Konkurssi ja puhallus

Tampereenmosuri

Maamerkki-Infra Oy tekee taas puhdistuksen... Omistajien omaisuus turvattu ja kasvanut tässä syklissä erityisen hyvin... Isojen urakoiden maksuerät "putsattu" ja laskutettu piiloon/turvaan, yritys o-tilanteessa, vähän tappiolla... Uudet yhteistyökumppanit kuten Lääninkuljetus Oy auttaa työyhteenliittymilla hukkaamaan ja piilottamaan omaisuutta. Tampereen sairaanhoitopiirin veronmaksajat, samoin Jyväskylän ja uusimpana Lahden Energian asiakkaat rahoittavat taitavan taloushuijauksen. Uudet y-tunnukset on jo käytössä ja vanhat voidaan jättää selvitystilaan ... jatkumo on turvattu piilotettuna toisien yritysten taakse.
Toisaalta, loistavaa talous-ja verosuunnittelua ja tyhmähän on se joka maksaa, ei se joka maksaa ... olemmeko sittenkin vain kateellisia kun emme itse osaa toimia samoin ?

27

5984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liesetuoreenliisa

      Näin se ammattimainen saattohoito toimii. Taitaa olla jo neljäs tai viides kerta näillä velloksilla. Näin ne hallitukseen viime metreillä otetut bulvaanit hallitusammattilaiset järjestelevät ja putsaavat yrityksiä. Edellisen Maamerkki Oy myyntijärjestelyt Nostokone OY:lle hoiti ilmeisesti Mergertum Oy. Ongelma yritysten saattohoito palvelut taitavat olla nopeimmin kasvava yritysmuoto. Konkurssikeinottelijat syövät yhteiskunnan ja rehellisten yrittäjien pöydissä.

      • ammattitaitoista

        Onhan suvussa "viisas" lakimies joka varmaankin neuvoo...


    • Pirkanpoijaat

      Täällä Tampereella on kyllä nyt varauduttu Kemppaisten veljesten huijaukseen, karkuun eivät pääse... Yritys on ollut tarkkailussa myös pääurakoitsija SRV Oy:n toimesta ja huijarit otetaan nyt kiinni ...läpilaskutus omien bulvaanifirmojen kautta on jo korkeimmassakin oikeudessa todettu vanhaksi menetelmäksi. Viranomaiset on hereillä tälä kertaa...

    • Kuokkakuski

      Toivotaan että tällä kertaa Veljekset Kemppainen jää kiinni. Ja sitten kehtaa Jarmo Länsi-savo lehdessä hehkuttaa miten pitäisi saada yrittäjiltä kasvua ja verotuloja. Maksaisi ensin omat laskunsa jotta muut pääsee veronsa maksamaan.

      • Pirkankuokat

        Tampereen päässä Kemppaiset laitetaan kuriin, SRV Oy on luvannut taata aliurakoitsijoille kemppaisten huijaukset- tietenkin perien ne heidän firmaltaan ...TAYS.n työmaa on Maamerkin ja huijari kemppaisten viimeinen homma Tampereella ,,,


    • mistäonkysymys

      Viisas nainen

      16.3.2012 23:30
      Jos on kolme tai neljä konkkaa samalta alalta, tyrkyllä valtuustoon sopivan ajan kuluttua kun pöly laskeutuu niin eipä tarvii ihmetellä. Sitten joku ihme itkukirje Länkkärissä jonka se vielä julkasee, voi voi kun meni busteri pesään. Olis kiva kuulla tämän sankarillisen Yrittäjän taakse jääneiltä raunioilta niiden tarinat joilta on jäänyt rahat saamatta ja pahimillaan kaikki mennyt myyntiin, kaikki kun ei osaa suojatua oy-lain taakse lakiviisaan opastuksessa Ja tää saamarin pelle vaan jeesustelee. Eikä kukaan tee mitään näille. Ja laki on hampaaton, kaikkihan meni oy-lain mukaan. Tyhmät ne kärsii jos joku ei maksa, viksut siirtyy eteenpäin ¨koska taakse katsominen ei tuo mitään uutta".

    • Otavantieto

      Maamerkin omistajat. mikkelin Kemppaiset Jarmo ja Janne, ovat puhdistaneet yrityksen taitavan sukulaisasianajajan avustuksella ...konkurssin voi nyt tehdä rauhassa..

    • Olisko.se
    • Lankakeräkö

      Kemppaisen opeilla Suomi kasvuun. Vähän kuin Kreikka, ota velkaa ja unohda. Tarpeeksi velkaa niin ei ole oma ongelma.

    • Pirkanmökkeiljä

      Maamerkki-Infra Oy on taas konkurssin partaalla. Tampereen TAYS 2020 työmaa SRV:lle tullaan tarkastamaan viranomaisten toimesta. Maamerkki on piilottanut maan- ja kivenajon dokumentteja sekä " suolannut" kaupungin omistukseen kuuluvia kiviaineskasoja epäkelvolla maa-aineksella. Kun arvokkaan kiviaineskasan sydän täytetään arvottomalla ylijäämämassa , saadaan tulosta. Veronmaksajat, Tampereen kaupunki ja sairaanhoitopiiri maksaa. Savolaiset Kemppaisen veljekset osaa homman - takuu loppuu kun autojen perävalot häviää toisille paikkakunnille uusiin huijauksiin...

    • lievestuoreenliisa

      Onkohan enteellistä kun MV-lehden ja Arto Tiensuun nettisivut ovat kadoksissa!

    • Pykäläniilo

      Tässä kohtaa asianajaja kyllä niittää itselleen ihan tietyn statuksen jos näitä vihkiytyy pelastamaan. On loppuiän kihlaus, ja maineesta ei pääse eroon.. Mutta lakiurahan se on sekin. Sivupolun tallaajia, mukava muistella eläkkeellä? Tein jotain merkittävää, moraalisesti hyväksyttävää, vai nippa nappa laillista?

    • 14-pyöräinen

      Suosittelen nyt etukäteismaksua kaikille jotka meinaa Maamerkkille hommia tehdä, alkaa olemaan maksuaika sen verran pitkä että tästä ei hyvä seuraa.

    • Pirkasta

      Maamerkki-Infra Oy on täällä Ylöjärvelläkin yrittämässä huijausta... TAYS sairaala työmaalta varastetulla soralla ja kivellä yrittää huijata täälläkin ...

    • putkaalinnaavankeutta

      Liekkö sama pulju kyseessä? Jokohan viimein joutuisivat käpälälautaan.

      https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/1cfe06fc-81a4-4fd4-81cc-978867a0c540

    • Konggkka

      Jokohan on taas konkka ovelan ovella....

      • kiinnostaaaaaaaaaaa

        Miksi niin ajattelet Konggkka?


    • Velkoja

      Taas on velkoja firmalla maksamatta... Eiköhän tämä kaadu loppuvuoden aikana.

    • Sivustaseurannut

      Hyvin suunniteltu on valmiiksi tehty. "Mikkelin uuden jätevedenpuhdistamon johtolinjan urakoitsija konkurssiin — Maamerkki Infra Oy:stä luvataan töiden jatkuvan konkurssipesän lukuun

      Yhtiön kaatoivat pääosin takaiskut kahdessa isossa urakassa Tampereella ja Jyväskylässä. Yhtiö pyritään myymään kokonaisuutena alan yritykselle." LS 31.10.18.

      • Miätiijän

        Jos ei ihan kaikkea laittais omistajat ”takataskuun” nii yritys pärjäisi...nuo takaiskut on keksittyä tarinaa. Niin se on ollut aina ennenkin ja tulee olemaan.


    • Eeg

      Maamerkin tulos: vuonna 2013: 354 keur, 2014: 444 keur, vuonna 2015: 1408 keur, vuonna 2016: 164 keur, ja vuonna 2017: -211 keur. Hyvin on siis voittoa tehnyt. 2017 oli jonkin verran tappiolla. Kysymys kuuluu, mihin katosi Maamerkin rahat?

    • käpälälautaan

      Tunnen toisen ns napapiirin sankareista ja luottaa ei voi yhtään. Valehtelee kun sanoo päivääkin. Liiketoimintakielto loppuiäksi kyseisille veljeksille.

      • KermoJamppainen

        Kohta taas veronmaksajille tulossa uuden yrityksen rästit maksettaviksi.


    • Maamiesmikkeli

      Mm infra Oy löytyy jo nyt :D ei Jarmo pitkään odotellut.

    • Tyhjätasku

      Montako konkurssia voi tehdä, onko jollain muulla enemmän ? Jos joka konkurssissa jää omistajalle vaikkapa vain miljoona omaan taskuun, niin eikö se ole jonkun muun taskusta pois.
      Vai kuinka se menee.

    • Anonyymi

      Tää vitun huijari tuli sivutiellä vastaan. Jos oisin tienny kuka tulee, niin ei ois jatkanu matkaa hopealla A6 farkullaan. Oisin saattanu antaa yhteiskuntaoppia ja vastuullisuusopetusta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe