Aihe

Coor Service Management Oy

duuniin

Tiedättekö firmasta?
Onko ok firma pääkaupunkiseudulla ?

65

2463

  Vastaukset

  • Itse en ole ollut,mutta ystävällä aika huonot kokemukset.
   Ilmeisesti isohko yritys,mikä rakentuu eriosioista,Kuka todellisuudessa omistaa yrityksen?

   Palveluohjaajilla täytetty,jotka sitten siivoilevat kellonympäri,kun ei ole työvoimaa.
   Näkyy hermoissa sekä työntekijöiden kohteluissa.

   Itse Palvelupäällikkö oli kuulemma varsin jännä.
   Puhuu ja höpöttelee kaikenlaista,yllättäin ei puhukkaan,luo työntekijöihin kylmiä outoja katseita,herkimmät reagoivat jännittyneeseen ilmapiiriin,
   Palveluohjaajat siivoilevat tuskanhiessä,ja ovat hiljaa,kun tämä Päällikkö luo katseitaan.
   Tunnelma yrityksessä siivoojilla on kuulemma aika pelokas.
   Ja on näitä lopettanutkin ilmeisesti ihan kiitollisin määrin.

   En tiedä mistä tämä hienon nimen omaava yritys alkujaan on?

  • Jos pääkaupunkiseudulla tarjoavat töitä.
   Pysy kaukana,jos ei ihan pakkotarvetta.
   Ei ole mikään toimivaa ja hyvää.

   • Epäpätevät esimiehet, todella tiukat mitoitukset ja huono palkka.. Enpä suosittele..


  • Kokemuksena sanon ei kannata! Sollit ja muut parempia.
   Jollei tahdo täysin riistaksi!

  • Kokemukseni on.Ei mitään hyvää.

   • Ei kannata AINAKAAN OULUSSA mennä ko.firmaan töihin................E.nainen pee..Lupauksia ja puukolla selkään jos pärstä ei miellytä. Työvälineet huonot ja ajoista pois väh. puoli tuntia


  • Tiedän firmasta .Aivan täysi paska koko firma.Pyöritää ymp suomen palveluja.YT NEUVOTTELUIDEN mestari .Niitä on joka vuosi ja paljon .Irtisanomisia koko ajan .Väki vaihtuu koko ajan .Päälystö ammattitaidoton.Ei vaan osata..En suosittele edes pahimmalle vihamiehelle.

   • jep.Tekivät kaupungin kanssa koulu ynm.sopparin.
    Siivoojat raatavat hulluina alimitoitetuissa paikoissa.
    Työnjohto ei neuvo,opasta,auta. Potkut perseeseen jos ei nuole kengänpohjia.Tai jopa tekee inhimillisen virheen.


  • Riisto firma..
   Palveluohjaajat kälättelevät puhelimissa.
   Ja tämä Rouva esimies on kälättävä kalkkuna,kun puhuu itsestään.

   Silmät pyörii päässä,pää tärisee. Jos sattuu olemaan huonolla päällä.

   Kaikilla työnjohtajilla,palveluohjaajilla,Bossilla.
   Kännykät aina varattu. Puhuvat toisilleen.
   Työntekijät ei tavoita.Vaikka olisikin akuuttia asiaa.
   Espoo-Helsinki alueet.
   Vältä ihmeessä.

  • Alimitoitetut koulujen ja päiväkotien sopimuksen.
   Näillä tunneilla ei hommaa pysty kokenutkaan kunnolla tekemään.

   Sitten olet huutojen,raivon kohteena.Apuahan ei esimiehiltä,työnjohdosta saa.
   Aika kamala kokemus oli olla töissä.
   Kokemusta kuitenkin takana siivouksista.

  • Moi..itsekkin olen yhä töissä coorilla..alkanut miettiä että mikä se todellisuus on. Itselläkin iso paikka kaupungin talo siivottavana. Monta vuotta siivonnut kokemus on. Se on se tunti määrä joka laskettu..itsellä seitsemän puoli..ei riitä mihkään
   Sitte tulee huuto kun menee yli..tulee paha olo
   Yrittänyt..katsoa olisiko parempaa tarjolla ei
   Tullu vastaan..

   • Alueet on ehdottomasti ylisuuret.Ja tämän firman esimiehet todellakin käyttävät tätä huudetaan,haukutaan siivoojaa.
    En arvosta.En suosittele.Kokemusta alueelta espoo.


  • Vaatimukset kamalat.Aluemitoitukset lähes mahdottomat.
   Halvalla myyty,ja tämä revitään siivoojien selkänahasta.
   En ole kuullut mitään hyvää keneltäkään joka ollut töissä täällä.
   Tiedä sitten onko jollain hyviä kokemuksia?

  • Älkää vaan pääkaupungilla menkö.Olet arvoton piski työnjohdolle.Ja neuvoja apuja ei pyytämällä saa.

   • Coor työnantajana hmm... ei arvosta työntekijöitä vaikka viime kädessä me tuomme leivän myös heidän pöytään. Esimiehiä ei saa kiinni puhelimella eikä sähköpoteihin vastata. Joskus mietin mistä heidät löydetty, tuntuu ettei ihan päteviä ole tehtäviinsä. Olen ollut aiemmin myös toisella suurella yrityksellä töissä, siellä ainakin muistettiin edes jouluna. Täällä ei edes joulukahveja tarjota, ei saada yhtään mitään !


   • Siellä on sitten ihan Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut, Palmia meininki.

    Työnjohtoon palkataan em. paikoissa henkilöitä joista ei tiedä onko he johtamassa työtä vai tekemässä mahdollisimman mahdottomaksi työnteon. Esimerkiksi erilaiset kyttäämisen muodossa, eräässäkin kohteessa työt piti tehdä tietyssä järjestyksessä vain koska esimies halusi niin. Asiakkaalle olisi käynyt toinenkin, siivoustyön kannalta parempi, siivousjärjestys. Tuosta määräämisestä ei ollut pomolle mitään hyötyä turhaan vaan soitteli ja ilmaantui hiippailemaan rakennukseen valvomaan missä järjestyksessä minkäkin työn tekee vaikka asiakkaan kannalta kaikki oli ok.

    Pahinta on että, jos asiallisesti asioista yrittää keskustella he tekee kaikesta arvovalta kysymyksen ja valittaa ylemmille pomoilleen ihan naurettavista asioista. Korppi ei korpin silmää noki joten kaikki, luonnollisesti, menee työntekijän kannalta huonosti noissa keisseissä.

    Tärkeintä johdolle on ns. päällepäsmäröinti. Ei mikään laaduntason valvonta niinkään, päinvastoin jos joku tilata olisi sopimuksen mukaan pitänyt vahata 2x niin heille riitti 1x. Ja monia muita vastaavia tilanteita.


  • Ruotsalainen pörssiyhtiöhän se on. Huh huh, mitä palautetta. Kuulostaa kyllä huonolta työpaikalta.

  • Koko firma on p...., iss ja solliki on parempia työnantajia

  • Onko kokemuksia firmasta Pohjois savon alueella

   • Joo on kokemusta! Sama meinki mitä muuallakin suomessa!


  • Ompa hassua luettavaa. Mä tykkään siivota ja oon Coorilla töissä Oulussa eikä oo valittamista. Esimies vastaa sähköposteihin ja muutenkin asiallinen. Palveluohjaaja tekee parhaansa.

  • Olin Coorilla jokunen vuosi sitten siivoamassa koulua. Ei muuta valitettavaa mutta kiirettä piti kun oli sotkuiset luokat. Pitempään olleet olivat aivan kypsiä ja vaihtuvuus ilmeisesti suuri. Palkka alle 10 €.

  • Tällähetkellä oulussa coorilla töissä. Esimies ihan kusipää. Puhelimessa mielistelee ja sähköpostitse vittuilee. Ja useampi työkaveri sanonut samaa. Osa asioista ei mene mitenkään edes laillisesti ja kun asiasta sanoo joutuu esimiehen "mustalle listalle". Työntekijöitä ei kuunnella, työvälineet ihan surkeita ja rikki vähän väliä ja esim. Viikonloppu työntekijöillä ei ole viikonloppuisin ketään vastuu henkilöä kelle soittaa esimerkiksi sairastapauksessa ja silloin jää kohteet siivoamatta ja saa vain vittuilut päälle...osa arkena 5pv/viikko työskentelevä tekee vaivaista 4,5h työpäivää joka ei todellakaan riitä kattaan asumis kustannuksia ym näillä palkoilla... Työntekijät monet opiskelijoita jotka ei edes opiskele siivousalalle..

  • En tiedä mitä teillä pääseudus tapahtuu,mutta turussa on kaikki loisttava. Ihana esimies ja kilttit ohjaajat. COOR paras/turku.

  • Minulla on uusi kokemus kyseisestä firmasta.sain lähöt kun sairastuin.kun soitin asiasta sanottiin että sairasta rauhassa ja tule sitten töihin.kun olin töihin menossa sanottiin että sulla ei ole enään töitä.

   • Missä päin tää on tapahtunut ja milloin?


   • Mulla sama,olin sairaslomalla 2 viikkoa johtuen työpaikan homeisesta talosta. Lääkärissä kävin ja kaikki saikkulaput oli. Olin viikon töissä saikun jälkeen ja sanottiin että nyt on näin että sut irtisanotaan.


  • Jos coorille haetaan työntekijää, ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ HAE. Aivan täyttä paskaa. Huonompaa työpaikkaa et voi saada.
   Palveluohjaaja aivan täys idiootti, kyseenalaistaa kaiken mitä teet. Jos tarvitset lisää tarvikkeita kun on loppumassa yms. niin kyseenalaistaa ja teet pienenkin virheen mistä ei loppupeleissä kenellekkään haittaa, niin kyllä vittu tämä muistetaan ja moititaan. Tiivistetysti ylimielinen virkaintoilija kellä ei yhtään tilannetajua.
   Työhaastattelussa lupaillaan vaikka mitä mutta todellisuudessa sinua ollaan palkkaamassa coorin koiraksi jota viedään ympäriämpäri mihin huvittaa. Kuvitellaan vaikka missä kohtaa sijoituttuisit tässä firmassa. On olemassa pomo, sitten lähiesimiehet jonka jälkeen jotain muita ylitärkeitä henkilöitä kenties ja sen jälkeen tuleekin pohja, sitten vielä 10 metriä paskaa ja sen alla olet sinä, eli työntekijä. Raadat paskalla palkalla helvetin paljon töitä eikä minkäänlaista kiitosta KOSKAAN.
   Hakuilmoituksessa luvataan kuinka panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin jne. ja vitut panosta mitään. Ennen koe ajan päättymistä (4kk) tulee todennäköisesti kengänkuvaa perseeseen ja sanotaan vaan, että et ole muka soveltuva vaikka olisit tehnyt kaiken niinkuin kuuluu ja noudattanut työaikoja jne.
   Jos joku laitos tai mikätahansa taho harkitsee kilpailuttavansa coorin hoitamaan hommia NIIN ÄLKÄÄ.

  • coorilla yli 10v ollut ja tosi tyytyväinen. vantaalla

  • Huonoin työnantaja koko 40v työhustiriani aikana. Älkää ihmeessä menkö tähän yritykseen. Kaikki pielessä paitsi itse työntekijöt. Sain hyviä ja päteviä ystäviä muistoksi, muu onkin sitten tasoa 0. Kaikki pielessä alkaen prosesseista.

   • Surkein ja klieroin yritys alalla. esimiehet jakavat varoituksia tekstiviestein jopa lopputilejä annetaan tekstiviestillä . aivan tolkutonta menoa kyseisessä firmassa. Mitä isompi esimies sitä vähemmän kokemusta siivous ja kiinteistöhuollon alasta. en voi kuin ihmetellä miten toimii . jopa te keskus ihmetteli ja sanoi ettei mistään talosta ole niin paljon tullut valituksia irtisanomisista sekä itse lopputilien ottaneilta . Työntekijät voivat todella huonosti.
    Suoranaista kusetusta asiakkaita kohtaan ....


  • Eipä kannata kyseiseen firmaan mennä töihin hakemaan! Aivan törkeää kohtelua ja ylimielistä, lupausta mm ilmoittaa saako työtä vai ei. Näin Lappeenrannan työ kohteen teknillisen yliopiston kohdalla, siivous puolella!

  • Kokemuksia Coorilta Rovaniemen kohteista?

   • Ei mitään pahaa sanottavaa. Nyt kun palvelupäälikkö meni vaihtoon niin homma luistaa ja töissä jopa viihtyy


   • Kyllä suosittelen kaikki Alko toimimaan oikein kun palvelupäällikkö vaihtuu.. Homma luistaa ja viihtyy jopa töissä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä suosittelen kaikki Alko toimimaan oikein kun palvelupäällikkö vaihtuu.. Homma luistaa ja viihtyy jopa töissä

    Kyllä mukava paikka olla töissä puuttuvat sopimus tunnit revitään meidän siivoojien selkänahasta. Ennen oli ISS jossa sama ylimielinen esimies mikä nyt meillä coorilla nyt. Samat ongelmat siirrettiin hänen myötä ISS :tä
    Coorille. Paljon puhuttu sopimus isommilla tuntimäärillä on lähes vitsi. Samat tunnit pyöritetään kuin ennenkin sopimuksista välittämättä.esimies soittelee ja haukkuu muitatyöntekijöitä, selän takana haukutaan muille ja edestä päin ollaan niin kaveria muut selän kun käännät niin äänikellossa vaihtuu. Mutta täytyy jaksaa niin kauan kuin koulu kesken jonka jälkeen otan ja jätän Coorin noidat.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei mitään pahaa sanottavaa. Nyt kun palvelupäälikkö meni vaihtoon niin homma luistaa ja töissä jopa viihtyy

    Tällä santasportissa kaksi noitaa vainoaa muita siivoojia .haukkuvat jokaista jättävät omat työnsä tekemättä , vainoavat meitä muualta tulleita ja teettävät omat työt meilä. Esimies ei puutu mitenkään asiaan vaan antaa pomo ohella miten halua. En todellakaan voi suositella paikkaa muille. Asiakkaille haukkuvat että hometta on hotelli huoneissa. Surkein paika misä olut töissä Sollikin on parempi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tällä santasportissa kaksi noitaa vainoaa muita siivoojia .haukkuvat jokaista jättävät omat työnsä tekemättä , vainoavat meitä muualta tulleita ja teettävät omat työt meilä. Esimies ei puutu mitenkään asiaan vaan antaa pomo ohella miten halua. En todellakaan voi suositella paikkaa muille. Asiakkaille haukkuvat että hometta on hotelli huoneissa. Surkein paika misä olut töissä Sollikin on parempi.

    Näin santasportin asiakkaa näkökulmasta, aika rohkeasti kirjoitettu. Kannaltasi toivon todella että kukaan kolleegasi ei tätä näe.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin santasportin asiakkaa näkökulmasta, aika rohkeasti kirjoitettu. Kannaltasi toivon todella että kukaan kolleegasi ei tätä näe.

    Ikävä kyllä asia on juurikin noin,moni hyvä työntekijä lähtenyt huonon työilmapiirin vuoksi.Yksi ihminen pilaa koko porukan fiilikset,kytätään toisten alueilla ja ilmoitetaan joka pikku asiasta.Itse ei tehdä omia hommia kunnolla.Onneksi vaihtui pomo ja asiat otetaan vakavammin nyt viimein.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ikävä kyllä asia on juurikin noin,moni hyvä työntekijä lähtenyt huonon työilmapiirin vuoksi.Yksi ihminen pilaa koko porukan fiilikset,kytätään toisten alueilla ja ilmoitetaan joka pikku asiasta.Itse ei tehdä omia hommia kunnolla.Onneksi vaihtui pomo ja asiat otetaan vakavammin nyt viimein.

    Ei ole käynyt mielessä mainita asiasta esimerkiksi pomolle? Luulisi hänen ottavan asian ainakin puheeksi jos näin on. Ei taida millään nettikirjoituksella olla vaikutusta tuomoiseen asiaan. Itsellenne teette vain hallaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Näin santasportin asiakkaa näkökulmasta, aika rohkeasti kirjoitettu. Kannaltasi toivon todella että kukaan kolleegasi ei tätä näe.

    Mitä sitä salaa puhelemaan .parempi nostaa kissa pöydälle jos työpaikalla on kaksi epäpätevää noitaa vahtimassa ja säätämässä .kuinka moni onkaan lähtenyt näiden kahden kiekkoilijan takia pois .kaikki ulkolaiset ajetaan pois ja haukutaan mut kuitenkin kelpaavat suoraan santasportille töihin. No kyllä liitto hoitaa sen minkä pitäisi esimiesten tehdä. Mutta ei entiset iss.n tosiseikoista ole sitä tekemään. Sama vaan annetaan jatkua .


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitä sitä salaa puhelemaan .parempi nostaa kissa pöydälle jos työpaikalla on kaksi epäpätevää noitaa vahtimassa ja säätämässä .kuinka moni onkaan lähtenyt näiden kahden kiekkoilijan takia pois .kaikki ulkolaiset ajetaan pois ja haukutaan mut kuitenkin kelpaavat suoraan santasportille töihin. No kyllä liitto hoitaa sen minkä pitäisi esimiesten tehdä. Mutta ei entiset iss.n tosiseikoista ole sitä tekemään. Sama vaan annetaan jatkua .

    Mitä sitä salaa puhelemaan? Ja silti kirjoittelet täällä nimettömästi.


  • Tampereella ainakin pomo täysin mielenvikainen. Ei ymmärrä keskustelua, eikä myöskään osaa sitä asiallisesti käydä. Jakelee kaikenlisäksi mielivaltaisesti kirjallisia varoituksia. Pysykää ihmiset kaukana tästä firmasta, varsinkin tampereella. Pomot kusettaa omia pomojaan kun jättää velvollisuuksiaan hoitamatta. Huhhuh..

   • Tampereen palvelupäälikkö vaikutti ylimieliseltä.


   • Taitaa olla kaksin kappalein jo näitä ylimielisiä päälliköitä Tampereella


   • Saman katon alla asuu niin ei voi olettaa muuta. Varsinkin siivouspuolen päällikkö ei ota vastuuta vaan sysää muille ja haukkuu muita. Joskus peiliin katsominen auttaa... viikon vinkki


  • Aivan järkyttävä työpaikka ainakin siivoojalle! En todellakaan suosittele. Kamalin työpaikka missä olen koskaan ollut. Työalueet siivoojille aivan epäinhimillisesti mitoitettuja, järkyttävän paljon siivottavaa 7,5 tuntiin. Täysin mahdotonta tehdä täydellistä jälkeä, valitusta kuuluu perästä. Ei ehdi pitää taukoja kokoajan juosta tukka putkella ja toivoa ehtivänsä tehdä vaadittava työmäärä. Jos vain mahdollista, niin ei kannata hakea kyseiseen firmaan!

  • Ainiin ja todella huonot työvälineet, vaikka työilmoituksissa kehuvat laadukkaita välineitä. Muu muassa 3 imuria ei toiminut ja yksi tamppari joka hädintuskin sekään toimi. Liinat, mopit vanhoja, milloinhan lie niitäkään uusittu. Pölyhuiskat naurettavassa kunnossa. Ja kaiken huippu, piti itse hankkia kertakäyttöhanskat, firmalla ei ollut niitä tarjota,kuulemma aina loppu,ja että missähän niitä on meininki. Ostinpa nekin sitten itse, suhteellisen oleellinen esim wc siivouksessa.

   • Pölyhuiskat mennetty elämää monissa nykyajan firmoissq


  • Tässä mielipide coorista ja sen palveluesimies PV :stä . Jos esimies on niin hyvä minkä kuvan antaa itsestään ja edustamastaan yhtiöstä niin miksi vaihtuvuus on suuri työntekijöissä. Jos on hyvä esimies niin työntekijät pysyy ... siis hänet pitäisi vaihtaa niin ehkä , siis ehkä työntekijät olisivat tyytyväisiä

  • Mun mielipide Coorista työntekijänä. Koeaikana laitettiin pois vähän ennenkuin koeaika oli loppumassa. Kuulemma työt tein hyvin eikä mitään ongelmaa muutenkaan. Homerakennus johon mut uhrattiin kun kukaan muu ei halunnut. Nyt sitten seurauksena puhjennut astma kyseisessä paikassa. Esimies täyspaska ja palveluesimiehet aliarvoista sakkia. En suosittele kenellekään joten välteltää ku ruttoa tuota työpaikkaa. Aivan sama missä vaan.

   • Lisäyksenä huonot työkoneet ja koskaan ei mikään toiminut ja ilmoitukset tulivat aina myöhässä perille.


  • Hyvät liksat siellä ainakin tuntuu olevan. Kaveri on siellä duunissa ja vaihtaa autoa uuteen tämän tästä.

  • Ok palkka on kyllä mutta tulisi edes ajallaan tai edes oikein.

  • Entäpä Pohjanmaan/Vaasan Coor? Kokemuksia?

   • Samaa mietin?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mietin?

    Täys paska. Palkat tulee ajallaan mutta ei ikinä oikein. Ei enää koskaan!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Täys paska. Palkat tulee ajallaan mutta ei ikinä oikein. Ei enää koskaan!

    Palkanlaskija epäpätevä.otin palkatonta 23. ja 27.12 päivät.Palkanlaskija väitti että menetän arkipyhäkorvaukset siitä väliltä jos olen nuo molemmat päivät palkattomalla.Kysyin perusteluita ja hän väitti että nuo palkattomat vapaat lasketaan sairaslomapoissaoloiksi ja jos olen ne molemmat päivät näin ollen "saikulla" niin en saa arkipyhäkorvauksia.Kipa tessissä ei lukenut tällaista, joten otin yhteyttä ammattiliittoni alueasiamieheen.Hän vahvisti ettei tuo väite pidä paikkaansa ja tessissä ei lue niin, palkanlaskija joutui myöntämään virheensä.Sama palkanlaskenta coorilla ilmeisesti koko Suomessa espoossa.Kannattaa ihmeessä tarkistaa onko jääny arkipyhäkorvaukset saamatta jos olet ollu nuo kyseiset päivät palkattomalla.


  • Tämä firma on hyvä työpaikka sellaiselle siivoojalle, joka on hyvä huiskimaan eikä ole tarkka työssään. Vaikka siivoaisi kuinka nopeaa ja hällä väliä asenteella, niin ei vain ehdi! Yhdessäkin kohteessa oli aikaa 1h. Noh, vaikka siivosin kuinka huiskien ja jätin jopa pari käytävää luutuamatta, koska ei vaan jäänyt aikaa, niin minulla meni lähes 2h. Seuraavassa kohteessa sitten voitte kuvitella mikä oli työnjälki, kun piti aikaa kuroa kiinni. Onnekseni kohde on vanha ja pinnat jo kuluneet valmiiksi likaisen näköisiksi. Oma työmoraali on sen verran korkea, että yritän nyt etsiä työpaikkaa, missä saan tehdä työni kunnolla.

  • Olin pari viikko ja se riitti. Ylisuuri alue ja ei kiitosta saanut mistään. En kadu lähtemistä, mielenterveys ja oma terveys on tärkeämpää.

   • Rovaniemen Coor : Johtoporras kinaa keskenään eikä tee yhteistyötä. Työntekijät vaihtuu eikä maine ole minkään arvoinen. Täysin surkea työpaikka, en suosittele kenellekään. Kiertäkää kaukaa! Tuurauksia teetätetään jatkuvasti, kiitosta ei tipu eikä palkassa näy. Samaan työaikaan pitää tehdä muidenkin työt ja ihmetellään kun ei ehdi/laatu ei ole hyvää. Ei perehdytetä kohteeseen ollenkaan mutta negatiivista palautetta jaellaan joka viikko. Ei auta ottaa epäkohtia puheeksi, koska kukaan ei niihin puutu. Mielenterveys kärsii tässä työpaikassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rovaniemen Coor : Johtoporras kinaa keskenään eikä tee yhteistyötä. Työntekijät vaihtuu eikä maine ole minkään arvoinen. Täysin surkea työpaikka, en suosittele kenellekään. Kiertäkää kaukaa! Tuurauksia teetätetään jatkuvasti, kiitosta ei tipu eikä palkassa näy. Samaan työaikaan pitää tehdä muidenkin työt ja ihmetellään kun ei ehdi/laatu ei ole hyvää. Ei perehdytetä kohteeseen ollenkaan mutta negatiivista palautetta jaellaan joka viikko. Ei auta ottaa epäkohtia puheeksi, koska kukaan ei niihin puutu. Mielenterveys kärsii tässä työpaikassa.

    Ja se vinkuminen täällä auttaa asiaa miten? Kannattas varmaa antaa sitä palautetta muualle jos asia näin on? Ei ne asiat miksikään muutu jos jossain netissä itketään.


  • Ok pääkaupungissa, jos saat oikean esimiehen. Kaikki heistä ei ole hyviä.
   Siellä on myös fiksusti käyttäytyviä ja asiakkaita kunnioittavia esimihiä. TAmpereella niin ei ole. Pukeutuu säkkivälineeltä ostettuihin riepuihin. On myös erittäin kopea. Pysykää kaukana!!!

   • on etevä teettään muilla työnsä, kun ei itse osaa


   • Anonyymi kirjoitti:

    on etevä teettään muilla työnsä, kun ei itse osaa

    Tarkoitat päällikön JK retkuja..en tiennytkään, että säkkivälineeltä saa mammamekkoja:))


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   414
   22229
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   380
   14570
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14555
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10465
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   5846