Etelä-Tapiolan lukio/Etis

etikseenhakija

Onko kaikki etiksessä hikkejä? Tai sellaisia "En voi tulla ulos, luen kk päästä olevaan kokeeseen"? Onko siellä bileitä? Ei pelkästään mitään koulun järjestämiä. Vai ovatko kaikki "Mitkä on bileet?" tyyppisiä.
En aio valita lukiota vain bileiden perusteella, mutta olisihan se kiva etteivät kaikki olisi mitään nörttejä, joilla ei ole muuta elämää kuin koulu ja harrastukset. Itse pääsisin etikseen keskiarvollani, vaikka en tee kotona paljoa töitä, vaan opin koulussa. Onko siellä muita samantapaisia?
Tietenkin siellä on monia erilaisia ihmisiä, koska se on iso koulu. Millaisia useimmat ovat?
Haukkuvatko muut lukiolaiset etisläisiä tosissaan nörteiksi ja onko se vain vitsillä?

14

4595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jossu_99

      No ei todellakaan ole kaikki hikkejä. Parasta Etiksessä on, että voit olla oma itsesi. Jos haluat olla hikke, saat olla sitä ja kukaan ei katso sinua kieroon sen takia. Bileitä löytyy joka lähtöön, isommalla ja pienemmällä porukalla pidettäviä, risteilyjä ja muuta. Suurin osa on ihan ihan normaaleja nuoria, välillä opiskellaan ja välillä relataan bileissä, treeneissä tai muuten vaan kavereiden kanssa hengaillen. Aika usein myös opiskellaan yhdessä, varsinkin abivuonna.

    • 3853857

      Etelä-Tapiolan lukion puoltoäänien keskiarvo oli keväällä ylioppilaskirjoituksissa 36,8. Se tarkoittaa sitä, että 5 laudaturia kirjoittanut oppilas on siellä vielä alle keskitasoa. Samoin 6 eximiaa kirjoittanut. Jos olet niin hikipinko, ettet koe oloasi luontevaksi edes kokoomusnuorten seurassa, mene Etelä-Tapiolan lukioon. Siellä tehdään varmasti vuosittain itsemurhia siksi, että kokeesta tuli ysi.

      • Joonas_x

        Höpö höpö, et ole varmasti ikinä Etiksessä käynytkään. Etiksessä vaaditaan paljon ja tulokset ovat sen mukaisia. Silti yhteishenki on mahtava! Kaikki puhaltaa yhteen hiileen. Samaa mieltä kuin Jossu - Etiksessä jokainen saa olla oma itsensä. Ketään ei katsota kieroon sen takia.


    • Etisläinen

      Etiksestä löytyy väkeä joka lähtöön, niin kuin muistakin kouluista. Korkea keskiarvo kertoo, että olet joko lahjakas tai tehnyt kovasti töitä yläasteella. Niinkuin edellä joku mainitsikin, Etiksessä saa jokainen olla oma itsensä ja oman kaltaisia kavereita löytyy, jos niin haluaa.

    • Etiksenalumni

      Moi sinä hukassa oleva ysiluokkalainen! Kuulemasi huhut ovat täyttä hevonpaskaa. Etiksen bileet ovat kuuluisia ympäri Espoon, Niitä järjestetään viikonloppujen lisäksi viikonpäivisin! korkean keskiarvon lukiot saavat valitettavan usein tällaisen paikkaansapitämättömän hikkekoulun leiman. Itse kouluhan ei mainettaan luo, ,vaan sen opiskelijat; kuten muissakin lukioissa, myös etiksessä on hyvin erilaisia tyyppejä.
      Etiksen opiskelijat ovat aina hoitaneet bileiden järjestämisen kunnialla, eikä juoma ole koskaan loppunut kesken. Skeptisen asenteesi vuoksi et ehkä soveltuisi etikseen, sillä vaikutat enemmän Leppävaaran lukio -tyyppiseltä. Etiksen korkeatasoiset illanvietot eivät lopu ennen aamuneljää. Vain parhaat pääsevät joukkoomme, heikomman tason bilettäjiä ei etikseen haluta.

    • Oikea_alumni

      Vaikka etisläiset osaavatkin bilettää siinä kuin muutkin lukiolaiset, niin epäilen, oletko lainkaan Etiksen alumni. Sillä noin ylimielisiä etisläisiä on harvassa!

    • tunnetkoomaksesi

      Kaikki eivät ole etiksessä hikkejä. Osa nimittäin pärjää loistavasti, vaikka ei näytä tekevän mitään. Loput hikoilevat. Tervetuloa joukkoon!

    • EX-pohjislaine

      Työntäkää se etis ny hanuriinne ja tulkaa pois sielt pohjatori väärält puolelt!!! Pohjis o espoon kovi dokukoulu, opetus (semi)hyvän tasosta ja ketää ei oikeestaa loppujelopuks kiinnosta mite su koulu käynti menee, kaikki riippuu iha vaa omasta nassusta.

    • TyttöRiksust

      Ite ajattelin hakee Etikseen ens vuonna.
      Mikä se keskiarvo oli tänä vuonna et pääsi sisään? Koska viime vuonna oli 9.42 mut kuulin et sitä laskettiin koska kukaan ei luullu pääsevänsä sisään.

    • A_n_o

      8.92. Keskiarvot vaihtelee joka vuosi. Hae sinne, minne haluat päästä. Viimeiseksi kouluiksi sitten kannattaa toki laittaa sellainen koulu, johon uskoo "varmasti" pääsevänsä.

    • Heisenberi

      Viherissä ruoho on vihreämpää

    • Anonyymi

      Nyt tulee kait vähän toisenlaista sakkia etikseen kuin ennen. :)

    • Anonyymi

      Minkälaista väkeä siellä opiskelee nykyään kun noin vaatimukset romahtaneet?

      • Anonyymi

        Ihan tavallisia, mukavia nuoria varmasti uudetkin opiskelijat. Keskiarvo ei ratkaise ! Ja sitä paitsi, iso osa opiskelijoista on edelleen yli ysin keskiarvollla ja alle kasin keskiarvolla tuskin kukaan edes on ottanut opiskelupaikkaa vastaan. Opet luultavasti aika lailla samat kuin ennenkin, joten opetus yhtä hyvää kuin aikaisemminkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3654
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      577
      3425
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3279
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      50
      2141
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2061
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1918
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      152
      1599
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1341
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe