Seagull hotelli

hurghadaan1

Kenelläkään tuoreita kokemuksia tai kokemuksia ylipäätään tuosta hotellista, Hughadassa on 2 seagull hotellia tarkoitan tuota uudemaa hotellia, vaikkakin molemmat ilmeisesti ovat käytössä jos toiseen kirjautuu sisälle ??

Lähinnä allas-alue, kuntosali , ruoka , alkoholi kiinnostaa ??
Venäläisiä ilmeisesti täynnä mutta se ei haittaa.


Osaako kukaan sanoa löytyykö hurghadasta hotellia missä olisi oikeasti laadukas kuntosali lähellä keskustaa , kovaa treevalle laitteita käsipainoja jne jne ??

Jotain juttua löytyi haulla Seagull hotellista mutta lisää infoa kaivataan.

4

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurghadaankevaalla

      Moi, olimme Seagullissa vuosi sitten joulukuussa. Varasimme huoneet bookingin kautta ja samme huoneet uudempaan osaan. Vanha puoli oli silloin suljettuna. Bookingissa huonekuvat ovat sviiteistä tms. Saimme jostain syystä :) huoneet merinäköalalla ja luokituskin oli parempi mutta mitä kurkkailin muihin huoneisiin niin ihan ookoo oli standardihuonekin. Osa huoneista oli remontissa silloin. Jos nyt valitsisin huonetta niin toivoisin niihin rempattuihin huoneisiin altaalle päin tai samassa "rivissä" merelle päin olevat. Osa huoneista on pienelle sisäpihalle ja osa kapeaan kuiluun, tosin siitä näkee venyttämällä pienen palan merta. Allas uuden rakennuksen edessä ei vakuuttanut, vaikutti likaiselta. Vanhemman rakennuksen luona näytti olevan väkeä altaalla, sitä en tsekannut. Lastenaltaat olivat ok, lämmitetty ja siinä liukumäki. Tuolla oli 2 ranta-auetta, kapeahkot mutta ok! Toisessa eli perimmäisessä tarjottiin lounasta. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pääravintolassa oli aamiainen ja illallinen, rannalla lounas. Päväkahvia sai aulasta jossa mysö alkoholia 24/7, ainain jouluna -15. Limpparia, kahvia, cappuccinoa yms. sai aulan automaatista itse ottaa. Aulassa myös maksullinen biljardi. Ja kyllä, venäläisiä oli...minua he eivät häirinneet. Nykytilannetta en tiedäkään. Kuntosali näytti ainakin modernilta, sen enempää en osaa sanoa kun en ole perehtynyt. Tuolla pitää varautua kovaan painostukseen ottaa hierontoja, kasvohoitoja tms. Hyökkäävät heti luo ja jatkuu...mutta ymmärrän sen, jstain heidänkin on tulonsa saatava. Itse otin hieronnan, no, ei tarvitse ottaa enää. Alueella on myös pieni eläintarha jossa muutamia lintuja ja apinoita. Tripadvisorista kannattaa katsoa matkailijoiden valokuvia. Itse olin kaikkeen tyytyväinen, toiveena palata sinne tänä keväänä. Toivottavasti tästä oli apua.

      • Hurghadaan1

        Kiitos, eli kun ottaa sviitin nii saa uudemmasta rakenuksesta merimäköalan eikä joudi siihe ns vanhalle puolelle?? Tuo allinclusive oli ainakin todella surkea minamark, reginaresort sekä roma hotellissa, kanaa päivästä toiseen eikä maku päätä huimannu, tosin eipä haittaa ravintoloissa ruoka suht edullista. Mukava kuulla jos seagull hotellin allinclusive ruoka oli hyvää. Tuo painostus ja kaupistelu tuttua 6 kertaa käyty hurghadassa mutta aina huumorilla selviää.


      • hurghadaankevaalla

        Siitä en ole varma. Meillä tosiaan merinäköala päärakennuksesta. Ainoa miinus ettei siihen paistanut kuin aamuaurinko hetken. Jotenkin sellainen tunne että vanhaan osaan ei laiteta bookingin kautta tilaavia. Sieltä monesta huoneesta näköala. Respassa voi kyllä toivoa huonetta näköalalla tai altaalle, itse ehkä ottaisin rempatun huoneen altaalle päin. Tai mieltymyksesi mukaan jos haluaa arskan paistavan päivällä parvekkeelle, uskon että koittavat järjestää. Ruoka oli maittavaa. Varsinkin lounas rannalla oli hyvä. Monen monta erilaista paistopistettä ja eri maiden teemoja.


    • OmatLomat

      Me siellä olimme. Vastaanotossa oltiin tympeitä mutta lipeviä. Piccololle annoimme laukkujen ylösviennistä 100 taalan setelin, ei antanut yhtään takaisin, kumarteli vain kovasti, söpötti Allahia ja häipyi takaperin peruuttaen.
      Kallis maa se on tämä Egypti, sanoi mieheni.

      Sänky, peilipöytä ja vessa oli. Niin ja parveke. Minulla on korkean paikan kammo mutta mies siellä istui. Minä vaatteita oioin ja ja ripustelin. Sukat pistin alalaatikkoon.

      Mies on vähän viinaanmenevä. Sanoi että tarjottavat hanakaljat- ja viinit ovat juomakelvottomia litkuja. Uskon minä sen. Se on muuten ryypännyt ja paljon. Nenäkin ihan punanen.

      Ei paljoa lohduta jos lasten altaassa on liukumäki kun pääaltaan vesi oli niin likaista ettei sinne voinut mennä. Mereen nyt mene kukaan; mitä iloa siinä olisi. Kuumakin oli.

      Totta on että koko ajan kyypit olivat tarjoamassa ja kuiskuttamassa jotakin. Minä pidin käsilaukkua kaksin käsin mahaa vasten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe