Blue Star The Ravenala Attitude

Perhelomalle

Mauritiukselle maaliskuun alussa TUIn the Ravenala Attitude hotelliin. Onko kellään kokemuksia kyseisestä hotellista? Meillä varattuna AI kun lasten kanssa lomaillaan.
Löytyykö matkakohteesta pikkurahalla t-paitaa, shortsia ym. lapsille vai kannattaako kaikki raahata kotoa mukana? Ei siis olla menossa minkään merkkivaatteiden perään.
Entä tekemistä? Mitä suosittelette lapsiperheille tehtäväksi?

6

420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaatteet on Mauritiuksella suht edullisia. T-paitoja ja shortseja saa muutamalla eurolla. En tiedä tuon hotellin lähellä olevia ostospaikkoja, mutta vaatekauppoja löytyy kyllä joka kylästä.
      Jos menette Port Louisiin, niin basaarista löytyy vaikka mitä vaatetta. Siellä vaan pitää tietää hintataso, että ei maksa liikaa. Myyjät osaa nyhtää tietämättömiltä. Pyyntihinta saattaa olla vaikka kymmenkerainen lopulliseen hintaan. Tinkiminen on hyvä taito!
      Basaarin vieressä on ostoskatu, jossa on ulkosalla myyjiä ja kadun varsi täynnä pikkukauppoja.
      Jos menette Grand Bayhin, niin Super U on hyvä ostospikka. Sieltä läheltä löytyy myös basaari.
      Lasten kanssa?
      Snorklaus on semmoinen laji, josta lähes kaikki uimataitoiset tykkää.
      Sukellusretki? http://www.blue-safari.com/
      Tietysti eläinpuistot on yleensä lasten mieleen. Casela Park minusta paras. http://www.caselapark.com/en/ Siellä myös monenlaista aktiviteettiä.

      • Arby

        Me olemme menossa lasten kanssa maaliskuun alkupuolella samaan hotelliin kuin te, ollaan Ravenalassa viikko ja vaihdetaan sitten toiseen hotelliin. Otetaan lapsille ja itsellemme kaikki vaatteet ja kamat mukaan Suomesta, hiekkaleluja myöten =) Ollaan ennenkin oltu Mauritiuksella, joskin aikaisemmin eri hotelleissa. Ei haluta käyttää aikaa shoppailuun, Mauritiuksella varsinkin kun liikenne on hidasta niin pieneen matkaan saattaa hurahtaa tunti taksilla kumpaankiin suuntaan, ja vaatteiden hinnassa säästetty raha uppoaa taksimatkaan. Hotellien lähellä ei usein ole mitään kauppoja, korkeintaan pieni turistikauppa missä valikoimat eivät ole isoja. Ravenala on aika syrjäisellä sijainnilla.

        Tekemistä Mauritiuksella on vaikka mitä. Hotellin AI:n kuuluu laaja valikoima vesiurheilua (mm. melonta, SUP, vesihiihto, lasipohjaveneajelut, snorkaus jne), lisäksi ilmaiset lastenkerhot viihdyttävät lapsia tarvittaessa. Päivät kuluvat hotellialueella nopeasti jos tykkää vesiurheilusta =) Muuten ollaan ajateltu lasten kanssa käydä ainakin La Vanillessa katsomassa krokotiileja ja kilpikonnia, Black River Gorges National Parkissa sekä Casela Parkissa. Isomman lapsen kanssa teen myös ehkä reissun Ile Aux Cerfsille.

        Kunnon pitkähihaiset uv-vaatteet ja hyttysmyrkky kannattaa ottaa mukaan.

        Minkä ikäisiä lapsenne ovat?


      • Arby

        Kunnon uimatossut (esim. Zunblock) kannattaa myös varata lapsille sekä aikuisille mukaan. Otamme lapsille omat pelastusliivit Suomesta mukaan venereissuja varten.


    • Perhelomalle

      Kiitti vinkeistä!!
      Meillä kahden perheen lapset 7, 9, 9 ja 10 vuotiaat. Kaikki on vesipetoja, niin aikuiset kuin myös lapset, joten vesihommat kuuluu ilman muuta pääasiallisesti lomaan. Ollaan 2vko, joten muutakin kuin rantaelämää ehtii puuhailla. Tässä kun lueskellut hotellista juttuja, niin AI tuntuu olleen monen mielestä aika sekava. TUIn sivuilla vaikuttaa selvältä ja kattavalta, saapas nähdä, mikä se paikan päällä on!

      • Arby

        Kaikissa AI-hotelleissa, missä me on Mauritiuksella oltu, on All Inclusive toiminut tosi hyvin. Hinnastoihin sun muihin on selvästi merkitty mikä kuuluu AI:hin ja mistä tulee lisämaksu. Mitään yllätyksiä ei ole ollut. Vaikea kuvitella, että tuolla homma toimisi jotenkin eri tavalla. Nähtäväksi jää.


    • Mauritius2016

      Alkuvuodesta ko. hotellista kotiutuneena sanoisin, että Mauritiuksella kaikki on todella kallista. Markkinoilla saa tingattua hinnasta puolet pois, mutta eipä siellä tarjontakaan ole häävi. Otimme kaiken tarvittavan mukaan, onneksi, sillä mitään ostamisen arvoista ei löytynyt. Ainakin vuoden vaihteessa pärjäsi uikkari, shortsi, toppi, hellemekko meiningillä ja itse asiassa nekin olivat 34°C lämmössä liikaa eli olimme pakanneet mukaan aivan liikaa / väärää vaatetta. Kertaakaan ei meidän seurueesta kukaan tarvinnut pitkähihaista. Ainoastaan illalliselle Ravenalassa pitäisi pukeutua siistimmin ja miehillä pitäisi olla pitkät housut (tuskaa!). Tosin tätä sääntöä eivät kaikki näyttäneet noudattavan... AI on tuossa hotellissa ainakin TUIlla pakollinen. Aamiainen oli hyvä, lounas rannalla perus pizza, ranskis, toast meininkiä, lisäksi grillistä kanaa ym. Ihan ok alkulomasta, mutta loppulomasta tuli korvista ulos. AI toimii ihan mukavasti, joskin rannalla tarjoilijoilla meni aika monta kertaa pasmat sekaisin tilausten kanssa. Mutta eipä sitä lomalla niin kiire ole ettei jaksaisi vähän odotella / tilata ruokaa uudelleen ;) Hotellissa on monta ravintolaa: italialainen, paikallinen, sushi, hampurilais rantaravintola ja buffet. Kohtuu laajasta tarjonnasta huolimatta myös näissä alkoi kahden viikon loppupuolella olla toivomisen varaa. Hotelli on julkisilta tiloiltaan siisti ja viihtyisä, huoneet (edes juniorsviitti) eivät mielestäni yllä samalle tasolle vaikka ihan ok olivatkin. Rannan oikea puoli (rannalta katsottuna) on kivikkoinen ja täynnä merisiilejä eli pysykää vasemmalla puolella siellä ei uimakenkiä tarvinnut. Niitä ei ainakaan aikuisille kannata raahata mukana, rantapyyhekopista saa lainaksi. Aurinko oli todella polttavaa eli kunnon suojakertoimet mukaan ja niistä huolimatta kannattaa olla paljon varjossa. Hyttysmyrkkyä ei meillä ollut eikä sitä tarvittu, mutta maaliskuusta en osaa sanoa... Hotellilta on pitkä matka ihan joka paikkaan eli kävellen ei oikein pääse mihinkään ja taksilla kulkeminen on melko kallista sekin. Onneksi rannalla on paljon ohjelmaa päivisin. Hyvää matkaa Mauritiukselle :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1428
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      962
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      682
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      677
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      634
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe