Seagull hotelli

hurghadaan1

Kenelläkään tuoreita kokemuksia tai kokemuksia ylipäätään tuosta hotellista, Hughadassa on 2 seagull hotellia tarkoitan tuota uudemaa hotellia, vaikkakin molemmat ilmeisesti ovat käytössä jos toiseen kirjautuu sisälle ??

Lähinnä allas-alue, kuntosali , ruoka , alkoholi kiinnostaa ??
Venäläisiä ilmeisesti täynnä mutta se ei haittaa.


Osaako kukaan sanoa löytyykö hurghadasta hotellia missä olisi oikeasti laadukas kuntosali lähellä keskustaa , kovaa treevalle laitteita käsipainoja jne jne ??

Jotain juttua löytyi haulla Seagull hotellista mutta lisää infoa kaivataan.

4

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hurghadaankevaalla

      Moi, olimme Seagullissa vuosi sitten joulukuussa. Varasimme huoneet bookingin kautta ja samme huoneet uudempaan osaan. Vanha puoli oli silloin suljettuna. Bookingissa huonekuvat ovat sviiteistä tms. Saimme jostain syystä :) huoneet merinäköalalla ja luokituskin oli parempi mutta mitä kurkkailin muihin huoneisiin niin ihan ookoo oli standardihuonekin. Osa huoneista oli remontissa silloin. Jos nyt valitsisin huonetta niin toivoisin niihin rempattuihin huoneisiin altaalle päin tai samassa "rivissä" merelle päin olevat. Osa huoneista on pienelle sisäpihalle ja osa kapeaan kuiluun, tosin siitä näkee venyttämällä pienen palan merta. Allas uuden rakennuksen edessä ei vakuuttanut, vaikutti likaiselta. Vanhemman rakennuksen luona näytti olevan väkeä altaalla, sitä en tsekannut. Lastenaltaat olivat ok, lämmitetty ja siinä liukumäki. Tuolla oli 2 ranta-auetta, kapeahkot mutta ok! Toisessa eli perimmäisessä tarjottiin lounasta. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Pääravintolassa oli aamiainen ja illallinen, rannalla lounas. Päväkahvia sai aulasta jossa mysö alkoholia 24/7, ainain jouluna -15. Limpparia, kahvia, cappuccinoa yms. sai aulan automaatista itse ottaa. Aulassa myös maksullinen biljardi. Ja kyllä, venäläisiä oli...minua he eivät häirinneet. Nykytilannetta en tiedäkään. Kuntosali näytti ainakin modernilta, sen enempää en osaa sanoa kun en ole perehtynyt. Tuolla pitää varautua kovaan painostukseen ottaa hierontoja, kasvohoitoja tms. Hyökkäävät heti luo ja jatkuu...mutta ymmärrän sen, jstain heidänkin on tulonsa saatava. Itse otin hieronnan, no, ei tarvitse ottaa enää. Alueella on myös pieni eläintarha jossa muutamia lintuja ja apinoita. Tripadvisorista kannattaa katsoa matkailijoiden valokuvia. Itse olin kaikkeen tyytyväinen, toiveena palata sinne tänä keväänä. Toivottavasti tästä oli apua.

      • Hurghadaan1

        Kiitos, eli kun ottaa sviitin nii saa uudemmasta rakenuksesta merimäköalan eikä joudi siihe ns vanhalle puolelle?? Tuo allinclusive oli ainakin todella surkea minamark, reginaresort sekä roma hotellissa, kanaa päivästä toiseen eikä maku päätä huimannu, tosin eipä haittaa ravintoloissa ruoka suht edullista. Mukava kuulla jos seagull hotellin allinclusive ruoka oli hyvää. Tuo painostus ja kaupistelu tuttua 6 kertaa käyty hurghadassa mutta aina huumorilla selviää.


      • hurghadaankevaalla

        Siitä en ole varma. Meillä tosiaan merinäköala päärakennuksesta. Ainoa miinus ettei siihen paistanut kuin aamuaurinko hetken. Jotenkin sellainen tunne että vanhaan osaan ei laiteta bookingin kautta tilaavia. Sieltä monesta huoneesta näköala. Respassa voi kyllä toivoa huonetta näköalalla tai altaalle, itse ehkä ottaisin rempatun huoneen altaalle päin. Tai mieltymyksesi mukaan jos haluaa arskan paistavan päivällä parvekkeelle, uskon että koittavat järjestää. Ruoka oli maittavaa. Varsinkin lounas rannalla oli hyvä. Monen monta erilaista paistopistettä ja eri maiden teemoja.


    • OmatLomat

      Me siellä olimme. Vastaanotossa oltiin tympeitä mutta lipeviä. Piccololle annoimme laukkujen ylösviennistä 100 taalan setelin, ei antanut yhtään takaisin, kumarteli vain kovasti, söpötti Allahia ja häipyi takaperin peruuttaen.
      Kallis maa se on tämä Egypti, sanoi mieheni.

      Sänky, peilipöytä ja vessa oli. Niin ja parveke. Minulla on korkean paikan kammo mutta mies siellä istui. Minä vaatteita oioin ja ja ripustelin. Sukat pistin alalaatikkoon.

      Mies on vähän viinaanmenevä. Sanoi että tarjottavat hanakaljat- ja viinit ovat juomakelvottomia litkuja. Uskon minä sen. Se on muuten ryypännyt ja paljon. Nenäkin ihan punanen.

      Ei paljoa lohduta jos lasten altaassa on liukumäki kun pääaltaan vesi oli niin likaista ettei sinne voinut mennä. Mereen nyt mene kukaan; mitä iloa siinä olisi. Kuumakin oli.

      Totta on että koko ajan kyypit olivat tarjoamassa ja kuiskuttamassa jotakin. Minä pidin käsilaukkua kaksin käsin mahaa vasten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6570
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3928
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1505
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe