Kuivaushuoneessa tapahtuu

islajareko

Meille on ollut selvää suhteemme alusta alkaen ettei kummallekaan riitä vain sellainen peiton alla pimeässä paneminen. Sekin on tietysti arjen keskellä toisinaan juuri näin, mutta sen lisäksi me tarvitaan monipuolista ja vaihtelevaa seksiä. Mitä monipuolisuus sitten tarkoittaa meillä? Kerron siitä yhden esimerkin.

Naiseni oli tulossa kotiin asiakaspalaverista. Olin edellisenä iltana ohjeistanut, että kotiin tullessaan on tukan oltava auki. Isla pitää mielellään hiukset kiinni ja sekö minua ärsyttää. Pitkät hiukset kuuluu olla auki. Vaatetuksesta ohjeistin myös sen verran, että hame päälle ja sukkahousut, mutta ei pikkareita. Olimme vaihtaneet viestejä päivän mittaan ja tiesin mihin aikaan hän olisi kotona. Menin ovelle vastaan ja hiukan katveeseen pimeälle puolelle. Islan tulessa ovesta sisään hän hiukan pelästyi, kun ei nähnyt minua kunnolla vaan ainoastaan hahmon sellaisessa paikassa, missä ei yleensä ketään ole. Nappasin hiuksista kiinni ja suutelin suoraan suulle ja sanoin "tervetuloa kotiin". Häkeltynyt ja hiukan pelokas vastaus "hei" ehdin kuulla, kun aloin taluttaa tukasta kiinni pitäen naistani kohti kellarin kuivaushuonetta. Työnsin naisen edelläni kuivaushuoneeseen, johon olin käynyt laittamassa valot jo päälle etukäteen. Ovi perässä kiinni.

"Tänään mennään kuitenkin hempeämmän kautta" ajattelin, mutta en sanonut mitään. Edelleen pidin tukasta kiinni niskanpuolelta ja taivutin naiseni päätä taaksenpäin saadakseni hänen huulensa omiani vasten. Siinä samalla sitten Islan ulkotakki tippui lattialle. Päästin tukasta irti ja aloin nostaa hametta ylöspäin, puristelin sukkahousujen verhoamaa takapuolta. Sukkahousuista kiinni ja yhdellä repäisyllä sain mukavasti perseen esille. Tässä vaiheessa kiima oli jo noussut molemmilla mukaviin lukemiin. Muutama repäisy lisää ja olin valmis panemaan. Mitään sanomatta aloin työntää Islaa kohti peräseinällä olevaa lämmitintä ja työnsin hänet sitä vasten kasvot seinää kohti. Vedin persettä itseäni kohti ja repäisin sukkahousuja vielä kerran saadakseni täysin esteettömän reitin suoraan pilluun sekä perseeseen. Ohjasin kullin pillunhuulten väliin ja voimalla pohjaan asti. Se tuntui hyvältä ja lisäsi kiimaani. Isla älähti ja nosti päätään, mutta ei vetäytynyt pois eikä sanonut mitään. Panin takaapäin ja vedin hiuksista Islaa itseäni kohti saaden hänet mieleiseeni asentoon; perseen ylös ja selän kaarelle, koska se näyttää minusta hyvältä. Samalla kokeilin sormella persereiän päivän tiukkuutta ja tiukka se oli tänäänkin. Halusin panna pillua, joten jätin perseen vain sormella kokeilemiseen ja siirsinkin käteni sitten Islan poskelle. Mahtavaa panna takaapäin, vetää tukasta naista itseään kohti ja käskeä "ime" antaen vapaan käden etu- ja keskisormet suuhun. Siinä oli helppo vain laueta, ottaa oma nautintonsa. Tyydytettynä ja tyytyväisenä otin sormet Islan suusta ja läpsäisin pari kertaa voimalla perseelle sanoen samalla uudestaan "tervetuloa kotiin rakas".

Ennen poistumista kuivaushuoneesta totesimme pyykkien olevan vielä märkiä ja tulevamme illalla myöhemmin uudestaan tarkastamaan pyykit. Tämä tarkoitti siis uusinta kierrosta illalla vielä samassa paikassa vaikka siitä ei sen enempää puhuttukaan, silti molemmat tiesi mitä oli sovittu. Näin tapahtuikin ja edelleen pyykit jäi naruille roikkumaan, ne haettiin vasta seuraavana aamuna.

Tässä yksi esimerkki siitä, miten meillä arkea pyritään rikkomaan sekä tuomaan seksiin vaihtelua. Ei se aina vaadi pitkiä valmisteluja tai valmisteluja ollenkaan, on osattava tarttua hetkeen. Suosittelen kokeilemaan.

Näitä löytyy lisää blogistamme www.salainenkattila.fi

Reko

2

2985

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lukija_03

      Kivaa luettavaa, mukavan rohkeaa. Teillä on kiva blogi

      • Päästinperseeseen

        Vedin perseeseen takaapäin ja repäisin sormella persereiän asentoon. Samalla kokeilin peräseinällä olevaa lämmitintä koska se näyttää minusta hyvältä. Muutama repäisy lisää ja jätin persereiän roikkumaan perseen poskelle. Tässä yksi esimerkki siitä, miten meillä pyritään takapuolta rikkomaan. Päästin märkiä perseeseen. Halusin panna sormella perseeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe