Natuzzi

324%&

Kellään Natuzzi merkkistä nahkasohvaa,onko hyvälaatuinen?

8

2455

Vastaukset

 • Löytyy natuzzin sohvat. Ne on hankittu -99 ja ovat edelleen kuin uudet. Ero on valtava jos vertaa saman ikäisiin halpoihin versioihin. Laadusta kannattaa maksaa ja rahalle saa vastinetta!

  • Laatu voi olla ihan ok, mutta tärkeää on myös miltä sohva näyttää. Eivät Natuzzin kaikki sohvat ulkonäködesigniltaan ole todellakaan tyylikkäitä.
   Osa on todella kökköjä ja kömpelöitä.
   Laatu, ulkonäkö, istuinbmukavuus ja hyvät materiaalit ovat ne asiat sohvassa, joiden tulee täyttyä ostopäätöstä tehtäessä.


 • Natuzzi sohvien muotoiluun en ota kantaa, koska ne ovat maku asioita. Sohvien tekninen laatu on sitten toinen juttu. Rungot näissä ovat aivan täyttä paskaa. (lastulevyä) Nyt jos joku ei usko että natuzin sohvissa on lastulevyrunko, niin kysykää jälleenmyyjiltä. Näin se vaan on.

  (Jos sohvan alla on ns. suojakangas ettei runkoa näe, se tarkoittaa että se on lastulevyrunkoinen tai muuten vaan pommi.)

  Ja sitten joku ihannoi vielä tätä sohva merkkiä ja sen jällenmyyjä liikkeitä....ei perkele...

  Olkaa kriittisiä!!

  Trust me, i know!

 • Meillä on Natuzzin sohva ja lepolasse, jossa jalat saa nostettua kahvasta ylös. Tuoli hajosi miltei uutena (jousi poikki pohjasta), mistä seurasikin aikamoinen rumba: monen kuukauden korjauspyyntöjenkään jälkeen kukaan ei ottanut asiaan mitään kantaa eikä korjaajaa suostuttu lähettämään (myyjän kommentti: ei ne kestä pomppimista - meitä oli tuolloin 2 aikuista eli ei kyllä pompittu ja tuoli oli ihka uusi, ei siis kulunut). Tuoli on edelleen rikki eikä sillä voi keinua kuten tarkoitus olisi, mut ei kai voi mitään...en siis suosittele.

  Sohva löytyy siis myös meiltä ja se on tosiaankin lastulevyrunkoinen.

  Mut kivan näköiset ja pehmeät ne on olleet :)...

 • Ovat olleet vuodesta 2003. Nahka on kuin uutta.
  Nyt tosin 2-istuttava ja 1-istuttava osa ovat irronneet toisistaan. Ne ovat kiinni pitkillä metallitapeilla. Mitenkähän ne taas saadaan yhteen?

 • Ei ole, nahka on ihan paskaa. Nahka venyy heti kättelyssä. Lika ei irtoa suoritetuista aineilla. Älkää ostako!

 • On oikeasti ihan laatusohva, ollut tosi tyytyväinen ja just ostettiin tyttären kotiinkin sellainen tuparilahjaksi. Sen saimme muuten merkittävästi edullisemmin, kun tuote oli yllätykseksemme tullut myyntiin myös Maskuun?! Mutta anyway, täältä hankimme: https://www.masku.com/haku/?str=natuzzi

 • ekaa kertaa kuulen brandista

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.