Ulkoist häpyhuulet ongelmana

Etsiskelen1111

Ei kuulu tänne varmaan tämä vaiva, mutta tietoa jos joltain löytyisi olisn kiitolinen. Eli ongelmani on isot häpyhuulet eli tarkempi termi on tuo labia majora. Ne ovat suoraan sanottuna valtavat, olen hoikka, en ole synnyttänyt ja liikun paljon, mutta teiniiästä asti (olen nyt 20 kymmenissäni) ovat olleet isot. Jo vuosia sitten olen päättänyt tehdä niille jotain kunhan rahaa saan säästöön, kun olen kuitenkin paljon kuullut puhuttavan korjaavista leikkauksista. Kuitenkin nyt kun olen kunnolla ottanut selvää googlannut keskusteluja suomeksi ja englanniksi kaikilla tuntuu olevan ongelmia vain noiden roikkuvien/yli suurten pienten häpyhuulten kanssa. Ja ainoat hoitomuodot isoille ovat vain täyttö hoidot, joissa se tulos ei ole pysyvä ja yht äkkiä ajateltuna en nyt niitä täyttää haluaisi, kun siltikin ne isoina pysyisivät. Se mitä haen tällä kysymyksellä takaa on että suoritetaanko tälläisiä leikauksia mitä pienille myös uloimmille häpyhuulille, kertokaa omista kokemuksista hinnasta ja ennen kaikkea minne minun pitäisi ottaa yhteyttä että tälläinen leikkaus saataisiin aluille? Kiitos!

5

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täyteaine1234

      Suosittelen cityklinikan Riikka Veltheimiä! Tämä plastiikkakirurgi on harjoittanut myös esteettistä kirurgiaa tietää todellakin asiansa. Olin n. Puolvuotta sitten hänellä pienentämässä sisempiä häpyhuulia. Ensin oli kontrollikäynti jossa käytiin kaikki mahdolliset asiat/kysymykset läpi. Kontrollikäynti ja leikkauspäivä meni hyvin ja tilanteet eivät olleet epämielyttäviä! Suosittelen!

    • suhteellisuusteoriaa

      Käy gynekologilla ja pyydä rehellinen arvio. Voit kärsiä suhteellisuusharhasta. Etenkin kun olet hoikka, niin alapään seutu näyttää suhteellisesti suurelta. Todellisuudessa tuskin olet vertaillut asiaa kenenkään kanssa, eli todellisuudessa tilanne voi olla normaali. Ei kannata luottaa mediassa nähtyihin kuviin. Niitä kaikkia on kuvakäsitelty ja pornoteollisuuden tähtiä on leikelty ja valkaistu.

      Itse asiassa nykynaisilla on varsinaisia harhoja sen suhteen, miltä näytämme ja mikä on normaalia. Et esim. kertonut, mitä haittaa ylisuurista häpyhuulista sinulle on. Jos häpyhuulesi ovat jättimäiset, niin niistä luulisi oikeasti olevan jotain haittaa. Ne eivät esim. mahdu alushousuihin ja uimapukuun tms. Uskon, että olet todellisuudessa täysin normaali. Häpyhuulet ovat alue, joka voi laihalla naisella roikkua jo varsin nuorena.

      Nyt kun menet leikkauttamaan normaalia ja tervettä kudostasi, niin varaudu siihen, että saat komplikaatioita. Normaali alatiesynnytys ei ehkä onnistu. Kivut, tulehdukset ja vuodot ovat aina mahdollisia kaikkien toimenpiteiden jälkeen. Olisi järkevintä synnyttää lapset ensin ja leikellä itseään vasta sen jälkeen. Perusolettamus on, että synnytys hoidetaan alakautta. Eli mahdollisen synnytyksen jälkeen hoitotulos on ehkä pilalla, ja joudut menemään uuteen leikkaukseen.

    • cameltoegirl

      Kunnon norsunkorva häppärit on kauniit ja sexyn naiselliset. Viivapimpit on vähän liian pikkutyttömäisiä. Nykyään on muotia enemmäkin cameltoe malliset, jopa häpyä korostavia pikkareitakin saatavilla.

      • jytdtdygjhf

        Taidat olla mies, kun et tiedä naisen anatomiasta. Suuret häpyhuulet eivät koskaan muistuta norsunkorvia.


    • Lippuan

      Labia najoran pienennyksiä tehdään rasvakudosta poistamalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18459
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3145
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1860
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      272
      1416
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      83
      1091
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe