuosia sitten olen päättänyt tehdä niille jotain kunhan rahaa saan säästöön, kun olen kuitenkin paljon kuullut puhuttavan korjaavista leikkauksista. Kuitenkin nyt kun olen kunnolla ottanut selvää googlannut keskusteluja suomeksi ja englanniksi kaikilla tuntuu olevan ongelmia vain noiden roikkuvien/yli suurten pienten häpyhuulten kanssa. Ja ainoat hoitomuodot isoille ovat vain täyttö hoidot, joissa se tulos ei ole pysyvä ja yht äkkiä ajateltuna en nyt niitä täyttää haluaisi, kun siltikin ne isoina pysyisivät. Se mitä haen tällä kysymyksellä takaa on että suoritetaanko tälläisiä leikauksia mitä pienille myös uloimmille häpyhuulille, kertokaa omista kokemuksista hinnasta ja ennen kaikkea minne minun pitäisi ottaa yhteyttä että tälläinen leikkaus saataisiin aluille? Kiitos!

5

196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täyteaine1234

      Suosittelen cityklinikan Riikka Veltheimiä! Tämä plastiikkakirurgi on harjoittanut myös esteettistä kirurgiaa tietää todellakin asiansa. Olin n. Puolvuotta sitten hänellä pienentämässä sisempiä häpyhuulia. Ensin oli kontrollikäynti jossa käytiin kaikki mahdolliset asiat/kysymykset läpi. Kontrollikäynti ja leikkauspäivä meni hyvin ja tilanteet eivät olleet epämielyttäviä! Suosittelen!

    • suhteellisuusteoriaa

      Käy gynekologilla ja pyydä rehellinen arvio. Voit kärsiä suhteellisuusharhasta. Etenkin kun olet hoikka, niin alapään seutu näyttää suhteellisesti suurelta. Todellisuudessa tuskin olet vertaillut asiaa kenenkään kanssa, eli todellisuudessa tilanne voi olla normaali. Ei kannata luottaa mediassa nähtyihin kuviin. Niitä kaikkia on kuvakäsitelty ja pornoteollisuuden tähtiä on leikelty ja valkaistu.

      Itse asiassa nykynaisilla on varsinaisia harhoja sen suhteen, miltä näytämme ja mikä on normaalia. Et esim. kertonut, mitä haittaa ylisuurista häpyhuulista sinulle on. Jos häpyhuulesi ovat jättimäiset, niin niistä luulisi oikeasti olevan jotain haittaa. Ne eivät esim. mahdu alushousuihin ja uimapukuun tms. Uskon, että olet todellisuudessa täysin normaali. Häpyhuulet ovat alue, joka voi laihalla naisella roikkua jo varsin nuorena.

      Nyt kun menet leikkauttamaan normaalia ja tervettä kudostasi, niin varaudu siihen, että saat komplikaatioita. Normaali alatiesynnytys ei ehkä onnistu. Kivut, tulehdukset ja vuodot ovat aina mahdollisia kaikkien toimenpiteiden jälkeen. Olisi järkevintä synnyttää lapset ensin ja leikellä itseään vasta sen jälkeen. Perusolettamus on, että synnytys hoidetaan alakautta. Eli mahdollisen synnytyksen jälkeen hoitotulos on ehkä pilalla, ja joudut menemään uuteen leikkaukseen.

    • cameltoegirl

      Kunnon norsunkorva häppärit on kauniit ja sexyn naiselliset. Viivapimpit on vähän liian pikkutyttömäisiä. Nykyään on muotia enemmäkin cameltoe malliset, jopa häpyä korostavia pikkareitakin saatavilla.

      • jytdtdygjhf

        Taidat olla mies, kun et tiedä naisen anatomiasta. Suuret häpyhuulet eivät koskaan muistuta norsunkorvia.


    • Lippuan

      Labia najoran pienennyksiä tehdään rasvakudosta poistamalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe